Abszolút. Valószínűleg, ha ezt hosszútávon megteszi, vagy bejön, vagy kibasszák, mert nem játszatja a kis kedvenceket. De akkor már inkább megtenném, és játszanám a saját játékom azokkal, akikkel lehet, és azután távoznék, hogy megtettem, amiben hiszek, mint hogy így, mert ha ilyen szenvedős a hangulat, szintén biztosan kibasszák őt, és nem a játékosokat fogják. Szerintem annyira elmérgesedett már a helyzet, hogy ha nem teszi ezt meg, nincs ötletem, hogy hozzá ezt a szitut vissza. Én szurkolok neki.tomi_b írta: Vagy meg kéne hozni néhány kemény döntést és lebaszni a lókötőket a padra vagy a lelátóra. Aztán a primadonnák elgondolkodhatnának, hogy akarják-e követni a társukat vagy végrehajtják az edző kérését.
Akármi lesz a vége, bennem viszont hosszútávú sebek maradnak. Eddig sem volt a kedvencem ez a garnitúra, viszont az elmúlt időszak után még mélységesen csalódtam is bennük. Nem tudom, hogy bármikor tudok-e azonosulni a csapattal, amíg Vini az arca, és kapitánya. És a többiek is, amíg azt kell nézni, hogy tisztelet a kivételnek, sétálnak, és inkább buktatják az edzőt, minthogy mindent beleadva, a melót nem sajnálva nyerjék a meccseiket, csak ugye büdös a munka. És egyesek azt hiszik, hogy a klub fölött állnak. Szó szerint számolgatom az éveket, hogy mikor lesz már generációváltás, újra meg akarom adni az esélyt, hogy teljes szívvel és lélekkel szurkoljak a játékosokért, ne csak a csapatért. Nem véletlen, hogy Carvajal mellett egy 20 éves török tehetség a kedvencem, aki egyébként tegnap nem váltotta meg a világot, de az alázata mintaértékű. Ezt szeretném látni mindenkitől.