OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
cart

Re: OFF

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 15., szombat 20:37

Sajnos több mint 24 óra megcsinálni
:D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. november 15., szombat 20:31

cart írta: Lehet de legalább konzisztens minőségű, nem az van hogy 5000-ert vagy még lehet enni vagy nem :mrgreen:
Holnap ráérek tesó :coffee: :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 15., szombat 20:29

Lehet de legalább konzisztens minőségű, nem az van hogy 5000-ert vagy még lehet enni vagy nem :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. november 15., szombat 19:27

cart írta:
hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni :lol: :mrgreen:
Azt hinné az ember de ezeknel a különböző felkapott díjnyertes pizzeriaknal a leggtobnel én is jobbat csinálok a 100 ezres elektromos kemencevel. Kb egy kezemen meg lehet számolni Budapesten hány helyen tudják megsutni úgy a pizzát hogy ne legyen szetegetve az alja vagy ne maradjon az abroncs közepe nyers.
Dehogy csinálsz :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2025. november 15., szombat 18:50

Passata Szentendrén és Budapesten is van. Hibátlan mindig, pedig már sokszor próbáltam.
Az Igen nálunk is nagy kedvenc a feleségemmel.
Pit-Stop Esztergomban, hogy vidéki helyet is írjak.
A többi tippet köszi!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 15., szombat 18:10

Igen, az. Szerintem a Manu+ is kiemelkedot tud, sokkal olcsobban, mint a versenytarsai.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. november 15., szombat 15:15

Salve ami az orvosi egyetem egy részénél van?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 15., szombat 14:53

Circo, salve, belli di mamma

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2025. november 15., szombat 14:42

kodo írta: Mondjátok már akkor azt a top 3-4 helyet bpen. :mrgreen:
All'Angolo Pizzéria. Életem legjobb pizzáját ott ettem eddig.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. november 15., szombat 14:19

Riso, La Piccola Napoli, Salve
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. november 15., szombat 14:14

Dellarosso meg az igen az jó, ponte az okés, a többi ajánlás jöhet ide is :D

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. november 15., szombat 13:46

Mondjátok már akkor azt a top 3-4 helyet bpen. :mrgreen:
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 15., szombat 12:27

Forni di Napoli például az egyik leginkább felhypolot igénytelen lehuzos hely Budapesten, ott például adtak ki nekem szenesre égett pizzát.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. november 15., szombat 12:17

cart írta:
hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni :lol: :mrgreen:
Azt hinné az ember de ezeknel a különböző felkapott díjnyertes pizzeriaknal a leggtobnel én is jobbat csinálok a 100 ezres elektromos kemencevel. Kb egy kezemen meg lehet számolni Budapesten hány helyen tudják megsutni úgy a pizzát hogy ne legyen szetegetve az alja vagy ne maradjon az abroncs közepe nyers.
te milyen helyeken jarsz? en meg nem ettem se szetegett se nyers pizzat se bpn se mashol

ui dislikeot nem tolem kaptad
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 15., szombat 10:41

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 11:25

Heti 3 kenyeret sütök, de legfeleslegesebb dolog a konyhában a dagasztógép lett, miután volt egy jó workshopon. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 14., péntek 10:53

Sima pizzára nem is költöttem ennyit, ahogy írtam is egy 40 ezres gépem van rá amit egyébként emag kuponért vettem, szóval emlékeim szerint talán 1000 forint cash volt amit beleraktam :) Nyilván másra is költhettem volna a kupont.

De mivel konkrétan nincs normális gluténmentes pizza Magyarországon egyetlen étteremben sem, így sajnos ezt vagy megoldjuk így vagy nem eszik soha ilyet. Meghívom majd Carvajalt is.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 14., péntek 10:44

hehetheoriginal írta: hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag :lol:
ilyen szinten nem erdekel az evés téma, vannak ismerőseim, akik vallásos szinten vannak ezzel, e körül forog az életük - kb ez lehet az egyetlen örömük az életben -, probalok nagyjabol egeszsegesen enni, de konkrét specific pizzasütő... nem értem annyira. de oké, azt elfogadom, hogy mikor jonnek vendegsegbe vagy hetente, kethetente osszeul a család pizzázni, akkor talán van értelme. de nem a milliós nagyipari cuccnak, bitchplease. komolytalan. ez olyan, hogy muszáj a legujabb iphone másfél millióért, de közben csak youtube meg whatsapp megy rajta egesz nap...miafasznak
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb :lol:
Ezt megértem, nekem bassza az agyam mikor valaki jön hogy milyen speckó profi cuccot vett, de már akkor tudjuk hogy úgysem fogja (ki)használni. Persze az ő dolguk, csak számomra ez felesleges pénzkidobás, még ha nem is az én pénzem, mert értelmetlen.
Én egyszer konyhai robotgépet vettem csak a dagasztó funkció miatt, szintén pizzához :kalapos: de használom is! :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 10:30

hehetheoriginal írta: hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag :lol:
ilyen szinten nem erdekel az evés téma, vannak ismerőseim, akik vallásos szinten vannak ezzel, e körül forog az életük - kb ez lehet az egyetlen örömük az életben -, probalok nagyjabol egeszsegesen enni, de konkrét specific pizzasütő... nem értem annyira. de oké, azt elfogadom, hogy mikor jonnek vendegsegbe vagy hetente, kethetente osszeul a család pizzázni, akkor talán van értelme. de nem a milliós nagyipari cuccnak, bitchplease. komolytalan. ez olyan, hogy muszáj a legujabb iphone másfél millióért, de közben csak youtube meg whatsapp megy rajta egesz nap...miafasznak
szüleim anno megvették a nagy nice kenyérsütőt, használták kb 3-szor.... ebbol indulok ki, hogy nálam csak a helyet foglalná kb :lol:
Kb. ugyanigy vagyok vele en is. De mondom, ez olyan osszegu cucc, ami nem ordogtol valo.

Kenyersuto, alig vartam, hogy ra tudjam sozni valakire :lol: :lol: azota is atkozza a nevemet :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 10:18

hat vannak olyan napok, hogy felbontok egy lidl salátát meg ráborítok egy tonhalkonzervet, aztán voilá michelincsillag :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: