Pontosan.P. Krisz írta:Amit Capello csinált Beckhammel.Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
- P. Krisz
Amit Capello csinált Beckhammel.Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?
Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hazard után már nem számítcart írta: Túl nagy értéket képvisel ahhoz hogy nyiltan belealljanak. Gondolom senki nem akarja megkockáztatni hogy csak nyomott áron vagy esetleg ingyen lépjen le.
- Pad'em
NEW: There is a high likelihood that Vinícius Junior will enter his final contract year without renewing.
Talks have already begun about resuming negotiations after the 2026 World Cup.
At Real Madrid, there is still optimism that he will renew, although there is some displeasure for not having done so in May.
— @Rodra10_97
Talks have already begun about resuming negotiations after the 2026 World Cup.
At Real Madrid, there is still optimism that he will renew, although there is some displeasure for not having done so in May.
— @Rodra10_97
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Túl nagy értéket képvisel ahhoz hogy nyiltan belealljanak. Gondolom senki nem akarja megkockáztatni hogy csak nyomott áron vagy esetleg ingyen lépjen le.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De mivel alázták meg viniciust? Jó az áldozat szerep csak nem biztos h valós. Még szerintem sem érdemelt aranylabdát, sőt szerintem vicc volt a top 3, de ez nem vinicius ellen szólt hanem alapból vicc az egész. Azt sem lehet mondani hogy minden kategóriában elfelejtettek bennünket mert nem. Az van, hogy a klub kinyalja a brazil hátsóját hol ott két pofont érdemelne. Megalázza saját magát is szinte már hétről-hétre, nem kell ehhez az uefa...
Mivel alaztak meg? Ujsagok pletykaltak a gyozelmet nem az FF-UEFA kettos.Realista24 írta:Akarkit alazott volna meg az UEFA, nem megyunk el, legyen az Mendy vagy Vinicius.poronty írta:
Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.
Amugy is folyamatosan tamadja a klub oket, fura is lett volna barmi mas reakcio.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akarkit alazott volna meg az UEFA, nem megyunk el, legyen az Mendy vagy Vinicius.poronty írta:Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Amugy is folyamatosan tamadja a klub oket, fura is lett volna barmi mas reakcio.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
En, mint egy egyszeru szurkolo, azt varnam, hogy fegyelmi okokbol kovetkezo meccsen a padon kezdjen.Realista24 írta:Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?realmadrid95 írta:
Szerintem mar az El Clasico utan megkaptuk a valaszt sajnos.
De azt is elvarnam, hogy a mindenkori elnok hangot emeljen az edzo mellett, akar mediaban, akar csapaton belul. “Vinicius vehemenes jatekos, aki mindig nyerni es jatszani akar, de az edzo szava szent es serthetetlen”, vagy egy ehhez hasonlo, nyilt uzenet Vinicius fele.
Aztan lehet alomvilagban elek, halistennek nem en vagyok az elnok,( aki nekem amugy az etalon), de ezt nem kezelte jol szerintem.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem neveztem volna a következő meccskeretbe, hogy nyilvánvaló legyen mindenkinek, hogy bünti be van és nem lesz, ekkora ordenáréság elnézve. Aztán, ha nem tetszik neki, akkor lehet menni máshova, ha meg beáll a sorba és csinálja a dolgát, ahogy az elvárható, akkor majd lehet a pályán bizonyítani, hogy kihagyhatatlan minden körülmények között, ahogy Bappé.Jo nyilvan eladni, letenni Castillaba, stb. de realisan nezve, szerinted? Vagy barki szerint.
Ide még annyit, hogy szerintem az aranylabda gála kihagyása a klubtól, pont kellően nagy lépés volt, hogy lássuk Vini mekkora bizalmat élvez a vezetőségnél.Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
zárt ajtók mögött tisztázni, lezárni és valami közös cél felé venni az irányt mert lehet erre sokmindent ráfogni de elég hamar csak kifogások lesznek belőle. van ezer meg ezer más nagyobb probléma is jelenleg mint egy ilyen faszság.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mit kellett volna csinalni az El Clasico utan egyebkent?realmadrid95 írta:Szerintem mar az El Clasico utan megkaptuk a valaszt sajnos.Realista24 írta: Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Faszomat, hat minden idok legjobbjat kifutyulte a sok nyomorult turista a Bernabeuban ket rossz meccs utan, ez az ember meg vigan paradezhat es balhezhat egy nyertes Clasicon, semmi kovetkezmenye, teljes csod az egesz helyzet. Itt mar csak az segitene ha Perez kirakna a locset az asztalra, de tartok tole, hogy mar annyira petyhudt es bozontos, hogy meg se talalja.
- realmadrid95
Szerintem mar az El Clasico utan megkaptuk a valaszt sajnos.Realista24 írta: Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Attól tartok, hogy Csabit előbb elküldik, mint Vinit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én meg azt látom, hogy vetekszik vele, ez a minimum. CR nem csinált faszságokat, sőt volt, amikor bocsánatot kért a rossz játékért, de azon kívül, hogy nem ment neki néha napján én nem emlékszem, hogy problémás lett volna. Néha csapkodott a pályán, amikor kaptunk egy-egy szar gólt, meg ugye tudott látványosan borulni, vergődni, ha ellene fújtak. Ezek eltörpülnek Vini dolgai mellett. Őt se akarták elengedni (de legalább okkal, mert volt teljesítmény mögötte), de nem kellett mindig tartania a hátát miatta senkinek sem (még akkor sem, amikor jobban megérdemelte volna az aranylabdát mint Messi).Realista24 írta:Ezt nehezen tudom elhinni.Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno CR
Na most Vini esetében itt már több balhé is volt az Aranylabda az egyik, beálltunk mögé, adtuk alá a lovat. Most éppen a Clasícós lecserélése miatti látványos összeomlás van, ugyanis összefüggésbe hozható ez vele. Folyamatos mutogatás, látványos magyarázás(ordibálás) a pályán. A rasszista kártya elővétele, ha nem úgy bánnak vele, szólnak hozzá és a harc emiatt mindenkivel (bírók, ellenfél szurkolói), ami ront a teljesítményén. A csapat bomlasztása, amit Kroos nyilatkozata is alátámasztott. Ezen felül, ha ellene fújnak, full agresszívvé válik és neki akar rontani a bírónak/adott esetben az őt provokáló ellenfélnek, szóval felül a lóra neki. Ráadásul meg se lehet szerintem magyarázni neki azt, hogy hülye, mert úgy se érti meg. És védik, támogatják ezek után is, még mindig... Elgondolkodtató.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt nehezen tudom elhinni.Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno CR
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
Gondolom ugy vannak vele, hogy ez a Real Madrid, a csucsok csucsa, nagynehezen elerik, hogy itt focizzanak, eljek az almaikat, itt van Vinicius, aki a vezetosegben szent es serthetetlen. Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno Cr, na mar most, en, mint Guler, vagy Tchouameni, odamegyek es elmondom a gondjaimat? Hat egy szimpla cserebol ekkora vita lett, elhatarolodott az edzotol a vezetoseg es Viniciust tamogatjak, akkor a jatekosok instant sell kapnanak.hehetheoriginal írta: Mai napig hihetetlen, hogy a jatekostarsak nem veszik kezelesbe rendesen az ilyet. En a kis magam szintjen nezve, mindig kezeltuk csapaton belul, edzok vagy csapatvezetes bevonasa nelkul egymas kozt az ilyen dolgokat. Mikor vki elszall, vagy "onzozik", stb. Ezek nem beszelnek egymassal? Ahogy vege az edzesnek, azonnal be a sportautoba es irany haza? Meccsek utan is mindenki spriccel a picsaba, heti 100k eurokert?
Krooseknal se ertettem, hogy ezt hogy nem tudjak kezelni, mérhetetlen inkompetenciarol tanuskodik, hat mi a csapatsport, ha nem ez?
Utoljara talan benzema volt, aki akaratlanul megszegyenitette a teljesitmenye miatt. Most alonso probalkozott vele, mikor lerakta padra vagy lecsereli. De hogy nincsenek jatekostarsak.... Carvajal a nagy öreg, aki tobbet nyert, nagyobb nev az oltozoben, o hol van ilyenkor? Miert nem basz oda? Mert hogy a jelenlegi csapatban a tobbiek magyaraznak neki, azt megertem, hogy abbol nem lesz semmi. Bappe valszeg nem keresi a konfliktust, legnagyobb sztarkent pedig lenne szava, de sztem epp csak boldog attol, hogy a tavalyi média általi kitalalt/gerjesztett nem tudnak egyutt jatszani dolog miatt most nagyjabol nyugi van, ami kettejuket illeti.
Kurtoanak is lehetne szava amugy, ha mar kifele olyan szepen nyilatkozgat.
De egyszeruen el kell menni vacsorazni, az egesz csapat kozosen es par bor utan oszinten mindent kiadni mindenkinek magabol mindent. Ha emiatt szetesik es megsemmisul a csapat, az is jo, legalabb nem kerulgetjuk a forro szart, es nem huzzuk az időt a problemak elnyomasaval. Ha viszont sikerul tisztazni, akkor az csak jo lehet elorefele. De en foleg binicius szellemi kepessegei miatt lehetetlen kuldetesnek latom, hogy ervekkel, ertelmesen lehessen vele szot erteni, az allati osztonok mindig felul fognak kerekedni. Ugyhogy az ilyenekkel egyszeruen az a megoldas, hogy be kell csicskitani, meg kell verni egyszeruen. Ha tovabb csinálja, megint elverni, mint a jeg a hatart. Rudi, belingem, pl, lennenek ra alkalmas emberek.
Sajnos Vinicius a Real rakfeneje, akarmennyire is fajo ezt irnom, mert ez regebben sokkal igeretesebbnek nezett ki.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én még mindig megpróbálnám valahogy jobb oldalra erőltetni. Nyilván az egoja nem bírná el, hogy nem a saját posztja és még inkább egy előkészítő szerepbe kényszerülne.
Talán az ellenfélnek is nehezebb lenne felkészülni, és nem kizárólag a jobb oldali védekezésébe kéne fektetni minden erőforrást, ahol a két legfontosabb támadónk egymás 1 méteres körzetében tapossa egymást.
Az erényei ott is kijönnének (már amikor) és kiküszöbölnénk a legtöbbször borzalmasan kivitelezett befele indulás utáni lövéseit. Bepasszokat jobbal akár első, akár második hullámban érkezőkhöz szerintem teljesen jól tudna adni.
Egyszer próbálta Xabi klubvbn, akkor gatya volt sajnos, de én megpróbálnám több meccs erejéig.
Talán az ellenfélnek is nehezebb lenne felkészülni, és nem kizárólag a jobb oldali védekezésébe kéne fektetni minden erőforrást, ahol a két legfontosabb támadónk egymás 1 méteres körzetében tapossa egymást.
Az erényei ott is kijönnének (már amikor) és kiküszöbölnénk a legtöbbször borzalmasan kivitelezett befele indulás utáni lövéseit. Bepasszokat jobbal akár első, akár második hullámban érkezőkhöz szerintem teljesen jól tudna adni.
Egyszer próbálta Xabi klubvbn, akkor gatya volt sajnos, de én megpróbálnám több meccs erejéig.
.