A Fidesz hány pert nyert eddig, amiben az alperes utána lenyilatkozta, hogy "Valótlanul állítottuk, hogy..."?kiserik írta:Egy szóval nem mondtam, hogy hiteles. Azt mondtam, hogy nem áll távol a hazugság egyik oldaltól sem. Természetesen, mikor a birkák megmagyarázzák, hogy az ő vezérük hazugsága, az végül is nem is hazugság, ott nincs mit tenni. Tipikusan olyan vita, ami majd kiderül ha kormányon lesz a Tisza, vagy nem, mert nem lesz. Addig meg hitvallás az egész. Nekem az nem tény, hogy Magyar Péter azt mondta, ahogy nem tény, hogy Orbán Viktor azt mondta. Egyiknek sem hiszek, mert mindkettő rászolgált.Miért ne tennék. A hazugság akkor is hazugság, ha egy szeretted hazudik és akkor is, ha egy haragosod.ferni írta:
Azért az kemény, hogy egyenlőséget teszel ide is
Nálam két verzió van:Halfkey írta: Kiserik az egész feltételezésed hogy ezt hasznod hülyék csinálják tévedésen alapul:
Nem, nem keresnek vele remekül abban a kontextusban amit te írsz. Ezekben a mennyiségekben amiről itt a képek vannak, nincs abban pénz hogy a platform kifizet, sőt, valószínűleg több elmegy hirdetésre mint amit a platform fizet. Abban lehet pénz, hogy termékszponzorációkat posztolsz, de ezt ezek az accountok nem csinálják. Illetve de, ha azt mondjuk hogy Trump a termék akkor mégis. És ha ezt csinálják akkor valaki ezt fizeti.
Abban igazad van hogy nem tudjuk ki a megrendelő, de bíztatlak rá hogy járj nyitott szemmel és legyél bátor, gondold végig kiknek kedvezett eddig Trump a kormányon.
1. ügyeskedő "hasznos hülyék" abból akarnak követőket, lájkokat, megélhetést szerezni, hogy divatos amerikai politikai aktoroknak adják ki magukat. A BBC cikk megemlítette, hogy a másik oldalon is vannak ilyenek, de az nem olyan fontos és egyébként is a másik oldal nem nagyon használja az X.com-ot.
2. az oroszok a szövetséges országokkal összefogva kis elérésű kamu fiókokkal terjesztik Trump elnök igéjét az amerikai emberek között, hogy ezzel ássák alá a demokráciát Amerikában és Európában. Sőt, még az orosz hadsereg hivatalos fiókját is Indiában kezelik.
Mellékesen azt is megemlítik, hogy pl az összes nagy elérésű MAGA fiók mind egytől egyik Amerikában van kezelve.
Hát, nem tudom. Ha az oroszok csinálják, akkor inkább nevetni kellene rajta, nem félni tőlük, mert ez elég gyenge.
Illetve hány pert nyert, eddig a fidesz által működtetett állami és magánkézben lévő "sajtóorgánum", állami média ellen bárki, aki a fidesz ellen emelt szót.
Feel the difference.