Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 28., péntek 11:44

faszkalap viktyor megérkezett a kremlbe, na hátha van egy nyitott ablak valahol
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 27., csütörtök 14:24

hehetheoriginal írta: azt nem értem, ha ennyire nem bírja elviselni a hazugságot, akkor hogy tud mégis a mihazánkra szavazni.
nem csavarja szét a lelkiismeret belül? :coffee:
Azt nem erti vagy csak letagadja, hogy ok mit hazudnak, igy szamara nem letezik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 14:18

azt nem értem, ha ennyire nem bírja elviselni a hazugságot, akkor hogy tud mégis a mihazánkra szavazni.
nem csavarja szét a lelkiismeret belül? :coffee:
thereisonly1ronaldo

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. november 27., csütörtök 14:15

kiserik írta:
hehetheoriginal írta: továbbra sem vagy tisztában, 1 év elteltével sem kiserik a léptékekkel, az arányokkal.
neked mp ugyanaz, mint viktor. sokadjara irjuk neked, hogy lehetetlen veled szot erteni.
a szavazoi minoseget meg nem tudod megvalogatni, nem lehet elvarni, hogy csak ertelmisegi bazisa legyen egy partnak.
az a proli reteg, akikkel kibaszott a fidesz es gyulolik viktort, es/vagy korabban mszp vagy dk szavazok voltak, azok most meg tisza szavazok lettek, mindegy ki, csak orban ne alapon. attol meg az intelligenciaszintjuk maradt, ok ugyanazok, mint 10-20 eve. akik leköpik az utcán az aktivistát, a politikust, egymást.
teljesen jol lathato, hogy hova milyen embertipus es minoseg szavaz, ritkan volt ennyire tiszta a kép amúgy.
Ő kevesebbet lop, kevesebbet hazudik, akkor az jó. Ne lopjon és ne hazudjon. Az lenne a jó
Mondj akár egy db politikust aki nem hazudott sose, vagy nem lopott. Persze jó lenne. Jó lenne ha nem kéne dolgoznom, és kapnék havi 5 millát a semmire, mennék a családdal nyaralni, több helyre, meg minden nap lecummanthatna az asszony. Sok az elvárásod. Engedd el.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 14:02

viszont nyugodtan joggal lehet mondani, hogy az ilyen mihazánk, dk szavazok es nemszavazok miatt nem lesz megint esely a rendszervaltasra, es minden megy tovabb ugyanabban a mederben, egyre lejjebb.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 27., csütörtök 13:58

Na mára befejeztem, mert főni lassan kivág.
Azért nem vaglak ki mert értetlen vagy ebben a témában. Csak nincs értelme ragozni, se neked se a másik oldalnak.

Én például kivagyok Petyatol, de meg jobban attól Mit itt páran művelnek, mert a jelenség valós bizonyos szinten amit írsz. Ilyenkor odáig is megyek hogy leszarom az egészet, aztán egy két nap és elmegy a lila kod és nyilván az ember tudja mit kell tennie.

Ettől függetlenül hányok az egesztol, de az semmi ahhoz képest ami az országban uralkodik. Ráadásul ez csak az én egyéni szoc problémám.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 27., csütörtök 13:53

hehetheoriginal írta: továbbra sem vagy tisztában, 1 év elteltével sem kiserik a léptékekkel, az arányokkal.
neked mp ugyanaz, mint viktor. sokadjara irjuk neked, hogy lehetetlen veled szot erteni.
a szavazoi minoseget meg nem tudod megvalogatni, nem lehet elvarni, hogy csak ertelmisegi bazisa legyen egy partnak.
az a proli reteg, akikkel kibaszott a fidesz es gyulolik viktort, es/vagy korabban mszp vagy dk szavazok voltak, azok most meg tisza szavazok lettek, mindegy ki, csak orban ne alapon. attol meg az intelligenciaszintjuk maradt, ok ugyanazok, mint 10-20 eve. akik leköpik az utcán az aktivistát, a politikust, egymást.
teljesen jol lathato, hogy hova milyen embertipus es minoseg szavaz, ritkan volt ennyire tiszta a kép amúgy.
Egyrészt megint olyanról beszélsz, amiről én nem. Nem hasonlítottam össze senkivel MP-t. Ez egy kurvajó önbecsapás, hogy akár milyen is MP, az sokkal jobb, mint OV, és mindent ide vezettek vissza. Én nem. Aki kritikát fogalmaz meg MP-vek kapcsolatban az azért tenné, mert a szavazóknak hatalmuk van alakítani egy politikusok. Ezt nem fogjátok fel, és jöttök bakker állandóan ezzel, hogy a mérték meg az egyenlőség. Ő kevesebbet lop, kevesebbet hazudik, akkor az jó. Ne lopjon és ne hazudjon. Az lenne a jó

Embertípus és a pártok. Olvass vissza olyan részekhez, mikor egy tiszás bántott egy fideszest. Nem az intellektuális magasságokat fogod itt olvasni. De rengetegszer kértem már azt is, hogy tartsunk egy bizonyos szintet a társalgás közben, amit általában nem a Tisza ellen megnyilvánulók miatt tettem.

Persze tudom, a saját szára mindenkinek szagosabb, csak akkor ne oktassuk már ki a másikat erről, mert lehet, hogy neki épp pont olyan büdös lesz, mint a másé.

Nem véletlenül nem szavaztam soha a Fideszre. Pont ugyan azok miatt nem fogok a Tiszára sem. 2010ben is csúnyán néztek rám sokan, hogy akkor mi lesz a rendszerválltással? Most is ez van.

Na mára befejeztem, mert főni lassan kivág.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. november 27., csütörtök 13:52

RealMadridFanatic írta:
kiserik írta:Szekta kérdés.
Nem értek egyet, itt is (amennyire követtem) inkább arra világítottak rá, hogy bármi, amit elő lehet hozni MP kapcsán (egyelőre) eltörpül a fidesz pusztító tevékenységei, hazugságai, stb mellett.

Nem éreztem, hogy bele van magyarázva valami más.

Részemről a Tisza hosszú idő óta az első olyan alternatíva, amelynél valós esélyt érzek rá, hogy váltsák a fideszt. Utóbbi nem minden tevékenysége volt ártó vagy rossz, de összességében 15 év után azt kell mondani, hogy buktak. A régió minden szereplője előrébb jár nálunk és úgy fest a "nemzeti nagytőkés" réteg felállítása soha nem állhat meg. A hülyének nézés, megosztás, uszítás már csak a hab a tortán.

Én nem tartok alapvetően az MP jelenségtől, más generáció nő már fel, nem a kommunizmusból kiesve várjuk a hős jobboldali fiatalt, akiben aztán már soha nem tudjuk elengedni a messiás képet. Pont a tömeg belefáradt a teljhatalom ellenére véghezvitt romlásba és ez lökte MP felé. Ha elkezd hazudni, ellene menni az ígéreteinek, ennek a mézmázos igazságos, emberséges, élhető Magyarországnak, azonnal bukja a támogatottsága nagyját. Szerintem ez esetében törvényszerű, így nem tartok a szektás tudattól.

szerk. azt meg már sokan leírták, hogy a kritikáiddal az a baj, hogy egy szintre próbálod emelni a kétségtelenül nárcisztikus, bizonyos szempontból politikai értelemben veszélyes MP-t azzal az Orbánnal, aki szétlopta, lezüllesztette az országot másfél évtized teljhatalom után. Nonszensz. Nem a kritikával van baj, más is látja, hogy MP sem feddhetetlen, sőt, politikus és kimondottan ügyes. A múltjában is vannak kérdőjelek biztosan, de olyan nem lesz akinek nincsenek. Ettől még nem lehet összemérni őket. Egyelőre persze.
Nekem kiserik olyan, hogy ha nem Jézus Krisztus vagy maga Isten a Fidesz kihívója, akkor mindegyik bűnös, elítélendő.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 27., csütörtök 13:47

2024.09.16. kiserik
Mintha a Bibliából idézne valaki :lol:

Én nem tudom neked ki kene meg hogy megértsd a másik oldalt. Hiába írod hogy érted, hiába írtak le hat különböző módon már, csak hajtod ugyanazt a hülyeséget és nem tagitasz attol, hogy neked van igazad.
De már rohadt unalmas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. november 27., csütörtök 13:44

RealMadridFanatic írta: Csak ehhez a szánalmas szektázáshoz fűznék hozzá, a többi kritikán aluli amúgy is.

Biztosan van olyan réteg, akinek kell a messiás és megtalálta MP-ben - és bár én ezen a fórumon nem érzem ezt - általánosságban is azt gondolom, hogy akinek ilyennek tűnik a viselkedése, az inkább fakad a tolvajparazita fidess által kiváltott undorból és megcsömörlött állapotból.

Persze vannak veszélyei, bármilyen indíttatásból is ruházzák fel megváltói szereppel, de továbbra is azt gondolom, hogy amint elkezd orbáni útra térni hatalmon, a tömeg jelentős része kifarol mögüle. Itt nem kizárólag Ő a népszerű, nagyobb részt a frusztráció, düh, kiábrándultság viszi a Tisza szekerét, amit a fidesz idézett elő a szemérmetlen, gusztustalan, gátlástalan lopással, uszítással és hülyének nézéssel.

Szerk. mondom ezt úgy, hogy azzal egyetértek, hogy veszélyes a tag, a viselkedése is pökhendibbé vált ahogy kezdte magát nyeregben érezni és amúgy is csak egy pszichopata állt volna ebbe bele, viszont nincs választás jelenleg, orbánnak és a sleppjének el kell tűnnie, aki pedig ezt el akarja érni, annak a saját, gusztustalan pályáján kell legyőznie őket, ha tetszik, ha nem. Mert ilyenné formálták a közhangulatot és a rendszert.
Én kicsit ilyennek érzem magam, csináljanak bármit csak takarítsák el ezeket a geciket. Olyan mély szinten van a magyar ember, kb minden téren, hogy arra szavak nincsenek. Ha Fidesz nyer most is, ismerősi körömből jópár család el fogja hagyni az országot. Szóval igen, bármi áron, csak menjenek... ennyire rottyon vannak az emberek, lassan már én is. Ha már fele vagy harmad annyit fognak ellopni, mint ezek, akkor már tapsolok nekik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. november 27., csütörtök 13:35

kiserik írta:Szekta kérdés.
Nem értek egyet, itt is (amennyire követtem) inkább arra világítottak rá, hogy bármi, amit elő lehet hozni MP kapcsán (egyelőre) eltörpül a fidesz pusztító tevékenységei, hazugságai, stb mellett.

Nem éreztem, hogy bele van magyarázva valami más.

Részemről a Tisza hosszú idő óta az első olyan alternatíva, amelynél valós esélyt érzek rá, hogy váltsák a fideszt. Utóbbi nem minden tevékenysége volt ártó vagy rossz, de összességében 15 év után azt kell mondani, hogy buktak. A régió minden szereplője előrébb jár nálunk és úgy fest a "nemzeti nagytőkés" réteg felállítása soha nem állhat meg. A hülyének nézés, megosztás, uszítás már csak a hab a tortán.

Én nem tartok alapvetően az MP jelenségtől, más generáció nő már fel, nem a kommunizmusból kiesve várjuk a hős jobboldali fiatalt, akiben aztán már soha nem tudjuk elengedni a messiás képet. Pont a tömeg belefáradt a teljhatalom ellenére véghezvitt romlásba és ez lökte MP felé. Ha elkezd hazudni, ellene menni az ígéreteinek, ennek a mézmázos igazságos, emberséges, élhető Magyarországnak, azonnal bukja a támogatottsága nagyját. Szerintem ez esetében törvényszerű, így nem tartok a szektás tudattól.

szerk. azt meg már sokan leírták, hogy a kritikáiddal az a baj, hogy egy szintre próbálod emelni a kétségtelenül nárcisztikus, bizonyos szempontból politikai értelemben veszélyes MP-t azzal az Orbánnal, aki szétlopta, lezüllesztette az országot másfél évtized teljhatalom után. Nonszensz. Nem a kritikával van baj, más is látja, hogy MP sem feddhetetlen, sőt, politikus és kimondottan ügyes. A múltjában is vannak kérdőjelek biztosan, de olyan nem lesz akinek nincsenek. Ettől még nem lehet összemérni őket. Egyelőre persze.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 13:31

továbbra sem vagy tisztában, 1 év elteltével sem kiserik a léptékekkel, az arányokkal.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 27., csütörtök 13:25

RealMadridFanatic írta: Csak ehhez a szánalmas szektázáshoz fűznék hozzá, a többi kritikán aluli amúgy is.

Biztosan van olyan réteg, akinek kell a messiás és megtalálta MP-ben - és bár én ezen a fórumon nem érzem ezt - általánosságban is azt gondolom, hogy akinek ilyennek tűnik a viselkedése, az inkább fakad a tolvajparazita fidess által kiváltott undorból és megcsömörlött állapotból.

Persze vannak veszélyei, bármilyen indíttatásból is ruházzák fel megváltói szereppel, de továbbra is azt gondolom, hogy amint elkezd orbáni útra térni hatalmon, a tömeg jelentős része kifarol mögüle. Itt nem kizárólag Ő a népszerű, nagyobb részt a frusztráció, düh, kiábrándultság viszi a Tisza szekerét, amit a fidesz idézett elő a szemérmetlen, gusztustalan, gátlástalan lopással, uszítással és hülyének nézéssel.

Szerk. mondom ezt úgy, hogy azzal egyetértek, hogy veszélyes a tag, a viselkedése is pökhendibbé vált ahogy kezdte magát nyeregben érezni és amúgy is csak egy pszichopata állt volna ebbe bele, viszont nincs választás jelenleg, orbánnak és a sleppjének el kell tűnnie, aki pedig ezt el akarja érni, annak a saját, gusztustalan pályáján kell legyőznie őket, ha tetszik, ha nem. Mert ilyenné formálták a közhangulatot és a rendszert.
Szekta kérdés. Már egyszer linkeltem: https://www.facebook.com/reel/1513161663249813 Tökéletes megfogalmazás arra, amiről én is beszélek.

Érdemes néha vissza olvasgatni és egyből észreveszi az ember, hogy 2 féle Tisza szavazó van itt is. A normális ellenzéki, akinek van realitás érzéke és kritikai hajlama, és a szektás. Így nevezzük, mert az. Lapozz vissza bárhová, ahol valamilyen kritika fogalmazódott meg MP-vel vagy a Tiszával szemben és nézd meg kik azok, akik minden körülmények között védik a mundér becsületét és emellett szidják a kritizálót. Ajánlom a Hadházy-s részeket, amikor belengette MP ""fura"" ügyeit.

Egyébként, ahogy most olvasgattam visszafelé, ezt találtam:

"Ez az egyik leginkább nem tetsző dolog nekem a Tisza pártban és Magyar Péterben. Aki nem áll be mögé, az fideszes. Aki rámutat egy nem tetsző igazságra, az vagy propagandista, vagy hazug. Ez semmivel sem különb uszítás, mint amit a kormánypárt művel évek óta." 2024.09.16. kiserik

Ekkor még nem hívtam szektának őket. Az csak a Puzséros megfogalmazás óta van.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 13:05

Gonzi írta: Kiserik szektás okoskodás: pipa
Ferni valóságtól teljesen elrugaszkodott, reddites hozzászólás bemásolása: pipa
Hehe korszakokat átívelő, antropológiai, politikai, szociológiai big picture megállapítása: pipa

Politika topik zárható :mrgreen:
büdös alja söpredék hozhatnék nektek kultúrát is (pl https://index.hu/tudomany/2025/11/27/hu ... 3d-modell/)
de nálatok az egész kimerül a sztárboxban meg az xfaktorban :lol: :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 27., csütörtök 13:03

ferni írta: Kis életről lehozós írás az internet bugyraiból.... :kalapos:
Melyik altalad linkelt video, cikk, reddit poszt nem az? :mrgreen:

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2025. november 27., csütörtök 13:00

Kiserik szektás okoskodás: pipa
Ferni valóságtól teljesen elrugaszkodott, reddites hozzászólás bemásolása: pipa
Hehe korszakokat átívelő, antropológiai, politikai, szociológiai big picture megállapítása: pipa

Politika topik zárható :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 12:41

ferni írta:
Egyszerűen olyan szegények vagyunk, hogy szétrohadt a kultúránk, mert nem tudjuk fenntartani. Az elmúlt 20 év lejtmenet, minden szinten. Teljesen újra kell gondolni azt, mint nevezünk magyar kultúrának, és hagyománynak, mert ami van, az totálisan kontraproduktív. Szétrohad az ország..

Szétrohadtuk. Minden szinten.

Nincs kultúra, csak túlélés van. A nem létező középosztály a túlélésért dolgozik. A magyar átlagembernek nincs pénze arra, hogy fenn tudja tartani a helyi kocsmát, a helyi éttermet, vagy elmenjen a Balatonra évente egyszer nyaralni.

Az ország infrastruktúrájának szétrohadásával párhuzamosan tort ül az országban a "jóazbazdmeg" "jóvanezígy" "ígyszoktuk" tudata.

Az igénytelenség, a pénztelenség mindenütt, mivel egyszerűen nem tudsz nyugati árakat kifizetni afrikai bérekből. Az emberek a látszatra hajtanak. Mutatni kell kifele hogy, minden rendben, pedig rohad minden. Ez már egy kulturális végjáték. Már nincsenek olyan hagyományok, ami mindenhol ugyanaz. Szétrohadt, és ezzel szétszakadt az ország. Sátántangó.

A csendes rohadás.

Nem vesszük észre, hogy minden csendesen rohad a digitális fal mögött. Tudsz digitálisan időpontot foglalni az orvoshoz, de 2 évre kapsz időpontot. Rohadás. Kórház van, de nincs orvos benne. Az orvossal együtt az orvos által képviselt kultúra is hiányzik. Szétrohad csendesen. ÉS mi ezt végignéztük. Kimész Ausztriába, vagy Sziléziába, és rácsodálkozol arra, hogy ott mi van.

Az emberek megélik a kultúrájukat. Nálunk mi van? A felújított főtér üres, nincsenek boltok, vagy ha igen, nem tud beülni egy kávéra, a delikvens, mert nem tudja megfizetni. A kultúránk rohadásával a tudományos életünk is csendesen elrohad. mindenki beleszarik mindenbe, csak ne rúgják ki. Verseny nincs, és nem is volt. Rohadunk csendesen. mint a Klipben, Szerbiában. Kilátástalanság.

Ez nem Düsseldorf, és a Königsallee. Ez a rohadás.

Ehhez társul még az az arrogancia minden szinten az országban. Szar itt élni, és nem tudom mi lesz a kifutása. Már akkor is hazudunk, ha kérdezünk. Nem vagyunk képesek szembe nézni a gondjainkkal, és így marad a csendes rohadás. Szerintetek?

Kis életről lehozós írás az internet bugyraiból.... :kalapos:

+

Ordítva leköpte Bódis Krisztát egy fideszes tegnap
sztem menthetetlen a magyar tarsadalom, evszazados lemaradas van felfogasban europatol, ami igazabol a legfejlettebb, legmagasabb szintre jutott minden nepeket egybeveve.
ezt egy 30 eves al-rendszervaltas, csak kis mertekben veti vissza, osszessegeben evszazadok ota kisebb fellangolasok voltak csak elindulni a polgarosodas utjan, de annyira gyenge es keves volt mindig a magyar nep, hogy engedte, hogy par agresszivebb entitas visszahuzza a gecibe, a fostengerbe, ahol uralkodhattak rajtuk, mintegy vagytak, elvartak, hogy uralkodjon rajtuk valaki, teljes feudalista felfogas mai napig.
igazabol ertheto, en csak akkor szegyellem magam, mikor valaki nagy hangon hangoztatja, hogy a magyar nep a legjobb a vilagon, meg kozponti szivcsakra a pilisben, meg kisfaszom minden.... aztan nem csapja agyon a realitas. kicsit szerenyebben kellene. tobb munka, tobb kultura, ertelmiseg, alulrol fejlodo es erosodo polgari felfogas.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 27., csütörtök 12:24

Egyszerűen olyan szegények vagyunk, hogy szétrohadt a kultúránk, mert nem tudjuk fenntartani. Az elmúlt 20 év lejtmenet, minden szinten. Teljesen újra kell gondolni azt, mint nevezünk magyar kultúrának, és hagyománynak, mert ami van, az totálisan kontraproduktív. Szétrohad az ország..

Szétrohadtuk. Minden szinten.

Nincs kultúra, csak túlélés van. A nem létező középosztály a túlélésért dolgozik. A magyar átlagembernek nincs pénze arra, hogy fenn tudja tartani a helyi kocsmát, a helyi éttermet, vagy elmenjen a Balatonra évente egyszer nyaralni.

Az ország infrastruktúrájának szétrohadásával párhuzamosan tort ül az országban a "jóazbazdmeg" "jóvanezígy" "ígyszoktuk" tudata.

Az igénytelenség, a pénztelenség mindenütt, mivel egyszerűen nem tudsz nyugati árakat kifizetni afrikai bérekből. Az emberek a látszatra hajtanak. Mutatni kell kifele hogy, minden rendben, pedig rohad minden. Ez már egy kulturális végjáték. Már nincsenek olyan hagyományok, ami mindenhol ugyanaz. Szétrohadt, és ezzel szétszakadt az ország. Sátántangó.

A csendes rohadás.

Nem vesszük észre, hogy minden csendesen rohad a digitális fal mögött. Tudsz digitálisan időpontot foglalni az orvoshoz, de 2 évre kapsz időpontot. Rohadás. Kórház van, de nincs orvos benne. Az orvossal együtt az orvos által képviselt kultúra is hiányzik. Szétrohad csendesen. ÉS mi ezt végignéztük. Kimész Ausztriába, vagy Sziléziába, és rácsodálkozol arra, hogy ott mi van.

Az emberek megélik a kultúrájukat. Nálunk mi van? A felújított főtér üres, nincsenek boltok, vagy ha igen, nem tud beülni egy kávéra, a delikvens, mert nem tudja megfizetni. A kultúránk rohadásával a tudományos életünk is csendesen elrohad. mindenki beleszarik mindenbe, csak ne rúgják ki. Verseny nincs, és nem is volt. Rohadunk csendesen. mint a Klipben, Szerbiában. Kilátástalanság.

Ez nem Düsseldorf, és a Königsallee. Ez a rohadás.

Ehhez társul még az az arrogancia minden szinten az országban. Szar itt élni, és nem tudom mi lesz a kifutása. Már akkor is hazudunk, ha kérdezünk. Nem vagyunk képesek szembe nézni a gondjainkkal, és így marad a csendes rohadás. Szerintetek?

Kis életről lehozós írás az internet bugyraiból.... :kalapos:

+

Ordítva leköpte Bódis Krisztát egy fideszes tegnap

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 27., csütörtök 11:39

Halfkey írta:
kiserik írta:
Előrébb lennénk, ha válaszolnál a kérdéseimre.

Semmi bohózat nincs a felelősség vállalásban. Ha megnézed MP jellem fejlődését, akkor egy kicsit nárcisztikus, de relative normális emberből sikerült egy minihitlert faragni. Hogyan? Mert minden szarjához tapsolt a mélyen tisztelt szekta. És, ha bárki szólni próbált, hogy hahó, ezt lehet nem kellene, akkor egyként csinálták ki. Mondok egy titkot: OV pont az ilyen folyamatok után lett az, aki. Isten lett a szektájában és ez formálja az embert.

És persze nem nekem kell hinni ismételten. Nézd meg az ellenzéki fehérvári legény történetét a szektával itt egy picit korábbról.

Na várom a válaszod, hogy hová is tettem egyenlőséget és mit relativizáltam? Mert már a tököm kíván ezzel, hogy állandóan ezt fújjátok, ha kell ha nem.
Hová tettél egyenlőségjelet? Ezt tényleg kérdezni kell a hszed alapján? Most épp OV és MP közé. Mert ugye egyenesen következik hogy ha az egyikből ez lett, a másikból is az lesz. Más opció nincs.
Tudod milyen kurva fárasztó folyamatosan úgy beszélgetni, hogy azokra kell reagálnom, amit soha nem írtam le?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 27., csütörtök 11:34

Páran nagyon álomvilágban élnek és túlgondolják a magyar átlagszavazót. Azokat a büdös életben nem szólítaná meg egy hibátlan, tökéletes, demokratikus, jó modorú, kedves ember, még ha ugyanennyi munkát is tenne bele, mint MP és bírná a propaganda ütéseit.
Igen, le kell menni az ország minden részére és ott meggyőzni az embereket egyszerű és érthető dolgokkal, hiába tart az ember 2 órás előadásokat komplex érvekkel, le fogják szarni.
Pluszban sokan nem is szeretnek a témával foglalkozni, de azokat is el kell valahogy érni, hogy legalább ne menjenek el szavazni a fideszre, mert hallottak 4 sor propagandát.

Amúgy meg ezeket a "vezetőket" mindig a nép termeli ki magából, jelenleg egy MPre futotta, ez a max, örülni kell ennek is.
De az a szomorú, hogy megint 1 embernek kellett elindítani a változást, mert a bamba magyar nép megint végignézett volna még 6-10 év fideszt.

Viszont szerencsére nagyon sokan felfogták, hogy nem lehet örökké áldozatpózba vágni magad és ideje felelősséget is vállalnod.

Szerencsére a fiatalabb generáció nem annyira szolgalelkű, mint az idősebb, ugye akik abban szocializálódtak '90 előtt és az idősebb, értelmesebb réteg is elkezdte kapizsgálni, hogy ami történik az már nem játék.

Aztán ha végre eltakarodik az állampárt akkor szépen lassan lehet hogy javulni fog az emberek mentálisa állapota is, miután nem fog mindenhonnan 0/24ben az szólni, hogy meghalsz meg brüsszel meg áruló magyarpeti.

Nem szabad még több generációt megnyomorítani lelkileg, így is túl sok és sokat kapott már most is.

Le kéne végre zárni ezt az 1990 előtti korszakot, az abból hátramaradott hülye szolgalelkű berögződéseket, meg az abból a korszakból kinövő Orbán-Gyurcsány érát örökre, mert ez a magyar nép legnagyobb problémája.

Sok évtizedig fog tartani, az se biztos képes leszünk rá, de az első lépés az lenne, hogy Fletó után Viktorunk is elmenjen nyugdíjba.

Ez egy óriási felelősség, hogy még több fiatal ne nyomorítsunk tovább velük, mert különben örökre bele fogunk ragadni abban amiben vagyunk, ebbe a magyar fertőbe.

Vissza: