Eddig meg az ellenkezője volt.
Pedig nincs olyan nap hogy ne jöjjön valami fideszes szar.ág.
Kicsit fura ez nekem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 4., csütörtök 11:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 11:51
tomi_b írta:Ezekre mondjál már valós példákat, kíváncsi vagyok.kiserik írta:
Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.
Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. december 4., csütörtök 11:34
Ezekre mondjál már valós példákat, kíváncsi vagyok.kiserik írta:Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:
A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.
"Bevallottan" mindegyikben torzítanak - sure, szerinted mindenki szolgalelkűen dolgozik valakinek![]()
Nem tudom, én ha közvéleménykutató lennék, biztosan nem ásnám alá a hitelességem azzal, hogy kamuzok, elvégre ebből akarnék megélni, vagy mi. Alacsony hitelesség = kevesebb megrendelés. Kivéve persze ha az állampártnak dolgozol.
Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. december 4., csütörtök 11:24
Én 3x futottam neki az előválasztási regisztrációnak, mert először a lakcím begépelése, másodszor a lakcímkártya feltöltése okozott gondot. Csak azért volt harmadik nekifutás, mert személyesen ismertem a jelöltet. Szerintem az előválasztás számai most nem mérvadók. Hangsúlyozom, szerintem!kiserik írta:Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:
A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.
"Bevallottan" mindegyikben torzítanak - sure, szerinted mindenki szolgalelkűen dolgozik valakinek![]()
Nem tudom, én ha közvéleménykutató lennék, biztosan nem ásnám alá a hitelességem azzal, hogy kamuzok, elvégre ebből akarnék megélni, vagy mi. Alacsony hitelesség = kevesebb megrendelés. Kivéve persze ha az állampártnak dolgozol.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 4., csütörtök 11:20
Én meg mindig csodálom az ordas nagy csúsztatásaidat.kiserik írta: Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 4., csütörtök 11:06
Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.kiserik írta:
Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.
Ami érdekesebb volt számomra, az az, hogy a jelölt jelölti szavazáson bemondásra 300.000 ember szavazott. Összesen. Állítólag a Nemzet Hangja 1-et 1.100.000-nél is többen töltötték ki.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. december 4., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 4., csütörtök 10:01
"Csak a Sith-ek foglalkoznak abszolútumokkal"kiserik írta: Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. december 4., csütörtök 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 4., csütörtök 9:56
Agazati minimum van, igy ertettem.Halfkey írta:Értem mire gondolsz, de az osztrák rendszer (iparági kollektív megállapodások a piaci szereplők között) pont azért tudott megszületni mert nem volt központi minimum bér. Nyilván visszafelé menni bármiben a gyakorlatban igen nehézkes, de technikailag az az irány inkább megszüntetés és piacra bízás (szóval amit Marky is mond), mint átalakítás.Realista24 írta:
Nem a minimálbér megszüntetése a megoldás, hanem az átalakítása oldhatna meg valamilyen szinten. Ausztria egyébként jó példa sztem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 4., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. december 4., csütörtök 9:47
A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.kiserik írta:Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.Caraway írta: Szarnak ebben az orszagban az emberek mindenre es mindenkire, csak kapjanak egy kis aprora valot. Osztogatas mar erzodik is a felmeresekben, annyira kibaszott szanalmas ez a nep.
https://24.hu/belfold/2025/12/04/median ... yar-peter/
Ami érdekesebb volt számomra, az az, hogy a jelölt jelölti szavazáson bemondásra 300.000 ember szavazott. Összesen. Állítólag a Nemzet Hangja 1-et 1.100.000-nél is többen töltötték ki.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. december 4., csütörtök 9:39
Szerinted jobb lesz az országban a helyzet bármivel is egy újabb fidesz kormánnyal?Caraway írta: Egyebkent most felbasztam magam es elojott a pesszimista enem, de kerdesem mi tortenik akkor, ha a fidesz szuk tobbseggel nyer?
Akkor igy hogy mar nincs 2/3 tobbseguk, megszuntetheto a veszelyhelyzeti kormanyzas, vagy peldaul a kiemelt allami beruhazasok rendszerenek oda lehet szurni?
Mert logikusan akkor is csak jobb lehet az orszagnak elmeletileg, ha nem tudnak minden szart atvinni egy masodperc alatt. Nyilvan azt tudom, hogy amugy minden intezmeny elen egy partkatona ul.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 4., csütörtök 9:37
Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.Caraway írta: Szarnak ebben az orszagban az emberek mindenre es mindenkire, csak kapjanak egy kis aprora valot. Osztogatas mar erzodik is a felmeresekben, annyira kibaszott szanalmas ez a nep.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 4., csütörtök 9:34
Caraway írta:Osztogatas mar erzodik is a felmeresekben, annyira kibaszott szanalmas ez a nep.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 4., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. december 4., csütörtök 9:26
Nem baj, kritizáljuk azt aki nap mint nap járja ezt a csöves országot és olyan településeken is tart beszédet, amikről azt se tudtuk, hogy létezik.Caraway írta: Szarnak ebben az orszagban az emberek mindenre es mindenkire, csak kapjanak egy kis aprora valot. Osztogatas mar erzodik is a felmeresekben, annyira kibaszott szanalmas ez a nep.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. december 4., csütörtök 9:09
Értem mire gondolsz, de az osztrák rendszer (iparági kollektív megállapodások a piaci szereplők között) pont azért tudott megszületni mert nem volt központi minimum bér. Nyilván visszafelé menni bármiben a gyakorlatban igen nehézkes, de technikailag az az irány inkább megszüntetés és piacra bízás (szóval amit Marky is mond), mint átalakítás.Realista24 írta:Nem a minimálbér megszüntetése a megoldás, hanem az átalakítása oldhatna meg valamilyen szinten. Ausztria egyébként jó példa sztem.Marky írta: Jon egy 11%-os minimalberemeles, a valasztas azon fog mulni, hogy hany KKV huzza le a rolot aprilisig. Mivel a lakossag nagy szelete meg mindig ettol a mestersegesen kitalalt szamtol fugg, ezert ez a tokeletes politikai termek: a josagos nagyur adja a penzt!!!
Vajon mikor jutunk el oda, hogy ideje lenne megszuntetni a minimalbert, mint fogalmat es belepni a tenyleges piaci versenybe?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. december 4., csütörtök 8:55
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem