Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. november 23., vasárnap 12:37

Milyen nagy gyűlés van most?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 23., vasárnap 12:35

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Pont olvasom, nagyot ment az oreg :kalapos:
Bírókat sem kímélte.
Hatalmas az öreg, UEFA is megkapta.
Akkor mar a BL-ben is szopatni fognak, kivalo. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 23., vasárnap 12:22

Realista24 írta:
Pad'em írta: Perez fickós a nagy gyűlésen. Nyíltan beleállt a ligába és a Barcába. Plusz most jelenti be majd az investort elvileg.

Rm95 majd kérjük a helyszíni beszámolót! :D
Bírókat sem kímélte.
Hatalmas az öreg, UEFA is megkapta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 11:44

Pad'em írta: Perez fickós a nagy gyűlésen. Nyíltan beleállt a ligába és a Barcába. Plusz most jelenti be majd az investort elvileg.

Bírókat sem kímélte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 23., vasárnap 11:39

Perez fickós a nagy gyűlésen. Nyíltan beleállt a ligába és a Barcába. Plusz most jelenti be majd az investort elvileg.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 18:47

Pad'em írta:
Realista24 írta:

De amúgy miért lenne baj ha nem Madridba repülnek vissza? Ha mondjuk szabad a másnap?

Értem én hogy nek full profi hozzáállás de nem hiszem hogy a szabályok ellen mentek volna ezzel.

Edzesrol logast el tudok képzelni amúgy, miert ne?
Én csak azért nem tudom elképzelni, mert folyamat ott van Valdebebasban több újságíró az edzéseken, erre semmelyik nem hozta le, hogy valaki hiányzott, mikor folyamat megírják ha x/y sérülés miatt kihagy egyet? De egy évvel később egy francia újságíró kitálal, aki már a Mbappé sztorikban is csak folyamat a szart kavarta. Szerintem kamu.
Bemondja hogy sérült, faj a haja, megjott neki, vagy akármi és máris igazoltan lóg. Ilyenre gondolok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 14., péntek 18:39

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Meg azt is írta, hogy lógtak egyesek edzésekről. Bullshit minden ilyen a tavalyi szezonról most bedobott dolog, kiderült volna már rég.
De amúgy miért lenne baj ha nem Madridba repülnek vissza? Ha mondjuk szabad a másnap?

Értem én hogy nek full profi hozzáállás de nem hiszem hogy a szabályok ellen mentek volna ezzel.

Én csak azért nem tudom elképzelni, mert folyamat ott van Valdebebasban több újságíró az edzéseken, erre semmelyik nem hozta le, hogy valaki hiányzott, mikor folyamat megírják ha x/y sérülés miatt kihagy egyet? De egy évvel később egy francia újságíró kitálal, aki már a Mbappé sztorikban is csak folyamat a szart kavarta. Szerintem kamu.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 18:33

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Az Ibizas sztorit félreérted. Az arról szól hogy páran meccs után nem Madridba mentek vissza, hanem Ibizara.
Meg azt is írta, hogy lógtak egyesek edzésekről. Bullshit minden ilyen a tavalyi szezonról most bedobott dolog, kiderült volna már rég.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 14., péntek 18:26

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Az a része a kitaláció, hogy akkor hosszabbít ha Xabit elküldik meg, hogy Ibizán buliznak edzés helyett, és társaik. Ez most remek alkalom, hogy be lehessen dobni gyakorlatilag akármit, ezért is volt akkora baromság ez a hiszti tőle meg a klubtól is, hogy nem büntette meg jelzésértékűen. Egyértelmű volt rögtön, hogy ez lesz.
Az Ibizas sztorit félreérted. Az arról szól hogy páran meccs után nem Madridba mentek vissza, hanem Ibizara.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 18:22

Pad'em írta:
wZoLee7 írta: Szóval ezért írom, hogy nem alaptalan kitalációk ezek, nyilván a megfelelő költői túlzásokkal, de hogy a vezetőség nincs 100%-ban az edző mögött az biztos.
Az a része a kitaláció, hogy akkor hosszabbít ha Xabit elküldik meg, hogy Ibizán buliznak edzés helyett, és társaik. Ez most remek alkalom, hogy be lehessen dobni gyakorlatilag akármit, ezért is volt akkora baromság ez a hiszti tőle meg a klubtól is, hogy nem büntette meg jelzésértékűen. Egyértelmű volt rögtön, hogy ez lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 14., péntek 18:20

wZoLee7 írta: Szóval ezért írom, hogy nem alaptalan kitalációk ezek, nyilván a megfelelő költői túlzásokkal, de hogy a vezetőség nincs 100%-ban az edző mögött az biztos.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 17:31

hehetheoriginal írta: most az, hogy latjuk mi "belülről" a hibákat, meg nyilván fotelbú jobban tudjuk, de:
vezetjük 3 ponttal a bajnoksag majd' harmadánál a dolgokat, 1 vereség, 1 döntetlen.
beellben sima továbbjutó hely 3 ponttal az elsőtől lemaradva.

nyilvan latjuk, hogy akadozik a játék képe, minőségben sem vagyunk az elvárt szinten, hianyposztok vannak, sok jatekos nem eleg jo egyszeruen.
de ősszel, 2,5 honappal az indulas utan, uj edzovel, uj edzoi stabbal, ezek a nyomorultak mar mindent kepesek leirni, hogy mekkora krizis van az oltozoben, hianyzik a stabilitas, a kovetkezo pillanat mar vizvalaszto, elet-halal kerdese.... szanalmas bazmeg. fonokekent, kiirna vagy elemtenne egy ilyet, mielott ranyom a post gombra, olyan sallert kapna, hogy csattanna az ajton, hogy takarodjal vissza irjal valamit normalisan, vagy ha nincs mit irnod, akkor takarodjal kepapot hajtogatni az utcara.
ilyen csuszomaszo ejjelifereg spanyolok, semmirekellő alakok, akik csak elszivjak a friss levegot a tobbi embertol.
Adom. Csak itt a főnöke nyomja az entert és meg tapsol is hozza :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 14., péntek 17:28

Nem feltetlenul adok pletyikre, de borus kepet festene a klubrol, ha egy ilyen retardalt jatekos miatt kene barmilyen edzotol is megvalni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 14., péntek 16:29

Azt látom, hogy eddig bárki lecserélhető volt, a hiszti óta meg nem az. Vinicius kb 180 percig nem tudott védőt megverni, semmi nem indokolta hogy ne őt vegyék le de maradhatott. Erre még pofázott hogy az edző nem akar nyerni. Azt is látom hogy a hiszti óta bár a statjai nem rosszak de vissza vett védekezésben, melóban. Rengeteg szituáció volt ahol mellette indult az ellenfél védője a labdával támadást vezetni Ő meg sétálva nézte. Ilyenek után Xabi eddig levette és beküldött valakit aki hajlandó futni is. Már nem teheti. Szóval ezért írom, hogy nem alaptalan kitalációk ezek, nyilván a megfelelő költői túlzásokkal, de hogy a vezetőség nincs 100%-ban az edző mögött az biztos. Hisz van egybelsős emberünk aki írta már h sokan inkább viniciust támogatják meg hatalmas rajongói vannak a vezetőségben

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 14., péntek 14:06

wZoLee7 írta: Egész biztosan nem alaptalanok. Hisz látjuk, hogy valami megváltozott Vinicius körül a barca meccs óta. Abban is biztos vagyok, hogy vannak akik ha választani kell viniciust választanák az edzővel szemben a vezetőségből. Szóval valahol középen van az igazság, nem olyan sötét mint ahogy sok helyen leírják de az sem igaz, hogy ninc sitt semmi látnivaló
Miért, te mit látsz, mint alap? Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, de mondj már konkrét dolgokat légyszi, mert én tényleg nem látom.
Amit látok a szokásos. A spanyol média egyből ugrik és megír mindent, ami eszükbe jut, amint
1. nem nyerünk zsinórban meccseket
2. van egy megosztó játékosunk (mindig találnak valakit)

Amit még látok, hogy a Barca elleni hisztijét mindenki a saját maga módján kezelné (többnyire a Castilla a minimum, de kb a levegővételtől is eltiltanák a brazilt :D ), viszont Xabi nem hülye, ráadásul kicsit több tapasztalata van azzal, hogy hogyan kell és lehet egy öltözőben a (buta) hisztiző sztárokkal bánni. Emellett ő naponta eddzi a játékosait és jobban látja a személyiségüket, a csapatdinamikát stb.
Úgyhogy ha Xabi szerint rendezték a helyzetet, én elég nyugodt vagyok, hogy a legoptimálisabb döntés történt. Ha Perez szerint és az ellentétes Xabiéval, akkor viszont szarban vagyunk.

Szerintem a vezetőség is tisztában van Xabi Alonso múltjával, kvalitásaival, a Real Madridról alkotott képével és azzal, hogy milyen váltás történik itt éppen Ancelotti után. Emellé ha odatesszük, hogy milyen edzők elérhetők, vagy egyáltalán jöhetnek szóba, úgy gondolom, hogy ők egy hosszú projekt alapjaként tekintenek Xabira.

A játékosok részéről pedig természetes, hogy nem mindig felhőtlenül boldog mindenki. A világ legkompetitívebb, tehetségesebb és a szűk elitet képviselő focistái közül rendszeresen 11 kezd, majd 3-5 pályára kerül hétről hétre. Ettől ez még nem jelenti azt, hogy Xabi "elvesztette az öltözőt". (Más dolog, hogy szerintem egyelőre nem is volt ideje és lehetősége annyira "megnyerni" őket, mint pl Carlónak korábban, ahhoz kell még közös tapasztalat.)

Vinicius meg külön kategória, nem is akarom jobban kinyitni a dolgot, mert ezerszer el lett róla mondva minden, valamint hétről-hétre látjuk, hogy milyen hektikus a teljesítmény-hiszti arány (alias Vinícius-mutató). Szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha minél hamarabb ki tudnánk szállni belőle, és úgy gondolom, hogy nagyon jó úton van a viselkedésével, hogy a vezetőséget is meggyőzze erről. Még akkor is, ha az a kérdés, hogy vagy ő, vagy Xabi marad.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 13:00

most az, hogy latjuk mi "belülről" a hibákat, meg nyilván fotelbú jobban tudjuk, de:
vezetjük 3 ponttal a bajnoksag majd' harmadánál a dolgokat, 1 vereség, 1 döntetlen.
beellben sima továbbjutó hely 3 ponttal az elsőtől lemaradva.

nyilvan latjuk, hogy akadozik a játék képe, minőségben sem vagyunk az elvárt szinten, hianyposztok vannak, sok jatekos nem eleg jo egyszeruen.
de ősszel, 2,5 honappal az indulas utan, uj edzovel, uj edzoi stabbal, ezek a nyomorultak mar mindent kepesek leirni, hogy mekkora krizis van az oltozoben, hianyzik a stabilitas, a kovetkezo pillanat mar vizvalaszto, elet-halal kerdese.... szanalmas bazmeg. fonokekent, kiirna vagy elemtenne egy ilyet, mielott ranyom a post gombra, olyan sallert kapna, hogy csattanna az ajton, hogy takarodjal vissza irjal valamit normalisan, vagy ha nincs mit irnod, akkor takarodjal kepapot hajtogatni az utcara.
ilyen csuszomaszo ejjelifereg spanyolok, semmirekellő alakok, akik csak elszivjak a friss levegot a tobbi embertol.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 14., péntek 12:58

Egész biztosan nem alaptalanok. Hisz látjuk, hogy valami megváltozott Vinicius körül a barca meccs óta. Abban is biztos vagyok, hogy vannak akik ha választani kell viniciust választanák az edzővel szemben a vezetőségből. Szóval valahol középen van az igazság, nem olyan sötét mint ahogy sok helyen leírják de az sem igaz, hogy ninc sitt semmi látnivaló

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 14., péntek 11:50

Real Madrid have strong support and confidence for Xabi Alonso despite the many rumours that are spreading recently.

Everything that is said through the media about problems within the club or the dressing room is unfounded.

Performance stability is missing, and Xabi Alonso himself knows it. He is well aware of what Real Madrid is and what it means. Media pressure does not scare him, and he realises that the next moment is crucial for him.

The coach's current goal is to restore the strength of the team.

— @jfelixdiaz

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 12., szerda 21:25

Faust írta: Ha jol emlekszem Lopetegui kibaszasa elott ket hettel is volt kommunike a total trustrol. :mrgreen:
Azért merem remélni, hogy a spanyol, klub legenda, csapatnál megbecsült Alonsot csak nem basszák ki, mert le merte cserélni egyszer Vinit és az hisztizett, majd durcás gyerekként motymorog róla a pályán..

Azért ha kifúrják Alonsot innen az durva lenne tényleg.

Akkor csak kézilabdát nézek onnantól. :kalapos:
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 12., szerda 21:20

Ha jol emlekszem Lopetegui kibaszasa elott ket hettel is volt kommunike a total trustrol. :mrgreen:

Vissza: