Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 11:17

Galacticos írta:
dzsi91 írta: Nem taktikai gondjai vannak Alonsonak hanem emberi. Nem hisznek benne nem kedvelik vagy ő nem kedveli a sok buta négert lényegtelen.
Es akkor carlo utolso szezonja? Vagy ot se kedveltek akkor mar amikor a negyedik melytorkos clasicon is setafika volt a palyan?
Carlo utolsó hónapjaiban egyértelműen fizikális és szakmai gondok voltak. Erre bizonyíték, hogy Carlo még mindig nem 7 hónapot edzősködött nálunk akármennyire csak erre emlékeznek páran. Alonso amióta ittvan ömlik a fos, hogy éppen ki vagy kik nem kedvelik és a pályán is érződik egy ideje de elengedem. Valóságtagadás Carlo utolsó pár hónapjával takargatni az új edzőt aki belett harangozva, hogy mennyivel jobb modernebb mint a kókler Carlo.

Én elhiszem nektek, hogy alonso a madridi gvardiola de ha nem működik ezekkel a játékosokkal akkor baszhatja meg mi is mert nem lesz lecserélve az egész keret.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. december 1., hétfő 11:14

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.
Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani (jó lenne már télen), meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
De ahhoz ezt a majmot a padra kene rakni, azt meg nem lehet. El lett ez baszva a Clasico utan, mondhat barki barmit.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. december 1., hétfő 11:14

Kell ide egy Klopp, akinél álmukban is sprintben közlekednek, aztán aki nem bírja vagy nem akar beállni a sorba az csomagoljon és húzzon a francba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2025. december 1., hétfő 11:14-kor.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. december 1., hétfő 11:08

Mbappé egyébként tényleg Team Xabi, látszik, hogy nagyon jó mentalitásban lép pályára szinte mindig, hozza is a játékát, egyedül kicsit a helyzetkihasználásban vagyok elégedetlen vele, de totál kiemelkedik a mezőnyből.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 1., hétfő 11:05

Barca után szerintem elhitték, hogy megint övék a világ,es eleg jok ahhoz,hogy lotyogve nyerjek a meccseket. Hat most kiderült,hogy mégsem. Kíváncsi vagyok mit lep a vezetőség majd. Arbeloat csak elhivnam egy ket edzesre, hogy elmagyarázza ezeknek,hogy mégis milyen klubnál vannak. Tényleg mar a Higu,Gago, Diarra,Beckham,Reyes féle csapat hamarabb lesz a kedvencem, mint a mostani. Azok legalább küzdöttek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 1., hétfő 11:00

dzsi91 írta:
Pad'em írta:

Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani, meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
Szerintem be ha megkeressük. Madridban van, magyarázott hogy edzősködni akar megint. Franciák meg kurvára ráérnek. Eb 28ban vb 30ban lesz legközelebb.

De ha nem is ZZ bárki jöhet ha Alonsoban nem hisznek tökmindegy mit talál ki. Nem taktikai gondjai vannak Alonsonak hanem emberi. Nem hisznek benne nem kedvelik vagy ő nem kedveli a sok buta négert lényegtelen.

De szerdán még javíthat utána meg lesz idő rendet rakni.
Szerintem így, hogy várt éveket, hogy végre leköszönjön Deschamps nem fogja dobni a francia pozit, hogy ide beugorjon. 95% hogy váltja a vb után. Persze ha Perez vinné a fehér rózsacsokrot és puszilgatná a kopasz a fejét kicsit lehet eljönne.

"Alonsoban nem hisznek" Hát nem tudom, szerintem gondja egyedül Viniciussal van/volt. Nem azért kell futni meg megszakadni mert az edző cimbora, hanem a címerért. Idejön egy új edző mennyit kell majd várni, hogy őt megszeretik és felszántják a pályát neki?

A keret legfontosabb játékosa (Mbappé) szereti. Nyilatkozza meg sokkal többet is melózik alatta mint tavaly. A többi hisztérika kedvéért én biztos nem hoznék ide valami nímandot (mert a jó edzők foglaltak).
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 1., hétfő 10:59

poronty írta: szóval nagyobb összeget raknék rá, hogy Raúl jönne.
Van most csapata? Ez nekem pl minden tekintetben és óriási visszalépésnek tűnik

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. december 1., hétfő 10:57

De ha nem is ZZ bárki jöhet ha Alonsoban nem hisznek tökmindegy mit talál ki. Nem taktikai gondjai vannak Alonsonak hanem emberi. Nem hisznek benne nem kedvelik vagy ő nem kedveli a sok buta négert lényegtelen.
Levernél ott volt: Tah, Tapsoba, Kossounou, Frimpong, Tella, Boniface...biztos nem szereti a négereket :lol:

Sok a lusta fasz, meg nagy az egó, a munka meg büdös nekik. Nem kell ezt túlgondolni, látjuk, hogy évek óta basznak futni a mieink, kivéve, ha nagyon ég a ház (sokszor még, akkor se). Lehet hiányzik neki carlo papa, mert utólag rájöttek, hogy a bratyizás sokkal jobban fekszik nekik, mint a meló.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. december 1., hétfő 10:54

ZZ megy a franciákhoz a VB után, úgyhogy ezen nem kell nagyon izgulni, hogy idejönne (ne is tegye). Ha Xabit kidobják, Klopp lenne nyilván az egyetlen normális opció, de Ő meg azt mondta, hogy jelenleg nem akar edzősködni (szerintem Ő is várja, hogy valamelyik top válogatott szabad legyen), szóval nagyobb összeget raknék rá, hogy Raúl jönne.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 1., hétfő 10:54

dzsi91 írta:
Pad'em írta:

Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani, meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
Szerintem be ha megkeressük. Madridban van, magyarázott hogy edzősködni akar megint. Franciák meg kurvára ráérnek. Eb 28ban vb 30ban lesz legközelebb.

de szerinted akkor kiben fognak ezek hinni? Hittek Carloban, mégis ótvar szar volt a játék és ez nem csak a védelem miatt, előre is ötlettelen szart toltunk. Most ha ZZ lenne ez edző benne hinnének és vinicius ugyan úgy védőbe vezetné a labdát, a védelem ugyan olyan lyukas lenne, a kp-n ugyan úgy nem lenne alkalmas játékos az irányításra. Láttuk már ZZ csapatát, de ott voltak olyan nevek akik a világ bármely csapatában azonnal kezdők, top húzó nevek lettek volna. A jelenlegi garnitúrára ez nem mondható el.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 1., hétfő 10:52

dzsi91 írta: Nem taktikai gondjai vannak Alonsonak hanem emberi. Nem hisznek benne nem kedvelik vagy ő nem kedveli a sok buta négert lényegtelen.
Es akkor carlo utolso szezonja? Vagy ot se kedveltek akkor mar amikor a negyedik melytorkos clasicon is setafika volt a palyan?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 10:49

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 1., hétfő 10:43

Amikor Xabi idejött egyből lehetett látni mit akar, voltak jelek h alakulunk. Aztán jöttek a hírek, hogy a játékosoknak nem tetszik hogy futni kell, ezzel párhuzamosan el is tűnt az intenzitás a játékunkból. Volt a vinicius eset ami után látványosan nem cserélik le . Mondhat nekem akárki akármit, ha nincs a hiszti és a vita tegnap sokkal hamarabb jött volna Garcia, de mivel nem jöhetett támadó helyett így csak a végén mert védőt levenni. Egyedül azt nem értem miért Rodrygo állt be, de kezdem azt érezni, hogy itt bizony ki van mondva kiknek kell játszani.
A klub vezetősége egyértelműen a játékosok mellett tette le a voksát és ennek eredménye az, hogy itt bizony páran magasról tesznek az edzői utasításokra. Erre jön az, hogy a keret amúgy alkalmatlan a közös játékra. Tegnap is azt láttam Bappe, Fran és Militao hajtottak hogy legyen valami, a többiek elvoltak és volt pár szar teljesítmény is.
Én tartok attól, hogy ebből így nincs kiút, vagy pár játékos távozik vagy az edzői gárda. Mivel a játékosok élvezik a bizalmat így ebből edző lesz előbb-utóbb és majdnem biztos vagyok abban, hogy bárhová megy Xabi, ha az ottani mag beáll az elképzelései mögé jönnek majd a sikerek.
Mi meg nagyon gyorsan robogunk egy nagyon szomorú időszak felé. Jól állunk most még, de sem a játék képe sem semmi más nem biztató. Ez tegnap egy kieső helyek elől menekülö hulla gyenge girona volt akik ráadásul többször is nagy területet adtak kontrázni. A játékosaink egyébként biztos nem látták a psg bl győzelmét vagy a chelsea klub vb győzelmét amit közös, melós és főleg jól szervezett focival értek el.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 1., hétfő 10:42

Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani (jó lenne már télen), meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 10:34

Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 1., hétfő 10:26

ziro4vr írta: Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?

Ne szórakozzunk már. Semmi nem látszik abból mit akar játszani, nem arról van szó hogy valami újat és abban vannak hibák hanem semmi a játékunk ugyanúgy, miközben a keret folyamatosan erodalodik.

Ez két külön szál de mindegyik szálon van felelős.
Szerintem pont ezzel van a gond. Ez a keret nem áll annyira jó játékosokból, hogy kompenzálni tudja egy hazai pályán játszó, motivált, harcos kis-, középcsapat játékát. Ha félgőzzel, rossz formában lépnek a pályára, nincs meg az a tudáskülönbség, hogy így is felül tudjanak kerekedni. Ha nem villan Mbappé, Vini vagy Bellingham, és szerintem ez egyre kevesebbszer lesz így, mivel motivációban lefelé tart a csapat, akkor el is lehet felejteni a jó eredményt ezeken a meccseken.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 1., hétfő 9:22

ziro4vr írta: Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?

Ne szórakozzunk már. Semmi nem látszik abból mit akar játszani, nem arról van szó hogy valami újat és abban vannak hibák hanem semmi a játékunk ugyanúgy, miközben a keret folyamatosan erodalodik.

Ez két külön szál de mindegyik szálon van felelős.
Eddig vezettük a ligát elejétől kezdve, hoztuk a meccseket spanyol kiscsapatok ellen, szóval spanyol szintre elég ez a keret. Most 3 naponta játszva, 5.(!) meccsnél idegenben ennyire futja ennek. Tegnap amúgy győzelmet érdemeltünk volna, ha máshogy nem két 11-essel.

Nekem speciel eléggé egyértelmű mit akarna játszatni a csapattal, ha valaki nézte is a meccset, első félidőben jó 25 percig Militao is az ellenfél kapujától 25 méterre védekezett. Aztán visszavettünk, a félidő végén bealudtunk. Második félidőben ment a darálás szerintem becsülettel, de nincs egy épkézláb kreatív középpályásunk meg egy csatárunk akivel egy kombinációt meg lehet csinálni. Hibázik Alonso nem keveset, pl a tegnapi első 20 perces dominanciához ha van a pályán egy Gonzalo ott elrakunk 2 gólt és le van zárva a meccs. Második félidőben szintén előbb kellett volna pályára tenni egy target mant.

Én azt látom, hogy váltogat meccsről meccsre, tegnap feltoltuk a védelmi vonalat, Elche meg Rayo ellen visszábbálltunk. Szerintem szép és jó focira kvázi alkalmatlan a keret összetétele. Nem véletlen nem láttunk sok nagy gálát másfél éve. Még az olyan meccseket is amikben benne van, hogy lövünk 6-ot szűken nyerjük meg. Leveri a lécet a csapat nagyja szimplán.

Tegnap is látványos volt, hogy ha megszereztük a labdát gyorsan, akkoris mindenki tol rajta 5-öt meg igazgatja a labdát még akkoris amikor van lehetőség egyből tenni. Mbappé kivételével mindenki, Vini, Güler, Bellingham, Valverde, Tchouameniről ne is beszéljünk. Mikor első szándékból egyérintőből rakják akkor meg rögtön ziccer. Pályán lenne még Kroos, kapásból 3 szinttel magasabb minőségben fociznánk, feljebb húzna mindenkit. De hát ebből kell főzni, ezt az évet mindenképp meg kell adni Alonsónak.

Szerintem semmi értelme idehozni egy új embert tavaszra, ennek a csapatnak nem egy jó pedagógus hiányzik mint Benitez után.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 1., hétfő 9:06

Sierra írta: Nehez lesz igy, ha a jatekosok nem azt nyomjak amit az edzo ker. :roll: Sajnalom Alonsot, mert rohadt nehez dolga lesz igy. De Perez velhetoen tanult a hibaibol es nem kuldi el egy sikertelen szezon utan.
nem akkor küldi el, már hamarabb megteszi az öreg. Ha december és január hasonlóan fog lemenni akkor jön az official statement szerintem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 1., hétfő 8:51

Nehez lesz igy, ha a jatekosok nem azt nyomjak amit az edzo ker. :roll: Sajnalom Alonsot, mert rohadt nehez dolga lesz igy. De Perez velhetoen tanult a hibaibol es nem kuldi el egy sikertelen szezon utan.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 1., hétfő 8:13

Szerintem eljott az ido hogy xabi belealljon azokba akik fékek. Foleg rodrygot kene teljesen mellozni, feladta a harcot, latszik hogy elengedte ezt az egeszet. Akkor meg huzzon innen de legalabbis ne jatsszon. En nem akarok a real madridba olyat latni hogy valaki duzzogva jatszik. Viniciust is lekaphatta volna de azt latszolag sem merte.
Tegnap irta valaki es tokeletesen egyetertek vele hogy peldaul nico pazra lehet azert lenne szukseg mert madridista. Nem akarok atmenni Jimbe. De ez a barcanak a legnagyobb elonye velunk szemben hogy a sajat nevelesu jatekosaik tuzbe mennenek a csapatert mert egesz eletukbe ez volt az almuk hogy ott jatszanak. Szerintem peldaul ezert is kaparnak es teljesitenek jobban a clasicokon mert kis szaros koruk ota ez volt belejuk nevelve.
Meglehet nezni peldaul gonzalot hogy szall be, sprintbe kozlekedik, bizonyitani akar, csuszik maszik es vedekezik, rodrygo meg ott acsorog mintha mar harom hosszabbitas lenne a lababa. Vagy asencio hogy kuzd ha lehetoseget kap.
Talan pont ez a mentalitas ami carvajal hianyaban kezdd kiveszni, pont ez a plusz hianyzik.

Vissza: