Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. november 26., szerda 23:05

dzsi91 írta:
RealRaúl77 írta:

De pont ez az, játékosok nem élik a Xabiballt, de tavaly meg nem élték a Carloballt. Jövőre nem fogják élni az Dragonballt. Lehet itt akármi. Mit élnek ezek? Mit várunk akkor? Ez akkor addig nem lesz megoldva, míg ki nem pörögnek ezek az arcok ezek szerint, mert majd novemberre úgy döntenek, hogy valmait nem élnek?

Sétálni, azt szeretnek. De azzal nem fognak semmit nyerni, lehet itt maga Jézus is az edző.

Xabi sem hibátlan, de ilyen környezetben nem csoda, ha mégjobban ráfeszül, ami miatt még több hibát vét, vagy kialakulnak makacs szokások. Carlonál is megtörtént ez, pedig ezerszer tapasztaltabb edző.
Csak ismételni tudom magam, hogy hiba egy szebb napokat megélt kapcsolat utolsó párhónapját hasonlítani egy friss edző érkezéséhez. Játék vagy a fizikum nem áll össze egy edzőváltás után az egy dolog de ha tömegesen hígfos vagy motiválatlan a keret nagy része egy állítólagos új korszak kezdeténél ott azért már érdemes ránézni az edzőre, hogy mit is csinál. Mert nagyon jól hangzik, hogy behozta a vasszigort meg mindenkit kukoricán térdepeltet aki nemúgy viselkedik csak a vége könnyen lehet ez amit látunk ha az arányok nem megfelelőek.
Elvileg itt mindenki imadja a klubot, gyerekkori alma, hogy itt jatsszon. Ilyen honapok utan azert Perez helyeben lemennek es megkerdeznem, hogy ez jelenleg megis miben mutatkozik meg? Ez a nagy klubszeretet, hogy ha valami epp nem tetszik, akkor bevagjuk a durcit es szarunk az egeszre?

Amugy meg ezt sem ertem, hogy Xabi sem hasznalja a fiatalokat. GG tok jo klubvb-t hozott, teljesen jegeli. Endrick sem volt egy elveszett gyerek, nulla perc. Komplett vedelem kidol, es folytatja ugyanazt, mint Carlo. Meg veletlenul se legyen bedoba egy fiatal ilyen helyzetben sem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 26., szerda 23:05

RaúlCF írta: megint ott tartunk, hogy nincsenek belső védőink. jöhetnek fel a nuevo Maldinik meg Ramosok mert ezek a kényszer megoldások nem életképesek. Carreras is full homály középen amivel nincs gond mert szélső védő. a helyükön kell játszatni az embereket.
Igen csak a vedok hibasak. Ok tehetnek rola hogy egy olympiakos johet folyamatosan.
A cserek utan megszint a kozeppalyas vedekezes, mbappe es vini semmit nem tett bele a vedekezesbe, brahim beallasa utan se a vedekezesbe se a tamadasba. Engem utobbi idegesitett ma a legjobban, beall tamado letere cserekent es ahelyett hogy lenduletet hozni beleszurkul az egeszbe. De ezt csinalja mar jo ideje, teljesen mindegy hogy csere vagy kezdo, en nem gondolnam hogy ugyanezt endrick vagy gg ne tudna lehozni sokkal nagyobb lelkesedessel.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. november 26., szerda 23:04

RaúlCF írta: megint ott tartunk, hogy nincsenek belső védőink. jöhetnek fel a nuevo Maldinik meg Ramosok mert ezek a kényszer megoldások nem életképesek.
igazad van, de az esély nem sok rá...

amúgy miért most kellett lehozni Asenciot, így 1 echte belső védőnk nem volt a meccs végére ? :hmmm:

nagyon vártam Xabit, de hasonló hülyeségeket csinál mint tavaly Carlo :roll:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 26., szerda 22:59

megint ott tartunk, hogy nincsenek belső védőink. jöhetnek fel a nuevo Maldinik meg Ramosok mert ezek a kényszer megoldások nem életképesek. Carreras is full homály középen amivel nincs gond mert szélső védő. a helyükön kell játszatni az embereket.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. november 26., szerda 22:58

Legalabb jo meccs volt. :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 24., hétfő 15:06

Ha itt vasszigor lenne akkor vinicius a cirkusza után jó esetben is max a padon kap helyet, nem pedig kurva szar teljesítménnyel tolja végig a meccset. Én azt látom, hogy az edző mindenkiről tisztelettel beszél és nyilatkozik. Mindenkihez elég jó a hozzáállása, nem akarja megmondani senkinek hogy fusson, passzoljon, lőjön, azt akarja, hogy csapatként játszanak. A vezetőségünk néhány tagja inkább félti a marketing értékeket, a brazil piacot és a pénzügyi dolgokat, mint a kupákat. Nem kerestem rá de nem rémlik olyan a levertől, hogy bárkinek baja lett volna Xabival. Az sem rémlik, hogy problémás játékos lett volna. Egyes játékosainkról viszont pontosan tudjuk milyen mentalitásúak, hogy állnak a futáshoz és a védekezéshez sok esetben, továbbá, hogy szeretnek feleslegesen beszélni. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk honnan erednek a problémák, csak tökösnek kellene lenni a vezetésben is ahhoz, hogy rendet tegyünk. Jelen pillanatban pár hónap után nálam fel sem merül, hogy edzőt cseréljünk, főleg h szerintem pár játékos szerepeltetése felsőbb utasításra történik és történt több esetben is.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 13:35

RealRaúl77 írta:
dzsi91 írta:

Játékról beszéltem. Eredményességben eddig nem lehet beleállni Alonsoba ezt nemvitatom viszont sok a pletyka az öltözőről ami nem tetszik. Ha Bilbao után vezetjük a bajnokságot nagy baj nincs de a játékosokon az látszik, hogy nem élik a Xabiballt. Ez akkor is látszódott amikor nyertük a meccseket ami hosszútávon ki fog jönni negatívba ha nem változtat.
De pont ez az, játékosok nem élik a Xabiballt, de tavaly meg nem élték a Carloballt. Jövőre nem fogják élni az Dragonballt. Lehet itt akármi. Mit élnek ezek? Mit várunk akkor? Ez akkor addig nem lesz megoldva, míg ki nem pörögnek ezek az arcok ezek szerint, mert majd novemberre úgy döntenek, hogy valmait nem élnek?

Sétálni, azt szeretnek. De azzal nem fognak semmit nyerni, lehet itt maga Jézus is az edző.

Xabi sem hibátlan, de ilyen környezetben nem csoda, ha mégjobban ráfeszül, ami miatt még több hibát vét, vagy kialakulnak makacs szokások. Carlonál is megtörtént ez, pedig ezerszer tapasztaltabb edző.
Csak ismételni tudom magam, hogy hiba egy szebb napokat megélt kapcsolat utolsó párhónapját hasonlítani egy friss edző érkezéséhez. Játék vagy a fizikum nem áll össze egy edzőváltás után az egy dolog de ha tömegesen hígfos vagy motiválatlan a keret nagy része egy állítólagos új korszak kezdeténél ott azért már érdemes ránézni az edzőre, hogy mit is csinál. Mert nagyon jól hangzik, hogy behozta a vasszigort meg mindenkit kukoricán térdepeltet aki nemúgy viselkedik csak a vége könnyen lehet ez amit látunk ha az arányok nem megfelelőek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 24., hétfő 13:10

dzsi91 írta:
Pad'em írta:

Miről beszélünk, 2012 óta a legjobb szezonkezdetet produkáltuk. Elkezdted már te is azt csinálni amin eddig röhögtél, hogy 2 döntetlen után már az új edzőt emlegeted. 4 meccs telt a Barca óta, egyen gáláztunk, két döntetlen, egy vereség. Szerintem várható volt egy erősebb kezdés után 6 meccses idegenbeli szériánál (lol), pláne hogy még Vinicius be is vágta a kuláját a ventillátorba. Egy kisebb hullámvölgynél ne akarjuk már kibaszni az edzőt 5 hónap után, mert van egy kis súrlódás egy-két primadonna részéről, komolytalan.
Játékról beszéltem. Eredményességben eddig nem lehet beleállni Alonsoba ezt nemvitatom viszont sok a pletyka az öltözőről ami nem tetszik. Ha Bilbao után vezetjük a bajnokságot nagy baj nincs de a játékosokon az látszik, hogy nem élik a Xabiballt. Ez akkor is látszódott amikor nyertük a meccseket ami hosszútávon ki fog jönni negatívba ha nem változtat.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 13:02

nzooli93 írta: Carlo alatt megkaptak a teljes szabadságot elől, ami egyre rosszabbul nézett ki, ahogy ment ki a Benzema/Kroos/Modric sor. Tavaly tisztán látszott,hogy egyedül nem tudjak megoldani, sőt Arsenal ellen olyan hangok voltak,hogy a jatekosok keveseltek a taktikai utasításokat,es nem tudtak mit csinaljanak. Akkor miről beszelunk?
Csak találgatunk mivel minden pletyka ami eljut hozzánk. Carlonak meg az utolsó évével hasonlítani Alonso első évét hiba. Szarrányert szarrásérült keret egy bl győzelem és eb után. Valszeg ha marad Carlo erre a szezonra nála is stabilizálódik a helyzet ennyit.

