flori írta:
Amíg nem találunk oda normális embert, addig felesleges erőltetni ezt a 433-at. Ancelotti legalább felismerte 23'-ban.
Legtöbbször 4231 volt idén, vagy 4141 mint a Barca ellen.
Én a 3 védőzést hiányolom, az szerintem működne, valszeg Vini miatt van offolva. A két wingback, Fede meg Carreras. Valverde bejátszaná a jobb oldalt, Maszti is használható lenne ott, futkározni le fel jól tud, kapu közelében viszont felesleges. Carreras hozná a balt, és lehetne az egyik a 3 védőből is mintahogy már volt is, Fran meg nyáron megmutatta, hogy pont ebben a rendszerben használható igazán a szélen. Középpályán meg játszhatna két 10-es Mbappé mögött, vagy egy 10-es és csatárpáros.
Az ilyen harapós kis/középcsapatok ellen idegenben simán mehetne, szerintem feküdne a csapatnak. Egyszer volt is idén a Levante ellen idegenben Masztival wingbackben, nyertünk is lazán. Sokkal könnyebben, jobban tudnánk presszingelni úgy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"