Csányi visszavonult és a fia vette át a bank vezetését, aki a pletykák szerint finoman a Tisza felé húz, ezzel akarja magát átmenteni a család az esetleges kormányváltás utánra, hogy 100%-ban minden zsírozottan menjen a részükről és ne szenvedjenek el semmiféle hátrányt. Természetesen az öreg laza szálakon továbbra is a miniszterelnök felé húz, ha mégsem lesz kormányváltás. Rendkívül intelligens és ravasz, így magától értetődően minden csapatra tesz egy kisebb pénzt.Marky írta: fel evvel a valasztasok elott nem biztos, hogy a legokosabb dontes az orszag leggazdagabb emberet maga ellen hangolnia, mert a bankadok miatt egy ideje mar egyertelmu az ellentet.
Minden, ami válogatott
-
untouchable
Re: Minden, ami válogatott
Hala Madrid y nada más 
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez volt a kilovesi engedely Rossira. Az MLSZ-ben tobb allamparti politikus is van, szoval ez most egyertelmuen egy utasitas lesz Csanyinak. A kerdes az az, hogy ezt Csanyi hogy ertekeli, o nem Viktor csicskasa. Ot nem hivja magahoz Viktor, hanem hozza elmegy....
Logikus jatekot jatszik, ezzel a mindenhez is erto atyuska megjelenessel novelni tudja a nepszeruseget, de fel evvel a valasztasok elott nem biztos, hogy a legokosabb dontes az orszag leggazdagabb emberet maga ellen hangolnia, mert a bankadok miatt egy ideje mar egyertelmu az ellentet.
Egyebkent en is azt gondolom, hogy Rossi ideje lejart, mert tavaly es iden is latvanyosan nem tudta a kovetkezo szintre emelni a csapatot, sot, ebben a selejtezoben konkretan fek volt. Az irek elleni ket meccsen o huzta vissza a csapatot, az ormenyek elleni idegenbeli meccs pedig majdnem ugyanugy vegzodott, mint az irek elleni, csak ott nem Parrot kerult ziccerbe.
Ezzel a kockazatkerulo bunkerfocival arra jok vagyunk a topcsapatok ellen, hogy egy dontetlenre mindig legyen eselyunk, de emiatt ugyanugy minden mas meccsen is benne van a pontvesztes a jatekban. Nem tudunk egy vilagranglista 100+. helyezett csapat ellen sem beverni 2-3 golt, ramegyunk a tuti 1-0-ra, aztan vagy luftot rug az ellenfel csatara, vagy epp sztart csinalunk belole.
A jatekoskeret erre nem magyarazat, a magyarnal sokkal gyengebb keretek is elertek a potselejtezot es ki is fognak jutni Europabol. Olyan edzore van szukseg, aki mentalisan kepes felhuzni a jatekosokat, elhitetni veluk, hogy eleg jok es nem kell beszarni. Mourinho sajnos nem elerheto
Logikus jatekot jatszik, ezzel a mindenhez is erto atyuska megjelenessel novelni tudja a nepszeruseget, de fel evvel a valasztasok elott nem biztos, hogy a legokosabb dontes az orszag leggazdagabb emberet maga ellen hangolnia, mert a bankadok miatt egy ideje mar egyertelmu az ellentet.
Egyebkent en is azt gondolom, hogy Rossi ideje lejart, mert tavaly es iden is latvanyosan nem tudta a kovetkezo szintre emelni a csapatot, sot, ebben a selejtezoben konkretan fek volt. Az irek elleni ket meccsen o huzta vissza a csapatot, az ormenyek elleni idegenbeli meccs pedig majdnem ugyanugy vegzodott, mint az irek elleni, csak ott nem Parrot kerult ziccerbe.
Ezzel a kockazatkerulo bunkerfocival arra jok vagyunk a topcsapatok ellen, hogy egy dontetlenre mindig legyen eselyunk, de emiatt ugyanugy minden mas meccsen is benne van a pontvesztes a jatekban. Nem tudunk egy vilagranglista 100+. helyezett csapat ellen sem beverni 2-3 golt, ramegyunk a tuti 1-0-ra, aztan vagy luftot rug az ellenfel csatara, vagy epp sztart csinalunk belole.
A jatekoskeret erre nem magyarazat, a magyarnal sokkal gyengebb keretek is elertek a potselejtezot es ki is fognak jutni Europabol. Olyan edzore van szukseg, aki mentalisan kepes felhuzni a jatekosokat, elhitetni veluk, hogy eleg jok es nem kell beszarni. Mourinho sajnos nem elerheto
Olyan 10-15. Perctől néztem bele, kb addig néztem mikor a kommentemet írtam, hogy Bognár Gyuri azt akarja maradjon Rossi.Realista24 írta:Perszeferni írta: Csak belehallgattam,![]()
Majd egyszer még ránéztem de hamar ki is offoltam mikor Viktorunk azt mondta, hogy kevés a pénz a magyar fociban
Meg arra emlékszem, ahogy Bognár beszél a külföldi edzokről akik itt voltak az országban, hogy Rebrovval csúnyán játszott a csapata, a másik 10/10 edzéseket tartott csak meccselmi nem tudott stb.
Most nézem jó hosszúra sikeredett ez a valami.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem láttam ezt a remek produkciót, de az alapján, amit hétvégén a Puskásban láttunk a szurkolóktól, lesz egy nagy réteg akinek elér a szívéhez ezzel VityaRealista24 írta:Remelem bejelent pár új stadiont.nzooli93 írta: MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON!
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője és Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora beszélget a labdarúgásról.
Nem tudtam melyik topicba illene a legjobban![]()
Ebből mi lesz....![]()
![]()
*pont az ír szektor alatt ültünk, a kapu mögött; taknya-nyála folyt a szurkolók egy részének. és olyan szintű anyázás, köpködés és fckyou ment a 95.percig, hogy durva szekunder szégyenérzet volt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Perszeferni írta: Csak belehallgattam,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Alapbol vicc kategoria hogy ilyen kocsmai szintu beszelgeteshez a nevet adja egy orszag miniszterelnoke. Gondolom az idozites se veletlen, az elmult 10 evben nem tartom valoszinunek hogy elment volna egy ilyen rendezvenyre.
Csak belehallgattam, politikailag ez egy jó húzás volt kivételesen sztem, mert nem tett jót a Fidesznek, hogy kiestünk.
Attól még, hogy elbeszélget a fociról és itt is hazudott, mint a vízfolyás még ugyanolyan szemétláda marad, aki konkrétan teszi tönkre a magyar emberek életét.
Bár abban igazad van, hogy egyszerű az átlag szavazó gondolkodása, nem tudják összetetten látni a problémákat, szóval ha szimpi mikor fociról beszél, akkor biztos de jót akar az országnak is
Mindent be kell skatulyázni valahova ellentétes irányokba, muszáj, nincs átmenet. Vagy jó valami, vagy rossz, közben meg azért minden is nagyon árnyalt képest fest, igaz narancséknál a jó már évek óta minimálisan tűnik max fel, de az is elég egyeseknek
Attól még, hogy elbeszélget a fociról és itt is hazudott, mint a vízfolyás még ugyanolyan szemétláda marad, aki konkrétan teszi tönkre a magyar emberek életét.
Bár abban igazad van, hogy egyszerű az átlag szavazó gondolkodása, nem tudják összetetten látni a problémákat, szóval ha szimpi mikor fociról beszél, akkor biztos de jót akar az országnak is
Mindent be kell skatulyázni valahova ellentétes irányokba, muszáj, nincs átmenet. Vagy jó valami, vagy rossz, közben meg azért minden is nagyon árnyalt képest fest, igaz narancséknál a jó már évek óta minimálisan tűnik max fel, de az is elég egyeseknek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Latod ferni, es akkor csodalkozol, hogy valaki rajuk szavaz, hisz nekik, meghallgatja, amiket mondanak.ferni írta:Amúgy kellemes kis beszélgetés még ha sok értelme nincs is, kis imázsépítésre jó amúgy Vityának, ilyenekből kéne neki több, mikor próbál valamennyire leereszkedni a pórnéphez, mert szép ez a nagy nemzetközi leander szerep, de el is idegeníti az embereket, hogy azzal többet foglalkozik.cart írta: Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után![]()
Érdekes volt maga az ötlet is, hogy ez mi a fene lesz, de egyefene elmegy egynek, Gyuri viszi a hátán a beszélgetést, mikor kell valami okosat mondani.
Azt mondta Viktor pénzt kell beletenni a klubokba, mert nincs elég nekik.
De nem az államnak.![]()
Meg te is, vertiszaskent meghallgattad es pozitivan nyilatkozol rola. Itt kezdodnek a gondok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy kellemes kis beszélgetés még ha sok értelme nincs is, kis imázsépítésre jó amúgy Vityának, ilyenekből kéne neki több, mikor próbál valamennyire leereszkedni a pórnéphez, mert szép ez a nagy nemzetközi leander szerep, de el is idegeníti az embereket, hogy azzal többet foglalkozik.cart írta: Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után![]()
Érdekes volt maga az ötlet is, hogy ez mi a fene lesz, de egyefene elmegy egynek, Gyuri viszi a hátán a beszélgetést, mikor kell valami okosat mondani.
Azt mondta Viktor pénzt kell beletenni a klubokba, mert nincs elég nekik.
De nem az államnak.
Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után
Zseniális ez a valamicart írta: Az igen, akkor végül sikerült valami kompetens embert találni Rossi helyett
![]()
Az országunk mindent is tudója megmagyarázza, hogy kellett volna fociznunk
https://www.youtube.com/live/M0Tx3BbTvR ... I673DYFryl
Bognár Gyuri azt mondja amúgy Marco Rossit meg kell tartani
Az igen, akkor végül sikerült valami kompetens embert találni Rossi helyett
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, az ujra mar odatettek. Gyorsan elerte oket a haborgasRealista24 írta:FIFA VB promo bejegyzes, kb az osszes orszag egy jatekosaval, kiveve CRwZoLee7 írta:
Bármi is volt ott, gyorsan levették![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szoval a Kaszinos lett a befutonzooli93 írta: MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON!
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője és Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora beszélget a labdarúgásról.
Ebből mi lesz....![]()
De az szekunder szegyen, hogy a kormanyfonek kell ezt is bejelentenie.
Szerencsere a napi 16 ora megfeszitett orszagepites mellett ilyenre is van ideje, ilyen egy igazi magyar ferfi, koszonjuk, hogy vagy nekunk Viktor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remelem bejelent pár új stadiont.nzooli93 írta: MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON!
Ebből mi lesz....![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON! 
Nem tudtam melyik topicba illene a legjobban
Ebből mi lesz....
Nem tudtam melyik topicba illene a legjobban
Ebből mi lesz....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FIFA VB promo bejegyzes, kb az osszes orszag egy jatekosaval, kiveve CRwZoLee7 írta:Bármi is volt ott, gyorsan levették![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bármi is volt ott, gyorsan levették
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema