1.Szerintem csak simán átb...ták őket az amerikaiak.kiserik írta: Én simán el tudom hinni, hogy OV nem hazudott. Trumpból is és OV-ból is kinézem, hogy megállapodtak, amíg ők vannak hatalmon, addig megadja Trump OV-nak a mentességet. Nem barátságból, hanem érdekből. Persze amint változik a helyzet, akkor változik más is. Ezt viszont hivatalosan lepapírozni nem lehet két ország között. Erre utalhat az is, hogy nem álltak ki mindketten a megállapodás után egy közös beszámolóra (ahogy szokás), mert más lett volna a kommunikáció. Trump nem mondhatja, hogy Viktornak megadom, de ha nem ő nyer, akkor megvonom. Hivatalosan először 1 év (ami ugye fél év, mert április 15-től vége a fűtési időszaknak), utána meg majd elválik, hogy ki folytatja az ország kormányzását. Az egész móka akkor fog maximum kiderülni, ha jövő ilyenkor is OV lesz a miniszterelnök.
Vagy
2.Annyira nagy csinnadrattával mentek ki hogy na majd ők elrendeznek mindent ők nagyon jók nagyon profik.
Aztán jött az arcul csapás hogy mégsem.De mivel már bereklámozták magukat így kurva gáz lett volna bevallani ezután hogy gyerekek ezt megszívtuk.
Szerintem.
Mindenesetre nagyon vicces ahogy erőlködnek.
Ami nem vicces az az 500 milliárd forint amit vállaltak ezek az őrültek.