OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 8., hétfő 20:36

Akkor kár ekkora energiát a fórumozásba fektetni, pöcök. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 8., hétfő 20:32

Realista24 írta: R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
Nem biztos, de lehet arra kellene hallgatni, aki csinalt is mar eleteben vmit a temaban :kalapos:
Es ez igaz minden topikra is :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 8., hétfő 17:52

R95-nek lett igaza vegul, bar nem volt egyszeru.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 19:44

zsuninnyo írta:
Realista24 írta:

Van egy projekt fehervaron, nyilvan 1,5 millios nm arral megaldva, hogy a lakashoz kotelezo venni egy kocsibeallot 8,9m-ert. Ha van kocsid, ha nincs :lol:
Budapesten mar rengeteg olyan projekt van, ahol kotelezo a beallo es a tarolo, ha akarod, ha nem.
Na, hat felőlem ott rohad meg az ilyen projekt.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. december 3., szerda 17:46

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: ja.
azt hittem rendesen garázs taviranyito tetovel, szereloaknaval meg titokszobaval odalenn :mrgreen:
Van egy projekt fehervaron, nyilvan 1,5 millios nm arral megaldva, hogy a lakashoz kotelezo venni egy kocsibeallot 8,9m-ert. Ha van kocsid, ha nincs :lol:
Budapesten mar rengeteg olyan projekt van, ahol kotelezo a beallo es a tarolo, ha akarod, ha nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 16:19

hehetheoriginal írta: ja.
azt hittem rendesen garázs taviranyito tetovel, szereloaknaval meg titokszobaval odalenn :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 15:35

ja.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 15:07

hehetheoriginal írta: egyszerubb, ha ingyen megépíti a beállót ajiba, nincsenek felesleges körök. :kalapos:
Marmint a beallo nagyjabol a megvasarolt folderulet osszegenek visszaszerzese azzal, hogy felfest az alapra nehany csikot :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 14:03

egyszerubb, ha ingyen megépíti a beállót ajiba, nincsenek felesleges körök. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 3., szerda 14:02

Realista24 írta:
realmadrid95 írta:

Hogy erdemben is hozzaszoljak, ahogy irtam korabban, 2-3 millios mozgasteret hagytam magamnak 75 millios ingatlanoknal. Csak anyagon a vallalkozo 20% ot sporol a kedvezmenyek miatt, emiatt ez az osszeg meg nem tetel.

Persze, vallalkozo valogatja, ahogyan a lokacio is, de erdemes megprobalni. Ahogy Halfi is irta, vesztenivalod nincs, de ennek tudataban hatha kicsit magabiztosabban allsz oda alkudni. Ha latjak rajtad, hogy bizonytalan vagy, akkor nem fognak engedni.
Ez nagyjabol egybeesik azzal, amilyen elkepzelesem volt. Igazabol egy beallo ertekenek a kialkudasa a cel.
Ez teljesen realis.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 14:01

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Az ir bedobalasrol, aki csak bedobal, imadom.
De legalabb megtudtuk, hogy tesodek mert azert tudtak alkudni, mert szart vettek :mrgreen:
Hogy erdemben is hozzaszoljak, ahogy irtam korabban, 2-3 millios mozgasteret hagytam magamnak 75 millios ingatlanoknal. Csak anyagon a vallalkozo 20% ot sporol a kedvezmenyek miatt, emiatt ez az osszeg meg nem tetel.

Persze, vallalkozo valogatja, ahogyan a lokacio is, de erdemes megprobalni. Ahogy Halfi is irta, vesztenivalod nincs, de ennek tudataban hatha kicsit magabiztosabban allsz oda alkudni. Ha latjak rajtad, hogy bizonytalan vagy, akkor nem fognak engedni.
Ez nagyjabol egybeesik azzal, amilyen elkepzelesem volt. Igazabol egy beallo ertekenek a kialkudasa a cel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 3., szerda 13:59

Halfkey írta: Amúgy inkább azon hőbörögjünk hogy értelmetlen volt Laci kérdése :D

Alkudni mindig meg lehet próbálni, nincs semmi hátránya, feljebb nem fogják vinni az árat csak azért mert alkudsz :D Szóval teljesen mindegy mi más tapasztalata, meg kell próbálni, hátha. Veszteni való nincs.
Felig (haha) adok igazat, mert egyfajta indikacionak jo volt a mertek/leptek, amiket olvastam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 3., szerda 12:13

cart írta: Aki nem is akarja erteni hogy mit ir be a masik csak szemelyeskedni akar azzal nem lehet mit kezdeni. Alapvetoen ertelmetlen volt a kerdes feltevese is, valoszinu a normalis kerdes az lett volna milyen esetekben lehet megprobalni alkudni, nem pedig ugy feltenni hogy igen/nem. Javaslom tanulmanyozni a ksh statisztikakat az ingatlanpiacrol, ha mar valki konkret tenyekrol beszel, ott konynen ki fog derulni miert tudott valaki alkudni 2023-ban. Az kicsit szelesebb minta mint 1-2 ember tapasztalata.

Valoszinu hogy a kerdes feltevoje azzal a cellal tette fel a kerdest hogy a sajat prekoncepciojaban megerositest nyerjen ami az igen valasz volt, ighy tehat boldog lehet.

Amugy meg eleg reszletesen koruljartam a dolgot 2022-korul nagyjabol 1 evet toltottem ezzel amikor lakast neztem, jo lenne a masikat nem ilyen szinten hulyenek nezni es lekezeloen beszelni vele amikor konkret indokokat fogalmaz meg.
Nem szeretnelek megbantani, mert laikuskent nyilvan nem tudsz annyit alkudni, mint egy hozzaerto, vagy talan egyaltalan, de az esetek 99%ban lehet alkudni, ha ujepitesu, ha nem. En hiaba tanulmanyozom mondjuk a reszvenyeket, akar 1-2 evig is, sosem fog olyan jol menni, mint aki tenylegesen benne van. Ha van olyan ingatlan, amit esetleg megvennel meg mindig, mert akkor nem talaltal, en nagyon szivesen alkudok neked belole, teljesen ingyen. Csak kuldd el Pmben a linket, ha tudok segiteni, segitek szivesen.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. december 3., szerda 12:10

Mások 2023-as tapasztalata irreleváns és elavult, hiszen cart 2022-ben utánanézett :mrgreen:

Aki meg se próbál alkudni ilyen helyzetben, az szerintem nem normális, még ha meg is magyarázza magának makro adatokkal miért nem fognak engedni semmit. Az a helyzet hogy ilyen tételeknél ha csak egy névleges, kb vicc 100 ezer forintot engednek, már az is megérte az energiádat, és az év leggyorsabban megkeresett 100 ezer forintja lett neked.

Arról már nem is beszélek hogy a pénznek időértéke van, tehát ha nem a befejezéskor megkapott hitellel finanszírozol hanem most lerakod cashben, azon valójában milliókat keres a fejlesztő, tehát érdeke is hogy engedjen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 12:01

ugyanaz kb, mint bankban vagy autóvásárlásnál, persze hogy lehet alkudni. megprobalni minimum, max azt mondja, hogy nem.
miben más egy ingatlanvásárlás, mint akármilyen más vásárlás?
minél nagyobb értékű, annál nagyobbat lehet alkudni általában.
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. december 3., szerda 11:48

Aki nem is akarja erteni hogy mit ir be a masik csak szemelyeskedni akar azzal nem lehet mit kezdeni. Alapvetoen ertelmetlen volt a kerdes feltevese is, valoszinu a normalis kerdes az lett volna milyen esetekben lehet megprobalni alkudni, nem pedig ugy feltenni hogy igen/nem. Javaslom tanulmanyozni a ksh statisztikakat az ingatlanpiacrol, ha mar valki konkret tenyekrol beszel, ott konynen ki fog derulni miert tudott valaki alkudni 2023-ban. Az kicsit szelesebb minta mint 1-2 ember tapasztalata.

Valoszinu hogy a kerdes feltevoje azzal a cellal tette fel a kerdest hogy a sajat prekoncepciojaban megerositest nyerjen ami az igen valasz volt, ighy tehat boldog lehet.

Amugy meg eleg reszletesen koruljartam a dolgot 2022-korul nagyjabol 1 evet toltottem ezzel amikor lakast neztem, jo lenne a masikat nem ilyen szinten hulyenek nezni es lekezeloen beszelni vele amikor konkret indokokat fogalmaz meg.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 3., szerda 11:02

Realista24 írta:
sebydani írta:

Elakartam engedni mert már este is fárasztó volt, de ha kérdezett Laci, hogy van e tapasztalat és én megosztom a saját tapasztalatom ne én legyek aki csak úgy bedobál valamit.
De legalabb megtudtuk, hogy tesodek mert azert tudtak alkudni, mert szart vettek :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 3., szerda 10:52

Halfkey írta: Amúgy inkább azon hőbörögjünk hogy értelmetlen volt Laci kérdése :D

Alkudni mindig meg lehet próbálni, nincs semmi hátránya, feljebb nem fogják vinni az árat csak azért mert alkudsz :D Szóval teljesen mindegy mi más tapasztalata, meg kell próbálni, hátha. Veszteni való nincs.
van ilyen, hogy teljes reményvesztettség és kilátástalanság, és ilyenkor másoktól vár az ember vmi megerősítést, reményt, bármi pozitívat :mrgreen:
ilyenkor jönnek a blőd kérdések :mrgreen:
el kell adni a tavat R, akkor lesz péz luxusingatlanra :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. december 3., szerda 10:07

Amúgy inkább azon hőbörögjünk hogy értelmetlen volt Laci kérdése :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. december 3., szerda 9:51

Realista24 írta:
sebydani írta:

Elakartam engedni mert már este is fárasztó volt, de ha kérdezett Laci, hogy van e tapasztalat és én megosztom a saját tapasztalatom ne én legyek aki csak úgy bedobál valamit.
Szarnak szar de alkudtak!!!444 :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: