Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 10:49

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.
Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani, meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
Szerintem be ha megkeressük. Madridban van, magyarázott hogy edzősködni akar megint. Franciák meg kurvára ráérnek. Eb 28ban vb 30ban lesz legközelebb.

De ha nem is ZZ bárki jöhet ha Alonsoban nem hisznek tökmindegy mit talál ki. Nem taktikai gondjai vannak Alonsonak hanem emberi. Nem hisznek benne nem kedvelik vagy ő nem kedveli a sok buta négert lényegtelen.

De szerdán még javíthat utána meg lesz idő rendet rakni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. december 1., hétfő 10:43

Amikor Xabi idejött egyből lehetett látni mit akar, voltak jelek h alakulunk. Aztán jöttek a hírek, hogy a játékosoknak nem tetszik hogy futni kell, ezzel párhuzamosan el is tűnt az intenzitás a játékunkból. Volt a vinicius eset ami után látványosan nem cserélik le . Mondhat nekem akárki akármit, ha nincs a hiszti és a vita tegnap sokkal hamarabb jött volna Garcia, de mivel nem jöhetett támadó helyett így csak a végén mert védőt levenni. Egyedül azt nem értem miért Rodrygo állt be, de kezdem azt érezni, hogy itt bizony ki van mondva kiknek kell játszani.
A klub vezetősége egyértelműen a játékosok mellett tette le a voksát és ennek eredménye az, hogy itt bizony páran magasról tesznek az edzői utasításokra. Erre jön az, hogy a keret amúgy alkalmatlan a közös játékra. Tegnap is azt láttam Bappe, Fran és Militao hajtottak hogy legyen valami, a többiek elvoltak és volt pár szar teljesítmény is.
Én tartok attól, hogy ebből így nincs kiút, vagy pár játékos távozik vagy az edzői gárda. Mivel a játékosok élvezik a bizalmat így ebből edző lesz előbb-utóbb és majdnem biztos vagyok abban, hogy bárhová megy Xabi, ha az ottani mag beáll az elképzelései mögé jönnek majd a sikerek.
Mi meg nagyon gyorsan robogunk egy nagyon szomorú időszak felé. Jól állunk most még, de sem a játék képe sem semmi más nem biztató. Ez tegnap egy kieső helyek elől menekülö hulla gyenge girona volt akik ráadásul többször is nagy területet adtak kontrázni. A játékosaink egyébként biztos nem látták a psg bl győzelmét vagy a chelsea klub vb győzelmét amit közös, melós és főleg jól szervezett focival értek el.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 1., hétfő 10:42

dzsi91 írta: Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.
Szerencsére Perez már megfontoltabb. Egy darab olyan elérhető név nincs akire érdemes lenne lecserélni. ZZ szerinted beugrana fél évre? Szerintem esélytelen. Kereten kell alakítani (jó lenne már télen), meg Alonsonak is levonni a konzekvenciákat a harcos idegenbeli meccsekre -> kell csatár a pályára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 10:34

Bilbaoban nyerni kell aztán jön egy nyugisabb időszak és neki futhat Alonso mégegyszer. Ha szerdán se nyerünk nem basznám az időt tovább erre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. december 1., hétfő 10:26

ziro4vr írta: Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?

Ne szórakozzunk már. Semmi nem látszik abból mit akar játszani, nem arról van szó hogy valami újat és abban vannak hibák hanem semmi a játékunk ugyanúgy, miközben a keret folyamatosan erodalodik.

Ez két külön szál de mindegyik szálon van felelős.
Szerintem pont ezzel van a gond. Ez a keret nem áll annyira jó játékosokból, hogy kompenzálni tudja egy hazai pályán játszó, motivált, harcos kis-, középcsapat játékát. Ha félgőzzel, rossz formában lépnek a pályára, nincs meg az a tudáskülönbség, hogy így is felül tudjanak kerekedni. Ha nem villan Mbappé, Vini vagy Bellingham, és szerintem ez egyre kevesebbszer lesz így, mivel motivációban lefelé tart a csapat, akkor el is lehet felejteni a jó eredményt ezeken a meccseken.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. december 1., hétfő 9:22

ziro4vr írta: Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?

Ne szórakozzunk már. Semmi nem látszik abból mit akar játszani, nem arról van szó hogy valami újat és abban vannak hibák hanem semmi a játékunk ugyanúgy, miközben a keret folyamatosan erodalodik.

Eddig vezettük a ligát elejétől kezdve, hoztuk a meccseket spanyol kiscsapatok ellen, szóval spanyol szintre elég ez a keret. Most 3 naponta játszva, 5.(!) meccsnél idegenben ennyire futja ennek. Tegnap amúgy győzelmet érdemeltünk volna, ha máshogy nem két 11-essel.

Nekem speciel eléggé egyértelmű mit akarna játszatni a csapattal, ha valaki nézte is a meccset, első félidőben jó 25 percig Militao is az ellenfél kapujától 25 méterre védekezett. Aztán visszavettünk, a félidő végén bealudtunk. Második félidőben ment a darálás szerintem becsülettel, de nincs egy épkézláb kreatív középpályásunk meg egy csatárunk akivel egy kombinációt meg lehet csinálni. Hibázik Alonso nem keveset, pl a tegnapi első 20 perces dominanciához ha van a pályán egy Gonzalo ott elrakunk 2 gólt és le van zárva a meccs. Második félidőben szintén előbb kellett volna pályára tenni egy target mant.

Én azt látom, hogy váltogat meccsről meccsre, tegnap feltoltuk a védelmi vonalat, Elche meg Rayo ellen visszábbálltunk. Szerintem szép és jó focira kvázi alkalmatlan a keret összetétele. Nem véletlen nem láttunk sok nagy gálát másfél éve. Még az olyan meccseket is amikben benne van, hogy lövünk 6-ot szűken nyerjük meg. Leveri a lécet a csapat nagyja szimplán.

Tegnap is látványos volt, hogy ha megszereztük a labdát gyorsan, akkoris mindenki tol rajta 5-öt meg igazgatja a labdát még akkoris amikor van lehetőség egyből tenni. Mbappé kivételével mindenki, Vini, Güler, Bellingham, Valverde, Tchouameniről ne is beszéljünk. Mikor első szándékból egyérintőből rakják akkor meg rögtön ziccer. Pályán lenne még Kroos, kapásból 3 szinttel magasabb minőségben fociznánk, feljebb húzna mindenkit. De hát ebből kell főzni, ezt az évet mindenképp meg kell adni Alonsónak.

Szerintem semmi értelme idehozni egy új embert tavaszra, ennek a csapatnak nem egy jó pedagógus hiányzik mint Benitez után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. december 1., hétfő 9:06

Sierra írta: Nehez lesz igy, ha a jatekosok nem azt nyomjak amit az edzo ker. :roll: Sajnalom Alonsot, mert rohadt nehez dolga lesz igy. De Perez velhetoen tanult a hibaibol es nem kuldi el egy sikertelen szezon utan.
nem akkor küldi el, már hamarabb megteszi az öreg. Ha december és január hasonlóan fog lemenni akkor jön az official statement szerintem.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. december 1., hétfő 8:51

Nehez lesz igy, ha a jatekosok nem azt nyomjak amit az edzo ker. :roll: Sajnalom Alonsot, mert rohadt nehez dolga lesz igy. De Perez velhetoen tanult a hibaibol es nem kuldi el egy sikertelen szezon utan.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. december 1., hétfő 8:13

Szerintem eljott az ido hogy xabi belealljon azokba akik fékek. Foleg rodrygot kene teljesen mellozni, feladta a harcot, latszik hogy elengedte ezt az egeszet. Akkor meg huzzon innen de legalabbis ne jatsszon. En nem akarok a real madridba olyat latni hogy valaki duzzogva jatszik. Viniciust is lekaphatta volna de azt latszolag sem merte.
Tegnap irta valaki es tokeletesen egyetertek vele hogy peldaul nico pazra lehet azert lenne szukseg mert madridista. Nem akarok atmenni Jimbe. De ez a barcanak a legnagyobb elonye velunk szemben hogy a sajat nevelesu jatekosaik tuzbe mennenek a csapatert mert egesz eletukbe ez volt az almuk hogy ott jatszanak. Szerintem peldaul ezert is kaparnak es teljesitenek jobban a clasicokon mert kis szaros koruk ota ez volt belejuk nevelve.
Meglehet nezni peldaul gonzalot hogy szall be, sprintbe kozlekedik, bizonyitani akar, csuszik maszik es vedekezik, rodrygo meg ott acsorog mintha mar harom hosszabbitas lenne a lababa. Vagy asencio hogy kuzd ha lehetoseget kap.
Talan pont ez a mentalitas ami carvajal hianyaban kezdd kiveszni, pont ez a plusz hianyzik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. december 1., hétfő 6:17

a játék képe miatt lett menesztve, mikor még ez szempont volt.
ujjujujjjuj. vigyázzunk, veszélyes szavak...
20 éve nem játszunk nézhető, minőségi futballt, pont ne most nyitogassuk ki ezt az ajtót, az első lépés a megfelelő szellemi képességű játékosok megtalálása lenne, hogy először eredmények legyenek, utána domináns futball, és a legvégén jogabonitogála. nem idén, de nem is jövőre fog megtörténni.
thereisonly1ronaldo

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. december 1., hétfő 2:46

dzsi91 írta:
Nem hiszem, hogy szentimentális voltam, szimplán tárgyilagos. Nem a szív és a lélek miatt kéne melózni, még azt a romantikát sem hozom fel, hogy a szurkolók miatt, vagy mert mindenki bekamuzza, hogy álmai klubja stb., hanem azért, mert erre szerződtek, hatalmas pénzt raknak zsebre cserébe, és igazából bele is lehet menni a szurkolói vonalba, hiszen a sociók pénzén csinálják ezt.

Ha valaki alkalmatlannak tartja az edzőt, akkor azt lehet kulturált, értelmes módon is jelezni, miközben a tőlük telhetőt lerakják az asztalra. Aztán eldől úgyis, hogy az edző kevés vagy sem. Igazából ez mutatná meg a legjobban. Ha beleteszik a melót, megcsinálják amit kérnek tőlük, és jól megy, akkor a játékosok max. ripacsok, aztán lehet menni, ha nem tetszik. Ha ennek ellenére sem megy, akkor az edző a kókler, vagy szimplán tényleg nincs meg a kémia.

A „világ legkényesebb edzői posztja” frázis tulajdonképpen felmentés a játékosok és részben a vezetőség felé, a kisasszonykodás és az intervencionista vezetés normalizálása, hogy hát ez van, ezt kell szeretni. Ezzel egyszerűen nem értek egyet, mármint hogy ez inherensen része a Real Madridnak, és pont innen nem lehet kigyomlálni. Azt is vitatnám, hogy idealizmus, hiszen több sikeres példa is volt erre.
Persze, el lehet küldeni az edzőt, „ez a legegyszerűbb” alapon, aztán onnantól végképp az lesz, amit a játékosok akarnak, jöhet újra a 2000-es évek és a kirakatemberek a padra. A reális jelöltek, pláne a sokszor hangoztatott Klopp, ennél csak rigidebbek lesznek, és nem fognak kevesebb melót elvárni a pályán.

Nem tudom, hogy a fórumon van-e lehetőség felhasználók hozzászólásai között kulcsszavakra szűrni, de nem mondtam mást tavaly Carlo alatt sem, itt nem Xabi védelmezéséről van szó.

Ami Capellot illeti, ha jól emlékszem, a játék képe miatt lett menesztve, mikor még ez szempont volt.

Pozitív interakciók ide vagy oda, még nem igazán voltak nagy, epikus pillanatok, sokáig szimplán kényelmesen simázva lett a szezon, olyan erős kötelék, bizalmasság sem szokott ennyi idő alatt kialakulni, nem éltek még meg annyi nagy közös csatát.
Viszont ez az egész teljesen mellőzi azt, ami szerintem a valódi töréspont volt. Itt az El Clásicora és Viníciusra gondolok. Addig tipikusan egy olyan periódus volt, amit lehetett várni, főleg hogy egy mai edző sok szempontból nagy váltás Carlohoz képest. Még azt sem tartom kizártnak, hogy ez az egész a vezetőségnek szól, ahogy beavatkoztak a Vinícius esetbe (már ha ez történt), aztán lehet cserélgetni az edzőket, mint az alsógatyát. Ha esetleg erről van szó, akkor ebben is ugyanaz a mérce, mint az edző esetén, és mondjon le a kókler(?) vezetőség, mert az még mindig egyszerűbb, mint a keretet átalakítani?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 0:59

dortev írta:
dzsi91 írta:

Új regnek tűnsz (meg a hsz-eid alapján 10-12 évesnek :mrgreen: ) így valszeg lemaradtál néhány csörtémről az elmúlt évtizedből de azért nem szokásom az edző fejét követelni.
Ez a hozzászólás már sokkal produktívabb. De ez a személyeskedés teljesen felesleges. Mi szükség volt rá? Relatíve új reg vagyok, igen, mivel az anyanyelvem szlovák, emiatt sokáig nem volt bátorságom részt venni a fórum életében, és egyébként is read-only típus vagyok. A párom miatt és a Magyarországra költözés után kezdtem el igazán csiszolni a nyelvtudásom, és akkoriban is éreztem neten igazán prezentálhatónak, szégyenérzet nélkül.
A közösséget már a Madridistán elkezdtem követni, az egyik olyan hely volt a baráti társaságomon, és úgy alapvetően a közvetlen környezetemen kívül, ahol aktívan magamra szedtem a nyelvet.
Szurkoló a 2003-04-es szezon óta vagyok.
Veled személyesen semmi problémám nincs, csak a minden alapot mellőző kinyilatkoztatásokkal, írhatná felőlem bárki.
Nem hiszem, hogy lemaradtam bármiről.
A hozzászólásaim alapján mindenesetre fura, ha 10-12 évesnek gondolsz, már nem egyszer hivatkoztam a 2000-es évekre, Guti és Zidane pedig a kedvenc játékosaim között vannak. Nyilván nem várom el, hogy ezeket észben tartsd, nem vagyok annyira aktív vagy fontos személy, de akkor talán mellőzhetnéd az alaptalan kijelentéseket.
Amúgy 1994 januárjában születtem.
Nem kell átmenni érzelgősbe béke van csak húztalak mert pökkhendien reagáltál gondolatmenetemre miközben amúgy meg olyan hszeket dobálsz, hogy várhidi petivel is működnie kéne a világ amúgy legkényesebb edzői posztjának csakazért mert szív meg lélek meg a szurkolók meg a címer meg bernabeu szelleme stb. :mrgreen:

Ha az edző nem klikkel a kerettel onnantól minden mindegy és semmi sem fog magától működni egyetlen klubnál se nemhogy itt ahol megégett már Capello is egy bajnoki címmel a zsebben. Márpedig itt valamit kurvára félreklikkelt Alonso már az elejétől kezdve.

És itt érdemes figyelni akár a győztes meccseken is, hogy az edző meg a csapat két teljesen külön meccsben van. Egy darab pozitív interakciót nem láttam játékos-edző között meccsközben amióta itt van márpedig minden sikeres edzőnknél megvoltak ezek a pillanatok akár egy baszott nagy pacsi gólöröm vagy csak egy szóváltás. Ezt csak azért tartom lényegesnek mert a sok pletykából ez az egyetlen amit tényleg láthatunk mi is és valami nem kóser.

Valamit elbaszott valahol, nem úgy szólt nem jó embereket választott maga mellé és kész vége ennyin múlik itt, hogy Zidane leszel vagy Lopetegui.

Eredményekben még mindig nem vészes de leadni 5pontos előnyt gázos az idegenbeli meccsek ellenére is és ha hozzáadjuk a kritikán aluli formát plusz a rengeteg pletykát ami ömlik kifele az öltözőből szerintem időpazarlás nekifutni vele a tavasznak. És teljesen lényegtelen, hogy a vezetőség és a játékosok is megérik a pénzüket. Azonnali változás kell és jelenleg csak az ő posztja variálható, a keret és a vezetőség adott.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. december 1., hétfő 0:56

Az nem lehet, hogy csak simán elment a szpiritó? Hogy a hangos szavak üresek? Az idei/tavalyi pár érkezőn kívül mindenki nyert bl-t, a legtöbben kettőt is. Tele a zsák, meg lett mutatva, ennyi elég a többségnek.

Van Xabinak hibája, de korai még bármilyen menesztésről beszélni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. december 1., hétfő 0:21

Sok változást nem látni Ancelotti gyenge időszakához képest és a mostani beleszarok fovit tekintve..

Nem látok játékban semmi javulást.

Egy meccsünk volt idén, mikor fociztunk és értelmes ellenfél ellen, a Barca elleni.

Semmi stretégia, nézhetetlenek a meccsek.

Nem tudom mi lesz így, de ez a jövögetnek a meccsek és amúgy évek óta élvezni nem lehet egy Real Madrid játékát..ez kibírhatatlan.

Ettől már egy nagy káosz, majd nagy reset és újra építeni mindent is jobb lenne.

Nagyon hiányzik, hogy focit tudjak nézni, hiányzik a Real Madridom, jó ideje.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. december 1., hétfő 0:19

dzsi91 írta:
dortev írta:
Ennyit érnek az ilyen kinyilatkoztatások:
A keret lélektelen zsoldosokból áll. Nyilván sokan aggatták rá a top 3 jelzőt ezért most minden az edzőn csattan mert beismerni, hogy iszonyatosan be lett nézve nehezebb. 0 elszántság 0 spirito 0 igazodás az edzőhöz.
Új regnek tűnsz (meg a hsz-eid alapján 10-12 évesnek :mrgreen: ) így valszeg lemaradtál néhány csörtémről az elmúlt évtizedből de azért nem szokásom az edző fejét követelni.
Ez a hozzászólás már sokkal produktívabb. De ez a személyeskedés teljesen felesleges. Mi szükség volt rá? Relatíve új reg vagyok, igen, mivel az anyanyelvem szlovák, emiatt sokáig nem volt bátorságom részt venni a fórum életében, és egyébként is read-only típus vagyok. A párom miatt és a Magyarországra költözés után kezdtem el igazán csiszolni a nyelvtudásom, és akkoriban is éreztem neten igazán prezentálhatónak, szégyenérzet nélkül.
A közösséget már a Madridistán elkezdtem követni, az egyik olyan hely volt a baráti társaságomon, és úgy alapvetően a közvetlen környezetemen kívül, ahol aktívan magamra szedtem a nyelvet.
Szurkoló a 2003-04-es szezon óta vagyok.
Veled személyesen semmi problémám nincs, csak a minden alapot mellőző kinyilatkoztatásokkal, írhatná felőlem bárki.
Nem hiszem, hogy lemaradtam bármiről.
A hozzászólásaim alapján mindenesetre fura, ha 10-12 évesnek gondolsz, már nem egyszer hivatkoztam a 2000-es évekre, Guti és Zidane pedig a kedvenc játékosaim között vannak. Nyilván nem várom el, hogy ezeket észben tartsd, nem vagyok annyira aktív vagy fontos személy, de akkor talán mellőzhetnéd az alaptalan kijelentéseket.
Amúgy 1994 januárjában születtem.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. december 1., hétfő 0:00

dortev írta:
dzsi91 írta: Edzőbá egy kókler. Nyilván sokan aggatták rá a messiás szerepet ezért most minden a játékosokon csattan mert beismerni, hogy iszonyatosan be lett nézve nehezebb. 0 karizma 0 spirito 0 igazodás a kerethez.
Ennyit érnek az ilyen kinyilatkoztatások:
A keret lélektelen zsoldosokból áll. Nyilván sokan aggatták rá a top 3 jelzőt ezért most minden az edzőn csattan mert beismerni, hogy iszonyatosan be lett nézve nehezebb. 0 elszántság 0 spirito 0 igazodás az edzőhöz.
Új regnek tűnsz (meg a hsz-eid alapján 10-12 évesnek :mrgreen: ) így valszeg lemaradtál néhány csörtémről az elmúlt évtizedből de azért nem szokásom az edző fejét követelni. Védtem már elég edzőt joggal őt nem kell. Vak se vagyok, látom melyik játékossal/játékosokkal van gond ezzel se kezdett semmit csak műbalhézott. Egy momentuma volt a szezonban amikor megfoghatta volna az egészet(úgy hogy a vezetőség sem tudott volna beleszólni) akkor írtam is, hogy ez most megvan neki de nem tette. Lefőtt az ember mágnestáblán összerakta az öltözőben meg elbaszta. Jön egy edző aki lehet nem ekkora "géniusz" de jóba van legalább 3 játékossal már jobban nézünk ki.

Még mindig wtf, hogy itt volt egy szarrányert Carlo akinek az utolsó éve kisiklott saját és egyéb okok miatt és valaki ilyenkor előkap egy Carloval se ment kártyát, hogy a játékosokra tereljen. Az ember odavissza megnyert mindent mielőtt jött ez a katyvasz. Aztán egy edzőváltás után konkrétan semmi nem változott (az eredmények jövögettek de az egész edzőváltás boost vagy hangulat messze elmaradt az ilyenkor megszokottól) pedig itt meg lett jövendölve, hogy majd rotálás lesz meg letámadás meg gvardiola foci. A végeredmény az, hogy 0 interakciót látok a kispad és a játékosok között a keret összes tagja fizikálisan a béka segge alatt, záporoznak a hírek az öltözői balhékról de nyilván az edző fedhetetlen. miafasz.

Megint ugyanaz van mint mindig. Mágnestábláztok meg fifáztok meg ha ez így fut meg az amúgy akkor jólenne közben elég nyilvánvaló kéne legyen, hogy ezen a szinten fejben dőlnek el a dolgok és Alonso nem tud a fejekre hatni sőt gatyára tette a stabilokat is.

De mint mondtam, itt nagyon sokan letették a nagyesküt alonsora miközben Carloba törölték a lábukat úgyhogy nem lep meg ez a szenttehén státusz amibe van. Hálistennek Perezék nem ilyen érzelgősek.

Jó ez a celebezés meg nem akarnak futni duma de igazából szimplán fizikálisan nem bírják. Ha meg a játékosok fizikuma nem az edzői stábon múlik akkor semmi és maradjon Alonso még 200 évet.

És igen a vezetőségnek is van szerepe benne, mint ahogy minden edzőnket sok helyen hátráltatták akik megoldották valahogy. Alonso eddig nem oldott meg semmit csak még több problémát generált.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. december 1., hétfő 0:00

Ezt a keret dolgot megértem ha a BL kontextusában nézzük, de könyörgöm spanyol kiscsapatok ellen is?

Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 30., vasárnap 23:56

___Samy___ írta: Ja, es meg arrol nem is beszeltunk, hogy Pintust minden aron ki akarja baszni a stabbol, csak a vezetoseg nem engedi. Csavokam csapatai vagy 9szer voltak BL dontosok, azert ez nem veletlen. Es o meg se probalja kihasznalni ennek az elonyeit. Szerintem az egesz csapatfelepitesben es menedzselesben ilyen makacs. Ezen azert illene tudni valtoztatni szerintem.
Minden áron ki akarja baszni? Honnan szedsz ilyeneket?

Nagyon rossz irányba nézelődünk szerintem ha az edzőt hibáztatjuk, vannak baromságai mint MINDEN edzőnek, de a keretünket árazza be egyelőre ez az ősz csúnyán.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 30., vasárnap 23:52

RaúlCF írta: ha meg elvesztette a Vini ellenit akkor mit akar? elvegetál amíg kibasszák vagy szépen bekullog valahol? mert ez kurva gyorsan arra halad. nem mentem fel a játékosokat mert nem hozzák a szintet de nem is nevezem őket lelketlen zsoldosnak mert emlékszem, hogy a nagy része megdöglött a pályán a sikerekért és elég jó szpiritóval bírtak. szar választás volt Alonso, kurva hamari egy ekkora munka és kiütközik. semmi respectje nincs, vagy ha van és ennyi jön ki az mégrosszabb.

ha egy ember lóg ki akkor rá lehet fogni, hogy edzőt buktat, direkt szar. ha az egész csapat ilyen fos ott komolyabb gondok vannak mint egy primadonna.
Valahol egyetértek, vannak hibái Alonsonak. Rosszul kezelte a Vini szitut, valahol az ő hibájából is szar a kémia közte és a csapat közt. Semmi nem valósul meg abból, hogy támaszkodik a fiatalokra, és nem jól osztja el a perceket.

Egyszerűen csak nem látom, hogy ha bárki mást hozunk ide, akkor majd jobb lesz. Nem megoldás az új edző, nem fog változni semmi, amíg ezek a játékosok vannak itt, élükön a két brazillal. Új projekt kell ide, mert ezt még évekik eldédelgethetnénk, nem látom, hogy ezekkel a játékosokkal ez sikeres lesz.

Én örülnék a legjobban, ha tévednék, és adná az ég, ha hamarosan újra bl-t nyerhetnénk. De nem hiszek benne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. november 30., vasárnap 23:51

Ja, es meg arrol nem is beszeltunk, hogy Pintust minden aron ki akarja baszni a stabbol, csak a vezetoseg nem engedi. Csavokam csapatai vagy 9szer voltak BL dontosok, azert ez nem veletlen. Es o meg se probalja kihasznalni ennek az elonyeit. Szerintem az egesz csapatfelepitesben es menedzselesben ilyen makacs. Ezen azert illene tudni valtoztatni szerintem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: