Bognár György.ferni írta:Ha nincs a Csoboth gól, amivel semmire se mentünk utólag, nagyon is benne volt a pakliban, hogy elküldik.tcskhun írta:
én már az EB után elküldtem volna Rossit....
Én értem ezt a Rossi szeretetet, de elbuktunk megint, pedig ezt illett volna lehozni, már amit az EBn műveltünk is egy szégyen volt sajnos.
Nem azt mondom, hogy mással jobb lenne, ötletem sincs kit kéne hozni, de nem látom, hogy Rossival itt már komolyabb fejlődés lenne.
Mennyei futball
-
untouchable
Re: Mennyei futball
Hala Madrid y nada más 
Dibuszt sose az eszéért szerettük.
Durva, hogy ilyen kapusállományból ezt sikerült összehozni és ilyen hülyén jöttek ki a dolgok a sérülésekkel is.
Szappanos is egy rutinus és sokkal komplexebb kapus, mint Dénesünk, túlzottan volt ő is hanyagolva.
Legalább az írek ellen lehet nem lett volna hülyeség berakni.
Na mindegy, vicces sportág ez a foci, arról beszélünk, hogy megint a vonalhoz tapadt Dibusz és full elmérte utána a szitut, ahelyett, hogy az előtte lévő nagy védéséről beszélnénk...
Durva, hogy ilyen kapusállományból ezt sikerült összehozni és ilyen hülyén jöttek ki a dolgok a sérülésekkel is.
Szappanos is egy rutinus és sokkal komplexebb kapus, mint Dénesünk, túlzottan volt ő is hanyagolva.
Legalább az írek ellen lehet nem lett volna hülyeség berakni.
Na mindegy, vicces sportág ez a foci, arról beszélünk, hogy megint a vonalhoz tapadt Dibusz és full elmérte utána a szitut, ahelyett, hogy az előtte lévő nagy védéséről beszélnénk...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Dibusz nyilatkozata is sokat elmond, semmi felelősségvállalás, nem volt szerencsénk, küzdött az ellenfél stb.. tipikus. Aztán már a márciusról beszél, mikor már rég le kellett volna adnia a mezt de a mai után pláne.
Én megpróbálkoznék egy új edzővel, most új ciklus kezdődik, kell az új impulzus, azért amilyen leolvadasok voltak itt, elő kell venni az edzőt is, értem én hogy jó és szimpatikus ember de akkor is.
A keret ettől még jobb nem lesz, de legalább pár kedvenc eltűnik végre.
Én megpróbálkoznék egy új edzővel, most új ciklus kezdődik, kell az új impulzus, azért amilyen leolvadasok voltak itt, elő kell venni az edzőt is, értem én hogy jó és szimpatikus ember de akkor is.
A keret ettől még jobb nem lesz, de legalább pár kedvenc eltűnik végre.
Nem illik.
Ha nincs a Csoboth gól, amivel semmire se mentünk utólag, nagyon is benne volt a pakliban, hogy elküldik.tcskhun írta:
én már az EB után elküldtem volna Rossit....
Én értem ezt a Rossi szeretetet, de elbuktunk megint, pedig ezt illett volna lehozni, már amit az EBn műveltünk is egy szégyen volt sajnos.
Nem azt mondom, hogy mással jobb lenne, ötletem sincs kit kéne hozni, de nem látom, hogy Rossival itt már komolyabb fejlődés lenne.
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
én már az EB után elküldtem volna Rossit....Marky írta: A Szalai-Dibusz parost nem is erdemes emlegetni, egyik sem szint.
De Rossi beszari taktikaja miatt sikerult 3 golt is bekapni ezek ellen a bazdelore irek ellen gyoztes allasrol. 2-2-nel a 80. percben mi a tokomert kell atadni a teljes felpalyat? Miert nem lehet felmenni es letamadni, labdat tartani? A cserek is ertelmezhetetlenek voltak.
Nehany honapja azt irtam, hogy a valogatott legnagyobb problemaja Rossi es ma ujra ez mutatkozott meg. Egyszeruen meg lett verve meccs kozben a valtasokkal. Hazai palyan, elonyben nem szabad egy ilyen fizikalis csapatot magadra huzni, mert folyamatosan jonnek a beivelesek es az NB1 zold gyongye kapusunk ugy lep ki a vonalrol, mint en a kozepiskolaban.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nehez riporternek nevezni valakit, aki egy ilyen meccs utan olyanokat ki mer ejteni a szajan, hogy "jol jatszott" es "jo mentalitas". Ameddig ilyen felelossegharito, mismasolo az egesz kozeg, addig nem kell VB-rol almodozni. A valosag az, hogy a portugalok es az irek ellen szereztunk 2 pontot, Ormenyorszagot meg kinkeservesen sikerult mar az elozo meccsen is legyozni. Persze ezt egyik tulfizetett haver se fogja elmondani a mediaban, mert a rendszer azonnal kivetne magabol.ferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... n%C3%A9ha/
Szoboszlai interjú a meccs utánról aki nem látta, igen, ez volt a teljes interjú.
Őt lehet sajnálni.
A magyar riportereknek megmutatnek nehany angol es spanyol sajtotajekoztatot, hatha felismeri nehany, hogy hogyan kellene ertelmesen kerdezni. Mindig mas a hibas, a balsors, a labda lapos, a fu nedves.... annyira ertenek a jatekhoz, amivel foglalkoznak, hogy egy rohadt konkret kerdest nem tudnak a meccsel kapcsolatban feltenni.
Itt Csányit meg Rossit nem lehet elővenni szerintem.
A többi mint kuka.
A többi mint kuka.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Gondolom mennyi kedve volt oda állni..legszívesebben elvonulna pár órára egyedül. Riporter pedig: "nagyon ügyesek voltatok, szarul érzed magad?" (tudom, ez a munkája)
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... n%C3%A9ha/
Szoboszlai interjú a meccs utánról aki nem látta, igen, ez volt a teljes interjú.
Őt lehet sajnálni.
Őt lehet sajnálni.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A Szalai-Dibusz parost nem is erdemes emlegetni, egyik sem szint.
De Rossi beszari taktikaja miatt sikerult 3 golt is bekapni ezek ellen a bazdelore irek ellen gyoztes allasrol. 2-2-nel a 80. percben mi a tokomert kell atadni a teljes felpalyat? Miert nem lehet felmenni es letamadni, labdat tartani? A cserek is ertelmezhetetlenek voltak.
Nehany honapja azt irtam, hogy a valogatott legnagyobb problemaja Rossi es ma ujra ez mutatkozott meg. Egyszeruen meg lett verve meccs kozben a valtasokkal. Hazai palyan, elonyben nem szabad egy ilyen fizikalis csapatot magadra huzni, mert folyamatosan jonnek a beivelesek es az NB1 zold gyongye kapusunk ugy lep ki a vonalrol, mint en a kozepiskolaban.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Tipik magyar mentalitás, köcsög portugálokferni írta:
Portugálok is bekaphatják az előző meccsük miatt, most meg rúgnak kilencet![]()
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mert az írek aztán tele vannak világklasszis játékossal.danikiss45 írta: Beköszönt a valóság megint, a realitás a harmadik hely volt és ez is lett vége.
A magyar média már a meccs előtt beharangozta hogy akár meglehet az első hely is csak azt nem irták oda hogy a meccs addig tart amig le nem fújja a biró.
Ha ezt az ír csapatot nem sikerült egyszer se megverni két meccsen akkor ne is menjen a magyar válogatott vébére..
Ez a valóság nem kell itt konteokat gyártani mi lett volna ha, sajnos egy világszinvonalu játékossal nem lehet vb kijutast nyerni.
Az írek az első meccsen is másfél méterről fejeltek gólt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pedig Lentulai meg egy agyhalott szőke buksza múltkor egy podcastben megszakértették, hogy Szoboszlait is Viktornak köszönhetjük.ferni írta:
És Szoboszlait se ennek a csodás akadémiarendszernek köszönhetjük.
Én nekik hiszek!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Amúgy a kulcs Dibuszon és Szalain kívül az volt, hogy a fáradó Kerzere ráhozták az izom kolosszus Festyt.
Az ember úgy nyomott el mindenkit és tartotta meg a labdákat, ahogy akarta.
Ezzel meglettek a helyzetek, amit láttuk hogy bírta el a védelem+Dibusz.
Kár, mert volt egy maxon pörgő Szoboszlaink, ami egy rohadt nagy joker kártya volt. Ki tudja mikor lesz még ilyen minőség és top forma a jövőben..
Az ember úgy nyomott el mindenkit és tartotta meg a labdákat, ahogy akarta.
Ezzel meglettek a helyzetek, amit láttuk hogy bírta el a védelem+Dibusz.
Kár, mert volt egy maxon pörgő Szoboszlaink, ami egy rohadt nagy joker kártya volt. Ki tudja mikor lesz még ilyen minőség és top forma a jövőben..
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
És Szoboszlait se ennek a csodás akadémiarendszernek köszönhetjük.BlancoMark írta: Tenyleg baszki, a fel kezdo honositott.Mit akarunk igy?
Parrott meg 5 gól 2 meccsen, egészen félelmetes teljesítmény sajnos.
Ezt nagyon csúnyán beszoptuk újfent.
- BlancoMark
Tenyleg baszki, a fel kezdo honositott.ferni írta:És úgy hogy jött ehhez egy Kerkez, Orbán, Styles, Nego négyes és így sincs elég ember a csapatba.BlancoMark írta: Lassan kijelenthetjuk, hogy az akademiai rendszer is elbukott, hat konkretan evrol-evre gyengebb a keret es semmilyen minosegi ember nem jon ki onnan. Ki hitte volna, hogy ha ontjuk szakmaiatlanul a penzt bele, akkor abbol lofasz nem lesz. Ezentul csak azok az akademiak kapjanak penzt akik fel is tudnak mutatni valamit.
És úgy hogy jött ehhez egy Kerkez, Orbán, Styles, Nego négyes és így sincs elég ember a csapatba.BlancoMark írta: Lassan kijelenthetjuk, hogy az akademiai rendszer is elbukott, hat konkretan evrol-evre gyengebb a keret es semmilyen minosegi ember nem jon ki onnan. Ki hitte volna, hogy ha ontjuk szakmaiatlanul a penzt bele, akkor abbol lofasz nem lesz. Ezentul csak azok az akademiak kapjanak penzt akik fel is tudnak mutatni valamit.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nem kell csodálkozni az első meccsen is pont ugyanígy szopódtunk le. Amint ezek nem seggeltek be, meg nem akartak focizni és picsán rugdosták a labdát végünk volt. Az első meccsen rá lehetett fogni a piros lapra, de most is ugyanaz volt, csak, akkor 45 percig toltak be minket, most meg az utolsó 30-ra, de továbbra se tudtunk mit kezdeni az ívelésekkel.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Meg se lepődtem. Jól elbasztak.
- ateeemadrid
Lehet focizni egész megtanultunk, de igazi örökvesztes balfaszok vagyunk, amég ezt nem rakjuk rendbe, addig marad az állandó szopás. Márpedig ez kb belénk van kódolva.