Köszi srácok az infót, csendben megjegyzem ezt a lehetőséget biztos nem hagytam volna a végére amikor minden +kör számíthat.babaking írta:Ráadásul a pilótának is van beleszólása, hogy mikor legyen. Nem ezen fog szerintem múlni. Majd Hadjar megtorpedózza Norrist hálábólKovaLlos írta:
Van erre 1 szabály, mindenki kihagy 1 szabadedzést 1 évben, ő most tette.![]()
Formula-1
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A mclaren nem most kezdte el hátráltatni Piastrit, igazából mostanra már csak max papíron van esélye. Szerintem egész évben nagyon elmenedzselte az egészet a csapat és ezért írtam, hogy nem kedvelem, de Verstappen behúzhatná..vagy hát nem is h drukkolok neki, de jól szórakoznék rajta az biztos.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ráadásul a pilótának is van beleszólása, hogy mikor legyen. Nem ezen fog szerintem múlni. Majd Hadjar megtorpedózza Norrist hálábólKovaLlos írta:Van erre 1 szabály, mindenki kihagy 1 szabadedzést 1 évben, ő most tette.Tjacks írta: Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Van erre 1 szabály, mindenki kihagy 1 szabadedzést 1 évben, ő most tette.Tjacks írta: Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...
- Galacticos
Szerintem behuzza ezt norris sajnos, sokkal jobb az autojuk es egesz evben jobb volt. Az a csoda es a mclaren balfaszsaga h meg nyitott a cim kerdese.Tjacks írta: Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...
3.hely is eleg neki, tegyuk fel a legjobb eshetoseg hogy verstappen 1, piastri 2 es nem nagyon latom hogy ki lehetne a 3. Ha nem norris. Nyilvan barmikor tortenhet olyan mint a multheten, de alig varom hogy ez az eshetoseg legyen es az utolso korben a radion konyorogjenek piastrinak hogy huzodj le es ezzel mindenidok legszanalmasabb vb cimet megszerzi majd.
-
Tjacks
Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...
- wZoLee7
Szerintem a japán messze nem olyan lassú, mint amit idén produkált. Nagyon kíváncsi vagyok mit alkot majd Hadjar, de ne felejtsük el, hogy Tsunoda verte sokszor mind a kettőt a racing bullsban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ujabb igeretes ifjonc palyafutasa megy a kukaba.
Maximilian nem ír ala a mercedeshez?
Dzsordzsiboit sztem szempillantás alatt kipöckölné toto, ha maxra lenne eselye
Maximilian nem ír ala a mercedeshez?
Dzsordzsiboit sztem szempillantás alatt kipöckölné toto, ha maxra lenne eselye
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
2026
Red Bull: Hadjar
RB: Arvid Lindblad (F2)
Tsunoda marad tartalék pilóta
Red Bull: Hadjar
RB: Arvid Lindblad (F2)
Tsunoda marad tartalék pilóta
Hát ez az. Nem egy nagyágyúnak szólt, be csak egy kis Ocon-szintű figurának, aki csak azért van hogy meglegyen a mezőnyben a létszám.realistahuni írta:Én azt nem értem miért nem mer senki beleallni az öregbe. Ezt ha mondjuk egy Alonsonak, Raikkonennek mondja akkor rég el lenne küldve a demens k. anyjába.p.csabi1 írta: Az öreg Helmut is szövegelt.
Pont neki nem kéne.![]()
![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én azt nem értem miért nem mer senki beleallni az öregbe. Ezt ha mondjuk egy Alonsonak, Raikkonennek mondja akkor rég el lenne küldve a demens k. anyjába.p.csabi1 írta: Az öreg Helmut is szövegelt.
Pont neki nem kéne.![]()
Az öreg Helmut is szövegelt.
Pont neki nem kéne.
Pont neki nem kéne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a saját mocskukat takarítják. talán nem kéne ilyen arrogánsan belemondani a rádióba, hogy direkt engedte el. Max mérnöke volt a fasz és miatta alakult ki ez az egész. az iq harcos majmokat meg senki nem tudja megfékezni.
Gyönyörűen viselkedett a Redbull Antonellivel.
Így kell ezt.
Most olvastam hogy mit kapott a gyerek a közösségi oldalán a sok őrült embertől.
Így kell ezt.
Most olvastam hogy mit kapott a gyerek a közösségi oldalán a sok őrült embertől.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
én bírom a hollandot, igazi oldschool vérgeci, ami a szívén az a száján, sokszor arrogánsnak hangzik amikor tényeket mond el, ez ilyen. remélem behúzza valahogy. a mclarennél meg hogyhogy nem megint piastrit szopatták le a stratégiával idén legalább harmadjára
a ferrarinál tavaly volt egy remek autó, szezon közben meglepően jól fejlesztették, aztán a főtervezőjük enrico cardile elfogadta az aston ajánlatát. ezután pereskedtek, a műszaki részleget pedig vassuer vette át, így az ő szava döntött abban, hogy teljesen új autót építsenek az idei szezonra. nálam már csak emiatt megérdemelné, hogy kirúgják, úgy meg főleg, hogy horner a piacon van. rég meg kellett volna állapodni vele, teljhatalmat meg egy pár részvényt adni neki.
leclerc meg teljesen kiégett, látszik a testbeszédén, a kommunikációjában hogy a kiutat keresi, nem csodálkozom. aston lesz ebből 2027-re.
a ferrarinál tavaly volt egy remek autó, szezon közben meglepően jól fejlesztették, aztán a főtervezőjük enrico cardile elfogadta az aston ajánlatát. ezután pereskedtek, a műszaki részleget pedig vassuer vette át, így az ő szava döntött abban, hogy teljesen új autót építsenek az idei szezonra. nálam már csak emiatt megérdemelné, hogy kirúgják, úgy meg főleg, hogy horner a piacon van. rég meg kellett volna állapodni vele, teljhatalmat meg egy pár részvényt adni neki.
leclerc meg teljesen kiégett, látszik a testbeszédén, a kommunikációjában hogy a kiutat keresi, nem csodálkozom. aston lesz ebből 2027-re.
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
wZoLee7 írta:Én nem szeretem a hollandot, szerintem egy nagyon beképzelt arrogáns alak amiről leginkább az apja tehet akinek nem volt más célja csak h olyan versenyzőt neveljen belőle amilyen ő soha nem lehetett, DE nyerje meg. Megérdemelné a mclaren h elbukják. Egész évben fogakat összeszorítva tettek meg mindent, hogy Piastri ne legyen vb győztes, de amikor tényleg csak be kell gurulni 1-2-ben akkor is jön a ferrari szintű balfaszság.Casillas fan írta: Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van![]()
Ma amúgy Bearman 10 mp stop/go büntijét nem értettem, lényegében a box spotjukat el sem hagyta. Totál olyan érzésem volt h megint valami random arc ül ott mert erre más futamon lehet h semmit nem adtak volna.
Sainz meg szépen mutatja a ferrarinak idén, hogy nem pilótát kell cserélni, autót kell megtanulni építeni.
Full +1. Mindenben egyet értek Veled.
Bearman-t Wéberék sem értették....
A Sainz-Hamiltont meg írtam már korábban, hogy ha tényleg igaz, hogy Lewis "sírta" be magát a Ferrarihoz, és csúnya kimondani, de akkori állás szerint a jobbik Ferrari pilótát küldték el érte (mert már kezdte beérni Leclerc-et, sőt), akkor ez full értelmetlen csere volt....és mivel '27ig van szerződése, nem fog magától felállni, kirakni meg még annyira sem fogják.....
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- wZoLee7
Én nem szeretem a hollandot, szerintem egy nagyon beképzelt arrogáns alak amiről leginkább az apja tehet akinek nem volt más célja csak h olyan versenyzőt neveljen belőle amilyen ő soha nem lehetett, DE nyerje meg. Megérdemelné a mclaren h elbukják. Egész évben fogakat összeszorítva tettek meg mindent, hogy Piastri ne legyen vb győztes, de amikor tényleg csak be kell gurulni 1-2-ben akkor is jön a ferrari szintű balfaszság.Casillas fan írta: Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van![]()
Ma amúgy Bearman 10 mp stop/go büntijét nem értettem, lényegében a box spotjukat el sem hagyta. Totál olyan érzésem volt h megint valami random arc ül ott mert erre más futamon lehet h semmit nem adtak volna.
Sainz meg szépen mutatja a ferrarinak idén, hogy nem pilótát kell cserélni, autót kell megtanulni építeni.
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
-
Tjacks
El kell adni azokat a kurva drága jegyeket valahogyp.csabi1 írta: Sima győzelem lett volna.
Erre elrontják.
Színház főleg mióta az amerikaiak beléptek.
Fura mód én is team max vagyok már, ezeknél még én is jobb stratéga lennék.
Sima győzelem lett volna.
Erre elrontják.
Erre elrontják.