Ha tetszik ha nem (nekünk) ez a kettő már egy project lett. A szuperliga úgy mint szuperliga nem fog megvalósulni, egy tárgyalási alap az uefa-val hogy változásokat érjenek el. A sajtó előtt emlegetni kell hogy létezik, nincs elvetve, felhozni mik a problémák az uefaval aztán a tárgyalóasztalnál kicsit erősebben odaállni. Már ha elérnek ezzel valamit. Én sajnos nem látom, hogy bármi is változna jó irányba. Minden ilyen megmondás után a meccsen azt látni h taknyosra szopatnak a bírók bennünket. Alapból annyira vak és hangos az ellentábor, felőlük Tebas kiállhatna és helikopterezhetne a pélóval ha közben mond pár szép dolgot a barcara és rosszat ránk, már tapsolnak. Gondolom Perezék is rájöttek hogy spanyol földön esélytelenek amíg a barca úgy ugrál ahogy a liga fütyül, inkább nemzetközi vizeken próbálnak "nyerni" valamit. Hát ha az majd magával hoz némi változást a spanyoloknál.h3x0r írta:Mármint nem tudták jó pénzért eladni, az angol csatornák például összefogtak és valami 1 fontos ajánlatot küldtek, ezért végül inkább ingyen nézhető volt.Realista24 írta:
A FIFA jó fej volt hogy ingyen nézhető volt a klub VB szemben![]()
Ez a rész Pereztől kicsit ferdítés volt, de a többi témában igaza van. Sokkal tisztább ez a kommunikáció, mint a tavalyi mi nem mondunk semmit, de közben az RMTV hétről hétre készíti a videókat.
Mondjuk én lehet az UEFÁ-ba most nem álltam volna bele és maradtam volna csak a hazai problémáknál. A Szuperliga elfogadottsága egyébként is sokkal alacsonyabb, mint annak, hogy Tebas egy idióta, a spanyol bírók szarok, stb.
Igazi változás akkor indulna el, ha kimondanák, hogy igen, a barca csalt és bírókat fizetett le, büntetik őket és abba sokan belebuknának. A liga is valamilyen szinten, de legalább esélyt kapnak az újrakezdéshez a korrupt banda nélkül. Addig ez csak felszín kapargatás mert mindenki kényelmesen takarózhat azzal, hogy Perez csak vádaskodik és nem is úgy van az.