Kylian Mbappé - 10
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 10
ha sérült ne játszon ha játszik nem kifogás. a szezon kezdete óta extrém mód tőle függ minden meccsünk ami nagyon egészségtelen. természetes, hogy lesznek gyengébb meccsei de akkor kompenzálni kell ami jelenleg nem nagyon megy.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Azert kivancsi lennek mennyire serult az a boka, ettol fuggetlenul igazad van.Galacticos írta: Rohadt jol kezdte a szezont de azert ez a harmadik meccs volt amikor erezheto volt rajta hogy akkor se fog golt loni ha reggelig tart a meccs.
Egalnal ott volt ket ziccer.. kar erte hogy mindketto a lababa maradt.
- Galacticos
Rohadt jol kezdte a szezont de azert ez a harmadik meccs volt amikor erezheto volt rajta hogy akkor se fog golt loni ha reggelig tart a meccs.
-
nuevo_ericco
Ha az UEFA nem lenne korrupt senkiháziak gyülekezete, és nem vette volna be a PSG olcsó trükkjét, hogy egy nyáron két rekordot döntve is leigazolja Mbappét és Neymart, akkor minimum egy év CR, karim és Mbappé is összejöhetett volnaHalfkey írta: Cseszett dühítő hogy nem láthattam egy szezont sem ahogy a Realban Karim és Mbappé együtt tolja a bugit.
Cseszett dühítő hogy nem láthattam egy szezont sem ahogy a Realban Karim és Mbappé együtt tolja a bugit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim:
„Mbappé sokkal jobb ebben a szezonban; a gólszerzés nem újdonság számára. Megtette a PSG-ben, és a Real Madridban még sokkal többet fog szerezni.
Amit Kylian-tól várunk, az az, hogy amikor lehetősége adódik, akkor gólra váltsa. Ez a Real Madrid lényege.
A Real Madridnak nagy szüksége van rá, és vannak mérkőzések, ahol egyszerűen kötelező gólt szereznie – például az Atlético Madrid vagy a Liverpool ellen. Ezek a csapatok visszahúzódnak, és neki kell előlépnie, megoldani ezeket a helyzeteket. Össze kell játszania Viníciusszal.
A Real Madrid ezekre a pillanatokra vár Mbappé-tól, hogy hazahozza a Bajnokok Ligáját. Úgy gondolom, meg tudja csinálni a többiekkel együtt. Egyedül nem megy. Szüksége van Viníciusra, a többiekre… így működik ez.
Szerintem Vinícius, Mbappé, Rodrygo (még ha nem is játszik sokat), Bellingham… nekik kommunikálniuk kell. Az egyiknek a gólszerzés a feladata, a másiknak a gólpasszok.
Nem fogjuk Bellinghamet arra utasítani, hogy ő szerezze a gólokat, mert az Mbappé dolga. Ahogy arra sem, hogy legyen klasszikus tízes, mert az Bellingham szerepe. Beszélniük kell egymással.
Most jobb, mint korábban, de még inkább ezekre a pillanatokra kell koncentrálnia, amikor a Real Madridnak igazán szüksége van rá – mert minden adottsága megvan ahhoz, hogy megcsinálja.”
„Mbappé sokkal jobb ebben a szezonban; a gólszerzés nem újdonság számára. Megtette a PSG-ben, és a Real Madridban még sokkal többet fog szerezni.
Amit Kylian-tól várunk, az az, hogy amikor lehetősége adódik, akkor gólra váltsa. Ez a Real Madrid lényege.
A Real Madridnak nagy szüksége van rá, és vannak mérkőzések, ahol egyszerűen kötelező gólt szereznie – például az Atlético Madrid vagy a Liverpool ellen. Ezek a csapatok visszahúzódnak, és neki kell előlépnie, megoldani ezeket a helyzeteket. Össze kell játszania Viníciusszal.
A Real Madrid ezekre a pillanatokra vár Mbappé-tól, hogy hazahozza a Bajnokok Ligáját. Úgy gondolom, meg tudja csinálni a többiekkel együtt. Egyedül nem megy. Szüksége van Viníciusra, a többiekre… így működik ez.
Szerintem Vinícius, Mbappé, Rodrygo (még ha nem is játszik sokat), Bellingham… nekik kommunikálniuk kell. Az egyiknek a gólszerzés a feladata, a másiknak a gólpasszok.
Nem fogjuk Bellinghamet arra utasítani, hogy ő szerezze a gólokat, mert az Mbappé dolga. Ahogy arra sem, hogy legyen klasszikus tízes, mert az Bellingham szerepe. Beszélniük kell egymással.
Most jobb, mint korábban, de még inkább ezekre a pillanatokra kell koncentrálnia, amikor a Real Madridnak igazán szüksége van rá – mert minden adottsága megvan ahhoz, hogy megcsinálja.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Felőlem a portást is dughatja, ha ennyi gólt rúg. Nem vagyunk egyformák, az értékek ugye..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ha nagyon bele akart volna kötni felhozhatta volna, hogy abból 290-et a Francia ligába szerzett.
Vagy ha Ronaldohoz mérjük, ő sokáig inkább középpályán volt játszatva, nem rá volt kihegyezve a gólszerzés.
de egy bu*is viccet könnyebb volt bedobni
Vagy ha Ronaldohoz mérjük, ő sokáig inkább középpályán volt játszatva, nem rá volt kihegyezve a gólszerzés.
de egy bu*is viccet könnyebb volt bedobni
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Látom vannak bajok fejben nálad..rikko írta:24 évesen meg fiúja volt, azért az se semmiRealista24 írta: Mbappe 400. gólját is megszerezte, 26 évesen.
For comparison:
Ronaldo was 28
Messi was 27
Lewandowski was 30
Kane was 30![]()
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
24 évesen meg fiúja volt, azért az se semmiRealista24 írta: Mbappe 400. gólját is megszerezte, 26 évesen.
For comparison:
Ronaldo was 28
Messi was 27
Lewandowski was 30
Kane was 30
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe 400. gólját is megszerezte, 26 évesen.
For comparison:
Ronaldo was 28
Messi was 27
Lewandowski was 30
Kane was 30
For comparison:
Ronaldo was 28
Messi was 27
Lewandowski was 30
Kane was 30
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem is rendben van, jo dontes, hadd pihenjen egy 10 napot, tegnapin a ket golja mellett nem latszott, hogy serult lenne az a boka.
thereisonly1ronaldo
Én erről valahogy lemaradtam.Realista24 írta:Meg bosszantobb, hogy olyan szintu ekezest kapott itt, mint kevesen.wZoLee7 írta:
Még bosszantóbb, hogy erőltettük a rayo ellen úgy h látszott egy félidő alatt, valami nincs rendben.
Egyébként ha sérült és játszik, az 2 ember felelőssége. Egyik az ő maga, a másik meg az edző. De mivel őket nem illik kritizálni, így marad a harmadik. Vini az oka ennek is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szerintem meg nincs semmi baja. Hivatalos az első hely a Franciáknak úgyhogy jön pihenni, mert most megint hónapokig pörögni fog a 90 perc neki.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg bosszantobb, hogy olyan szintu ekezest kapott itt, mint kevesen.wZoLee7 írta:Még bosszantóbb, hogy erőltettük a rayo ellen úgy h látszott egy félidő alatt, valami nincs rendben.flori írta: Megy vissza Madridba, továbbra sem gyógyult meg a múltkori serülése.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még bosszantóbb, hogy erőltettük a rayo ellen úgy h látszott egy félidő alatt, valami nincs rendben.flori írta: Megy vissza Madridba, továbbra sem gyógyult meg a múltkori serülése.
- flori
Megy vissza Madridba, továbbra sem gyógyult meg a múltkori serülése.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Azt írtad, hogy most kellett volna előadni valamit, én kérdeztem, hogy miért most kellett volna?RaúlCF írta:én is ennyit írtam. szar volt. a csapat is szar volt. ha szarul megy az ember a vezérre néz, hogy most mi legyen főnök. merre menjünk?ateeemadrid írta: Elvárható valakitől, hogy minden meccsen hibátlan legyen? Ma szar volt, nem ezt vitattam.
Ezzel a logikával, ha lehoz most megint 15 jó meccset, a 16.on meg gyenge lesz és kikapunk, megint beírod, hogy most kellett volna előadni valamit?
Erre próbáltam rávilágítani, hogy nem várhatod, hogy minden meccsünket megnyerje. Néha a többiek is hozhatnának extrát, nem csak TBO meg teki.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én is ennyit írtam. szar volt. a csapat is szar volt. ha szarul megy az ember a vezérre néz, hogy most mi legyen főnök. merre menjünk?ateeemadrid írta: Elvárható valakitől, hogy minden meccsen hibátlan legyen? Ma szar volt, nem ezt vitattam.
- ateeemadrid
Elvárható valakitől, hogy minden meccsen hibátlan legyen? Ma szar volt, nem ezt vitattam.RaúlCF írta:mint állítólagos vezérbika és világlegjobb játékosa egy kicsit több elvárható tőle nem? ilyenkor kéne a hátára venni a csapatot és győzelemre vonszolni nem? borzasztó tompa volt ma. eleve nem volt sok lehetősége de játékba se nagyon szállt be és ami elékerült azt is rendre elrontotta. mennek itt az összehasonlítások Ronaldoval de nagyon messze van. mindezt mondom úgy hogy idén eddig nagyon bivaly amit csinál.ateeemadrid írta:
Miaz, hogy most kellett volna? Minden meccsen elvárás mostantól a tripla, vagy mi?