tomi_b írta:
1madridista írta:
...
Talan ha en a sajat szememmel es boromon azt rapasztalom, hogy rendben van az orszag, es vegzi mindenki a dolgat (mint az adott allatpark eseten) akkor nem fog kibillenteni ebbol a hitembol, hogy a teleksz, 444, ferni es az r/hungary naponta uvolt arrol, hogy mindjart osszeomlik az orszag
...
Hallod, amúgy Te hol laksz, ahol rendben az egészségügy, vannak orvosok és ápolók, megfizethető a lakhatás és az infláció meg a 34% áfa nem basz pofán a boltokban, ahol nincs teleplakátolva a település azzal, hogy mind meghalunk, ahol az EUs pénzekből nem a politikusok gazdagodtak meg, ahol a nyugdíjakat egy egész életen át tartó munka elismeréseként jobban emelik a tisztelt képviselők, mint a saját fizujukat, ahol vezető politikusok nem gyalázzák azokat, akik nem értenek velük egyet?
Lehet odaköltöznék.
Oszinten, mibol gondolod, hogy ezek a korulmenyek mashol jobbak? Van mashol tapasztalatod, ami annyival jobb mint amit itt tapasztaltal? (Nekem nincs es nem is ismerlek azert kerdezem.) Nekem szemelyesen az egeszseguggyel tobb jo tapasztalatom van mint rossz, az oktatas vegyesebb, es amit en latok, hogy az adott orvos/tanar/korhaz/iskola legalabb annyira szamit, mert aki akar az itt is tud jo munkat vegezni es korrekt lenni, idoben idopontot adni/rendesen tanitani, meg van olyan is aki tol maganba mert jo uzlet, iskolaigazgato veri szet az iskolat, hogy a tankeruletvezetonek mutathassa hogy milyen keves penzbol is lehet gazdalkodni, ez szerintem messze nem a fidesz felelossege.
A 34% afa magas de peldaul ingatlanado nincs mint egyes sokat dicsert kornyezo orszagokban.
Szidjuk a mavot de nemetorszagban sztrajkok es hasonlok miatt sokszor hasonlo a helyzet nagyon sok keses, kimarado vonatok (hirekbol ismerosoktol hallom), de meg lehet nezni szlovakiat is akar...
Mashol nincs teleplakatolva a telepules hogy mind meghalunk, de az ukranok tamogatasa szerintem egyre kevesbe allja meg a helyet foleg az ottani korrupcio merteke miatt... (aranywc meg hasonlok, szerintem fasorban sem vagyunk hozzajuk kepest)
Az eus penzek lassan nem jonnek szoval nincs ki gazdagodjon belole...
Kulfoldon nem gyalazzak egymast az emberek/politikusok hanem lelovik (kirk, demokrata birok) meg megverik, betiltjak (afd)...
En igy latom, nem akarlak vele idegesiteni, meg provokalni, es orulnek ha lehetne anyazas nelkul beszelni rola, es legfeljebb lezarni azzal, hogy nem ertesz velem egyet (nem is kell). Ha nem megy akkor megint hagyom a topicot, mert nem er annyit, korabban tul komolyan vettem es itt kardoztam, most nem fogok. Csak akkor ne legyenek ilyen kerdesek, hogy na fideszesek mit gondoltok errol ha ugy sem vagytok ra kivancsiak.