Premier League
- RealMadridFanatic
Re: Premier League
Emlékeim szerint néztük, de mindenhol volt mentalitásbeli probléma vele. Nyilván egyszerűbb persze megint azon keseregni aki nincs itt, mert van róla pár látványos 10 másodperces video. Amúgy is látványos a játéka, nem is nehéz róla ilyet találni. Majd ha lenyom 1 de inkább 2 teljes szezont magas szinten jó teljesítménnyel lehet róla elmélkedni, de tudom, az eye-test...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Na pl őt mi hh nem néztük? Jobbszélső, kreatív.
Igazi algír-francia, az utóbbi 2 is jól jött nálunk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
valamelyik univerzumban:
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
egy mondatát üti rögtön a következővel, zseni ez az emberPad'em írta:
Mo Salah: “It’s not acceptable for me. I don’t know why this is happening for me. I don’t get it. I have done so much for this club. I don’t have to go everyday fighting for my position because I earned it. I’m not bigger than anyone”,
92:48
-
jxbell
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jól rémlik, hogy 1-2 éve is ugyanígy hisztizett amikor a rossz formája miatt padra került?
- Pad'em
Salah bájos kis interjút adott meccs után.
Mo Salah: “It’s not acceptable for me. I don’t know why this is happening for me. I don’t get it. I have done so much for this club. I don’t have to go everyday fighting for my position because I earned it. I’m not bigger than anyone”,
“It's NOT acceptable to me, to be honest. I don't know why it happens to me. We throw Mo under the bus… because he's the problem. I don't think I'm the problem”
“I had a good relationship with the manager. All of a sudden we don't have any relationship. I don't know why. It seems to me that someone doesn't want me in the club”.
"The way I see it… it's you throw Mo under the bus because he is a problem in the team now”.
“We will see what happens. In my head I will enjoy the game, even when I don’t play”.
“We will see what will happen. It’s at Anfield, say goodbye to the fans, go to AFCON… because I don’t know what will happen when I’m there anyway”
“It's NOT acceptable to me, to be honest. I don't know why it happens to me. We throw Mo under the bus… because he's the problem. I don't think I'm the problem”
“I had a good relationship with the manager. All of a sudden we don't have any relationship. I don't know why. It seems to me that someone doesn't want me in the club”.
"The way I see it… it's you throw Mo under the bus because he is a problem in the team now”.
“We will see what happens. In my head I will enjoy the game, even when I don’t play”.
“We will see what will happen. It’s at Anfield, say goodbye to the fans, go to AFCON… because I don’t know what will happen when I’m there anyway”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ki végez szarabb munkát, Slot vagy Amorim?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Dominik
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Ha így marad(mondjuk amúgy is) érne már Slotnak a lapát.
valamelyik univerzumban:
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az egyik repült érte, mert majdnem kiestek.Caraway írta:![]()
![]()
![]()
Im tired, boss. Kajak nem nezek tobb meccset amig amorim az edzo, totalis idopazarlas.
A másik továbbra sem.
Gary Neville at Valencia:
28 games
10 wins - 36% win rate
11 losses - 39% loss rate
Ruben Amorim at Manchester United:
41 games
13 wins - 31% win rate
18 losses - 44% loss rate
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jo de most ez a tabella a bajnoksagban eleg vicces, a 4.hely 2 pontra van a 14.hely meg 3-ra.
De a jatek katasztrofalis, tamadoelkepzeles 0. Ilyen rosszul cserelo edzot nem tudom lattam-e mar, ezek a folyamatos defenziv cserei az oruletbe kergetnek, ma is elment rajta a meccs. Az meg a slusszpoen, hogy ennyi vedovel a palyan sikerult eddig 1(!!!) kapott gol nelkuli meccset lehozni 14 fordulo alatt.
Se ertelmes tamadojatek, se ertelmes vedekezes, en arra fogadok hogy a top10 se lesz meg a vegere.
De a jatek katasztrofalis, tamadoelkepzeles 0. Ilyen rosszul cserelo edzot nem tudom lattam-e mar, ezek a folyamatos defenziv cserei az oruletbe kergetnek, ma is elment rajta a meccs. Az meg a slusszpoen, hogy ennyi vedovel a palyan sikerult eddig 1(!!!) kapott gol nelkuli meccset lehozni 14 fordulo alatt.
Se ertelmes tamadojatek, se ertelmes vedekezes, en arra fogadok hogy a top10 se lesz meg a vegere.
- BlancoMark
Tbh meg igy is jobban alltok mint ahogy ez a szezon elott kinezett. A tavalyi veghajra utan meg plane.Caraway írta:![]()
![]()
![]()
Im tired, boss. Kajak nem nezek tobb meccset amig amorim az edzo, totalis idopazarlas.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én ezzel vitatkoznék. Bohóc ligának én se mondanám de hétvégén volt időm és néztem több PL meccset is. Borzalmas volt, számomra ugyanolyan nézhetetlen ott is a legtöbb csapat mint az összes többi ligába. Az hogy futnak nekem nem ad semmilyen élményt. De valószínűleg az én ingerküszöbömet nem tudja egyszerűen átlépni mostanában a foci.gutihaz14 írta:mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
komoly iram volt a tegnapi meccs is es szorakoztato
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
A Pl mindig is ilyen volt, egyeduli liga az elmult 20-25 evben, ahol barhol, barmikor kepes megverni barkit.Anthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
Szerintem az Elche és a Rayo is komolyat ment ellenünk.gutihaz14 írta:mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mitol bohoc liga? udito nezni egy fostos laliga meccs helyettAnthony írta: Chelsea is a Barca verés után kikap 3-1-re a Leedstől. Idén eléggé bohóc liga lett a PL is, alig várom az Arsenal tavaszi formáját, szerintem lesznek még ott izgalmak![]()
valamelyik univerzumban: