35 perc után erősen agyalok rajta, hogy megéri -e folytatnihehetheoriginal írta: sisu 2. rész mennyire állat![]()
Mozi, filmek
-
KovaLlos
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Re: Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Disclosure Day | Official Teaser
új Spielberg film.
új Spielberg film.
tényleghehetheoriginal írta:sisu 2. rész mennyire állat

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én most megnéztem mind a hármat, az első egyértelműen kiemelkedik. A második sztem annyira nem szar, de csak mert Norton és Craig felhúzza. A harmadikban viszont Craig karaktere nagyon visszaszorul, a rejtély könnyen kitalálható, és a karakterek is üresek, kivéve Josh Brolin meg az ex boxoló pap.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Annyira nem volt jó, mint az első, de a másodiknál vagy 10x jobb.BlancoMark írta:Knives Out
Josh O'Connor zseniális.
Ha nagyon köpködni akarom, kicsit erőltetett volt a csavar, túl szürreális részletekkel. Ill. Blanc karaktere nem volt kimondottan egyensúlyban saját magával sem, nemhogy a filmmel.
- BlancoMark
Knives Out
Nekem ez kicsit vontatott volt es hianyoltam belole a humor faktort is.
6.5/10
Nekem ez kicsit vontatott volt es hianyoltam belole a humor faktort is.
6.5/10
-
nuevo_ericco
Én is észreveszem az ilyeneket, de mindig kíváncsi vagyok, hova végül fut ki.poronty írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem egyértelmű volt bárkinek Wicks halálakor, aki látott már ilyen filmet (ugye Márta jajjgatása a semmiből egy sima misdirection, hogy a kamera mást mutasson, amíg az orvos ügyeskedik)
Nekem továbbra is tetszett a film mondanivalója, és ezt úgy tette, hogy egyik fél (két főszereplő ezeket szimbolizálta) mellett sem tette le a voksát.
Mivel ezt a játékot a fényekkel a film során többször is eljátszották, és ott, ahol ennek szerintem volt is helye, engem nem annyira zökkentett ki.poronty írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért mágiscsak Blanc szónoklása közbeni szószerinti "megvilágosodása" volt
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Josh Brolin jó volt, de ez a film egy nagy lufi, ahogy a második rész is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Semmit nem tudtak kezdeni a mellékszereplőkkel, a főhősünket alig látjuk, a nagy 'whodunnit' rész meg szerintem egyértelmű volt bárkinek Wicks halálakor, aki látott már ilyen filmet (ugye Márta jajjgatása a semmiből egy sima misdirection, hogy a kamera mást mutasson, amíg az orvos ügyeskedik), de a film legnevetségesebb jelenete, azért mágiscsak Blanc szónoklása közbeni szószerinti "megvilágosodása" volt, azon rendesen felnevettem. Aztán meg Márta visszasétál a templomba, mikor feladja magát, mintha már nem lenne a butább nézőknek is egyértelmű, hogy Ő a másik gyilkos
Én szeretem ezt a detektíves-gyilkosos vonalat és örülök, hogy visszajött egy picit a köztudatba, és bárcsak lenne több ilyen, de ilyen cast mellett, egy ilyen gyengécske rejtély óriási csalódás.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Semmit nem tudtak kezdeni a mellékszereplőkkel, a főhősünket alig látjuk, a nagy 'whodunnit' rész meg szerintem egyértelmű volt bárkinek Wicks halálakor, aki látott már ilyen filmet (ugye Márta jajjgatása a semmiből egy sima misdirection, hogy a kamera mást mutasson, amíg az orvos ügyeskedik), de a film legnevetségesebb jelenete, azért mágiscsak Blanc szónoklása közbeni szószerinti "megvilágosodása" volt, azon rendesen felnevettem. Aztán meg Márta visszasétál a templomba, mikor feladja magát, mintha már nem lenne a butább nézőknek is egyértelmű, hogy Ő a másik gyilkos
Én szeretem ezt a detektíves-gyilkosos vonalat és örülök, hogy visszajött egy picit a köztudatba, és bárcsak lenne több ilyen, de ilyen cast mellett, egy ilyen gyengécske rejtély óriási csalódás.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
nuevo_ericco
Meg a film mondanivalója a hitről is nagyon ügyesen és okosan volt tálalva.P. Krisz írta: Új Knives Out nekem nagyon bejött.
Josh Brolin karaktere vitte a filmet.
Ritka, hogy a harmadik részre is tudják tartani a szintet, Rian Johnsonnak sikerült.
- P. Krisz
Új Knives Out nekem nagyon bejött.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Brad Pitt is reportedly in talks to join ‘THE BATMAN: PART II’ as a potential villain, possibly Dr. Arkham.
The film stars Robert Pattinson, Colin Farrell, Scarlett Johansson, Barry Keoghan, Jeffrey Wright, and Andy Serkis.
The film stars Robert Pattinson, Colin Farrell, Scarlett Johansson, Barry Keoghan, Jeffrey Wright, and Andy Serkis.

Krasznahorkai miatt Satantango a kozteven, most kezdodik. Mennyire nehezukre eshetett a rohadt geciknek benyomni a play gombot.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hehetheoriginal írta:hagyjalmar megverlek minnyártFaust írta: Mert nem értesz hozzá.![]()
azért látom páran benézték, hogy szted ez egy jo film![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Számomra egyszernézős volt, DiCaprio annyiszor hozta már ezt a karaktert hogy semmi extra, ellenben Sean Penn kiemelkedett, bár ott is a karakter full sablon, de ahogy előadta az remek.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hagyjalmar megverlek minnyártFaust írta: Mert nem értesz hozzá.
azért látom páran benézték, hogy szted ez egy jo film
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Di Caprio játéka és a rendező neve nélkül szerintem egy lenne a sok közepes, de szépen fényképezett film közül, a kritikusok is úgy állnának hozzá.
A There Will Be Blood szintje továbbra sincs még csak megközelítve sem.
A There Will Be Blood szintje továbbra sincs még csak megközelítve sem.
- nzooli93
En se birtam végig nézni,pedig szeretem a különc filmeket.
Mert nem értesz hozzá.