Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
elszabadulni látszik a pokol

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
én veled vagyok, jó a nicked is, előre a világ ellen, adjad nekik![]()
![]()
![]()
![]()
Nemvagyitalosazéééé.vanházad.örült.felugrott.Boniemtűakarod.bábövidözébávilánt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
amúgy kezd értelmet nyerni a mes que en club: adócsalok, dílerek, énekesek
és seftelősök.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
true dat.Csabi írta:nekem nincs bajom az árávál, akár 60 akár 100 akár 140. nekem ezzel a (megszokott) hányinger, sunyi viselkedéssel van bajom, amit mindig csinálnak. az összes szarjankó lenyilatkozta már hogy jaj bél így, jaj bél úgy. felborítanak madridban minden egyensúlyt, csak a pénz számít, nem ér annyit senki. stbstbstb
és ők is ugyanazt csinálják. csak sunyiban, fű alatt.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nekem nincs bajom az árávál, akár 60 akár 100 akár 140. nekem ezzel a (megszokott) hányinger, sunyi viselkedéssel van bajom, amit mindig csinálnak. az összes szarjankó lenyilatkozta már hogy jaj bél így, jaj bél úgy. felborítanak madridban minden egyensúlyt, csak a pénz számít, nem ér annyit senki. stbstbstb
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
monnyuk annyiban igazad van, hogy játékban nemhogy 100 millát, de 30-at is alig ér az emberünk, és nem azért, mert elfárad, mert nem alapozott.....9RoNaLdO9 írta:szerintem mi Bale igazolása után csendbe lehetnénk, hogy kit mennyiért is vásárolt meg a Barca...
én veled vagyok, jó a nicked is, előre a világ ellen, adjad nekik

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor maradj is inkább csendben9RoNaLdO9 írta:szerintem mi Bale igazolása után csendbe lehetnénk, hogy kit mennyiért is vásárolt meg a Barca...

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kíváncsi vagyok, meddig fog még menni a médiában ez a sztori.
Egyébként szerintem sem 57 volt a srác, de azért a 140-et kicsit túlzásnak tartom... No de majd bedobják pár nap múlva, hogy összesítve valahol 573 millió euró és 54627189090 trilliárd ausztrál dollár között perkáltunk a Santosnak.

Egyébként szerintem sem 57 volt a srác, de azért a 140-et kicsit túlzásnak tartom... No de majd bedobják pár nap múlva, hogy összesítve valahol 573 millió euró és 54627189090 trilliárd ausztrál dollár között perkáltunk a Santosnak.
R.M.C.F írta:madridombúlki.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
9RoNaLdO9 írta:szerintem mi Bale igazolása után csendbe lehetnénk, hogy kit mennyiért is vásárolt meg a Barca...
madridombúlki.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Miért is? A kettőnek mi köze egymáshoz?9RoNaLdO9 írta:szerintem mi Bale igazolása után csendbe lehetnénk, hogy kit mennyiért is vásárolt meg a Barca...

Különben is, Bale árát megerősítette mintkét fél. Jó, Levy pár hétig szerette volna fenntartani a 100 milliós látszatot, de Neymar esete messze nem ilyen egyértelmű.
Ám Perez, amikor a 130 milliós üzletet emlegette, nem számította bele már a brazil fizetését is?
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Morientes, Iker, Ramos, Khedira
szerintem mi Bale igazolása után csendbe lehetnénk, hogy kit mennyiért is vásárolt meg a Barca...
-
Arra is van némi esély,mint a lottó5ösre.miért ne lehetne egyébként valós ?

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ja, előleg apuci zsebébe; pont ebből van a balhé --> erről a 10+30 milláról ugyanis senki semmit nem tud semmit (la.is brazil részről a Santos és a DIS ügynökség, csoport), illetve, hogy hova is került hivatalosan és pontosan, na meg persze adómentesen! Ez utóbbi, illetve a FIFA szabályok megkerülése miatt kezd érdekessé válni állítólag a hatóságok számára is!Lehet, hogy létezett az a bizonyos előszerződés, előleggel, amit soha nem vallanak be, mert nem legális.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
Géci írta:Gondolom az ellenünk lőt "bombára" gondolt...Amit Alexis nyert meg, és Carló toszott el, de a csapat is pííhes volt még
...
Amit nekünk lőtt,az zseniális megmozdulás és kivitelezés,zseniális és egyedülálló észrevétel volt.Ott és úgy nem sokan lövik meg úgy és azzal erővel a labdát,illetve azt hogy direkt megpattanóssan rúgta az teljesen kiszámithatatlanná tette....... Ezt azért illik meglátni. A speakerek is észreveszik.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Szerintem teljesen mindegy mennyibe került. A kutyát nem kéne, hogy érdekeljen. A 60 millió is sok bárkiért, főleg egy "újoncért". A reális ára az 30 körül lett volna.
Attól egyébként, hogy Perez 100 milliót ajánlott még nem jelenti azt, hogy a többi csapatnak többet kellett volna. Lehet, hogy létezett az a bizonyos előszerződés, előleggel, amit soha nem vallanak be, mert nem legális. De lehet, hogy Neymar nem akart máshova menni. Vagy az is lehet, hogy 100 milliót fizettek érte, és akkor mi van? Ha bizonyít, akkor megérte, ha nem, akkor jó nagy mélytorok lett belőle, akármennyibe is került.
Attól egyébként, hogy Perez 100 milliót ajánlott még nem jelenti azt, hogy a többi csapatnak többet kellett volna. Lehet, hogy létezett az a bizonyos előszerződés, előleggel, amit soha nem vallanak be, mert nem legális. De lehet, hogy Neymar nem akart máshova menni. Vagy az is lehet, hogy 100 milliót fizettek érte, és akkor mi van? Ha bizonyít, akkor megérte, ha nem, akkor jó nagy mélytorok lett belőle, akármennyibe is került.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
miért ne lehetne egyébként valós ? neymar szabadon igazolható lett volna januárban, szerintem játékos nem volt még a világon, akit a szerződésének lejárta előtt fél évvel 57 millióért kaparintottak meg.de az 57 sem valós szerintem
mindegy, majd kiderül, én mondom, felkészültem arra, hogy azt is kihozzák a végére, hogy 200 volt.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem most kezdődött a buli; ez a Jordi Cases/vagy Casas (Barca pártóló tag egyébkéntleszarom mennyi volt Neymar most már úgyse derül ki soha.

Mindenesetre mostanában szépen sokasodnak a rések azon a kikezdhetetlen, tökéletes, gránátvörös-kék katalán pajzson, imidzsen!

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nokiás dobozban
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Azt bírom a fórumban a legjobban, hogy idővel mindenki lebukik!Drake írta:Áruljátok már el,hogy miből fizettük volna ki azt a 100 feletti összeget?Minket nem támogatnak bankok...

Danomicsot senki se tudja überelni. Az a srác überkirály volt.

De szép próbálkozás volt.

Szerintem készpénzzel fizettek, persze apróval.