Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.

Ki lesz a világbajnok?

A szavazás 2025. november 7., péntek 16:12-kor befejeződött.

Oscar Piastri
10
26%
Lando Norris
17
45%
Max Verstappen
11
29%

Szavazatok száma: 38

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 5., péntek 14:37

babaking írta:
KovaLlos írta:

Van erre 1 szabály, mindenki kihagy 1 szabadedzést 1 évben, ő most tette.
Ráadásul a pilótának is van beleszólása, hogy mikor legyen. Nem ezen fog szerintem múlni. Majd Hadjar megtorpedózza Norrist hálából :)
Köszi srácok az infót, csendben megjegyzem ezt a lehetőséget biztos nem hagytam volna a végére amikor minden +kör számíthat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 5., péntek 14:17

A mclaren nem most kezdte el hátráltatni Piastrit, igazából mostanra már csak max papíron van esélye. Szerintem egész évben nagyon elmenedzselte az egészet a csapat és ezért írtam, hogy nem kedvelem, de Verstappen behúzhatná..vagy hát nem is h drukkolok neki, de jól szórakoznék rajta az biztos.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. december 5., péntek 14:13

KovaLlos írta:
Tjacks írta: Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...
Ráadásul a pilótának is van beleszólása, hogy mikor legyen. Nem ezen fog szerintem múlni. Majd Hadjar megtorpedózza Norrist hálából :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2025. december 5., péntek 14:07

Tjacks írta: Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 5., péntek 13:50

Szerintem behuzza ezt norris sajnos, sokkal jobb az autojuk es egesz evben jobb volt. Az a csoda es a mclaren balfaszsaga h meg nyitott a cim kerdese.
3.hely is eleg neki, tegyuk fel a legjobb eshetoseg hogy verstappen 1, piastri 2 es nem nagyon latom hogy ki lehetne a 3. Ha nem norris. Nyilvan barmikor tortenhet olyan mint a multheten, de alig varom hogy ez az eshetoseg legyen es az utolso korben a radion konyorogjenek piastrinak hogy huzodj le es ezzel mindenidok legszanalmasabb vb cimet megszerzi majd.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 5., péntek 13:46

Most komoly hogy a vb címre esélyes Piastrinak át kellett adnia az ülését az első edzésen? Ennél szánalmasabb csapatot még nem láttam...

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 2., kedd 22:18

Szerintem a japán messze nem olyan lassú, mint amit idén produkált. Nagyon kíváncsi vagyok mit alkot majd Hadjar, de ne felejtsük el, hogy Tsunoda verte sokszor mind a kettőt a racing bullsban.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 2., kedd 21:52

Ujabb igeretes ifjonc palyafutasa megy a kukaba.
Maximilian nem ír ala a mercedeshez?
Dzsordzsiboit sztem szempillantás alatt kipöckölné toto, ha maxra lenne eselye
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. december 2., kedd 21:41

2026
Red Bull: Hadjar
RB: Arvid Lindblad (F2)
Tsunoda marad tartalék pilóta

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. december 2., kedd 15:16

realistahuni írta:
p.csabi1 írta: Az öreg Helmut is szövegelt.
Pont neki nem kéne. :lol:
Én azt nem értem miért nem mer senki beleallni az öregbe. Ezt ha mondjuk egy Alonsonak, Raikkonennek mondja akkor rég el lenne küldve a demens k. anyjába. :lol:
Hát ez az. Nem egy nagyágyúnak szólt, be csak egy kis Ocon-szintű figurának, aki csak azért van hogy meglegyen a mezőnyben a létszám.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. december 2., kedd 8:45

p.csabi1 írta: Az öreg Helmut is szövegelt.
Én azt nem értem miért nem mer senki beleallni az öregbe. Ezt ha mondjuk egy Alonsonak, Raikkonennek mondja akkor rég el lenne küldve a demens k. anyjába. :lol:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 1., hétfő 19:08

Az öreg Helmut is szövegelt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. december 1., hétfő 18:01

a saját mocskukat takarítják. talán nem kéne ilyen arrogánsan belemondani a rádióba, hogy direkt engedte el. Max mérnöke volt a fasz és miatta alakult ki ez az egész. az iq harcos majmokat meg senki nem tudja megfékezni.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. december 1., hétfő 17:43

Gyönyörűen viselkedett a Redbull Antonellivel. :vivo:
Így kell ezt. :agree:
Most olvastam hogy mit kapott a gyerek a közösségi oldalán a sok őrült embertől.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. november 30., vasárnap 21:54

én bírom a hollandot, igazi oldschool vérgeci, ami a szívén az a száján, sokszor arrogánsnak hangzik amikor tényeket mond el, ez ilyen. remélem behúzza valahogy. a mclarennél meg hogyhogy nem megint piastrit szopatták le a stratégiával idén legalább harmadjára :lol:

a ferrarinál tavaly volt egy remek autó, szezon közben meglepően jól fejlesztették, aztán a főtervezőjük enrico cardile elfogadta az aston ajánlatát. ezután pereskedtek, a műszaki részleget pedig vassuer vette át, így az ő szava döntött abban, hogy teljesen új autót építsenek az idei szezonra. nálam már csak emiatt megérdemelné, hogy kirúgják, úgy meg főleg, hogy horner a piacon van. rég meg kellett volna állapodni vele, teljhatalmat meg egy pár részvényt adni neki.

leclerc meg teljesen kiégett, látszik a testbeszédén, a kommunikációjában hogy a kiutat keresi, nem csodálkozom. aston lesz ebből 2027-re.

Casillas fan
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari

HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. november 30., vasárnap 20:55

wZoLee7 írta:
Casillas fan írta: Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van :lol:
Én nem szeretem a hollandot, szerintem egy nagyon beképzelt arrogáns alak amiről leginkább az apja tehet akinek nem volt más célja csak h olyan versenyzőt neveljen belőle amilyen ő soha nem lehetett, DE nyerje meg. Megérdemelné a mclaren h elbukják. Egész évben fogakat összeszorítva tettek meg mindent, hogy Piastri ne legyen vb győztes, de amikor tényleg csak be kell gurulni 1-2-ben akkor is jön a ferrari szintű balfaszság.

Ma amúgy Bearman 10 mp stop/go büntijét nem értettem, lényegében a box spotjukat el sem hagyta. Totál olyan érzésem volt h megint valami random arc ül ott mert erre más futamon lehet h semmit nem adtak volna.

Sainz meg szépen mutatja a ferrarinak idén, hogy nem pilótát kell cserélni, autót kell megtanulni építeni.

Full +1. Mindenben egyet értek Veled.
Bearman-t Wéberék sem értették....
A Sainz-Hamiltont meg írtam már korábban, hogy ha tényleg igaz, hogy Lewis "sírta" be magát a Ferrarihoz, és csúnya kimondani, de akkori állás szerint a jobbik Ferrari pilótát küldték el érte (mert már kezdte beérni Leclerc-et, sőt), akkor ez full értelmetlen csere volt....és mivel '27ig van szerződése, nem fog magától felállni, kirakni meg még annyira sem fogják..... :'(
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 30., vasárnap 20:49

Casillas fan írta: Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van :lol:
Én nem szeretem a hollandot, szerintem egy nagyon beképzelt arrogáns alak amiről leginkább az apja tehet akinek nem volt más célja csak h olyan versenyzőt neveljen belőle amilyen ő soha nem lehetett, DE nyerje meg. Megérdemelné a mclaren h elbukják. Egész évben fogakat összeszorítva tettek meg mindent, hogy Piastri ne legyen vb győztes, de amikor tényleg csak be kell gurulni 1-2-ben akkor is jön a ferrari szintű balfaszság.

Ma amúgy Bearman 10 mp stop/go büntijét nem értettem, lényegében a box spotjukat el sem hagyta. Totál olyan érzésem volt h megint valami random arc ül ott mert erre más futamon lehet h semmit nem adtak volna.

Sainz meg szépen mutatja a ferrarinak idén, hogy nem pilótát kell cserélni, autót kell megtanulni építeni.

Casillas fan
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari

HozzászólásSzerző: Casillas fan » 2025. november 30., vasárnap 20:13

Ferrari szurkoló vagyok, és tudom, hogy ezután a hétvége után csendben kéne maradnom....De....akkor is kabaré, ami a Mclaren-nél megy.....Össze fogják hozni Maxnak az 5.-et....Kicsit 2007 érzésem van :lol:
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 30., vasárnap 18:50

p.csabi1 írta: Sima győzelem lett volna.
Erre elrontják.
Színház főleg mióta az amerikaiak beléptek.
El kell adni azokat a kurva drága jegyeket valahogy :mrgreen:

Fura mód én is team max vagyok már, ezeknél még én is jobb stratéga lennék.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. november 30., vasárnap 18:36

Sima győzelem lett volna.
Erre elrontják.
Színház főleg mióta az amerikaiak beléptek.

Vissza: