Az a nehéz szerintem ezekkel a bemutatkozásokkal, hogy valós ügyekre relatíve kevés a ráhatása egy ilyen képviselőnek. Szerintem jó hogy "valamit" mondanak, bár mondana minden párt embere, de valószínűleg 90% átfedés lesz, és mindenki rendbe akarja tenni az oktatást meg az egészségügyet
Politika
Re: Politika
Pont azt az Auchanos körforgalmat akartam írni, hogy na az biztos nincs rendben, és nem az út állapota hanem az átgondolatlanság miatt.
Az a nehéz szerintem ezekkel a bemutatkozásokkal, hogy valós ügyekre relatíve kevés a ráhatása egy ilyen képviselőnek. Szerintem jó hogy "valamit" mondanak, bár mondana minden párt embere, de valószínűleg 90% átfedés lesz, és mindenki rendbe akarja tenni az oktatást meg az egészségügyet
Csak mindenki mást ért ez alatt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha egy lehajotval hamarabb mesz le, akkor poblem solved.gutihaz14 írta: azert ki/mi a felelos hogy az m7 kinaratnal fehervaron kb 15-20 eve a leallo savban is allnak autok hogy lemenjenek?
nem lehet valami turbo korforgalmat csinalni a meglevobol vagy teljesen atgondolni azt a korforgalmat?
kerdezem
Alapvetoen az a kihajto kamionos kihajto az elkerulo fele, illetve az ipari parkba.
Itt jon megint az kepbe, hogy megy egy kihajtoval tovabb az ember, mert az autopalya gyorsabb, hogy ott aztan 30 percet alljon sorban a kamionok kozott, mintsem lemenjen az egy vagy ket kihajtoval arrebb, es elkerulje az idegbajt.
Itt van alternativa. Amire nincs, az a varos masik vegen levo korforgalom, ami a Varpalota/Veszprem felol erkezoket szedi ossze. Na az az egy, ami botrany, es teljes ujragondolast erdemelne. Az a varos leggyengebb pontja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azert ki/mi a felelos hogy az m7 kinaratnal fehervaron kb 15-20 eve a leallo savban is allnak autok hogy lemenjenek?
nem lehet valami turbo korforgalmat csinalni a meglevobol vagy teljesen atgondolni azt a korforgalmat?
kerdezem
kerdezem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze. Szerintem is konnyebb amugy is mindenki masra mutogatni a sajat korlatozottsagom miatthehetheoriginal írta:csak gyakorlatiasabban kellene gondolkodni es viselkedni.![]()
![]()
![]()
tudod a válaszom, le se kell írni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
csak gyakorlatiasabban kellene gondolkodni es viselkedni.
tudod a válaszom, le se kell írni.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk, jah, mert ha a a "paraszt" kiszamolna, hogy a havi 20 napban, amikor a dugoban ul, mennyi uzemanyagot pofekel el a levegobe, nem beszelve az elcseszett idorol, akkor rajonne, hogy mekkora hulye. Meg a vegen sporolni is tudna.hehetheoriginal írta:ott akkor el is veszett a valasztasi eredmeny, ostoba magyar ilyet soha nem fog megszavazni, az orrukig latnak csak az emberekhogy belvarosba behajtasi dij bevezetese.![]()
ha a gyozelem a cel, akkor ilyet nem mondhat egy politikus.
mikor megvalasztjak, onnantol kell szepen lassan kialakitani a politikai kulturat, hogy a legalsobb retegekben is megertsek az emberek, hogy ossznepi, egyuttelesi szinten mi lenne jo kozep- es hosszutavon az embereknek.
de amig forintra ki van szamolva minden a csaladok 90%-aban, mert szenvednek es sinylodnek, addig te itt nem fogsz semmilyen extra kiadast ledugni a torkukon, amig az eletszinvonal ennyire alacsony.
Szerintem tovabbra sem bonyolult ez a fajta "egyutteles", csak gyakorlatiasabban kellene gondolkodni es viselkedni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ott akkor el is veszett a valasztasi eredmeny, ostoba magyar ilyet soha nem fog megszavazni, az orrukig latnak csak az emberekhogy belvarosba behajtasi dij bevezetese.
ha a gyozelem a cel, akkor ilyet nem mondhat egy politikus.
mikor megvalasztjak, onnantol kell szepen lassan kialakitani a politikai kulturat, hogy a legalsobb retegekben is megertsek az emberek, hogy ossznepi, egyuttelesi szinten mi lenne jo kozep- es hosszutavon az embereknek.
de amig forintra ki van szamolva minden a csaladok 90%-aban, mert szenvednek es sinylodnek, addig te itt nem fogsz semmilyen extra kiadast ledugni a torkukon, amig az eletszinvonal ennyire alacsony.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy irtam, az a nem jo, ahogy hasznalja a paraszt.Minden "parasztnak" joga van használni a kocsiját, ha arra van igazoló okmánya. Neked vagy ezzel van a bajod, akkor viszont ezzel a "paraszt" problémával kellene foglalkozni, amire később sem teszel utalást, vagy az úthálózat még sem jó.
Ha az úthálózat jó és a forgalomszervezés, ami ugyan úgy az úthálózat szerves részét képezi rendben van, de a sok "paraszt" ráhajt és már nem is egyszerű közlekedni, akkor ott nem jó minden.
Remélem azért a "parasztokat" nem akard eltiltani a vezetéstől, amiért azok használni merik szerinted túlzóan kis távolságokra is a kocsijukat.
Adott egy varos, annak van egy merete, es ahhoz merten a szekesfehervari uthalozat teljesen rendben van. Van ket elkerulo, kivettek egy raklap folosleges lampat, okos zebrak vannak sok helyen, nagyjabol a zoldhullam jellemzo a lampakra.
Ahol lehetett megtartottak a ket savot, a belvarosban bar idegesito, de le kellett lassitani a forgalmat.
A varos pedig kicsi, es amikor a legvonalban 500 meterre levo iskolahoz/ovodahoz gyalog par perc alatt oda tudsz setalni, de inkabb kocsiba ulsz, es 15-20 perc alatt teszed meg az utat, mert kenyelmes vagy, akkor igen, en bizony azt mondom, a paraszt nem tudja hasznalni az uthalozatot. Hiaba van jogsija meg autoja, ha esze nincsen.
Ugyanez igaz a bevasarlasra is sokszor. Konnyebb kocsival elhozni a cuccot a 300 meterre levo sparbol (legvonalban) korbe 1-1,2km-en keresztul, mint gyalog. Megertem, mert van kocsija es jogsija, ergo van ra lehetosege, esze mar kevesbe.
Ovodanal ott a parkolo (tobb is) 50-100 meteres korzetben tobb is. De nem, a paraszt beall az ajtoba, garazs ele, ott lakok kijutasi lehetoseget elvagva, kukasauto munkajat nehezitve, csak mert nem tud par metert setalni. Persze van igazolo okmanya arrol, hogy tud vezetni, es kocsija is van. Esze ennek sincs tobb, mint a fenti kettonek.
Szamtalan ilyen peldat tudok irni, ami megneheziti a kozlekedest, es semmi koze az uthalozathoz. Es a csucsok csucsa, hogy aztan idegbeteg a tobbseg, dudalnak, veszelyeztetik a gyalogosokat, csak mert a sajat maguk altal generalt dugoban ulnek.
Osszegezve, sokkal kevesebb a lampa, a zoldhullamok jol vannak kialakitva (emlekszem mi volt 5-10 eve...zoldtol pirosig mentunk), elkerulok adottak, parkolas megoldott, a varos meretenek meg van egy limitacioja. Tomegkozlekedest a buszok szolgaltatjak, amibol egyebkent jar eleg, es az egesz varost lefedik nagyjabol.
Az egyetlen faktor ebben az egyenletben, ami kilog, az az uthalozat hasznaloja.
Sokadrangu problema ez, de ha akarod, irhatom azt negyedik pontkent, hogy belvarosba behajtasi dij bevezetese.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mondjuk mikor nyilvanvalo fekete-feher, hogy vmelyik oligarcha behuzott magankezbe pl egy kastelyt vagy muemlek epuletet, azt a szerzodest rogton semmisse lehet tenni, ezek sztem nem bonyolult dolgok.tibi18 írta:Vagyonosodási vizsgálatokkal biztosan nem. De ezt már áttárgyaltuk, erre nincs esély.Realista24 írta:
Regebben mar volt tema itt, szerintem irrealis. Az igeretenek masik fele az, hogy ezt visszaszerzi, es ez lesz a forrasa sok masnak, ami a programjaban van.
De akkor hogyan, ha nem lesz ra ideje? Modja? Energiaja? Lehetosege?
De kastélyokat, egyetemeket talán..
abban lehet bizni, hogy mp azert tett ilyen kijelenteseket, mert jogaszkent ismeri a modjat.
ha nem igy lenne, akkor a fidesz mar millio labbal es helyen szallt volna bele ebben a temaban, de erdekes modon amiota ez a kerdes felmerult, azota csend van errol kormanyoldalon... szoval lehet. persze hogy lehet. barmit lehet. ha ellopni lehet, visszavenni is lehet. itt egyedul az idofaktor a kerdes, es hogy mennyire lehetetlenitik el a mindenhol jelenlevo beepitett nersevikok, akik a hatterhatalmat tovabbra is kepezik aprilis utan is, akarmi lesz a valasztas eredmenye.
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ahogy írták 10.Faust írta:Mar ezt is tudom. Akkor hova tartozik Budafok, mester? Madridom search engine is better than Google.swfan írta:
2024 decembere óta nem létezik BP 17 és 18-as oevk
Kulcsár Krisztián itt indul. Ő a sportért felelős szakpolitikusa a Tiszának. Szerintem nem sok köze van a kerülethez, de amennyit eddig láttam belőle, az erős. Jó lehet. De a másik kettő is szimpi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagyonosodási vizsgálatokkal biztosan nem. De ezt már áttárgyaltuk, erre nincs esély.Realista24 írta:Regebben mar volt tema itt, szerintem irrealis. Az igeretenek masik fele az, hogy ezt visszaszerzi, es ez lesz a forrasa sok masnak, ami a programjaban van.hehetheoriginal írta:
Az sztem pont realis cel, csak kerdes, hogy lesz e ra ideje
De kastélyokat, egyetemeket talán..
Az Bp10.
En is nezegettem a multkor hogy amiben en vagyok az a szam most Obudahoz tartozik
En is nezegettem a multkor hogy amiben en vagyok az a szam most Obudahoz tartozik
Mar ezt is tudom. Akkor hova tartozik Budafok, mester? Madridom search engine is better than Google.swfan írta:2024 decembere óta nem létezik BP 17 és 18-as oevkFaust írta: BP 18. sz OEVK kimaradt.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Regebben mar volt tema itt, szerintem irrealis. Az igeretenek masik fele az, hogy ezt visszaszerzi, es ez lesz a forrasa sok masnak, ami a programjaban van.hehetheoriginal írta:Az sztem pont realis cel, csak kerdes, hogy lesz e ra idejeRealista24 írta:
Mint peldaul beigerni hogy visszaszerzi az elrabolt nemzeti vagyont?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Az sztem pont realis cel, csak kerdes, hogy lesz e ra idejeRealista24 írta:Mint peldaul beigerni hogy visszaszerzi az elrabolt nemzeti vagyont?hehetheoriginal írta: vagy a csillagokat is lehazudni, mint az elmult evtizedekben?![]()
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az igenp.csabi1 írta: https://x.com/irishman787878/status/199 ... z_mKw&s=19
Ezért kell velük úgy beszélni mint a kutyákkal...
Nekik lehet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://x.com/irishman787878/status/199 ... z_mKw&s=19
Nekik lehet?
Nekik lehet?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
2024 decembere óta nem létezik BP 17 és 18-as oevkFaust írta: BP 18. sz OEVK kimaradt.![]()