Néhányan messiás köpenyt adtak Alonsora és most megy a pislogás és köpködés a játékosokra.

Még van idő de én azt látom, hogy van külön Alonso és külön a csapat. Nem érzem a kémiát nincs szpirító full rideg munkakapcsolat az egész. Onnantól meg teljesen mindegy milyen korszakalkotó ötletei vannak.

Aztán lehet, hogy full kamu az összes hír rosszul látjuk a tv-t és amúgy minden rendben csak egy természetes hullámvölgyben vagyunk.

De ha az edzőt nemérzik a játékosok az azonnal orvosolandó hiba, nem lesz szimpatikusabb fél év után se. Carlonál és Zz-nél ha nem ment azt tudtuk legalább, hogy szakmai gondok voltak nem pedig emberi. Itt most csak találgatunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 24., hétfő 13:00

dzsi91 írta: Several Madrid players have already turned their backs on Xabi Alonso - they’re not buying his ideas, they’re not responding to his demands, and the coach is not liked.

Az ilyen és ehhez hasonló posztok egyre gyakrabban jönnek szembe. Nyilván lehet full kam is de mint mondtam ha nincs meg a kémia az edző és a keret között azt nem lehet orvosolni csak edzőváltással mert itt nyilván nem szabja majd senki a saját képére a keretet.
A vezetőségnek kellene kiállni és elmondani egyenesen, az edzőt támogatjuk, bármelyik játékosnak baja van a változással ott az ajtó lehet menni. Sajnos ahogy itt már elhangzott korábban, a sociok között is sokan inkább viniciust támogatnák mint az edzőt. Itt kezdődnek a bajok, függetlenül attól h az ilyen időzett sorok igazak vagy sem.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 24., hétfő 12:52

dzsi91 írta:
Játékról beszéltem. Eredményességben eddig nem lehet beleállni Alonsoba ezt nemvitatom
Akkor mi a baj? Mert miota felmostuk 17-ben a padlot a torinoi csalokkal, szerintem ket kezemen meg tudom szamolni azokat a meccseket, amiken a focinkkal nem lehetett vallatni.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 12:50

Carlo alatt megkaptak a teljes szabadságot elől, ami egyre rosszabbul nézett ki, ahogy ment ki a Benzema/Kroos/Modric sor. Tavaly tisztán látszott,hogy egyedül nem tudjak megoldani, sőt Arsenal ellen olyan hangok voltak,hogy a jatekosok keveseltek a taktikai utasításokat,es nem tudtak mit csinaljanak. Akkor miről beszelunk?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 12:48

Several Madrid players have already turned their backs on Xabi Alonso - they’re not buying his ideas, they’re not responding to his demands, and the coach is not liked.

Az ilyen és ehhez hasonló posztok egyre gyakrabban jönnek szembe. Nyilván lehet full kam is de mint mondtam ha nincs meg a kémia az edző és a keret között azt nem lehet orvosolni csak edzőváltással mert itt nyilván nem szabja majd senki a saját képére a keretet.

Itt ha van probléma akkor emberi problémák vannak. Nem úgy szólt nem jól jött átt a játékosoknak a mondandója esetleg ghostingolta néhány ember véleményét onnantól meg veszett ügy az egész.

Megéri a pénzét a keret nagyrésze is de itt nem arról van szó, hogy viniciusz szenved meg rodrygo. Olyan arcok is kutyaszarok akik eddig mindenki alatt felszántották a pályát mint Valverde.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 24., hétfő 12:47

dzsi91 írta: de a játékosokon az látszik, hogy nem élik a Xabiballt. Ez akkor is látszódott amikor nyertük a meccseket ami hosszútávon ki fog jönni negatívba ha nem változtat.
Ezzel szerintem csak az a baj, hogy ahhoz a játékhoz, ami a legtöbbjüknek talán kényelmesebb lenne, egyszerűen kevesek tudásban, fejben. A lassabb, kipasszolgatós, és a visszaállós, kontrázós focihoz is. Szóval vagy beállnak brusztolni, nem tessék-lássék letámadni, beindulni, területeket nyitni, vagy sokáig nézhetjük még ezt a langyos semmit, bárki is üljön a padon.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 12:42

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Egy edzőváltás nem így néz ki. Akármilyen kutyaszar edző jön 1-2-3 hónapnyi fellángolás szokott lenni bárhol. Itt nemvolt.
Miről beszélünk, 2012 óta a legjobb szezonkezdetet produkáltuk. Elkezdted már te is azt csinálni amin eddig röhögtél, hogy 2 döntetlen után már az új edzőt emlegeted. 4 meccs telt a Barca óta, egyen gáláztunk, két döntetlen, egy vereség. Szerintem várható volt egy erősebb kezdés után 6 meccses idegenbeli szériánál (lol), pláne hogy még Vinicius be is vágta a kuláját a ventillátorba. Egy kisebb hullámvölgynél ne akarjuk már kibaszni az edzőt 5 hónap után, mert van egy kis súrlódás egy-két primadonna részéről, komolytalan.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 12:21

dzsi91 írta: Egy edzőváltás nem így néz ki. Akármilyen kutyaszar edző jön 1-2-3 hónapnyi fellángolás szokott lenni bárhol. Itt nemvolt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 24., hétfő 11:58

Oke elkuldjuk xabit, bar nem ertek vele egyet de elkuldjuk. Ki jon? Milyen tipus? Bratyizos mint carlo akinel ugyanugy dzartak ra a jatekosok hogy 4esevel nyeljuk a golokat felidonkent a barcatol?
Nem volt jo a bratyizas, nem volt jo a munkat megkovetelo sem.
Nem az edzo szemelye a problema vagy az elkepzelesei, (tudom tegnap nem mukodott fran de carlo hanyszor es hanyszor jatszotta el ugyanazokat a hibakat)..) peldat kell statualni. Ki kell vagni a leghangosabbat hogy minel nagyobbat szoljon es a tobbieknek megmondani hogy nincs erinthetetlen jatekos, akinel ez nem tetszik annak taka.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. november 24., hétfő 11:34

Konkrétan a védelmen kívül nem javultunk sehol
Tudom nem szereted az xG-t (én se :mrgreen: ), de megnéztem az FBref xG tábláját (ahány ilyen statisztikai oldal, annyira másmindenhol az adat egyébként) és 13 meccs után 30.6-os értéken vagyunk, tavaly 13 forduló után ez 24 volt és, ahogy tavaly is, úgy idén is pont 28 gólnál jár a csapat. Tehát, amit egyébként szemmel is lehet látni, hogy jóval több helyzetünk van és jóval szarabb a helyzetkihasználás. Érdekességkép a barca 27,8-as xG-ra lőtt 36-ot eddig. És ezt ugye úgy sikerült, hogy nem volt továbbra sem felkészülés, új edző, új játékosok, egy Rodrygo már labdát vezetni sem tud, meg a többi, amiről egyébként hetek óta beszélünk.

Sajnos bukni fog Xabi, ha nem dobálják ki a lusta nyomorultakat, de, mint tudjuk az edzőt könnyebb elküldeni, mint 10 játékost.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 11:18

RealRaúl77 írta:Ez az egész nem lehet más csak személyes. Mert miért? Mert melózni kell? Vagy mert le merészelte tenni Vinit a padra?
De mivan ha Alonso csak szimplán szararc és nem szimpi celebjeinknek. Lehet akármekkora mágnestáblakirály ha a játékosk nem kedvelik. Tudom tudom ez a Real Madrid és ha a takarító az edző nekik akkor is teljesíteni kéne de a gyakorlatban ez nem így néz ki soha.

Azért itt túl sok játékos van formán kívül, hogy ne az edző legyen elővéve. Igazából amióta itt van jobb lett a védelem mint Carlonál de az öreg alól kihalt minden értelmes ember. A kp kutyaszar viniciusz story több tényezős de eddig felemásan van kezelve, jobboldali támadórészünk konkrétan nincs. Bappé hozott nagy teljesítményt kora ősszel de szerintem az nem edzőfüggő. Konkrétan a védelmen kívül nem javultunk sehol, amiért annyira vártátok, hogy majd forgatja a keretet sem igaz sőt igazából Ancelotti alatt legalább Rodrygo használható volt csereként mostmár ő se.

De továbbra is jólállunk+ez a 6 meccs idegenben elég erőltetett menet. Ha a bilbao meccs után is vezetjük a tabellát akkor végülis nem ég a ház csak füstöl :mrgreen:

Egy edzőváltás nem így néz ki. Akármilyen kutyaszar edző jön 1-2-3 hónapnyi fellángolás szokott lenni bárhol. Itt nemvolt.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. november 24., hétfő 11:11

aztakurva. :D

Vissza: