Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
ez kell bazmeg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
elvegzi a szogletet, amikor nincs elol senki, gg
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hogy a fenébe jött ki ez a sorsolás ennyi idegenbeli meccsel? Remélem fordítva is lesz ilyen sorozat. Ma pedig egy pörgős csapatot akarok látni és nem lötyögést
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végre meccsnap, egy újabb alkalom a jogabonitora, cant wait.
Van ncore-om, köszi szépen!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Lehet nem nagy segitseg, de ncorera eleg hamar feltoltik a meccseket.filatáska írta: Valakinek bevált oldal, hogy hol tudnám visszanézni rögtön a lefújás után, ahol nem írja ki nekem az eredményt előtte?![]()
Köszi!![]()
Ui: en 4-3-3 at lattam, Valverde szellel.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Zero kreativitas a kozeppalyan, de legalabb a vedekezes stabil lehet, ha mindenki fut es nem ajandekozza el a labdat.Pad'em írta: Kezdő:
Courtois
Trent Militao Rüdiger Carreras
Valverde Tchouameni Camavinga
Bellingham
Mbappé Vinicius
Trenten sok fog mulni, hogy mennyit tud elorelepni, vagy akar beljebb huzodni es iranyitani.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Felek ettol a Trent - Williams talalkozotol.
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
az nem volt meg h akkor is ő volt, de az a legutóbbi volt.Pad'em írta:Marha korrektül kiallította Huijsent San Sebastianbanmila írta: az a jóember a valenciai rablása után egész korrektül fújt emlékeim szerint. bár sok fenyegetést is kapott elvileg![]()
![]()
a valenciai meccs után is fújt egy meccset nekünk és onnan megmaradt h akkor nem akartam beütni a képernyőt miatta
92:48
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez az egyik Xabi kritika amiről nem esik szó hogy amúgy mi a tököm felállásunk?Minden verzió fut, valakinél rombusz 41212, valahol 442 Bellinghammel baloldalon, de láttam felfestve 4231-et is. Úgyhogy majd kiderül ez mi
Most az utolsó meccsen is első félidőben Militao vagy 5 percig center volt, aztán a másodikban Mbappe helyen Fran várta a beadást.
Ez nem tudom hogy az ellenfél megtévesztése lenne -e, de hogy a csapat összevissza helyezkedik az biztos.
- Pad'em
Hát ha Huijsen eddigi idegenbeli katlanokban mutatott játékát vesszük alapul akkor Rüdigerrel nyugodtabb vagyok.Kerlon írta: talan a legerosebb kezdo Huijsen-Rudger kivetellel
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
talan a legerosebb kezdo Huijsen-Rudger kivetellel
K
K
- Pad'em
Minden verzió fut, valakinél rombusz 41212, valahol 442 Bellinghammel baloldalon, de láttam felfestve 4231-et is. Úgyhogy majd kiderül ez miRozsabimbo2019 írta:Ez egy 4-4-1-1 , Jude false9-ban. Fede jobb szélén,+ visszasegít, ha Trent fent marad, Vininek kéne belerakni ugyanezt a melót, es meglennénk.Pad'em írta: Kezdő:
Courtois
Bellingham
Mbappé Vinicius
Marha korrektül kiallította Huijsent San Sebastianbanmila írta: az a jóember a valenciai rablása után egész korrektül fújt emlékeim szerint. bár sok fenyegetést is kapott elvileg![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
az a jóember a valenciai rablása után egész korrektül fújt emlékeim szerint. bár sok fenyegetést is kapott elvileg
92:48
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
+ Gil Manzano lesz a bíró
ha nem lenne elég a jelenlegi formánk
-
Rozsabimbo2019
Ez egy 4-4-1-1 , Jude false9-ban. Fede jobb szélén,+ visszasegít, ha Trent fent marad, Vininek kéne belerakni ugyanezt a melót, es meglennénk.Pad'em írta: Kezdő:
Courtois
Bellingham
Mbappé Vinicius
Valakinek bevált oldal, hogy hol tudnám visszanézni rögtön a lefújás után, ahol nem írja ki nekem az eredményt előtte?
Köszi!
Köszi!
-
untouchable
Újabb hét, újabb (nézhetetlen?) meccs. Jó lenne végre (játékban) elindulni felfelé.
Ott tartok, hogy az sem érdekel, ha nem nyerünk idén semmit, de elkezdene újra szórakoztatni minket a csapat, mert vallatni lehetne ezzel az egésszel. Maga a csoda, hogy még van esélyünk idén bármilyen címet nyerni.
Azt hiszem még a rövid Lopetegui időszak alatt sem voltunk ennyire rosszak, talán utoljára Benítez alatt kalandoztam el minden meccsen más dolgok felé és néztem csak fél szemmel a mérkőzést.
Az El Clásico óta egyszerűen minden lényegtelen ostobaság eltereli a figyelmem az aktuális meccsünkről.
Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen valaha.
Mindenesetre Vamos!
Courtois, Trent, Militão, Rüdiger, Carreras, Tchouameni, Camavinga, Valverde, Bellingham, Vini Jr. y Mbappé.
Ott tartok, hogy az sem érdekel, ha nem nyerünk idén semmit, de elkezdene újra szórakoztatni minket a csapat, mert vallatni lehetne ezzel az egésszel. Maga a csoda, hogy még van esélyünk idén bármilyen címet nyerni.
Azt hiszem még a rövid Lopetegui időszak alatt sem voltunk ennyire rosszak, talán utoljára Benítez alatt kalandoztam el minden meccsen más dolgok felé és néztem csak fél szemmel a mérkőzést.
Az El Clásico óta egyszerűen minden lényegtelen ostobaság eltereli a figyelmem az aktuális meccsünkről.
Nem gondoltam volna, hogy lesz ilyen valaha.
Mindenesetre Vamos!
Courtois, Trent, Militão, Rüdiger, Carreras, Tchouameni, Camavinga, Valverde, Bellingham, Vini Jr. y Mbappé.
Hala Madrid y nada más 
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vedelmet eltekintve a legerosebb kezdo perpill, jo lenne par percet fodballozni is ma este.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Kezdő:
Courtois
Bellingham
Mbappé Vinicius
Courtois
Bellingham
Mbappé Vinicius