Serie A
Re: Serie A
Paz-Guler-Maszti hármas a középpályán tamadoban nem nézni ki rosszul pár év múlva. Van bennük egy jó 10 év együtt
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Persze. Gulert is pazt is be akarjatok nyomni a kezdobe.
Kozben meg egyik se eleg jo. Mennyivel jobb lenne ha csak 1 pozit foglalna egy naluk jobb jatekos
Kozben meg egyik se eleg jo. Mennyivel jobb lenne ha csak 1 pozit foglalna egy naluk jobb jatekos
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A lényeg h ahhoz hogy mind a 3-an a legjobb posztjukon játszanak eleget elkell adni a brazil szélsőket és Brahimot, Jude, Arda, Nico és Masti kettő 10-es felállásban...ilyenünk valszeg sosem lesz és ezt ha lenne sem húznánk meg 1 nyár alatt. Paz lesz a következő Ödegaard ebben szinte biztos vagyok.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én abszolút ugyanazokat a skilleket látom Paznál mint Gülernél. Ugyanúgy egylábas, ugyanúgy remek az utolsó passzokban, fasza lövőtechnikával, ergó neki se hátrébb van a helye.
Ha már valakit hátrébb kéne tolni szerintem Bellingham lenne rá a legalkalmasabb, Dortmundban is ott volt. De mióta megízlelte a clutch gólfelelős szerepet már nehéz oda visszatenni, pedig nyáron még Xabi is ezt nyilatkozta. Megcserélném őket a törökkel.
Ha már valakit hátrébb kéne tolni szerintem Bellingham lenne rá a legalkalmasabb, Dortmundban is ott volt. De mióta megízlelte a clutch gólfelelős szerepet már nehéz oda visszatenni, pedig nyáron még Xabi is ezt nyilatkozta. Megcserélném őket a törökkel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én teljesen el tudom képzelni egy Modric-féle szerepkörben a pálya közepén. Tényleg kissé egylábas, de labdabiztosabb, és a fizikuma is sokkal jobb, mint Gülernek; a labdától gyorsabban szabadul, mint Jude, és jobban is lát tőle a pályán. A Jude/Güler elől, Paz egy sorral hátrébb működhetne.nzooli93 írta: Szerintem Paz is egyértelműen 10es,ugy ahogy Judet se rakod be hátra, őt sem szabad majd. Pont ezert kell vagy választani a kettő között, vagy mindkettőt berakni, viszont akkor szelsok nélkül,es Vini pad. Ezért nem hiszek ezeknek a januári híreknek, mert az eleg gyenge csapategységnek még egy törés lenne. Amig Vini meg Jude is itt van,es kezdok mindketten,addig elore nem fognak kezdő szintű támadót hozni szerintem. Az ,hogy beeroltetik idegenebb posztra,annak meg sok értelme nincs.Le kell rendezni a Vini kérdést,ami gondolom nyarig kitart majd.
Kroos és Modric is egy sorral előrébb kezdték a karrierjüket.
- nzooli93
Szerintem Paz is egyértelműen 10es,ugy ahogy Judet se rakod be hátra, őt sem szabad majd. Pont ezert kell vagy választani a kettő között, vagy mindkettőt berakni, viszont akkor szelsok nélkül,es Vini pad. Ezért nem hiszek ezeknek a januári híreknek, mert az eleg gyenge csapategységnek még egy törés lenne. Amig Vini meg Jude is itt van,es kezdok mindketten,addig elore nem fognak kezdő szintű támadót hozni szerintem. Az ,hogy beeroltetik idegenebb posztra,annak meg sok értelme nincs.Le kell rendezni a Vini kérdést,ami gondolom nyarig kitart majd.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebbol 2 dolog egyertelmu pl. Ugyan ugy mindig minden korulmenynel a bal labara akar fordulni, es a comonal mozognak a tarsak, vannak beindulasok. Szamomra ugyan az mint jude akkor adna labdakat elore ha nem allva varna a tobbseg. Bappe is kifele huzodva indul nem kozepen. Egy 10 es jatekat nagyon feljavitjak ezek adolgok. Guler viszont tenyleg kezdhet izzadni mert harmuk kozul o a legkorulmenyesebb.Pad'em írta: Paz vs Sassuolo
Mennyi az esely arra hogy Paz melyebben fog tudni jol jatszani?
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
A Seria a ugyan olyan lassu, mint a La liga, igy szerintem a leheto legjobb helyen fejlodik. En varom ot vissza nagyon!nzooli93 írta: Pont irni akartam en is,hogy ma is varázsol.
Tudom seria a ,nem Real Madrid,de vègén nem csak Gulernek kell aggódnia miatta,hanem Judenak is![]()
- nzooli93
Pont irni akartam en is,hogy ma is varázsol.
Tudom seria a ,nem Real Madrid,de vègén nem csak Gulernek kell aggódnia miatta,hanem Judenak is
Tudom seria a ,nem Real Madrid,de vègén nem csak Gulernek kell aggódnia miatta,hanem Judenak is
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nico Paz assist a Sassuolo ellen.
Közbe volt még az első félidőben egy ilyen is:
https://x.com/drixprods/status/1994504437050872034
Közbe volt még az első félidőben egy ilyen is:
https://x.com/drixprods/status/1994504437050872034
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kutyák, békák, kövek, és csak utána jönnek az argentinok, állat alatti kategória és emberi színvonal, semmi új.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
https://www.facebook.com/share/r/1MxUa3 ... tid=wwXIfr
Nyomorek Martinez, egesz meccsen ezt nyomta Modric ellen.
Nyomorek Martinez, egesz meccsen ezt nyomta Modric ellen.
- Galacticos
Es paz is gol. 12meccsen 5gol 4 assist, vezeti is a gollovo listat.poronty írta: Jákob fejes gól a Torino ellen.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Jákob fejes gól a Torino ellen.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- nzooli93
Atalanta kirakta Juricot.
Egészen hihetetlen, hogy mindenki tudta, hogy szar lesz, es semmi indok nem volt a kinevezésére. Brutális olaszoknál mennyi ilyen van, mint múltkor mikor Napoli odavitte a Rudi Garciat. En nem is ertem ezek a döntések,hogy szuletnek meg.
Egészen hihetetlen, hogy mindenki tudta, hogy szar lesz, es semmi indok nem volt a kinevezésére. Brutális olaszoknál mennyi ilyen van, mint múltkor mikor Napoli odavitte a Rudi Garciat. En nem is ertem ezek a döntések,hogy szuletnek meg.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez annyira tökéletes volt és letisztult.. 10/10
Fölleg a beadás, ahogy a labda szált
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Szerencsetlen azert ki van hajtva rendesen, eddig szinte 90 percekkel vegigtolja a szezont.
Izgi eddig a Serie A iden, elso 4 helyezett 22 meg 21 pontosak.
Izgi eddig a Serie A iden, elso 4 helyezett 22 meg 21 pontosak.
- Pad'em
Modric értékelései eddig:
vs Roma 8.1
vs Atalanta 6.7
vs Pisa 9.2
vs Fiorentina 7.4
vs Juventus 7.8
vs Napoli 7.1
vs Udinese 7.7
vs Bologna 8.6
vs Lecce 7.4
vs Cremonese 7.5

Október hónap Serie A játékosa.
Olasz Milan drukker ismimnek mindig könnybe lábad a szeme mikor megkérdem, hogy tolja Lukita. A mamma mia sokszor szerepel benne meg, hogy nincs még egy ilyen játékos. Általában nem szoktam szurkolni annak aki eligazol tőlünk, de neki szívből lehet. Úgyhogy Forza Milan.
vs Roma 8.1
vs Atalanta 6.7
vs Pisa 9.2
vs Fiorentina 7.4
vs Juventus 7.8
vs Napoli 7.1
vs Udinese 7.7
vs Bologna 8.6
vs Lecce 7.4
vs Cremonese 7.5
Október hónap Serie A játékosa.
Olasz Milan drukker ismimnek mindig könnybe lábad a szeme mikor megkérdem, hogy tolja Lukita. A mamma mia sokszor szerepel benne meg, hogy nincs még egy ilyen játékos. Általában nem szoktam szurkolni annak aki eligazol tőlünk, de neki szívből lehet. Úgyhogy Forza Milan.