Tudom nem szereted az xG-t (én seKonkrétan a védelmen kívül nem javultunk sehol
Sajnos bukni fog Xabi, ha nem dobálják ki a lusta nyomorultakat, de, mint tudjuk az edzőt könnyebb elküldeni, mint 10 játékost.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. november 24., hétfő 11:34
Tudom nem szereted az xG-t (én seKonkrétan a védelmen kívül nem javultunk sehol
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 24., hétfő 11:18
De mivan ha Alonso csak szimplán szararc és nem szimpi celebjeinknek. Lehet akármekkora mágnestáblakirály ha a játékosk nem kedvelik. Tudom tudom ez a Real Madrid és ha a takarító az edző nekik akkor is teljesíteni kéne de a gyakorlatban ez nem így néz ki soha.RealRaúl77 írta:Ez az egész nem lehet más csak személyes. Mert miért? Mert melózni kell? Vagy mert le merészelte tenni Vinit a padra?
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. november 24., hétfő 11:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 24., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 24., hétfő 10:35
Mindenben egyetértek. Én se látom ezt a nagy edzőbuktatást ami hajtogatva van. Azt látom, hogy Barca meccsre volt felhúzva az ősz, addig stabilak voltunk egy meccset leszámítva, utána meg szétestünk. Össze kell rántani a brigádot, ez nagyobb kihívás lesz Alonsónak most úgy tűnik mint egy Clasico.Kerlon írta: Én nem azt látom, hogy Xabi ellen fordultak volna. Illetve Vincius biztos, de a többieknél nincs ilyen érzésem.
Ami ténylegesen felismerhető, hogy hiányos a keret, amiből főzni lehet ott nem a legoptimálisabbakat szabad? használnia.
Tegnapi rossz döntése Xabinak egyértelműen az Arda-Ceballos-Fran vonalon volt. Nem volt ez igazán se 433 se 3412, hanem valahol félúton.
Utána gyorsan reagált, ami szerintem pozitívum, Valverde és Cama sokkal jobban tudott nyomást gyakorolni letámadásban, két szinttel gyorsabbak lettünk, jött GG is csatárnak küzdeni.
2. gól volt fájdalmas, hogy 3an követték a támadót és hátráltak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 24., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 24., hétfő 9:56
Pedig rohadt jó volt szeptember, októberben. Az a vicc, hogy, amit Xabi idehozott, baromi sokat adott a csapatnak, amíg megcsinálták. Amióta szarnak bele, azóta vannak ezek az eredmények. Ez az egész nem lehet más csak személyes. Mert miért? Mert melózni kell? Vagy mert le merészelte tenni Vinit a padra?p.csabi1 írta: A csapat védekezése szörnyű.
Nincs ütközés nincs semmi csak kísérik a támadót a védők meg hátrálnak.Tegnap is többször volt hogy csak nézték ahogy adogatnak az Elche játékosai.
Vicc kategória jelenleg a csapat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. november 24., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 24., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. november 24., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 24., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 24., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. november 24., hétfő 8:13
Slot ugyeRealista24 írta: Egy jo Ten Hag kene ezeknek vagy Benitez, ha elerheto![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 24., hétfő 8:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. november 24., hétfő 6:49
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 24., hétfő 5:15
Abszolút. Valószínűleg, ha ezt hosszútávon megteszi, vagy bejön, vagy kibasszák, mert nem játszatja a kis kedvenceket. De akkor már inkább megtenném, és játszanám a saját játékom azokkal, akikkel lehet, és azután távoznék, hogy megtettem, amiben hiszek, mint hogy így, mert ha ilyen szenvedős a hangulat, szintén biztosan kibasszák őt, és nem a játékosokat fogják. Szerintem annyira elmérgesedett már a helyzet, hogy ha nem teszi ezt meg, nincs ötletem, hogy hozzá ezt a szitut vissza. Én szurkolok neki.tomi_b írta: Vagy meg kéne hozni néhány kemény döntést és lebaszni a lókötőket a padra vagy a lelátóra. Aztán a primadonnák elgondolkodhatnának, hogy akarják-e követni a társukat vagy végrehajtják az edző kérését.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 24., hétfő 4:55
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. november 23., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. november 23., vasárnap 23:37
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem