Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
jo akkro nem tizi hogy labfejen rugjak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Monoton
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy nem volt büntető?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Monoton 2025. november 30., vasárnap 22:44-kor.
Fran elobb helyezkedik a kapu kozelebe, mint a wannabe balondor
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Így van, teljesen egyetértek veletek. Csak én úgy látom, hogy innen már nincs visszaút. A balhé utáni pár meccsen lett volna esélye megmutatni, hogy ki a főnök.RealRaúl77 írta:Korábban én is ugyanezt fogalmaztam meg. Meg kellene ezt lépnie. És tartok is ettől valahol, ha nem teszi, tényleg rossz vége lesz számára.RaúlCF írta: az a baj ha lefekszik a sztároknak akkor szar lesz és kibasszák, szóval ennyi erővel akkor már borzolhatja is a sztárokat és csinálhatna azt amit akar és hátha csoda lesz és mellé állnak, mert ezzel az iránnyal csak kibaszás lesz a vége.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Koszonom a kerdesed, nem unom. Egyebkent ha ertesz es olvasol akkor az idezett reszben semmi rosszat nem irtam rola, egyszeruen nincs jo meccse kellene frissiteni kit kellene levenni ha gol kell? Szemelyes kuldetesed vedeni vagy klubot alakitottatok kiserikkel?ToniKroos írta:de bazmeg, nem unod még, már a 10. hozzászólásodban ekézed Viniciust, kurva unalmaswZoLee7 írta: Nem meri lecserelni viniciustsemmi mas csere nem tudna a tamadasainknak lenduletet adni, valtozast hozni csak ez a csere, de nem merjuk meglepni. Kabare az egesz vezetosegunk, mert amit most latunk az az ő hibajuk, senki mase
- nzooli93
Rodrygo amilyen negatív sorozatban van, simán benne van, hogy bepattan majd rola valami mostmár
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Xabi fiam te sem konnyited meg a dolgodat az ilyen aludtej cserékkel, szedd már össze magad bazdmeg.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Még otthon az ajtót sem meri bebaszni, nem hogy itt bármit is bebaszna..RaúlCF írta: Rodrygo majd bebassza![]()
- Galacticos
Xabi mutogatott vininek h el ne vegezze a szogi.. utana az az arc vininek..
jo a kapcsolatuk az latszik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyszer csak megszakad szerencsétlen sorozata. a mai tökéletes időpont rá.
annyira szanalmas, mint a teljesitmenyeToniKroos írta:de bazmeg, nem unod még, már a 10. hozzászólásodban ekézed Viniciust, kurva unalmaswZoLee7 írta: Nem meri lecserelni viniciustsemmi mas csere nem tudna a tamadasainknak lenduletet adni, valtozast hozni csak ez a csere, de nem merjuk meglepni. Kabare az egesz vezetosegunk, mert amit most latunk az az ő hibajuk, senki mase
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rodrygo majd bebassza
de bazmeg, nem unod még, már a 10. hozzászólásodban ekézed Viniciust, kurva unalmaswZoLee7 írta: Nem meri lecserelni viniciustsemmi mas csere nem tudna a tamadasainknak lenduletet adni, valtozast hozni csak ez a csere, de nem merjuk meglepni. Kabare az egesz vezetosegunk, mert amit most latunk az az ő hibajuk, senki mase
- tomi_b
Bappé is ilyenkor akar passzolni. 100as zinyóban. 
Közbe nem hiszem el hogy becseréljük Rodrygot, há megalszik a szájaban a tej.
Közbe nem hiszem el hogy becseréljük Rodrygot, há megalszik a szájaban a tej.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2025. november 30., vasárnap 22:35-kor.
- Galacticos
Szerintem ha nincs a tizi lekapja. Igy mar nehezebb.wZoLee7 írta: Nem meri lecserelni viniciustsemmi mas csere nem tudna a tamadasainknak lenduletet adni, valtozast hozni csak ez a csere, de nem merjuk meglepni. Kabare az egesz vezetosegunk, mert amit most latunk az az ő hibajuk, senki mase
Feltem hogy a tizinel elveszi a labdat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem meri lecserelni viniciust
semmi mas csere nem tudna a tamadasainknak lenduletet adni, valtozast hozni csak ez a csere, de nem merjuk meglepni. Kabare az egesz vezetosegunk, mert amit most latunk az az ő hibajuk, senki mase
- nzooli93
Pont ez jutott eszembe nekem is délután,mikor neztem poolt. Slot az allasaert küzd,le is rakta Salahot a padra,minden mindegy alapon,es lehet neki jol fog elsulni.RealRaúl77 írta:Korábban én is ugyanezt fogalmaztam meg. Meg kellene ezt lépnie. És tartok is ettől valahol, ha nem teszi, tényleg rossz vége lesz számára.RaúlCF írta: az a baj ha lefekszik a sztároknak akkor szar lesz és kibasszák, szóval ennyi erővel akkor már borzolhatja is a sztárokat és csinálhatna azt amit akar és hátha csoda lesz és mellé állnak, mert ezzel az iránnyal csak kibaszás lesz a vége.
- tomi_b
Nagyon érdekes. Ha van egy kis lendület meg nem a századjára is ugyanaz a kiismerhető cselló megy, akkor van is eredménye...
-
Monoton
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Beckham, Morientes, Marcelo, C.Ronaldo
De féltem, hogy kihagyja, megint ez a totyogás.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Korábban én is ugyanezt fogalmaztam meg. Meg kellene ezt lépnie. És tartok is ettől valahol, ha nem teszi, tényleg rossz vége lesz számára.RaúlCF írta: az a baj ha lefekszik a sztároknak akkor szar lesz és kibasszák, szóval ennyi erővel akkor már borzolhatja is a sztárokat és csinálhatna azt amit akar és hátha csoda lesz és mellé állnak, mert ezzel az iránnyal csak kibaszás lesz a vége.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4