Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: schranzer » 2025. december 2., kedd 13:38

hehetheoriginal írta: ramosnak is volt 1-2 szava a dolgokhoz.
es azert modric, kroos neha megszolal, akkor figyelsz, csendben ulsz es hallgatod.
kiveve ha egy ostoba balfasz vagy.

de most van carvajal, neki kellene odabaszni, mogotte rudi testor/veroember scope of work
Igy van. Ha mar Yamalt is probalta bekussoltatni, Vinit is kézbe vehetné.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 2., kedd 13:06

realmadrid95 írta:
wZoLee7 írta:

Szerintem ha a vezetőség nem áll be a volt játékosunk mögé aki a leverrel nem is akárhogy bajnok lett, akkor jöhet ide bárki, mindenki hátrányban indul vinicius és sleppje ellen. Klopp meg kb a 2. alkalommal amikor beleszólnak közölné h kabbe gyíkok leléptem. Nem az edző csere a megoldás a mi helyzetünkre. Ki kell baszni a két brazil szélsőnket végre, Bappet ki kell rakni a szélre, Brahim is mehet, Mastantuonoból sem lesz szerintem semmi, Güler lehet csere ha nem tud szintet lépni, Trent ha márt passzolni sem tud Ő is mehet, ahogy Rüdiger, Alaba és Mendy is követhetik, Cama és Valverde meg döntsék el h akarnak e dolgozni vagy csak tessék lássék módon ellötyögni mert előbbi évek óta stagnál utóbbi meg idénre úgy visszaesett hogy az nem igaz. Amíg bratyizás lesz velük Ők meg nyugiban felveszik a fizetést nem fogunk kupákat nyerni.
Azert azt ne vard, hogy 8-10 jatekos fog egy nyar alatt tavozni. Ez egyszeruen lehetetlen tobb okbol is. De azert en is tudnek szelektalni.
Ja persze, ez egyertelmu, de elkell kezdeni a folyamatot, sot mar kellett volna. Viszont a lista jelentos reszet 2-3 even belul le kell cserelni ha tetszik ha nem. En is viniciusnal kezdenem, de Rodrygot sem tartanam itt. Tovabba en Trentet is lecserelnem meg nyaron, mert nincs stabil emberunk oda aki nem folyamat serult, es igy maris hatranyba hozzuk magunkat. Ezen felul az mehet aki szeretne, Ceba es Fran akiket irnak. Sajna Fran menti majd meg Mendy seggetcugy erzem, de nem vagyunk eladasi kenyszerben Mendyvel sem annyira mint a vedelem jobb oldalaval

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. december 2., kedd 12:52

kiserik írta:
gólvonal írta: ZZ-nek azért volt akkora tekintélye, mert a játékosai is alázatosak voltak. Most ugyanaz lenne, mint Xabival 2 rosszul sikerült meccs után.
Azért ugyan ezeknél a játékosoknál bukott meg Lope meg Benitez.

Nekem ez az egyik legfontosabb mondat: "He’s honest and direct like Mourinho."

Carlo apa figura volt. Mou és ZZ közvetlen. Ők voltak a siker edzőink. Talán nem véletlenül hasonló jellemek, akik hasonlóan állnak a játékosokhoz.
Azért ne hasonlítsuk Xabit a másik két spanyolhoz. Teljesen más stílus.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 2., kedd 12:41

RealMadridFanatic írta: Nyilván nem fogunk 8 embert cserélni, nem is kell.

Elég Viniciusnak ajtót mutatni, kellően sokkhatás érne mindenkit. Nem is értem a nagy pártolását, hát hol van ő az igazi legendáinkhoz képest... Kivette a részét a sikerekből tisztességesen, Aranylabdás szinten is játszott, de előbb-utóbb mindig tett mellé valami olyat, amiért lehetett szégyenkezni. Soha nem fogja kinőni a hülyeségeit, egyszerűen túl ostoba hozzá, az Aranylabdás blama meg végképp lerakta és bezárta a redőnyt. Amiért ott a klub teljes mellszélességgel mögé állt, elhitte, hogy ő itt szent tehén, sajnos ezek szerint nem alaptalanul.
Ha meg egynek lehet, akarva-akaratlanul rossz lesz a hatása másokra is, főleg, ha valamilyen vélt vagy valós igazságtalanság éri őket.

Itt a Clásicos mutatványnál lehetett volna még esetleg egy utolsó, reménytelen kísérletet tenni, leülni vele, megpróbálni elmagyarázni neki, hogy nála jelentősen nagyobb játékosok is el lettek takarítva, amint a klub érdekei elé akarták helyezni a sajátjukat, aztán padra tenni 4-5 meccsre.

És tudom, hogy ilyen kaliberű (mondjuk ez is mókás, manapság egy ügyetlenke Vinicius a nagy kaliber) játékosoknál nem szokás ezt meglépni, főleg így relatíve idősen, de akkor meg tessék szépen felkötni a partedlit és elfogyasztani amit sikerült főzni egy együgyű brazil gyerek miatt. Mi, szurkolók meg most így jártunk, idén nem számítok sok jóra, de ez kisebb részben Alonso sara.

És természetesen nem kizárólag Vinicius minden baj forrása, mielőtt az ügyvédek jönnek, de Mbappé érkeztével nem lehet kérdés kinek kell maradni, kinek kell menni, mert nem működik a dolog együtt. Ráadásul példát lehet statuálni, hátha a nyeretlen sztárocskák is felfogják, hogy melyik klubban vannak.
Tupontos. Csak Vinicius legendakat megszegyenito statuszban van a vezetosegben, igy nehez lesz.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. december 2., kedd 12:34

Nyilván nem fogunk 8 embert cserélni, nem is kell.

Elég Viniciusnak ajtót mutatni, kellően sokkhatás érne mindenkit. Nem is értem a nagy pártolását, hát hol van ő az igazi legendáinkhoz képest... Kivette a részét a sikerekből tisztességesen, Aranylabdás szinten is játszott, de előbb-utóbb mindig tett mellé valami olyat, amiért lehetett szégyenkezni. Soha nem fogja kinőni a hülyeségeit, egyszerűen túl ostoba hozzá, az Aranylabdás blama meg végképp lerakta és bezárta a redőnyt. Amiért ott a klub teljes mellszélességgel mögé állt, elhitte, hogy ő itt szent tehén, sajnos ezek szerint nem alaptalanul.
Ha meg egynek lehet, akarva-akaratlanul rossz lesz a hatása másokra is, főleg, ha valamilyen vélt vagy valós igazságtalanság éri őket.

Itt a Clásicos mutatványnál lehetett volna még esetleg egy utolsó, reménytelen kísérletet tenni, leülni vele, megpróbálni elmagyarázni neki, hogy nála jelentősen nagyobb játékosok is el lettek takarítva, amint a klub érdekei elé akarták helyezni a sajátjukat, aztán padra tenni 4-5 meccsre.

És tudom, hogy ilyen kaliberű (mondjuk ez is mókás, manapság egy ügyetlenke Vinicius a nagy kaliber) játékosoknál nem szokás ezt meglépni, főleg így relatíve idősen, de akkor meg tessék szépen felkötni a partedlit és elfogyasztani amit sikerült főzni egy együgyű brazil gyerek miatt. Mi, szurkolók meg most így jártunk, idén nem számítok sok jóra, de ez kisebb részben Alonso sara.

És természetesen nem kizárólag Vinicius minden baj forrása, mielőtt az ügyvédek jönnek, de Mbappé érkeztével nem lehet kérdés kinek kell maradni, kinek kell menni, mert nem működik a dolog együtt. Ráadásul példát lehet statuálni, hátha a nyeretlen sztárocskák is felfogják, hogy melyik klubban vannak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 2., kedd 12:13

wZoLee7 írta:
BlancoMark írta: Jelenleg max Kloppban látom azt, hogy oda tudna lépni a primadonnák sarkára.
Szerintem ha a vezetőség nem áll be a volt játékosunk mögé aki a leverrel nem is akárhogy bajnok lett, akkor jöhet ide bárki, mindenki hátrányban indul vinicius és sleppje ellen. Klopp meg kb a 2. alkalommal amikor beleszólnak közölné h kabbe gyíkok leléptem. Nem az edző csere a megoldás a mi helyzetünkre. Ki kell baszni a két brazil szélsőnket végre, Bappet ki kell rakni a szélre, Brahim is mehet, Mastantuonoból sem lesz szerintem semmi, Güler lehet csere ha nem tud szintet lépni, Trent ha márt passzolni sem tud Ő is mehet, ahogy Rüdiger, Alaba és Mendy is követhetik, Cama és Valverde meg döntsék el h akarnak e dolgozni vagy csak tessék lássék módon ellötyögni mert előbbi évek óta stagnál utóbbi meg idénre úgy visszaesett hogy az nem igaz. Amíg bratyizás lesz velük Ők meg nyugiban felveszik a fizetést nem fogunk kupákat nyerni.
Azert azt ne vard, hogy 8-10 jatekos fog egy nyar alatt tavozni. Ez egyszeruen lehetetlen tobb okbol is. De azert en is tudnek szelektalni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 2., kedd 12:10

BlancoMark írta: Jelenleg max Kloppban látom azt, hogy oda tudna lépni a primadonnák sarkára.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. december 2., kedd 11:43

gólvonal írta: ZZ-nek azért volt akkora tekintélye, mert a játékosai is alázatosak voltak. Most ugyanaz lenne, mint Xabival 2 rosszul sikerült meccs után.
Azért ugyan ezeknél a játékosoknál bukott meg Lope meg Benitez.

Nekem ez az egyik legfontosabb mondat: "He’s honest and direct like Mourinho."

Carlo apa figura volt. Mou és ZZ közvetlen. Ők voltak a siker edzőink. Talán nem véletlenül hasonló jellemek, akik hasonlóan állnak a játékosokhoz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. december 2., kedd 11:28

Nem olyan nehéz ez, csak ki kell baszni a kezdőből a primadonnákat. Oké, hogy kockázat, meg felelősség, de egy madridi edzőnek szerintem ezt fel kell tudni vállalni.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. december 2., kedd 11:03

Jelenleg max Kloppban látom azt, hogy oda tudna lépni a primadonnák sarkára.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 2., kedd 11:01

ramosnak is volt 1-2 szava a dolgokhoz.
es azert modric, kroos neha megszolal, akkor figyelsz, csendben ulsz es hallgatod.
kiveve ha egy ostoba balfasz vagy.

de most van carvajal, neki kellene odabaszni, mogotte rudi testor/veroember scope of work
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. december 2., kedd 10:56

Mindkettotoknek igaza van egyebkent. Zznek brutal tekintelye volt, mig a jatekosok is alazatosak voltak. Azert Ronaldo a fel keretet torkon ragadna az oltozoben, ha ezt latna, hogy a meccseken igy lezengunk.

Sajnos nincsenek mar Crek, sajnos nincsen mar Zz, Xabi van es mentalisan haldoklo csapat, ebbol kell kihozni a legjobbat.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 2., kedd 10:38

ZZ-nek azért volt akkora tekintélye,
Ezt nagyon mashogy latjuk, de nincs ezzel gond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. december 2., kedd 10:31

ZZ-nek azért volt akkora tekintélye, mert a játékosai is alázatosak voltak. Most ugyanaz lenne, mint Xabival 2 rosszul sikerült meccs után.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 2., kedd 10:18

Lehet itt sorolni a kvalitasbeli kulonbsegeket, csak amikor Zidane azt mondta valakinek, hogy ma a fejeden porogve fogsz focizni, akkor azt kerdes nelkul megcsinaltak.

Most meg a sertodott primadonnak kijelentik, hogy itt meg ott nem akarnak jatszani, ha valaki le van cserelve, akkor szarba se nezi az edzot, csapatot szurkolokat.

Azt meg hozzatennem, hogy hiaba vannak meg a vilagsztarjaid, extra jatekosaid, nevezd ahogy akarod, akkor sem garantalt az eredmeny. Nezd meg mennyi ido es penz kellett Guardiolanak vagy eppen a Liverpoolnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 2., kedd 9:56

Realista24 írta: Luka Modrić on Zinedine Zidane: "3 Champions Leagues in a row... his arrival in the locker room was incredible. We looked at him like kids. We talked to him, trained with him. As Ancelotti’s assistant, he was reserved, but as head coach, phenomenal.

He has a special aura, knows football inside out. He knew exactly what the team needed, saw the quality, had demands, rotated a lot because he trusted everyone. That was evident in his actions. That period with him was special.

Sometimes he would play with us in training. He couldn’t run much, but his quality was unbelievable. He’s honest and direct like Mourinho."

Es akkor itt paran azt hiszik, hogy Raul, Arbeola meg Xabi meg tudjak ugrani a szintet.

Mashol biztos tudnak nagyot menni, de ez a top, a teteje. Ide mas kell, mint a csapatok 99%-hoz es ez keveseknek van meg.
Csak Zidane elott mar minden posztra megvoltak a megfelelo profilu jatekosok, a tamado 3-as tokeletesen osszeillett, az egyetlen kerdes az volt, hogy vedekezesben az adott meccsen eleg a Modric - Kroos - Isco/James kozeppalya vagy kell mogejuk Casemiro is es akkor egy valaki kiesik.

Jelenleg viszont:
- Bellingham vagy hamis 9-eskent jo (Akkor hova rakod Mbappet? Szelre. Akkor hova rakod Vinit?) vagy ha van elotte egy erocsatar (Mbappe nem az).
- Mbappe is inkabb a bal szelen jatszana (Vini problema) vagy akkor kozepen is jol elvan, de kell moge egy iranyiro, aki folyamatosan kiugratja. Bellingham nem ez, Arda viszont erre jo volt, csak neki meg olyan szinten nincs semmi veszelyerzete, hogy egesz szezonban folyamatosan kapnank a labdaveszteseibol a golokat.
- Jobb oldali tamadonk startbol nincs, szoval meg Trent legjobb kepessegeit se tudjuk ott kihasznalni.
- A kozeppalyan Valverde oke, hogy vedekezesben extra, de kreativitasban meg messze nem Modric szint, ami dupla szuros rendszerben oke vagy akkor is ha Trenttel extrem mod elol szamolunk, csak akkor meg erre kene epiteni.

Nem gondolom, hogy mindenki szar lenne, mint ahogy sokan irjak, csak egyszeruen ez a keret profilra nem illik ossze. Barki is legyen jovore az edzo, vagy elad a Vini, Bellingham, Mbappe harmasbol valakit vagy a franciat kiteszi jobb oldalra. Mas megoldast nem latok hosszu tavon, hogyan tudnanak egyutt jatszani.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 2., kedd 9:51

gólvonal írta: Akkor várjunk, amig Cristiano elkezd edzősködni.
Adom, töketlenkedésnél már cserélné is be magát a félidőben :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. december 2., kedd 9:41

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Nem is rajtuk mulik a csapat sikeressege.
Nezd meg hogyan viselkedik Vini, Rodrygo vagy eppen Jude. Hogyan jatszik Valverde...es akkor el is ertunk oda, hogy akiknek diktalnia kene az iramot, mutatni az utat, szarnak bele ilyen vagy olyan okokbol.
Én Juden nem látom, hogy szarna bele. Nekem Valverde a fájó, de lehet rosszul láttam, amint bekerült a helyére a Girona ellen, egyből más felfogással játszott.
Jude-nak mar reg vezerbikanak kellene lennie. Sajnos tobbet magyaraz meg meltatlankodik a palyan, mint amennyit motival vagy iranyit.
Az, hogy neha tapsol meg kiabal egy vamost, az nekem keves, pedig megvan mindene ahhoz, hogy ebben a szerepben tundokoljon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. december 2., kedd 9:37

Realista24 írta:
de azért a jelenlegi csapat tagjainak nagyrésze nyeretlen kétéves az akkori csapathoz képest.
Nem is rajtuk mulik a csapat sikeressege.
Nezd meg hogyan viselkedik Vini, Rodrygo vagy eppen Jude. Hogyan jatszik Valverde...es akkor el is ertunk oda, hogy akiknek diktalnia kene az iramot, mutatni az utat, szarnak bele ilyen vagy olyan okokbol.
Én Juden nem látom, hogy szarna bele. Nekem Valverde a fájó, de lehet rosszul láttam, amint bekerült a helyére a Girona ellen, egyből más felfogással játszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. december 2., kedd 9:37

He has a special aura
lebuktál dzsi, ezt te irattad chatgpt-vel. :mrgreen:

Vissza: