Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. december 1., hétfő 16:14

M1Ö írta: Nincs valami ötletetek, hogy One-os routerre mi a francért nem csatlakozik a telefonom, mikor azt a jelszót írom be ami a készüléken van? Hibás jelszót ír ki... :ike:
Biztos minden karakter jó? '0' / 'O' ilyesmi.

Egyébként One ügyfélszolgálat, lehet nem kapott rendes resetet a router és még az előző user által beállított van rajta - ha nem új a készülék.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. december 1., hétfő 14:10

Nincs valami ötletetek, hogy One-os routerre mi a francért nem csatlakozik a telefonom, mikor azt a jelszót írom be ami a készüléken van? Hibás jelszót ír ki... :ike:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. november 27., csütörtök 10:10

Köszi srácok a segítséget, így már valamit ki tudok hozni a dologból. :agree:
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 26., szerda 16:21

nyilvan szemelyes ugy, nem veletlen a megkulonboztetes :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 26., szerda 16:15

nmate írta:
zsuninnyo írta:

Tavaly szeptemberben a Garmin Fenix 8 megjeleneskor 125ezer Ft volt (400k helyett). Rendeltem harmat es nem fizettem ki (marmint elore kartyaval), - mert ki a tokom adna ki harmad aron egy teljesen uj flgaship termeket - es ideadtak mindet.
Elég kétarcú cég akkor. Én onnan rendeltem mosógépet, aztán szállításnál összebaszták. Persze utólag vettem észre, amikor kicsomagoltam. Reklamáltam, elég rendesen, kőkemény 5000 forint kupont adtak, pedig alzaplus vagyok meg minden.
Mindig alzaboxozok, de egyszer rendeltem házhoz, mivel tonna mosószer, meg pelenka, cipelje a hóhér. Saját futárcégük elkeverte a csomagot, majdnem még engem baszogattak, hogy nem veszem fel a telefont, meg nem nyitok ajtót. Végeredmény, ugyanez az 5000 forint "kártérítés".

Igazából csak kiszállítással van bajom, most rájöttem :lol:
Sosem rendeltem meg kiszallitassal, a szomszedban van a bemutatoterem. Egy monitor hasznaltan leertekelve volt, nem mukodott a hdmi => masnap utaltak vissza a penzt. Fejhallgato el volt torve => masnap utaltak a penzt. Mindkettot csak visszavittem, cimke ranyomtat, bedobtam a falba, oszt szevasz. A kiszallitas az lehet egy fos ettol, nyilvan egy mosogepet a picsa nem akar ott atvenni.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 26., szerda 16:06

zsuninnyo írta:
nmate írta:

Volt ilyen? Mikor?
Tavaly szeptemberben a Garmin Fenix 8 megjeleneskor 125ezer Ft volt (400k helyett). Rendeltem harmat es nem fizettem ki (marmint elore kartyaval), - mert ki a tokom adna ki harmad aron egy teljesen uj flgaship termeket - es ideadtak mindet.
Elég kétarcú cég akkor. Én onnan rendeltem mosógépet, aztán szállításnál összebaszták. Persze utólag vettem észre, amikor kicsomagoltam. Reklamáltam, elég rendesen, kőkemény 5000 forint kupont adtak, pedig alzaplus vagyok meg minden.
Mindig alzaboxozok, de egyszer rendeltem házhoz, mivel tonna mosószer, meg pelenka, cipelje a hóhér. Saját futárcégük elkeverte a csomagot, majdnem még engem baszogattak, hogy nem veszem fel a telefont, meg nem nyitok ajtót. Végeredmény, ugyanez az 5000 forint "kártérítés".

Igazából csak kiszállítással van bajom, most rájöttem :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 26., szerda 15:49

nmate írta:
zsuninnyo írta: Az Alza bezzeg belallt a hibajaba es kiadta a teljesen aron aluli termeket, akkor is ha meg nem is volt kifizetve. Harmat is.
Volt ilyen? Mikor?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 26., szerda 15:42

zsuninnyo írta: Az Alza bezzeg belallt a hibajaba es kiadta a teljesen aron aluli termeket, akkor is ha meg nem is volt kifizetve. Harmat is.
Volt ilyen? Mikor?

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 26., szerda 15:18

BLevi96 írta: Egy kis érdekesség: 290 ezer helyett 5700 forintért árult iPadeket az MediaMarkt olasz vállalata, és most visszakérnék a tableteket
Úgy emlékszem itt páran így szereztek olcsón robotporszívót és nekik is szólt az áruház a hiba miatt :kalapos:
Annak mi lett a vége?
Az Alza bezzeg belallt a hibajaba es kiadta a teljesen aron aluli termeket, akkor is ha meg nem is volt kifizetve. Harmat is.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 26., szerda 12:22

Kodo,

JBL- Sense Lite

Shokz - Open Run

Olcsóbb jó talán:
SoundPEATS - PearlClip Pro
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 26., szerda 11:57

nmate írta:
hehetheoriginal írta: shit, vmiert a nem agybadugosra azt hittem, hogy fejhallgatorol beszelunk.

ezek a hagyomanyos nem agybadugos fulhallgatok amugy hatar szar mindegyik, folyamat kiesik, mivel res van a cucc es a ful kozott, ezert a hangminoseg is ratyi, egyszeruen ezek felett sztem mar eljart az
gondolom azert szeretne ilyet, mert mindig ilyenje volt, a tobbi megoldast nem probalta meg.
Nem mindenkinek kényelmes, de amúgy igen, ég és föld. Meg van akit egyszerűen nem érdekel, Sokol rádió is jó, csak szóljon meg bírja az akksi.
Na bmeg én is.. teljesen a fejhallgatóra fókuszáltam és abból az alsó/középkat tökéletes ha nem az Onkyo minőség és ár a cél. :D

Hehe heréje elvonta itt a figyelmet a lényegről.
:kalapos:
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 26., szerda 10:32

BLevi96 írta: Egy kis érdekesség: 290 ezer helyett 5700 forintért árult iPadeket az MediaMarkt olasz vállalata, és most visszakérnék a tableteket
Úgy emlékszem itt páran így szereztek olcsón robotporszívót és nekik is szólt az áruház a hiba miatt :kalapos:
Annak mi lett a vége?
Az más helyzet volt sztem, ott nem történt meg a termék átadása. Itt ez szerintem veszett fejsze nyele a cégnem amit tudnak is, de ha csak az emberek 20%a visszaadja, az már profit nekik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 26., szerda 10:19

hehetheoriginal írta: Naja, ezek az oldschoolabb motyok, amik a ful korul vannak, engem meg ezek idegesitenek, hogy nyomjak/kaparjak a bőrt a ful korul.
Bar mondjuk sportra meg mindig ezek a legstabilabbak.
Alapból sporthoz vettem én is, de lusta vagyok, mint a dög. Viszont nekem kényelmes, nem nyom/kapar. Azóta már a tesóm is vett ilyet, mert meglátta és kipróbálta az enyémet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 26., szerda 9:54

Naja, ezek az oldschoolabb motyok, amik a ful korul vannak, engem meg ezek idegesitenek, hogy nyomjak/kaparjak a bőrt a ful korul.
Bar mondjuk sportra meg mindig ezek a legstabilabbak.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 26., szerda 9:45

kodo írta: Hali,

A hozzáértők segítségét kérném. Asszonynak tönkrement a Bluetooth fülese, meglepném egy újjal. Körülbelül csak munka közbeni podcast/zene hallgatásra használja meg alkalmanként telefonálásra. Mindenképpen fülhallgatót szeretne és a hagyományos formájút, tehát nem agybadugós kialakításut.

Ha van valami tuti tippetek ár érték arányban, az nagyban segítene elindulni. Köszi előre is.
Én ilyet használok, mert nem bírom elviselni, ha valami van a fülemben: https://www.extremeaudio.hu/jade-audio- ... 2051085240
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 26., szerda 9:12

Egy kis érdekesség: 290 ezer helyett 5700 forintért árult iPadeket az MediaMarkt olasz vállalata, és most visszakérnék a tableteket
Annak mi lett a vége?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 26., szerda 9:11

en munkara, gyors hivasokra, egy type-C samsung fülest tartok 3k-ert, fullatlag hangminoseg, de mindenre megfelel, tudom laptopba, tudom teloba dugni, nem kell bolond adapter hozza, es leszarom, ha megtorik a vezetek, rendelek egy ujat max, de mar lassan 3 eve huzza a mostani.
szoval ha igy nezem, akkor parezer hufbol siman ki lehet hozni, ezen is lehet podcastot es zenet hallgatni pl munka kozben. ja es nincs a neha szarakodas a bluetooth kapcsolattal, hanem betonbiztosan mukodik mindig...
wireless cucc is van parezerert mar, dunat lehet rekeszteni, de ezek 98%-a mind agybadugos, nem veletlenul ment ebbe az iranyba az evolucio, ami nem agybadugos es wireless earbuds, es nem full hulladek szar, az az apple airpods.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. november 26., szerda 9:12-kor.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 26., szerda 8:55

hehetheoriginal írta: shit, vmiert a nem agybadugosra azt hittem, hogy fejhallgatorol beszelunk.

ezek a hagyomanyos nem agybadugos fulhallgatok amugy hatar szar mindegyik, folyamat kiesik, mivel res van a cucc es a ful kozott, ezert a hangminoseg is ratyi, egyszeruen ezek felett sztem mar eljart az ido.

gondolom azert szeretne ilyet, mert mindig ilyenje volt, a tobbi megoldast nem probalta meg.
Nem mindenkinek kényelmes, de amúgy igen, ég és föld. Meg van akit egyszerűen nem érdekel, Sokol rádió is jó, csak szóljon meg bírja az akksi.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 26., szerda 8:40

shit, vmiert a nem agybadugosra azt hittem, hogy fejhallgatorol beszelunk.

ezek a hagyomanyos nem agybadugos fulhallgatok amugy hatar szar mindegyik, folyamat kiesik, mivel res van a cucc es a ful kozott, ezert a hangminoseg is ratyi, egyszeruen ezek felett sztem mar eljart az ido.

thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 26., szerda 7:12

Hatalmas segítségek vagytok :lol: :mrgreen:
Mindenképpen fülhallgatót szeretne és a hagyományos formájút, tehát nem agybadugós kialakításut
Sony az pont "agyba dugós".

Ha iPhoneja van, akkor sima Airpods.
Ha minél olcsóbb kell, Huawei FreeBuds, vagy valamelyik Xiaomi Redmi Buds (?), fingom nincs, tavaly nézegettem ezeket, elvileg nem olyan rosszak.
Kettő között végtelen a választék, kell olvasgatni review-kat, Sennheisernek is van 30 körüli első blikkre. Megnéztem ezt a kategóriát is, amiről már hallottam visszajelzést, az a JBL Tune Flex 2 elvileg jó, de ez talán kicsit drágább (öcsém használ ilyet, amire panaszkodik, hogy nagyon érzékeny az érintő része).

Vissza: