Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.

Ki lesz a világbajnok?

A szavazás 2025. november 7., péntek 16:12-kor befejeződött.

Oscar Piastri
10
26%
Lando Norris
17
45%
Max Verstappen
11
29%

Szavazatok száma: 38

Galacticos

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 30., vasárnap 18:35

Egyszeru a keplet, akarmi tortenik maxxal ha norris dobogos akkor vilagbajnok. Es ebbe ugy hogy piastri is segithet neki es a leggyorsabb auto van alatta tovabbra is, ez még mindig neki all.
Pedig en mar nagyon a max vonaton ulok, mert nevetseges hogy ezzel az autoval ilyen hibakat csinalnak hetrol hetre. Verstappen ulne a mclarenbe, mar braziliaba vilagbajnok lett volna.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 30., vasárnap 18:32

Nevetséges az egész

Piastrit teljesen kicsinálta a csapata, kb fix elúszott a VB címe ezen.

Antonelli is mi volt :lol:

Legalább ennyi szerencséje volt Norrisnak.

Ha a McLaren kihozza mindkettőt meg van nekik fixen a VB cím, erre.... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. november 30., vasárnap 18:35-kor.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 30., vasárnap 18:30

sokra mentek a rugalmas taktikájukkal amikor ugyanazokat a gumikat tették fel mint mindenki más. ilyen tátott szájjal benézni egy versenyt igazi ferraris mutatvány volt.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 30., vasárnap 18:30

Ha Norris lett volna elöl, akkor fixen kihozzák őt első helyről, szerintem nem akartak dupla kiállást, az nem kedvezett volna Norrisnak.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 30., vasárnap 18:27

tomi_b írta: Piastrival megint jól kibaszott a csapata. Annyira, hogy Max feljön a 2.helyre...

Az egész évben a McLaren kezeli a legjobban a gumikat, erre csak ők fosnak be attól a helyzettől, amikor a legjobban kellene kezelni a gumikat. Eldobtak 1 ingyen boxkiállást... :roll:
Mindkét pilótájukkal kibasztak....ezek komolyan fogyatékosok, innen komolyan megérdemelnék hogy elbukják.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 30., vasárnap 18:26

tomi_b írta: Piastrival megint jól kibaszott a csapata. Annyira, hogy Max feljön a 2.helyre...
Az egeszet elrontottak. Norris futamat is.
Az elrol ne valtoztass es huzz varatlant menj a tobbiekkel es ugyanugy az élen leszel a legjobb autoval.
De nem, ok megadjak az eselyt ennek, legalabb az egyik autoval verstappennel megegyezo strategian kellett volna menni hogy vedjek azt hogy max ne nyerjen.
Jelen allas szerint norrisnak majd masodiknak kell lenni jovoheten ha max nyer. Ott viszont piastri nagy fegyverteny lehet.

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 30., vasárnap 18:17

Piastrival megint jól kibaszott a csapata. Annyira, hogy Max feljön a 2.helyre...

Az egész évben a McLaren kezeli a legjobban a gumikat, erre csak ők fosnak be attól a helyzettől, amikor a legjobban kellene kezelni a gumikat. Eldobtak 1 ingyen boxkiállást... :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 30., vasárnap 18:13

Hat, 30 korul jöttem es erdekelne mi volt a mclaren elkepzelese. Qtadtak a gyozelmet erosen, mert ha innen Piastri megcsinalja az valami csoda lenne

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 30., vasárnap 17:32

Norris csapata: semmi más dolgunk nincs mint két harmadik helyet behúzni, majd jön egy fogd meg a söröm pillanat, ennek semmi értelme nem volt.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 30., vasárnap 17:18

Engedjük ezt el, Piastri/Norrist nem hívják ki, meg van ez írva gyerekek :lol:

tomi_b

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 30., vasárnap 17:18

Piastri helyében simán kijöttem volna. Persze nem lesz olyan rugalmas a versenyük a Red Bullnál, de Max óriási előnybe került így.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 28., péntek 21:05

h3x0r írta:
Tjacks írta:

Én is úgy emlékszem hogy M4en + podcastekben is említve volt Katar különösen szar lehet majd Piastrinak, akkor ezt lehet tényleg benézték.
Ket sprint gyozelme meg egy masodik es harmadik helyezese van Katarban. En ugy emlekszem, hogy pont ezek miatt mondtak azt, hogy Katar Piastri palya. Nagy Daniban biztos vagyok, de hogy a sajat csatornajan, valamelyik szabadedzesen vagy podcastben, arra mar nem emlekszem. Se kedvem, se idom ujrahallgatni ezeket.

szerk.: Kozben csak raneztem a Tribunos beszelgetesere, hatha a timestampekbol hamar megvan. Na az pont nincs, viszont az egyik elso komment:
Nem értem miért mondja Nagy Dani, hogy Brazilía Piastri pálya, amikor csak egyszer győzte le Norrist (az is sprintidőmérő volt.) Qatarral viszont egyetértek, azt én is Piastrinak adnám.
Akkor szar a memóriám,bocsi :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 28., péntek 20:57

Tjacks írta:
h3x0r írta:
Miert, nem erzed ugy, hogy az elmult 5 vagy hany futamot vegig szenvedte volna? Most meg jon egy darab palya, ahol az elozo ket szezonban jol ment.
Én is úgy emlékszem hogy M4en + podcastekben is említve volt Katar különösen szar lehet majd Piastrinak, akkor ezt lehet tényleg benézték.
Ket sprint gyozelme meg egy masodik es harmadik helyezese van Katarban. En ugy emlekszem, hogy pont ezek miatt mondtak azt, hogy Katar Piastri palya. Nagy Daniban biztos vagyok, de hogy a sajat csatornajan, valamelyik szabadedzesen vagy podcastben, arra mar nem emlekszem. Se kedvem, se idom ujrahallgatni ezeket.

szerk.: Kozben csak raneztem a Tribunos beszelgetesere, hatha a timestampekbol hamar megvan. Na az pont nincs, viszont az egyik elso komment:
Nem értem miért mondja Nagy Dani, hogy Brazilía Piastri pálya, amikor csak egyszer győzte le Norrist (az is sprintidőmérő volt.) Qatarral viszont egyetértek, azt én is Piastrinak adnám.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 28., péntek 19:50

h3x0r írta:
wZoLee7 írta:

Igen? Akkor az m4 megint átvert, egész évben azt mondogatták h a naptár végén vannak azok a pályák amiket sosem érzett igazán. Nem néztem utána, elhittem.
Miert, nem erzed ugy, hogy az elmult 5 vagy hany futamot vegig szenvedte volna? Most meg jon egy darab palya, ahol az elozo ket szezonban jol ment.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 28., péntek 17:47

wZoLee7 írta:
h3x0r írta: Kivancsi vagyok Piastrira, ez az egyik kedvenc palyaja. Ha valamikor, akkor legalabb most dominalnia kene.
Igen? Akkor az m4 megint átvert, egész évben azt mondogatták h a naptár végén vannak azok a pályák amiket sosem érzett igazán. Nem néztem utána, elhittem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 28., péntek 17:36

h3x0r írta: Kivancsi vagyok Piastrira, ez az egyik kedvenc palyaja. Ha valamikor, akkor legalabb most dominalnia kene.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 28., péntek 16:52

Kivancsi vagyok Piastrira, ez az egyik kedvenc palyaja. Ha valamikor, akkor legalabb most dominalnia kene.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 28., péntek 16:08

péntek 18:30 – sprintidőmérő
szombat 15:00 – sprintfutam
szombat 19:00 – időmérő
vasárnap 17:00 – futam

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. november 27., csütörtök 12:32

nuevo_ericco írta:
h3x0r írta: Azt viszont en se ertem, ha valaki fejlesztokent mindenki szerint a goat, akkor miert vag bele egy teljesen mas feladatba.
Gondolom, nem egyedül ő a goat, hanem a csapat, aki körülötte van, és évekig építgette, viszi őket magával mindenhova. Anno az a jó Aston Martin fél szezon is azért volt, mert előtte Red Bull mérnököket igazoltak, akik fejből megcsinálták az előző évi VB győztes autót. Már akkor megkezdődött ez a folyamat, Newey lehet csak a kirakós utolsó darabja volt
Szerintem azért, mert ő már kimaxolta vezető tervezőként. Épített 12 világbajnok autót, most építene egy tizenharmadikat, na bumm, Astonnak történelmi siker lenne, neki "just another day in the office" kis túlzással. Csapatvezetővé avanzsálás viszont óriási lépés a karrierjében, onnan nem nagyon van már feljebb egy f1-es csapatnál. Új szerepkör, új motivációk, új kihívások, gondolom a lóvé is jobb (bár stroll sr. sztem alapból nem fukarkodott vele, amikor elhozta), abszolút meg tudom érteni az ő részéről, ha ezt ő akarta. Ilyen Mike Krack meg Andy Cowell-t kell megugrania, nem egy Jean Todtot, vagy Toto Wolffot, nincs túl magasan a léc azért, sztem hozni is fogja amúgy.
Viszont 2 dolog. Az egyik, hogy én is azt hallottam minden honnan, hogy ő már fél lábbal nyugdíjban van és már csak a háttérből és/vagy home-ból tolná nagyrészt, ülne a tervezőasztala mellett és megrajzolná az autót, ahhoz képest ez a rivaldafénybe lépés ennek a szöges ellentéte. Másrészt az Aston biztosan jobban járt volna, ha a kocsin dolgozik, mert abban ő a goat.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 27., csütörtök 10:57

h3x0r írta: Azt viszont en se ertem, ha valaki fejlesztokent mindenki szerint a goat, akkor miert vag bele egy teljesen mas feladatba.
Gondolom, nem egyedül ő a goat, hanem a csapat, aki körülötte van, és évekig építgette, viszi őket magával mindenhova. Anno az a jó Aston Martin fél szezon is azért volt, mert előtte Red Bull mérnököket igazoltak, akik fejből megcsinálták az előző évi VB győztes autót. Már akkor megkezdődött ez a folyamat, Newey lehet csak a kirakós utolsó darabja volt

Vissza: