Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 21:23

Jude mondjuk lehet heves temperamentum, Carlo alatt is volt,hogy furan reagalt 1-2 megbeszélésre a partvonal mellett,de belőle inkabb azt nezem ki,hogy a gyoztes mentalitás miatt odaszól bárkinek,ha valamit nem lat jónak,de ez szerintem rendben van.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 24., hétfő 21:21

wZoLee7 írta: Mondjuk érdekelne kik azok a játékosok akik annyira elégedetlenek.
állítólag Vini,Rodrygo,Endrick,Jude és Fede.

Vini, Rodry ok Endricknek nem tudom mekkora arca van, hogy pattogna pláne, hogy megy kölcsönbe. Jude semmi jelét nem mutatta, hogy lenne valami és Fedétől elég fura lenne bármennyire is a legszarabb Realos szezonja a mostani

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 24., hétfő 21:18

Mondjuk érdekelne kik azok a játékosok akik annyira elégedetlenek. Vinicius, Rodrygo, Brahim esetleg? Szerintem sokkal többen nem lehetnek. GG és Endrick pontosan tudják mind1 ki az edző nem fognak többet játszani. A védelemben nem hiszem h van ilyen személy, ahogy a kp-n sem tudom elképzelni. Több játékos is volt már elégedetlen vionicius játékával és vesztek vele össze mecs közben, szerintem ordas nagy kamu hogy edzőt buktatnának többen is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 21:09

hehetheoriginal írta: swag yolo a barca igen, de azt sosem lehetett roluk elmondani, hogy ez a teljesitmeny rovasara ment volna, mindig az volt es az az elso. ahogy megrottyan valamelyik nagyobb sztar, nem szarakodnak, es kipöckölik.
van előnye és hátránya is, mindkét klubfilozófiának, de az nem is kérdés, hogy a barcelonát fodballozni látni ezerszer szórakoztatóbb a szemnek évtizedek óta.
Messit is hogy kipockoltek :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 21:07

swag yolo a barca igen, de azt sosem lehetett roluk elmondani, hogy ez a teljesitmeny rovasara ment volna, mindig az volt es az az elso. ahogy megrottyan valamelyik nagyobb sztar, nem szarakodnak, es kipöckölik.
van előnye és hátránya is, mindkét klubfilozófiának, de az nem is kérdés, hogy a barcelonát fodballozni látni ezerszer szórakoztatóbb a szemnek évtizedek óta.
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 24., hétfő 21:03

érdemes megfelelő óvatossággal kezelni a híreket. ez a picon pl a már bedőlt relevo szennyben dolgozott ami kifejezetten bullshit szarkavaró volt amíg létezett.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 24., hétfő 21:03

Realista24 írta: Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne :kalapos:
Amúgy a fórum még nem is akarta elzavarni tömegesen. Azért ez pozitívum. :agree: :D

Viszont a média rendesen nyomatja a feszültséget. Ha van probléma, ha nincs a szarkavarás az megy rendesen a médiában.

Engem ez nem is izgat, az jobban, hogy arcoskodást kell néznem közben a foci eredménytől függetlenül nézhetetlen.

De nem hiszem, hogy ez csak az edzők(Ancelotti+Xabi) miatt lenne.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. november 24., hétfő 20:59

Steve írta: Nekem annyi a bajom, hogy kibaszhatjuk innen Xabit is, de kérdés találunk-e olyan embert, aki itt rendet vág?

A problémánk ott kezdődik, hogy ezek a játékosok arcoskodnak, pózolnak és meg vannak győződve róla, hogy sokkal többek, mint amik. De nem azok.

Pont amúgy ma ez fogalmazódott meg bennem is többé-kevésbé.
Jöhetett volna ide Flick is, vszleg már rég ki lett volna túrva. Pedig elvileg mi vagyunk a nagy "professzionális", komoly játékosokkal ellátott elit mag.
Barca meg a swag yolo la maffia, aztán mégis. :ike:

Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne :kalapos:
Akkor várjunk még 2-3 fordulót. :mrgreen:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 20:58

Kitenni a bajnoki éllovas edzőjét tipik Real Madrid lenne :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 24., hétfő 20:51

Nekem annyi a bajom, hogy kibaszhatjuk innen Xabit is, de kérdés találunk-e olyan embert, aki itt rendet vág?

A problémánk ott kezdődik, hogy ezek a játékosok arcoskodnak, pózolnak és meg vannak győződve róla, hogy sokkal többek, mint amik. De nem azok.

Ráadásul nincs Kroos, vagy Modric, akik megfelelő emberi példák lennének. Kevés az intelligens példamutató arc már.

Hasonló a szituáció, mint a galaktikus időkben, csak ott kikaptunk egyik nap 3-0-ra, majd a Ronaldo-féle zsenik megrázták magukat és elvertünk valakit nagyon. Voltak látványos dolgok, amin felszisszentél az egyéni zsenialitások miatt.

Most semmi zsenialitás nincs, az öröm ha 1-1 helyett, 2-1-re nyerünk, bárki ellen kibrusztoljuk. Stabilabb a nulla játék, de uaz az élvezhetetlen valami, mint évek óta.

Ha Vinicius és Rodrygo még 500. alkalommal is belevezeti 5védőbe a labdát és egyszer tovább szenvedik és gól. Ez az örömünk. :roll:

El lehet Xabit zavarni, de ide valami apuci-pszichológus kell, aki a fuxos, rózsaszín bőgatyás, sportkocsis, dubajban pózolós világukban ringatják őket (pl Ancelotti volt ilyen, akit mindenki apuciként kezelt). Vagy ki kell vágni a társaság egy részét, kezdve a leghangosabban hisztizőkkel és elkezdeni dolgozni.

Felőlem nyugodtan mehet, aki akar. Van max 3-4 ember aki pótolhatatlan és nem a leghisztisebbek, a többit nem lehetetlen pótolni szerintem.

Xabi láthatóan eddig nem tudta megoldani a helyzetet, pontoktól, tabellától függetlenül. Idén kb a Barca meccs volt csak, amite azt mondta az ember na ez foci és lehet nézni. Mindjárt december van. Reméljük ez változik.

Xabi elzavarása nem oldja meg az alap problémákat.

Mindenesetre én fovit szeretnék már nézni, elég unalmas, amit néznünk kell most már elég hosszú ideje. Pedig én türelmes ember vagyok.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 20:43

Az jo lesz, 1 evig minden nagy klub akarta,mi meg fel ev utan kirakjuk, nem baj,majd pislogunk,ha esetleg a pool jo lesz vele.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. november 24., hétfő 20:33

BREAKING: Multiple Real Madrid players now want Xabi Alonso FIRED.

Their relationship with the coach is BROKEN.

Some IMPORTANT club executives now believe it's NECESSARY to fire him.
@JorgeCPicon
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 24., hétfő 18:17

hehetheoriginal írta:Nem birja az ego, hogy bappe jobb, több, nagyobb
Plusz szerintem tavaly a klub pedagógiai szempontból nagyon rosszul kezelte az aranylabdás pofont. Ki lehet és ki is kell állni a játékosok mellett, de ennyire nem kellett volna beleállni (főleg úgy, hogy mások azért kaptak elismerést). Ott tk. a vezetőség jóváhagyta Vininek az áldozatszerepet, ami szerintem megtörte mentálisan. Ott eltűnt belőle az alázat, ami kb. a legnagyobb erőssége volt a sebessége mellett, helyette fejben tóthgabi lett.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 24., hétfő 17:01

realmadrid95 írta:
Realista24 írta:

Ennek orulok, egy egesz jo forras. Remelem mar keszitik is elo az eladasat :mrgreen:
Sajnos szerintem hamarabb kuldik el Alonsot, hatalmas kultusza van Vininek a vezetosegben. Konkretan ugy kezelik, mint Crt, teljesen agyrem.
Csak tudnám minek? Itt van végre Mbappe akire már 10éve hegyezik a rudit, jobb számokat is hoz mint Vini bármikor és nem utálja a fél világ.
Értem hogy ő Perez saját temus Neymarja, de ennyit nem ér.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 16:05

The club then told the player to make a counter-offer, and he demanded the biggest contract in club history, similar to Cristiano Ronaldo.
:lol: :lol:

Nem birja az ego, hogy bappe jobb, több, nagyobb :lol:

Amugy egyertelmu, ha az ugynokenek van fel agysejtje, akkor mar most lassan biztossa valik, hogy eladas lesz belole. Gyereknek egyeni szinten semmije sincs, ami egy ceronaldonak sorakozott a raktarban, nem kapja meg az űrfizut, ezt boritekolni lehet.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 16:03

NEW: Real Madrid are pleased that Xabi Alonso is making important changes, but at the same time, they’re concerned about the discontent among a significant group of the players, with Vini Jr. the clearest example.

Club sources are hoping that positive results and performances for Real Madrid & Vini Jr. will bring the player closer to Xabi Alonso again. Figures like Florentino Pérez & Juni Calafat are also considered key to navigate this situation.

Vinícius Junior thinks that with Xabi Alonso as coach, renewing his contract will not be the best thing for him. The club offered him an increase in salary at around €20m, but the player said no.

The club then told the player to make a counter-offer, and he demanded the biggest contract in club history, similar to Cristiano Ronaldo.

@MarioCortegana
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 24., hétfő 15:56

Realista24 írta:Varj, ugy tette fel a kerdest, hogy a KEZDOBOL.
Meg ugye a kezdok utan azokat kene vizsgalni akik 60percet jatszottak es csak utolsonak viniciust mint felelost.

En elhiszem a hireket, barmit kinezem belole azt is hogy lemegy es odaszarik az edzo palya kozepere mert elhiszi hogy megteheti. Mert minden szarsaganal allandoan melle allt a klub.
Xabiban bizom, ez egyertelmu hogy kezdd szetcsuszni es nehany embereken kivun mindenki latja hogy kin. Azt varom hogy akkor ebbe nyiltan alljon bele. Vagja le a padra, hagyja is ott. Majd idohuzo csere stb. Ezzel szerintem xabi csak nyerhet, ha probalja eltusolni meg konfliktust kerulni akkor nem fog tudni nyerni. Bele kell allni, aztan ha igyis a vezetoseg vinit valasztja akkor el lehet mondani nyiltan hogy miujsag.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:43

Galacticos írta: Tudnam mit kell meg tennie vininek hogy kikeruljon a kiskedvenc korbol.
Kiseriknek gondolom meg mindig nem nyilvanvalo hogy ki van az edzo ellen, mert tegnap 60percig 1-0 volt.
Varj, ugy tette fel a kerdest, hogy a KEZDOBOL.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 24., hétfő 15:41

Tudnam mit kell meg tennie vininek hogy kikeruljon a kiskedvenc korbol.
Kiseriknek gondolom meg mindig nem nyilvanvalo hogy ki van az edzo ellen, mert tegnap 60percig 1-0 volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 15:39

Persze, ez egyertelmu. Mindig egyszerubb az edzot elkuldeni.

Csak raszabaditanam Mourinhot a brigadra :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: