Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. november 24., hétfő 20:59

Steve írta: Nekem annyi a bajom, hogy kibaszhatjuk innen Xabit is, de kérdés találunk-e olyan embert, aki itt rendet vág?

A problémánk ott kezdődik, hogy ezek a játékosok arcoskodnak, pózolnak és meg vannak győződve róla, hogy sokkal többek, mint amik. De nem azok.

Pont amúgy ma ez fogalmazódott meg bennem is többé-kevésbé.
Jöhetett volna ide Flick is, vszleg már rég ki lett volna túrva. Pedig elvileg mi vagyunk a nagy "professzionális", komoly játékosokkal ellátott elit mag.
Barca meg a swag yolo la maffia, aztán mégis. :ike:

Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne :kalapos:
Akkor várjunk még 2-3 fordulót. :mrgreen:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 20:58

Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 24., hétfő 20:51

Nekem annyi a bajom, hogy kibaszhatjuk innen Xabit is, de kérdés találunk-e olyan embert, aki itt rendet vág?

A problémánk ott kezdődik, hogy ezek a játékosok arcoskodnak, pózolnak és meg vannak győződve róla, hogy sokkal többek, mint amik. De nem azok.

Ráadásul nincs Kroos, vagy Modric, akik megfelelő emberi példák lennének. Kevés az intelligens példamutató arc már.

Hasonló a szituáció, mint a galaktikus időkben, csak ott kikaptunk egyik nap 3-0-ra, majd a Ronaldo-féle zsenik megrázták magukat és elvertünk valakit nagyon. Voltak látványos dolgok, amin felszisszentél az egyéni zsenialitások miatt.

Most semmi zsenialitás nincs, az öröm ha 1-1 helyett, 2-1-re nyerünk, bárki ellen kibrusztoljuk. Stabilabb a nulla játék, de uaz az élvezhetetlen valami, mint évek óta.

Ha Vinicius és Rodrygo még 500. alkalommal is belevezeti 5védőbe a labdát és egyszer tovább szenvedik és gól. Ez az örömünk. :roll:

El lehet Xabit zavarni, de ide valami apuci-pszichológus kell, aki a fuxos, rózsaszín bőgatyás, sportkocsis, dubajban pózolós világukban ringatják őket (pl Ancelotti volt ilyen, akit mindenki apuciként kezelt). Vagy ki kell vágni a társaság egy részét, kezdve a leghangosabban hisztizőkkel és elkezdeni dolgozni.

Felőlem nyugodtan mehet, aki akar. Van max 3-4 ember aki pótolhatatlan és nem a leghisztisebbek, a többit nem lehetetlen pótolni szerintem.

Xabi láthatóan eddig nem tudta megoldani a helyzetet, pontoktól, tabellától függetlenül. Idén kb a Barca meccs volt csak, amite azt mondta az ember na ez foci és lehet nézni. Mindjárt december van. Reméljük ez változik.

Xabi elzavarása nem oldja meg az alap problémákat.

Mindenesetre én fovit szeretnék már nézni, elég unalmas, amit néznünk kell most már elég hosszú ideje. Pedig én türelmes ember vagyok.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 20:43

Az jo lesz, 1 evig minden nagy klub akarta,mi meg fel ev utan kirakjuk, nem baj,majd pislogunk,ha esetleg a pool jo lesz vele.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. november 24., hétfő 20:33

BREAKING: Multiple Real Madrid players now want Xabi Alonso FIRED.

Their relationship with the coach is BROKEN.

Some IMPORTANT club executives now believe it's NECESSARY to fire him.
@JorgeCPicon
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 24., hétfő 18:17

hehetheoriginal írta:Nem birja az ego, hogy bappe jobb, több, nagyobb
Plusz szerintem tavaly a klub pedagógiai szempontból nagyon rosszul kezelte az aranylabdás pofont. Ki lehet és ki is kell állni a játékosok mellett, de ennyire nem kellett volna beleállni (főleg úgy, hogy mások azért kaptak elismerést). Ott tk. a vezetőség jóváhagyta Vininek az áldozatszerepet, ami szerintem megtörte mentálisan. Ott eltűnt belőle az alázat, ami kb. a legnagyobb erőssége volt a sebessége mellett, helyette fejben tóthgabi lett.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 24., hétfő 17:01

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Ennek orulok, egy egesz jo forras. Remelem mar keszitik is elo az eladasat :mrgreen:
Sajnos szerintem hamarabb kuldik el Alonsot, hatalmas kultusza van Vininek a vezetosegben. Konkretan ugy kezelik, mint Crt, teljesen agyrem.
Csak tudnám minek? Itt van végre Mbappe akire már 10éve hegyezik a rudit, jobb számokat is hoz mint Vini bármikor és nem utálja a fél világ.
Értem hogy ő Perez saját temus Neymarja, de ennyit nem ér.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 16:05

The club then told the player to make a counter-offer, and he demanded the biggest contract in club history, similar to Cristiano Ronaldo.
:lol: :lol:

Nem birja az ego, hogy bappe jobb, több, nagyobb :lol:

Amugy egyertelmu, ha az ugynokenek van fel agysejtje, akkor mar most lassan biztossa valik, hogy eladas lesz belole. Gyereknek egyeni szinten semmije sincs, ami egy ceronaldonak sorakozott a raktarban, nem kapja meg az űrfizut, ezt boritekolni lehet.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 16:03

NEW: Real Madrid are pleased that Xabi Alonso is making important changes, but at the same time, they’re concerned about the discontent among a significant group of the players, with Vini Jr. the clearest example.

Club sources are hoping that positive results and performances for Real Madrid & Vini Jr. will bring the player closer to Xabi Alonso again. Figures like Florentino Pérez & Juni Calafat are also considered key to navigate this situation.

Vinícius Junior thinks that with Xabi Alonso as coach, renewing his contract will not be the best thing for him. The club offered him an increase in salary at around €20m, but the player said no.

The club then told the player to make a counter-offer, and he demanded the biggest contract in club history, similar to Cristiano Ronaldo.

@MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 24., hétfő 15:56

Realista24 írta:Varj, ugy tette fel a kerdest, hogy a KEZDOBOL.
Meg ugye a kezdok utan azokat kene vizsgalni akik 60percet jatszottak es csak utolsonak viniciust mint felelost.

En elhiszem a hireket, barmit kinezem belole azt is hogy lemegy es odaszarik az edzo palya kozepere mert elhiszi hogy megteheti. Mert minden szarsaganal allandoan melle allt a klub.
Xabiban bizom, ez egyertelmu hogy kezdd szetcsuszni es nehany embereken kivun mindenki latja hogy kin. Azt varom hogy akkor ebbe nyiltan alljon bele. Vagja le a padra, hagyja is ott. Majd idohuzo csere stb. Ezzel szerintem xabi csak nyerhet, ha probalja eltusolni meg konfliktust kerulni akkor nem fog tudni nyerni. Bele kell allni, aztan ha igyis a vezetoseg vinit valasztja akkor el lehet mondani nyiltan hogy miujsag.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:43

Galacticos írta: Tudnam mit kell meg tennie vininek hogy kikeruljon a kiskedvenc korbol.
Kiseriknek gondolom meg mindig nem nyilvanvalo hogy ki van az edzo ellen, mert tegnap 60percig 1-0 volt.
Varj, ugy tette fel a kerdest, hogy a KEZDOBOL.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 24., hétfő 15:41

Tudnam mit kell meg tennie vininek hogy kikeruljon a kiskedvenc korbol.
Kiseriknek gondolom meg mindig nem nyilvanvalo hogy ki van az edzo ellen, mert tegnap 60percig 1-0 volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:39

Persze, ez egyertelmu. Mindig egyszerubb az edzot elkuldeni.

Csak raszabaditanam Mourinhot a brigadra :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 24., hétfő 15:37

Realista24 írta:
Pad'em írta: ⚡️Vinicius Junior informed Real Madrid president Florentino Perez that he does not intend to renew while his relationship with Xabi Alonso remains strained
➕Talks over an extension are stalled

@TheAthleticFC @MarioCortegana

:lol:
Ennek orulok, egy egesz jo forras. Remelem mar keszitik is elo az eladasat :mrgreen:
Sajnos szerintem hamarabb kuldik el Alonsot, hatalmas kultusza van Vininek a vezetosegben. Konkretan ugy kezelik, mint Crt, teljesen agyrem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 15:31

Az a baj, hogy el tudom képzelni a hetkoznapokat, az edzeseket, binicius annyira ostoba, hogy nem fogja fel esszel, hogy neki is engednie kell valamennyit ahhoz, hogy megoldodjon a viszony az oltozoben.
Az evek soran abszolut semennyit nem fejlodott a viselkedese, barki volt az edzo, barki volt a csapattarsa, csak rosszabb es rosszabb lett. Aztan mire vki kitette jogosan a teljesitmenye miatt, mar menthetetlen volt a szituacio.
Dembele binicius cseret akarok.
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. november 24., hétfő 15:28

Pad'em írta: ⚡️Vinicius Junior informed Real Madrid president Florentino Perez that he does not intend to renew while his relationship with Xabi Alonso remains strained

Adios.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:26

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 15:22

⚡️Vinicius Junior informed Real Madrid president Florentino Perez that he does not intend to renew while his relationship with Xabi Alonso remains strained

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:16

Vinivel 30 perc: 1:2 Real Madridnak :mrgreen: :lol: :banplz:
7
Ahogy lattam a statisztikakat, a hozzaadott erteke annyi volt, mint nekem :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. november 24., hétfő 12:13

Amúgy én némileg hasonlónak látom a helyzetet, mint Kompany első éve a bayernnél, ott is volt bőven döcögés, mire kialakult a játék, mire a játékosok beálltak a sorba stb.. aztán most meg összeálltak és fasza focit tolnak.

Nyilván ez nem a bundesliga és itt az egók is mások, más szint, de látok hasonlóságot.

A keret önmagában nem szar szerintem, csak szarul lett összerakva, tele van duplikációval. Ami engem zavar, ha már maradok a kompany-s összehasonlításnál, ott már tavaly is bőven látszódott mit akar labdával játszatni, csak nem volt meg hozzá a kvaliti meg a betanultság/összhang. Itt látok némi presszinget, de hogy labdával mit akarunk, hát kb semmit, oldja meg Vinicus vagy rúgjon gólt MBappe, ez édeskevés. És nehogymár egy elche vagy girona vagy getafe ellen azt mondjuk nincs meg hozzá a keret, egy barca a c sorral is ugyanazt játssza, dominál, max több benne a hiba.
Nem illik.

Vissza: