ziro4vr írta:
Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?
Ne szórakozzunk már. Semmi nem látszik abból mit akar játszani, nem arról van szó hogy valami újat és abban vannak hibák hanem semmi a játékunk ugyanúgy, miközben a keret folyamatosan erodalodik.
Ez két külön szál de mindegyik szálon van felelős.
Eddig vezettük a ligát elejétől kezdve, hoztuk a meccseket spanyol kiscsapatok ellen, szóval spanyol szintre elég ez a keret. Most 3 naponta játszva, 5.(!) meccsnél idegenben ennyire futja ennek. Tegnap amúgy győzelmet érdemeltünk volna, ha máshogy nem két 11-essel.
Nekem speciel eléggé egyértelmű mit akarna játszatni a csapattal, ha valaki nézte is a meccset, első félidőben jó 25 percig Militao is az ellenfél kapujától 25 méterre védekezett. Aztán visszavettünk, a félidő végén bealudtunk. Második félidőben ment a darálás szerintem becsülettel, de nincs egy épkézláb kreatív középpályásunk meg egy csatárunk akivel egy kombinációt meg lehet csinálni. Hibázik Alonso nem keveset, pl a tegnapi első 20 perces dominanciához ha van a pályán egy Gonzalo ott elrakunk 2 gólt és le van zárva a meccs. Második félidőben szintén előbb kellett volna pályára tenni egy target mant.
Én azt látom, hogy váltogat meccsről meccsre, tegnap feltoltuk a védelmi vonalat, Elche meg Rayo ellen visszábbálltunk. Szerintem szép és jó focira kvázi alkalmatlan a keret összetétele. Nem véletlen nem láttunk sok nagy gálát másfél éve. Még az olyan meccseket is amikben benne van, hogy lövünk 6-ot szűken nyerjük meg. Leveri a lécet a csapat nagyja szimplán.
Tegnap is látványos volt, hogy ha megszereztük a labdát gyorsan, akkoris mindenki tol rajta 5-öt meg igazgatja a labdát még akkoris amikor van lehetőség egyből tenni. Mbappé kivételével mindenki, Vini, Güler, Bellingham, Valverde, Tchouameniről ne is beszéljünk. Mikor első szándékból egyérintőből rakják akkor meg rögtön ziccer. Pályán lenne még Kroos, kapásból 3 szinttel magasabb minőségben fociznánk, feljebb húzna mindenkit. De hát ebből kell főzni, ezt az évet mindenképp meg kell adni Alonsónak.
Szerintem semmi értelme idehozni egy új embert tavaszra, ennek a csapatnak nem egy jó pedagógus hiányzik mint Benitez után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"