Bármi is a magyarázat, az látszik, hogy a Tisza szavazók lendülete kezd fogyni. Áprilisban 7-8-szor annyi tényleges szavazó kell legalább, mint ami a jelölt jelölt állításon összejött. Elég sok a kritika, az elégedetlenség, a csalódottság az utóbbi időben a párt körül.swfan írta:A Nemzet Hangja mondjuk tartott vagy 3 héten keresztül, és személyesen is lehetett az utcán szavazni a pultoknál (+ meg volt spékelve egy országjárással közben, ahol folyamatosan promózták). A jelöltállítás meg 3 napos volt, és full online ment. Nem igazán lehet összemérni.kiserik írta:
Én nem hiszek ezekben a közvélemény kutatásokban. Bevallottan mindegyikben torzítanak annak megfelelően, akinek kedvezni akarnak.
Ami érdekesebb volt számomra, az az, hogy a jelölt jelölti szavazáson bemondásra 300.000 ember szavazott. Összesen. Állítólag a Nemzet Hangja 1-et 1.100.000-nél is többen töltötték ki.
"Bevallottan" mindegyikben torzítanak - sure, szerinted mindenki szolgalelkűen dolgozik valakinek![]()
Nem tudom, én ha közvéleménykutató lennék, biztosan nem ásnám alá a hitelességem azzal, hogy kamuzok, elvégre ebből akarnék megélni, vagy mi. Alacsony hitelesség = kevesebb megrendelés. Kivéve persze ha az állampártnak dolgozol.
Mindig csodálom ifjonci naivitásodat. Még a 444 is foglalkozott ezzel a témával 22-ben: https://444.hu/2022/09/09/mi-mondtuk-ho ... uk-mellett