Legyen igazad.Azon a velemenyen vagyok, hogy ha a Fidesz egyszer elveszti a hatalmat, akkor darabokra hullik.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De a megfelemlites is addig tud hatekonyan vegbemenni amig kormanyon vagy es pl. a kezedben vannak a titkosszolgalatok, meg a limit nelkuli allami tamogatas a propagandistaidnak. Szerintem sokan alabecsulik azt is, hogy milyen csontvazak fognak hullani a szekrenybol egy kormanyvaltasnal. Azon a velemenyen vagyok, hogy ha a Fidesz egyszer elveszti a hatalmat, akkor darabokra hullik. Egy kozosseget vagy ertekek menten tudsz egybentartani, vagy penzzel es hatalommal. A Fidesznek egyik sem lenne mar meg egy cserenel.Realista24 írta:Felreertes ne essek, ha ferni lenne a jelolt is ra kene szavazni, mert hiaba irritalo a stilusa politika temaban, egy biztos, valoban az aktualis kormany ellen megy.BlancoMark írta: Lehet ketkedni a jeloltek szemelyeben, de azert ismerjuk el, hogy az orszag valami fejlodesi palyara allt moralis szempontbol.
Par eve meg teljesen elkepzelhetetlen lett volna, hogy az orszag egy jelentos resze osszefog, egy attraktiv lehetoseget allit a szavazok ele - mindezt szereny anyagi forrasokkal - ami felveszi a versenyt az elnyomo, dusgazdag allamparttal. Es tette mindezt maximalisan organikusan tennivagyasbol, brutalis ellenszelben.
Es emellett pl. meg ilyen Momentumok vissza is leptek es az orszag fontosabb volt mint a zsakmany.
Amitol tartok, hogy az igazi megfelemlites nem most fog vegbemenni, hanem majd a negy ev alatt, es kivancsi vagyok, hogy mikent fogjak allni a sarat a jeloltek.
Tisza ide vagy oda, kellenek a g.cik is egy partba, akik felveszik a kesztyuk minden eszkozzel.
Az oligarchaikat meg darabokra fogjak szedni ha belepunk az EU ugyeszsegbe.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felreertes ne essek, ha ferni lenne a jelolt is ra kene szavazni, mert hiaba irritalo a stilusa politika temaban, egy biztos, valoban az aktualis kormany ellen megy.BlancoMark írta: Lehet ketkedni a jeloltek szemelyeben, de azert ismerjuk el, hogy az orszag valami fejlodesi palyara allt moralis szempontbol.
Par eve meg teljesen elkepzelhetetlen lett volna, hogy az orszag egy jelentos resze osszefog, egy attraktiv lehetoseget allit a szavazok ele - mindezt szereny anyagi forrasokkal - ami felveszi a versenyt az elnyomo, dusgazdag allamparttal. Es tette mindezt maximalisan organikusan tennivagyasbol, brutalis ellenszelben.
Es emellett pl. meg ilyen Momentumok vissza is leptek es az orszag fontosabb volt mint a zsakmany.
Amitol tartok, hogy az igazi megfelemlites nem most fog vegbemenni, hanem majd a negy ev alatt, es kivancsi vagyok, hogy mikent fogjak allni a sarat a jeloltek.
Tisza ide vagy oda, kellenek a g.cik is egy partba, akik felveszik a kesztyuk minden eszkozzel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Lehet ketkedni a jeloltek szemelyeben, de azert ismerjuk el, hogy az orszag valami fejlodesi palyara allt moralis szempontbol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ertem mire gondolsz, de mit jelent a kuzdelem konkretan?Realista24 írta:Nem azt irtam, hogy ilyen szakma kell, hogy legyen annak, aki indul.hehetheoriginal írta: rendes világban olyan pozicio vagy szakma, hogy politikus, nem létezik.
felesleges.
mint egy spanyol újságíró.
Politikiai tapasztalatrol irtam...mert valljuk be, szakertelem ide vagy oda, kell lennie valamifele politikai erdeklodesnek is azon tul, hogy a szakmai tapasztalataimat akarom atultetni a gyakorlatba, mert itt bizony mindennapos lesz a kuzdelem az ellenzekkel, mert nem latom, hogy ketharmadot szerezne a Tisza.
a lejaratokampanyokat, propagandat? ez utobbi ha minden jol megy, vissza lesz vagva, esetleg teljesen meg lesz szuntetve.
aztan a bizottsagokon beluli mocskos kis politikai jatszadozasok is "konnyen" kivedhetok, ha vki rendesen csinalja a munkajat es transzparensen bizonyitani es mutatni tud mindent, akkor akarhogy kapalozik vmi balfasz fideszkozeli ember, nem lehet fogast talalni.
nyilvan esszel kell csinalni, ha akadalyoznak, ellehetetlenitenek, akkor eszkalalni, mindenrol legyen irasos dolog, stb stb. ez pont ugyanaz a tema, ahogy az egyszeri munkavallalonak vedenie kell magat es a munkajat a munkahelyen.
nyilvan feltetelezve, hogy nem analfabeta retardaltak a tisza jeloltjei, hanem kepesek gondolkodni es emberkent funkcionalni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem azt irtam, hogy ilyen szakma kell, hogy legyen annak, aki indul.hehetheoriginal írta: rendes világban olyan pozicio vagy szakma, hogy politikus, nem létezik.
felesleges.
Politikiai tapasztalatrol irtam...mert valljuk be, szakertelem ide vagy oda, kell lennie valamifele politikai erdeklodesnek is azon tul, hogy a szakmai tapasztalataimat akarom atultetni a gyakorlatba, mert itt bizony mindennapos lesz a kuzdelem az ellenzekkel, mert nem latom, hogy ketharmadot szerezne a Tisza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hallgattam elemzést a Partizánon mikor jöttek ki a jelöltnevek, az alapján ez az egyik legjobb út jelenleg aszerint.Realista24 írta: Amúgy ki hogy all a jelöltekhez?
Az világos hogy próbáltak szakmát bevonni nulla politikai tapasztalattal, de ez összességében és hosszútávon jó lehet?
Másik út ugye ha pl helyileg ismert polgármesterekkel állnak fel.
Nem véletlen lett minden ezzel kapcsolatos dolog központosítva, orvosok, tanárok stb, ahogy elkezdtek volna politikai pályara lépni , akik helyileg is elismert emberek ezekről a pályáról, akiket sokan szeretnék is, egyből ki lettek volna toszva bármilyen poziból.
Ugye a polgármesterek is el lettek lehetetlenítve ilyen szempontból is, mert nem csinálhatják azt tovább ha megválasszák őket.
Ezt is a Fidesz hozta be, nem véletlenül.
Itt ha már nem az a szándék, hogy direkt kibasszon valaki az országgal, már előrébb leszünk.
Ezért lenne egy zsák krumpli is jobb náluk, ugyanúgy nem csinálnának semmi pozitívat, de legalább kárt nem okoznának
Plusz a legnagyobb baja a mai rendszernek, hogy 15 év alatt kikoptak a szakemberek, senki nem ért semmihez a kormányban egy csomó helyen, full homály, csak be lettek dobálva a hűséges pártkatonák minden helyre.
Aki szakmai okokból bármin is akadékoskodik meg pápá.
Szóval jelenleg pont ez hiányzik a legjobban.
2010 meg 2014es kormány se volt egy csoda, de hát ezekre a keljfeljancsikra szakmailag azért köröket vertek.
Egy kb kis túlzással megbukott közgazdász a nemzetgazdasági miniszterünk.
LézerJani felel a közlekedésért, egész életében köze nem volt hozzá.
Így nem kell csodálkozni, hogy egyre szarabb minden.
-
nuevo_ericco
Szerintem nincs olyan, hogy pártpolitikus iskola, ami felkészít erre. Ideális esetben civilek (vagy közszférában nem politikai funkciót betöltők) vállalnak közfeladatokat, pl. mert fontos nekik a környezetük, az ország sorsa, vagy valamit vissza akarnak adni a társadalomnak, és ha van hozzá némi tehetségük, akkor tapasztalattal jó politikus lesz belőlük, akit meg- vagy újraválasztanak.
Ezerszer inkább ez a forgatókönyv, mint a privát szférában egy percet sem eltöltő megélhetési politikusok.
Ezerszer inkább ez a forgatókönyv, mint a privát szférában egy percet sem eltöltő megélhetési politikusok.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ritkán értek egyet veled, de ez pontos.hehetheoriginal írta: rendes világban olyan pozicio vagy szakma, hogy politikus, nem létezik.
felesleges.
Nekik ugyanannyira előnyük, mint hátrányuk az, hogy politikában nincs tapasztalatuk.
Nekem a legtöbb körzetben bőven felülmúlták a várakozásaimat a jelöltek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
A magyarországi "politikusok" képességeit tekintve én nem sok veszélyt látok benne, legalább olyan emberek akik valahol elértek már valamit. Kevés olyan politikai skillt látok ami nem transzferálható egy bármilyen vezetői pozícióból aki képes ügyfél elé is állni, de nyilván nem vagyok politikus.Realista24 írta: Amúgy ki hogy all a jelöltekhez?
Az világos hogy próbáltak szakmát bevonni nulla politikai tapasztalattal, de ez összességében és hosszútávon jó lehet?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
rendes világban olyan pozicio vagy szakma, hogy politikus, nem létezik.
felesleges.
felesleges.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy ki hogy all a jelöltekhez?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogyha próbaidős volt akkor ez ugye jogilag nem is kirúgás, pofon egyszerű kivitelezni, ok sem kell hozzá.
Kirúgni akárki egy fokkal azért nehezebb, de azért nem megoldhatatlan. Három dolgot lehet mondani:
-Képesség probléma (béna a vagy, nem tudod ellátni a munkádat)
-Magatartás probléma (link vagy, lehet tudnád de nem akarod ellátni a munkádat, vagy üzleti titkot fecsegsz ki stb)
-Cég működése (átszervezés, nem kell már a pozi, leépítés, stb).
A nehézség az hogy mindegyiket részletesen indokolni kell és ennek utána is lehet menni bíróságon, ezért szoktak ugye inkább adni egy kis pénzt és közös megegyezést aláírni. 1es meg 2es esethez ugye kellenek az emailek/logok/bizonyítékok hogy mik voltak a problémák, ez nem feltétlen egyszerű. De azért ilyen esetben lehet akár triviálisan egyszerű is, ha mondjuk munkaidőben Tiszás dolgokkal foglalkozott és van erről bizonyíték mert mondjuk a céges gépen csinálta. Itt ugye nem az a baj hogy a dolog Tiszás hanem hogy nem azért fizetik.
Hármas esetben meg amit Realista mondott lehet ilyen pozi átírásokkal trükközni, de az azért szintén nem triviális. Ha perelnek megnézi a bíróság hogy ténylegesen mennyi a feladat átfedés, és nem jársz jól ha sok. Ezért ebben az esetben tényleg szoktak inkább várni míg felvesznek valakit, és nagy cégnél ahol sokan vannak a munkakörben és folyamatos rá a toborzás ez szinte ki is van zárva.
Kirúgni akárki egy fokkal azért nehezebb, de azért nem megoldhatatlan. Három dolgot lehet mondani:
-Képesség probléma (béna a vagy, nem tudod ellátni a munkádat)
-Magatartás probléma (link vagy, lehet tudnád de nem akarod ellátni a munkádat, vagy üzleti titkot fecsegsz ki stb)
-Cég működése (átszervezés, nem kell már a pozi, leépítés, stb).
A nehézség az hogy mindegyiket részletesen indokolni kell és ennek utána is lehet menni bíróságon, ezért szoktak ugye inkább adni egy kis pénzt és közös megegyezést aláírni. 1es meg 2es esethez ugye kellenek az emailek/logok/bizonyítékok hogy mik voltak a problémák, ez nem feltétlen egyszerű. De azért ilyen esetben lehet akár triviálisan egyszerű is, ha mondjuk munkaidőben Tiszás dolgokkal foglalkozott és van erről bizonyíték mert mondjuk a céges gépen csinálta. Itt ugye nem az a baj hogy a dolog Tiszás hanem hogy nem azért fizetik.
Hármas esetben meg amit Realista mondott lehet ilyen pozi átírásokkal trükközni, de az azért szintén nem triviális. Ha perelnek megnézi a bíróság hogy ténylegesen mennyi a feladat átfedés, és nem jársz jól ha sok. Ezért ebben az esetben tényleg szoktak inkább várni míg felvesznek valakit, és nagy cégnél ahol sokan vannak a munkakörben és folyamatos rá a toborzás ez szinte ki is van zárva.
Rémálom Magyar Péterrel // Hír TV Paláver című műsora
Borzasztó nyomasztó amúgy, hogy ez a pszichés terror ezt eredményezi és hány ilyen lehet aki félelemben éli a mindennapjait...
Már csak emiatt el kéne ezeket zavarni, hogy ezt teszik a magyar emberekkel saját érdekeik miatt, gusztustalan.
De:
Én rohadtul nem bírtam ki röhögés nélkül...
Miafasz
Borzasztó nyomasztó amúgy, hogy ez a pszichés terror ezt eredményezi és hány ilyen lehet aki félelemben éli a mindennapjait...
Már csak emiatt el kéne ezeket zavarni, hogy ezt teszik a magyar emberekkel saját érdekeik miatt, gusztustalan.
De:
Én rohadtul nem bírtam ki röhögés nélkül...
Miafasz
https://www.youtube.com/watch?v=K9NNhZOFNTcRealista24 írta:
De ahogy olvasgatok a temaban, kivetelesen kiserikkel ertek egyet, az eddig felmerult "tenyek" alapjan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jaa, nem is azzal a céllal írtam, hogy itt nálunk minden fasza, én is változást szeretnék.BLevi96 írta:Értem mire gondolsz, de ne egy háborús országhoz hasonlítsuk magunkat. Békés EU-s országként más a mérce itt. Felhozhatnánk még egy csomó afrikai országot is hogy, "de nálunk legalább van tiszta víz". Nyilván mindig van rosszabb és lejjebb.reeed_ati írta: “Belefáradtak az emberek, most csendben eltemetik az elesett katonákat”⎪Riport Kárpátaljáról
Fú gyerekek ez kurva nyomasztó..![]()
![]()
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyire nem tudjuk értékelni a saját dolgainkat, életünket, hogy lehet Bulgária is lehagy már minket, meg csórók vagyunk európában, de pár-szász kilométerről nézve, sokaknak itt élni, ez még mindig maga a mennyország lenne..
Vagy csak az, hogy alap dolog látni a szeretteinket és nap mint nap találkozni velük..
Mikor látod, hogy csóri gyereknek csak 22év jutott áá..![]()
Nyilván lehetne milliószor jobb hely ez, ha nem lopnák szét az országot, meg ha értelmes vezetés lenne..
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Értem mire gondolsz, de ne egy háborús országhoz hasonlítsuk magunkat. Békés EU-s országként más a mérce itt. Felhozhatnánk még egy csomó afrikai országot is hogy, "de nálunk legalább van tiszta víz". Nyilván mindig van rosszabb és lejjebb.reeed_ati írta: “Belefáradtak az emberek, most csendben eltemetik az elesett katonákat”⎪Riport Kárpátaljáról
Fú gyerekek ez kurva nyomasztó..![]()
![]()
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyire nem tudjuk értékelni a saját dolgainkat, életünket, hogy lehet Bulgária is lehagy már minket, meg csórók vagyunk európában, de pár-szász kilométerről nézve, sokaknak itt élni, ez még mindig maga a mennyország lenne..
Vagy csak az, hogy alap dolog látni a szeretteinket és nap mint nap találkozni velük..
Mikor látod, hogy csóri gyereknek csak 22év jutott áá..![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
“Belefáradtak az emberek, most csendben eltemetik az elesett katonákat”⎪Riport Kárpátaljáról
Fú gyerekek ez kurva nyomasztó..
Mikor látod, hogy csóri gyereknek csak 22év jutott áá..
Fú gyerekek ez kurva nyomasztó..
Mikor látod, hogy csóri gyereknek csak 22év jutott áá..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nalunk a cegnel tizeneve meg tudjak oldani ezzel a megoldassal gond nelkul. Nyilvan nem arra kell gondolni, hogy copypaste a munka, csak a munkakor megnezvezese mas.zsuninnyo írta:Nem a pozicio neve a lenyeg, hanem a feladat amit ellat. Ha valaki kereket szerelt es kirugjak majd felvesznek egy jogaszt jogasz pozicioba akinek kereket kell szerelnie, az ugyanugy jogellenes. Szoval de, kell a letszamstop es az atszervezes, kulonben jogellenes.Realista24 írta:
Vehetnek fel uj embert, csak mas neven futo poziba. Nem kell ehhez letszamstop.
De ahogy olvasgatok a temaban, kivetelesen kiserikkel ertek egyet, az eddig felmerult "tenyek" alapjan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem a pozicio neve a lenyeg, hanem a feladat amit ellat. Ha valaki kereket szerelt es kirugjak majd felvesznek egy jogaszt jogasz pozicioba akinek kereket kell szerelnie, az ugyanugy jogellenes. Szoval de, kell a letszamstop es az atszervezes, kulonben jogellenes.Realista24 írta:Vehetnek fel uj embert, csak mas neven futo poziba. Nem kell ehhez letszamstop.zsuninnyo írta:
Azt csak akkor lehet, ha nem vesznek fel utana uj embert. Ami letszamstoppnal kapora johet, de nem mindig kivitelezheto. A "leghumanusabb" mod amit alkalmaznak, amit lentebb valaszoltak is, az a kozos megegyezessel valo felmondas, ahol mindenki megkapja azt a kompenzaciot, amit a kirugasert megkapna.