Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Majd meglatom milyen szerzodest kap, es itt lesz-e a kovetkezo szezonban. Az sokat elmond majd arrol, hogy mennyire tamogatjak vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én meg azt látom, hogy vetekszik vele, ez a minimum. CR nem csinált faszságokat, sőt volt, amikor bocsánatot kért a rossz játékért, de azon kívül, hogy nem ment neki néha napján én nem emlékszem, hogy problémás lett volna. Néha csapkodott a pályán, amikor kaptunk egy-egy szar gólt, meg ugye tudott látványosan borulni, vergődni, ha ellene fújtak. Ezek eltörpülnek Vini dolgai mellett. Őt se akarták elengedni (de legalább okkal, mert volt teljesítmény mögötte), de nem kellett mindig tartania a hátát miatta senkinek sem (még akkor sem, amikor jobban megérdemelte volna az aranylabdát mint Messi).Realista24 írta:Ezt nehezen tudom elhinni.Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno CR
Na most Vini esetében itt már több balhé is volt az Aranylabda az egyik, beálltunk mögé, adtuk alá a lovat. Most éppen a Clasícós lecserélése miatti látványos összeomlás van, ugyanis összefüggésbe hozható ez vele. Folyamatos mutogatás, látványos magyarázás(ordibálás) a pályán. A rasszista kártya elővétele, ha nem úgy bánnak vele, szólnak hozzá és a harc emiatt mindenkivel (bírók, ellenfél szurkolói), ami ront a teljesítményén. A csapat bomlasztása, amit Kroos nyilatkozata is alátámasztott. Ezen felül, ha ellene fújnak, full agresszívvé válik és neki akar rontani a bírónak/adott esetben az őt provokáló ellenfélnek, szóval felül a lóra neki. Ráadásul meg se lehet szerintem magyarázni neki azt, hogy hülye, mert úgy se érti meg. És védik, támogatják ezek után is, még mindig... Elgondolkodtató.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt nehezen tudom elhinni.Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno CR
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Gondolom ugy vannak vele, hogy ez a Real Madrid, a csucsok csucsa, nagynehezen elerik, hogy itt focizzanak, eljek az almaikat, itt van Vinicius, aki a vezetosegben szent es serthetetlen. Konkretan nagyobb tamogatast elvez ott, mint anno Cr, na mar most, en, mint Guler, vagy Tchouameni, odamegyek es elmondom a gondjaimat? Hat egy szimpla cserebol ekkora vita lett, elhatarolodott az edzotol a vezetoseg es Viniciust tamogatjak, akkor a jatekosok instant sell kapnanak.hehetheoriginal írta: Mai napig hihetetlen, hogy a jatekostarsak nem veszik kezelesbe rendesen az ilyet. En a kis magam szintjen nezve, mindig kezeltuk csapaton belul, edzok vagy csapatvezetes bevonasa nelkul egymas kozt az ilyen dolgokat. Mikor vki elszall, vagy "onzozik", stb. Ezek nem beszelnek egymassal? Ahogy vege az edzesnek, azonnal be a sportautoba es irany haza? Meccsek utan is mindenki spriccel a picsaba, heti 100k eurokert?
Krooseknal se ertettem, hogy ezt hogy nem tudjak kezelni, mérhetetlen inkompetenciarol tanuskodik, hat mi a csapatsport, ha nem ez?
Utoljara talan benzema volt, aki akaratlanul megszegyenitette a teljesitmenye miatt. Most alonso probalkozott vele, mikor lerakta padra vagy lecsereli. De hogy nincsenek jatekostarsak.... Carvajal a nagy öreg, aki tobbet nyert, nagyobb nev az oltozoben, o hol van ilyenkor? Miert nem basz oda? Mert hogy a jelenlegi csapatban a tobbiek magyaraznak neki, azt megertem, hogy abbol nem lesz semmi. Bappe valszeg nem keresi a konfliktust, legnagyobb sztarkent pedig lenne szava, de sztem epp csak boldog attol, hogy a tavalyi média általi kitalalt/gerjesztett nem tudnak egyutt jatszani dolog miatt most nagyjabol nyugi van, ami kettejuket illeti.
Kurtoanak is lehetne szava amugy, ha mar kifele olyan szepen nyilatkozgat.
De egyszeruen el kell menni vacsorazni, az egesz csapat kozosen es par bor utan oszinten mindent kiadni mindenkinek magabol mindent. Ha emiatt szetesik es megsemmisul a csapat, az is jo, legalabb nem kerulgetjuk a forro szart, es nem huzzuk az időt a problemak elnyomasaval. Ha viszont sikerul tisztazni, akkor az csak jo lehet elorefele. De en foleg binicius szellemi kepessegei miatt lehetetlen kuldetesnek latom, hogy ervekkel, ertelmesen lehessen vele szot erteni, az allati osztonok mindig felul fognak kerekedni. Ugyhogy az ilyenekkel egyszeruen az a megoldas, hogy be kell csicskitani, meg kell verni egyszeruen. Ha tovabb csinálja, megint elverni, mint a jeg a hatart. Rudi, belingem, pl, lennenek ra alkalmas emberek.
Sajnos Vinicius a Real rakfeneje, akarmennyire is fajo ezt irnom, mert ez regebben sokkal igeretesebbnek nezett ki.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én még mindig megpróbálnám valahogy jobb oldalra erőltetni. Nyilván az egoja nem bírná el, hogy nem a saját posztja és még inkább egy előkészítő szerepbe kényszerülne.
Talán az ellenfélnek is nehezebb lenne felkészülni, és nem kizárólag a jobb oldali védekezésébe kéne fektetni minden erőforrást, ahol a két legfontosabb támadónk egymás 1 méteres körzetében tapossa egymást.
Az erényei ott is kijönnének (már amikor) és kiküszöbölnénk a legtöbbször borzalmasan kivitelezett befele indulás utáni lövéseit. Bepasszokat jobbal akár első, akár második hullámban érkezőkhöz szerintem teljesen jól tudna adni.
Egyszer próbálta Xabi klubvbn, akkor gatya volt sajnos, de én megpróbálnám több meccs erejéig.
Talán az ellenfélnek is nehezebb lenne felkészülni, és nem kizárólag a jobb oldali védekezésébe kéne fektetni minden erőforrást, ahol a két legfontosabb támadónk egymás 1 méteres körzetében tapossa egymást.
Az erényei ott is kijönnének (már amikor) és kiküszöbölnénk a legtöbbször borzalmasan kivitelezett befele indulás utáni lövéseit. Bepasszokat jobbal akár első, akár második hullámban érkezőkhöz szerintem teljesen jól tudna adni.
Egyszer próbálta Xabi klubvbn, akkor gatya volt sajnos, de én megpróbálnám több meccs erejéig.
.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem a jatekat nem talalja, hanem az egyik legnagyobb fek mostanaban. Rendszeresen nem indul meg labdavesztes utan, kedvtelen, neha lenyom egy nagy sprintet, amivel az atlag szurkolo elkonyveli, hogy jelen van, de ennyiben ki is merul a hozzaadott erteke.Kerlon írta: Valverdetől én már a pályán is várnék némi határozott kiállást, mert ez nagyon hiányzik egyelőre pedig az ő mentalitása nagyon kellene ebbe a csapatba, de pont ő nem találja a jó játékát már egy ideje, szal lehet van némi önbizalom hiánya is.
En azt latom, hogy tobben is teljesen rezignaltan jatszanak, semmi kedvuk az egeszhez es vannak olyanok, akik akarnak, hajtanak, ami miatt meg szembeotlobb az egesz.
Basszus, Militao belso vedobol tobbszor mar a jobbosszekotoben tamadott, mert Valverde valahol hatul totyog, Guler meg a franc se tudja milyen teruleteken mozog.
Vini csak egy nagyon latvanyos eleme ennek a borulo dominonak, de nem az egyetlen hibas. Ha januarban leigazolja az Al-Hilal, akkor sem lesz hirtelen nagy valtozas, mert a tobbi jatekos moralja nem fog csettintesre megvaltozni.
Most ki fog derulni, hogy Xabi mennyire jo vezeto, mert ezt a szituaciot Zidane se oldana meg egy konnyen.
Az még egy véthető döntés volt, bár szerintem kicsinyes. Nem kéne játszani a sértődöttet.h3x0r írta:Tavaly ilyenkor azzal, hogy teljesen lefujtuk az Aranylabdas utazast, annak ellenere, hogy Ancelotti, Mbappe es a Real Madrid is kapott dijat, lenyegeben a vezetoseg is maximalisan megerositette Vinit a folyamatos aldozati szerepeben es abban, hogy o a vezerbika, ha addig volt is kerdes, ezek utan mar nincs, o diktal.Kerlon írta: Az a baj, hogy jelenleg nincs nála karakteresebb játékos a csapatban, még senki sem hitte el magáról, hogy vezérbika és viselkedik aszerint, de ez az értelmiségi wannabe balondor megvan győződve és teli szájjal üvölt mindenkivel. Ez tipikusan olyan szituáció, ahol a többiek még kussolnak.
Vini hülyeségeinek legimitalizálása sokkal korábbra nyúlik vissza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Tavaly ilyenkor azzal, hogy teljesen lefujtuk az Aranylabdas utazast, annak ellenere, hogy Ancelotti, Mbappe es a Real Madrid is kapott dijat, lenyegeben a vezetoseg is maximalisan megerositette Vinit a folyamatos aldozati szerepeben es abban, hogy o a vezerbika, ha addig volt is kerdes, ezek utan mar nincs, o diktal.Kerlon írta: Az a baj, hogy jelenleg nincs nála karakteresebb játékos a csapatban, még senki sem hitte el magáról, hogy vezérbika és viselkedik aszerint, de ez az értelmiségi wannabe balondor megvan győződve és teli szájjal üvölt mindenkivel. Ez tipikusan olyan szituáció, ahol a többiek még kussolnak.
-
nuevo_ericco
Lehet már többször is megtörtént. Viszont vannak azok az emberek, akik ilyenkor vagy még jobban befeszülnek, hogy ők az áldozat. Vagy ha el is ismerik, hogy van némi probléma, megígérnek mindent, mégis mikor arra kerül a sor, minden megy a régi mederben és nem képesek megváltozni.hehetheoriginal írta: Mai napig hihetetlen, hogy a jatekostarsak nem veszik kezelesbe rendesen az ilyet.
Az a baj, hogy jelenleg nincs nála karakteresebb játékos a csapatban, még senki sem hitte el magáról, hogy vezérbika és viselkedik aszerint, de ez az értelmiségi wannabe balondor megvan győződve és teli szájjal üvölt mindenkivel. Ez tipikusan olyan szituáció, ahol a többiek még kussolnak.
Valverdetől én már a pályán is várnék némi határozott kiállást, mert ez nagyon hiányzik egyelőre pedig az ő mentalitása nagyon kellene ebbe a csapatba, de pont ő nem találja a jó játékát már egy ideje, szal lehet van némi önbizalom hiánya is.
Az meg várható, hogy az ilyen fekélyt előbb utóbb kidobja a test.
Valverdetől én már a pályán is várnék némi határozott kiállást, mert ez nagyon hiányzik egyelőre pedig az ő mentalitása nagyon kellene ebbe a csapatba, de pont ő nem találja a jó játékát már egy ideje, szal lehet van némi önbizalom hiánya is.
Az meg várható, hogy az ilyen fekélyt előbb utóbb kidobja a test.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mai napig hihetetlen, hogy a jatekostarsak nem veszik kezelesbe rendesen az ilyet. En a kis magam szintjen nezve, mindig kezeltuk csapaton belul, edzok vagy csapatvezetes bevonasa nelkul egymas kozt az ilyen dolgokat. Mikor vki elszall, vagy "onzozik", stb. Ezek nem beszelnek egymassal? Ahogy vege az edzesnek, azonnal be a sportautoba es irany haza? Meccsek utan is mindenki spriccel a picsaba, heti 100k eurokert?
Krooseknal se ertettem, hogy ezt hogy nem tudjak kezelni, mérhetetlen inkompetenciarol tanuskodik, hat mi a csapatsport, ha nem ez?
Utoljara talan benzema volt, aki akaratlanul megszegyenitette a teljesitmenye miatt. Most alonso probalkozott vele, mikor lerakta padra vagy lecsereli. De hogy nincsenek jatekostarsak.... Carvajal a nagy öreg, aki tobbet nyert, nagyobb nev az oltozoben, o hol van ilyenkor? Miert nem basz oda? Mert hogy a jelenlegi csapatban a tobbiek magyaraznak neki, azt megertem, hogy abbol nem lesz semmi. Bappe valszeg nem keresi a konfliktust, legnagyobb sztarkent pedig lenne szava, de sztem epp csak boldog attol, hogy a tavalyi média általi kitalalt/gerjesztett nem tudnak egyutt jatszani dolog miatt most nagyjabol nyugi van, ami kettejuket illeti.
De egyszeruen el kell menni vacsorazni, az egesz csapat kozosen es par bor utan oszinten mindent kiadni mindenkinek magabol mindent. Ha emiatt szetesik es megsemmisul a csapat, az is jo, legalabb nem kerulgetjuk a forro szart, es nem huzzuk az időt a problemak elnyomasaval. Ha viszont sikerul tisztazni, akkor az csak jo lehet elorefele. De en foleg binicius szellemi kepessegei miatt lehetetlen kuldetesnek latom, hogy ervekkel, ertelmesen lehessen vele szot erteni, az allati osztonok mindig felul fognak kerekedni. Ugyhogy az ilyenekkel egyszeruen az a megoldas, hogy be kell csicskitani, meg kell verni egyszeruen. Ha tovabb csinálja, megint elverni, mint a jeg a hatart. Rudi, belingem, pl, lennenek ra alkalmas emberek.
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Lehet itt azt mondani, hogy jajj rendeződött minden és az újságok, média eltúloz mindent, de az El Clasícó óta kurvára nincs rendben semmi sem. Ez pedig kihat a csapat teljesítményére is. Ezért dobtunk el rengeteg pontot. Egyszerűen megfáradt ebben a csapat. Még Kroosék nagy nehezen, csendben tűrték őt és a viselkedését, azóta azonban kissé lecserélődött a keret és az eredmények sem annyira jönnek. Ezért az ami eddig kis problémának látszott, most már jelentősnek tűnik és hátráltat minket.Realista24 írta: Azt írják hogy az öltözőt is megosztja, és egyre többen vannak a viselkedése ellen. Carvajal is ezt a tábort erősíti.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- nzooli93
Hat igen, sokszor teljesen megváltozik egy csapat,ha egy toxikus edzot elkuldenek, gondolom ez ugyanúgy igaz a jatekosra is. Sokan hány évig kussban tűrhetik ezt. Es teljesen igaza van annak is,aki azt mondja, hogy mennyi pénzt akar,es közben visszafelé csak setalgat,akkor a masik miert is szakadna meg helyette. Ezt a vezetőség csúnyán elmerte, mar nagyon rég.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a teljesítménye a megosztó.Galacticos írta:A multkor nem volt kezdo es akkor sem galaztunk. Nem problema o.Realista24 írta: Azt írják hogy az öltözőt is megosztja, és egyre többen vannak a viselkedése ellen. Carvajal is ezt a tábort erősíti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
A multkor nem volt kezdo es akkor sem galaztunk. Nem problema o.Realista24 írta: Azt írják hogy az öltözőt is megosztja, és egyre többen vannak a viselkedése ellen. Carvajal is ezt a tábort erősíti.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják hogy az öltözőt is megosztja, és egyre többen vannak a viselkedése ellen. Carvajal is ezt a tábort erősíti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
A legnagyobb baj nyilvan azontul hogy rendszeresen rossz megoldast valaszt a kapu elott. (Tegnap is labdaszerzes a 16osnal, siman lohetne teljesen uresen de meg vezeti hogy utana bele lohesse a vedobe) hogy szerintem nagyon negstiv a hatasa erre az egesz csapatra. Kroos is elmondta hogy sokszor rajuk hatott negativan a biroval/ellenfellel/nezovel valo haboruja, ra meg foleg mert kizokkentette de ilyenkor az egesz csapat kicsit masra is figyel. Tegnap is minden egyes iteletet, bedobast, szerelest ugy elt meg mintha eltortek volna a labat es nem fujnam semmit.
Ha folyamatosan elkuldod az anyjaba, kirohogod, mutogatsz, hisztizel, sokkal kevesbe fogja megfujni a faltot a spori mintha ugy reagalna mint mbappe. Ha az a girona gol elotti mbappe tizi kerdes vinivel tortenik, még mindig ott mutogatna.
Toxik az ember foleg amikor xabi kerte hogy ne o lojje be a szogletet. Nyilvanvalo hat a keret talan legszarabb rugotechnikaju jatekosa akinek annyira esetlen a rugo mozdulat hogy az hihetetlen, es akkor nagy mutogatas utan elsetal onnan es azon a pofa vagason minden benne volt. Ez a kb "mar megint mit magyaraz pont nekem.."
Ha folyamatosan elkuldod az anyjaba, kirohogod, mutogatsz, hisztizel, sokkal kevesbe fogja megfujni a faltot a spori mintha ugy reagalna mint mbappe. Ha az a girona gol elotti mbappe tizi kerdes vinivel tortenik, még mindig ott mutogatna.
Toxik az ember foleg amikor xabi kerte hogy ne o lojje be a szogletet. Nyilvanvalo hat a keret talan legszarabb rugotechnikaju jatekosa akinek annyira esetlen a rugo mozdulat hogy az hihetetlen, es akkor nagy mutogatas utan elsetal onnan es azon a pofa vagason minden benne volt. Ez a kb "mar megint mit magyaraz pont nekem.."
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A végén kijött Mbappera aztán melleverte.
Persze ettől még mentalitásban és tudásban, meg kb mindenben Vini felett van, csak Kylian sem az aki 2/2 elrak 10ből 9szer.
Persze ettől még mentalitásban és tudásban, meg kb mindenben Vini felett van, csak Kylian sem az aki 2/2 elrak 10ből 9szer.
- Pad'em
Fú de elküldtem a k anyjába mikor végigszotyizta, hogy ott majdnem megverette a csapatot. Múltkori jó meccse után megint lehozza ezt. Legalább 3-szor eldönthette volna a meccset, azok ha Mbappére jönnek ki nyerünk is.Galacticos írta:Foleg xabi kontroll focijanal lenne fontos hogy ne adjon el meccsenkent 20 labdat. A vegen amikor a talpa alatt ment el a csel (kodo írta: Egyébként hiába látványos, meg harcol ki büntetőt esetleg szerez gólt. Egy ilyenre jut öt rossz megoldás, már azzal sokat erősödnénk ha kikerülne a csapatból.
Pofákat meg majd a következő klubjában vágjon.) majdnem kaptuk is a golt a kontrabol, szepen vegignezte a felezovonalrol.
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Siman megkapja a hosszabbitast.Whiteheart írta: Örüljünk ha kapunk bármi pénzt érte