Engem az zavar hogy vannak kicsit hypeolt fiataljaink akik utana meg azert még arra sem jok a vezetoseg szerint hogy egy elche ellen bedobjuk oket? Nekem ez gaz, megy a hype, nagyon jo, hatalmas tehetseg aztan lehetoseget sem kapnak. Carlo is mit muvelt tavaly asencioval, nem mondom hogy o az uj maldini de berakta, rohadt jo volt aztan ahogy felepult a tchouameni aki nem is cb egybol berakta ot a helyere. Vagy gonzalo, kap 5percet a kupaba, tovabbfejeli a csapatot aztan egy percet nem kap tobbet.
Es nem azt mondom hogy barcelonazzunk hogy 17evesekkel alljunk ki de a bajnoksagban igenis elkene birnia a csapatok nagy resze ellen hogy bedobunk valakit. Ott az a thiago gyerek is, ordit a kp egy ilyen tipusert de par percet se kap. Akkor utana nem kell nyilatkozni hogy rohadt jo es bizunk bennuk.
Én is nagyon szeretnék saját neveléseket, akár beugrós szerepre, mint Nacho, Lukács, Callejón meg a többi, de sajnos ez a klub továbbra sem ezen az elven működik. Nyilván vannak kiugró esetek, mint tavaly, amikor Lukácsot kellett nézni, ahogy szenved a jobboson és meccsek mennek el rajta és, akkor se akart senkit az utánpótlásból berakni Carlo. Ezektől rosszul vagyok. A Joan szituációt jól kezeli a klub. 2 hónap felnőtt foci van a lábában, volt, hogy olyan szar volt, hogy lecserélték (de lehet csak görcs volt vagy valami). Mindenki szeretné, hogy jöjjön fel Pitarch és nézzük meg mit tud, de közbe meg van kb 6 belső középpályásunk. Mindenki akarja, hogy jöjjön Joan, de közbe meg van 5 belső védőnk (olyanok, amilyenek), plusz Tchou. Azt meg látjuk, hogy hiába a szenzációs szezon kezdet, bármi van a média már kikezdi Xabit. Zizou is csak, akkor nyúlt covid alatt a fiatalokhoz, amikor már mindenki sérült volt, pedig neki aztán volt támogatottsága, Carlo még, akkor se volt hajlandó fiatalokat játszatni, szóval nehéz ez. Engem egyelőre nem is az érdekel, hogy miért nem kap mondjuk Joan vagy Pitarch perceket, hanem, hogy egy GG vagy Endre, hogy nem tud pályára kerülni bármi van.