Es az idei evhez nincs koze a vinicius problemanak? Mert az. Egy nagybetus problema az ember.RaúlCF írta:neki az idei évhez van köze. én nagyon szeretném ha beválna mert játékosnak is szerettem de ha ez a hígfos marad akkor ő lesz kibaszva nem a keret. friss bajnok Capello is ki lett rakva.Galacticos írta: Az miert xabi alonso hibaja hogy az evek ota toxik, rengetegszer hatraltato tenyezoju brazilnak caapatkapitanyi karszalagot es fizetesemelest adnak ahelyett hogy kivagnak?
Milyen uzenet a tobbiek fele hogy ha lejossz es pofazol az edzonek utana muszaj beraknia a kezdobe? Ma megint becserelte es mar ra 5 percre mutogattak neki a tobbiek hogy gyere mar hatra ember.
Nem lehet megnevelni de a vezetoseg nem tette le a voksat az edzo mellett vinivel szemben, sot az egesz vinicius jelenseget szerintem nagyban a vezetosgnek koszonhetjuk mert nem allitottak meg az egeszet amikor elkezdodott hanem mindenben mindig adtuk ala a lovat. Igen jol csinalod, igen azert van mert fekete vagy, igen csalas az aranylabda.. tavaly majdnem kiestunk a blbol az atletico ellen mert senkinek nem volt toke elmagyarazni neki hogy van nala jobb tizi lovo.