a Xabi kritika jogos, ha nem centerbe hozzuk, ne is hozzuk beG. V.tinho írta: Aki ezt a fogalmatlan lassú tohonya alkalmatlan Gonzalot jobbszélsőnek behozza, az nem edző
de ezért nem GG-t szidjuk válogatott jelzőkkel
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. november 23., vasárnap 23:08
a Xabi kritika jogos, ha nem centerbe hozzuk, ne is hozzuk beG. V.tinho írta: Aki ezt a fogalmatlan lassú tohonya alkalmatlan Gonzalot jobbszélsőnek behozza, az nem edző
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 23., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 23., vasárnap 23:07
Nem volt ma jó, de hogy lassú és tohonya lenne…G. V.tinho írta: Aki ezt a fogalmatlan lassú tohonya alkalmatlan Gonzalot jobbszélsőnek behozza, az nem edző
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 23., vasárnap 23:05
Ami hogy hogy nem véletlenül pont egybeesik Jude visszatérésével. Ami rohadtul nem Jude miatt van, hanem mert felborította a csapatot. Az addigi 4231 Ardával 10-esben (és rohadt jó kémiával Mbappéval) eltűnt és azóta is alakul valahová.BlancoMark írta: Azota megy gyengebben a csapatnak miota Mbappe visszaesett. Persze szomoru, hogy ennyire rajta mulik minden.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. november 23., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. november 23., vasárnap 23:01
A bratyizo Carlo rohadtul nem olyan focit akart játszani velük mint Xabi. Sokkal fizikálisabb, kötöttebb taktika lenne most és ez láthatóan nem tetszik a primadonnáknak. Ennyi a sztori szerintem. Én őszintén nem egy meccsen láttam idén azt hogy telibe szarják a játékosok és az utóbbi időben egyre többszor van ez..___Samy___ írta:Tavaly a legnagyobb bratyi ult a padon, ugyanez volt a palyan. Akkor kit akartak megbuktatni?Professore írta: Elég egyértelmű a dolog. A játékosok rájöttek hogy Xabi alatt melózni kellene, futni meg hasonló alantos dolgokat művelni őnagyságaiknak aztán gyorsan el is kezdődött az edzőbuktatás.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 23., vasárnap 23:01
Es az idei evhez nincs koze a vinicius problemanak? Mert az. Egy nagybetus problema az ember.RaúlCF írta:neki az idei évhez van köze. én nagyon szeretném ha beválna mert játékosnak is szerettem de ha ez a hígfos marad akkor ő lesz kibaszva nem a keret. friss bajnok Capello is ki lett rakva.Galacticos írta: Az miert xabi alonso hibaja hogy az evek ota toxik, rengetegszer hatraltato tenyezoju brazilnak caapatkapitanyi karszalagot es fizetesemelest adnak ahelyett hogy kivagnak?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. november 23., vasárnap 23:00
Fran Garcia balszél is nagy move voltG. V.tinho írta: Aki ezt a fogalmatlan lassú tohonya alkalmatlan Gonzalot jobbszélsőnek behozza, az nem edző
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. november 23., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 23., vasárnap 22:56
neki az idei évhez van köze. én nagyon szeretném ha beválna mert játékosnak is szerettem de ha ez a hígfos marad akkor ő lesz kibaszva nem a keret. friss bajnok Capello is ki lett rakva.Galacticos írta: Az miert xabi alonso hibaja hogy az evek ota toxik, rengetegszer hatraltato tenyezoju brazilnak caapatkapitanyi karszalagot es fizetesemelest adnak ahelyett hogy kivagnak?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. november 23., vasárnap 22:52
Tavaly a legnagyobb bratyi ult a padon, ugyanez volt a palyan. Akkor kit akartak megbuktatni?Professore írta: Elég egyértelmű a dolog. A játékosok rájöttek hogy Xabi alatt melózni kellene, futni meg hasonló alantos dolgokat művelni őnagyságaiknak aztán gyorsan el is kezdődött az edzőbuktatás.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 23., vasárnap 22:47
Professore írta: Elég egyértelmű a dolog. A játékosok rájöttek hogy Xabi alatt melózni kellene, futni meg hasonló alantos dolgokat művelni őnagyságaiknak aztán gyorsan el is kezdődött az edzőbuktatás.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 23., vasárnap 22:46
Az miert xabi alonso hibaja hogy az evek ota toxik, rengetegszer hatraltato tenyezoju brazilnak caapatkapitanyi karszalagot es fizetesemelest adnak ahelyett hogy kivagnak?RaúlCF írta: tökéletes kommentet olvastam a neten. Xabiball lied to me.
totális vakvágány. kurva gyorsan javulnia kell mert ennél kevesebbért is mentek itt edzők. friss bajnok edzőt is gond nélkül kitettek.
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. november 23., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 23., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 23., vasárnap 22:18
Én is így gondolnám, de félek, ha a jelenlegi elérhető választékból hozunk valakit (nem számítva ZZ-t), akkor még rosszabbak leszünk.hunmadridista írta: Lassan elkezd inogni a kispad...
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. november 23., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. november 23., vasárnap 22:16
Amellett, hogy Xabi is csinálhatná jobban a dolgokat, a jelenlegi helyzetről ő tehet a legkevésbé. Fél éve sincs a padon.hunmadridista írta: Lassan elkezd inogni a kispad...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 23., vasárnap 22:14
Vegulis o rugta ketszer a kapusba a labdat ziccerben.hunmadridista írta: Lassan elkezd inogni a kispad...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. november 23., vasárnap 22:12
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem