hehetheoriginal írta:
suns booker nelkul szanaszet kapta a lalt ma reggel.
kicsit komolyabb vedekezessel szemben, meg ad-hoc oldjatok meg tamadojatekkal lofasz az egesz.
gillespie tesomsz - undrafted.... -, meg pacalarcu brooks nagyon elkentek a szajakat.
azt se ertem, hogy brooksnak mar volt vagy 35 pontja - tipikusan kobe cipoben a lalnal idegenben -, mire a 2 nagy sztar egyike vegre meltoztatott odalepni ra vedekezesben.... es az se luka volt, hanem a jarokeretes lebron mind a 6 vagy hany pontjaval. kb most lehet mondani, hogy legyozte az ido vasfoga, teljesen elfogyott.
szoval ha nincsenek begyakorolt figurak tamadasban, akkor itt semmi nem lesz po-ra...
Szerintem messze Lebron volt a legszarabb ma és nem a dobott pontjai miatt. Egyáltalán nem érdekelte a meccs, csak hogy meglegyen a 10 pontja és ennyi, közben röhögcsélt meg Suns kispaddal beszélgetett.
Van ilyen, meg lesz is még, plusz azért a Luka-Reaves duó mostanában elég jó meccseket hozott, bár most majd kíváncsi leszek a keleti túrán mit tolnak. AR egyébként szerintem javult védekezésben idén, nyilván továbbra is gyenge, de láthatóan szedett magára súlyt, nehezebben nyomják el.
Bár teljesen mindegy, amíg Pelinka nem tesz csodát és szerez legalább két darab jól védekező winget. Vincent, Kleber, Vanderbilt mehetne, csak pl utóbbinak negatív az értéke, érte semmit nem lehet kapni, talán néhány labdát valami tankoló csapattól.