OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 10:11

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:
Az 5 euros ristorante gourmet dobozos pizza 250 fokon valo megsutesere gondolsz? :mrgreen:
csinálni, nem (csak) sütni te nagyfejű :lol:
Jo, ugy gondoltam, hogy neked ez mar a csinalas :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 10:09

Realista24 írta:
az tény, de simán normális pizzát csinálok normál sütőben is.
Az 5 euros ristorante gourmet dobozos pizza 250 fokon valo megsutesere gondolsz? :mrgreen:
csinálni, nem (csak) sütni te nagyfejű :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 10:08

az tény, de simán normális pizzát csinálok normál sütőben is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 10:06

pizzát sütni és zabálni, az hobbi :lol:
gg :kalapos:
tudod mibol keszited, mikor keszited, mit teszel ra,
az tény, de simán normális pizzát csinálok normál sütőben is. de nyilván itt high-end gourmet arcok vannak, akik szimplán kiokádják, ha nem 20k-s szarvasgomba van a tetején :mrgreen:
az x86 desktop mar csak a visszafele kompatibilitas miatt letezik.
és még sok sok évig ez lesz, az egész világ x86-on van még mindig.
amugy telekommunikáció
Alternativa egy akarmilyen PC a sarokba
az van, de azon a gameplay megy, nem disznolkodnam ossze munkadolgokkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. november 14., péntek 10:08-kor.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 10:03

hehetheoriginal írta: én értem, hogy 4 fős család, de nekem fura, hogy ennyi pizzát esztek, hogy megérje egy sütő, de ennyi az egész, ki hogy gondolja, szive joga
500 eurorol van szo, es tudod mibol keszited, mikor keszited, mit teszel ra, stb. es jo esellyel nem akkor kel eletre a teszta, amikor mar a gyomrodban van.

Havi egy csaladi pizzazassal is megeri, nem beszeve arrol, ha mondjuk vendegeket hivsz, es porgeted ki a pizzakat egymas utan.
A 20 pizzazassal is hulyeseget irtam, mert jo az tiznek is, ha olyan helyre mesz, ahol valoban jot is csinalnak.

Nem beszelve arrol, hogy fun, meg gyerekkel is lehet csinalni, kreativkodni, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 10:03

hehetheoriginal írta: én értem, hogy 4 fős család, de nekem fura, hogy ennyi pizzát esztek, hogy megérje egy sütő, de ennyi az egész, ki hogy gondolja, szive joga
Hobbinak hívják, nem mindenkinek a madridomon trollkodás az. :mrgreen: :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 14., péntek 10:01

hehetheoriginal írta:
Virtuálisan lehet, de miért akarsz ilyen hülyeséget? :mrgreen:
megy rajta, de a kérdés, hogy normálisan-e :mrgreen:

munkahoz kell, nyilvan nem saját szórakoztatásomra :lol: , az egész környezet, minden program, app, full x86, igy az armmal kompatibilitási gondok vannak mindig
Ezt valoszinuleg el fogja dobni az ipar, az x86 desktop mar csak a visszafele kompatibilitas miatt letezik.
Alternativa egy akarmilyen PC a sarokba, aztan remote desktop.

Autoipar?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:59

Budapesten mondjuk vannak nagyon jók, kapásból tudok 3-4-et ahol tényleg patika.
nem is a dürümkepap özil féle "jabythewaytudunkpizzátis" tipusu olajban csattogó igénytelen okádék pizzériákról beszélek.

én értem, hogy 4 fős család, de nekem fura, hogy ennyi pizzát esztek, hogy megérje egy sütő, de ennyi az egész, ki hogy gondolja, szive joga
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 9:54

hehetheoriginal írta: aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni :lol: :mrgreen:
Pizzériák felében kb. nyers tésztát kapsz 4000 forintért, aznap reggeli kelesztéssel, teszkós szalámival. Max ha szerencsés vagy előző este begyúrták és hűtőzték már. Köze nincs a nápolyi stílusú pizzához. Budapesten mondjuk vannak nagyon jók, kapásból tudok 3-4-et ahol tényleg patika.

Vadkovászosat csináltam már itthon, az tényleg utánozhatatlan, csak sajnos mivel nincs pizzakemencém, egyszer tudtam egy cimborámnál kipróbálni milyen is lesz tényleg.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:53

zsuninnyo írta:
hehetheoriginal írta: M4 vagy m5 macbookot vennek, ha kapnek ra valaszt, :mrgreen: hogy az x86 windows megy e rajta vegre normálisan, de ugy nez ki varni kell meg par evet azok alapjan, amit neten olvasok
Nem, nem megy es nem is fog.
igy is lehet sporolni vegulis :lol:
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 14., péntek 9:51

hehetheoriginal írta: M4 vagy m5 macbookot vennek, ha kapnek ra valaszt, :mrgreen: hogy az x86 windows megy e rajta vegre normálisan, de ugy nez ki varni kell meg par evet azok alapjan, amit neten olvasok
Nem, nem megy es nem is fog.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 9:50

hehetheoriginal írta: de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni :lol: :mrgreen:
Most amirol Halfi beszel, az nagyjabol 50-60 pizza ara vagy ha ugy tetszik, akkor egy negy fos csalad 20 pizzazasa.

Bytheway, keves helyen ertenek hozza igazan, de tobb helyen kevesbe, mintha magadnak csinalod. Eletem legjobb pizzait egy baratom sutotte eddig + amit Napolyban ettem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:47

de hogy tudtok ennyit zabálni bazmeg, hogy milliós pizzasütőkre megy a lé, hát évekig minden nap pizzát eszel se térül meg az ára, aztán egy pizzériában hátha még értenek is hozzá, hogy kell normálisat sütni :lol: :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 9:46

Nika91127 írta:
Marky írta: En egy Dyson porszivot veszek vegre, mert a lakasban nem fer el egy nagyobb gep, de cserebe a varosi por az jon be folyamatosan :mrgreen: Ha nem valik be, akkor 14 napon belul elallok a vasarlastol.

Macbook is tervben van az asszonynak, de egyelore meg jol mukodik a kis Thinkpadje.
V12 slim van, imádjuk. Ott nem kell már a gombot nyomkodni folyamat. A gari is frankó, amikor baj volt, a komplett gépet cserélték, a gari meg újraindult.
Slim Submarine verzio itthon 268k BF akcioban gyartotol. Nemetektol rendelve 469 euro + ajandekba adjak hozza a Floor Dok-ot. :roll:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 14., péntek 9:40

nmate írta:
Halfkey írta:gluténmentes nápolyi pizza meg elég speckó
Off az offban, de az szép kis ragacsozás lehet, gondolom nem kell a hagyományos módon nyújtani, mert szétesik azonnal.

5 év múlva meg ide sem kell írni, mert éjáj megmondja hol van BF és azonnal meg is veheted: https://stripe.com/en-hu/newsroom/news/ ... t-checkout :kalapos:
Már dagasztani sem hagyományos módon kell mert nem tapad össze, hanem azzal a fejjel amiket a robotgépek palacsinta/gofri tésztához ajánlanak, magas fordulatszámon csapatni neki. Aztán igen, kelés után finoman kézzel széttologatni. Recept is kicsit más, de a végeredmény még számomra is nagyon jó volt (aki nem vagyok lisztérzékeny). Pár hete voltam kurzuson, az egyetlen hátránya hogy sajnos eszközigényesebb. A sima pizzákat a gyerekeknek megkelesztem a kenyérsütőmben, és egy kis 400 fokot alig hozó 40 ezres sütőben is gyönyörű légiesre sül a tésztája (ha jó lisztből csinálom).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 9:35

hehetheoriginal írta:
Konyhai robot
az van már, nem? :mrgreen:
azert se kell pl szep karórát ajándékba venni pl karácsonykor, mert pl van óra a sütőn :kalapos:

pizzakemencét meg építek neked lerúgott sittből meg téglából, felesleges költeni rá :mrgreen:
Egyszer vettem egy kulteri samottbol epitett sparheltet. Sutesre, bogracsra, minden loszarra jo kategoria.

Na, a tetejen a vaslap puposra hajlott a hotol, amit odadurrantottam neki. A vakolatot ledobta magarol, es annyira se birta a kulteret, mint egy csomag wc papir :lol: Kozel 300ezerert jo moka volt.
hehetheoriginal írta:
Mondjuk ezt az 5 forintost elvittem volna én is ha meg engedi venni :D :D :D
ahogy nézem több ilyen hirdetés is van, sztem fel hivni a hirdeto ceget, mi mennyi, aztan mondanak vmi parszazezres arat, ahogy szokas.
Ez mondjuk szerintem 5-10 millios kategoria, szoval egy gurigaig jo vagyok, ha intezed.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 9:33

Halfkey írta:gluténmentes nápolyi pizza meg elég speckó
Off az offban, de az szép kis ragacsozás lehet, gondolom nem kell a hagyományos módon nyújtani, mert szétesik azonnal.

5 év múlva meg ide sem kell írni, mert éjáj megmondja hol van BF és azonnal meg is veheted: https://stripe.com/en-hu/newsroom/news/ ... t-checkout :kalapos:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:33

ahogy nézem több ilyen hirdetés is van, sztem fel hivni a hirdeto ceget, mi mennyi, aztan mondanak vmi parszazezres arat, ahogy szokas.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 14., péntek 9:19

Beltériben gondolkodom elsősorban, N3 vagy hasonló. Magas hőfok kell mert asszony lisztérzékeny, a gluténmentes nápolyi pizza meg elég speckó :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 9:18

Halfkey írta: Konyhai robot meg pizzakemence ha belefut valaki linkelhet :)
Ez nem fog segíteni, de AVX-nek volt előrendelésben 50-ért egész jó kis elektromos pizzakemence, sajnos kifogyott. De ha lesz 70-ért később, annyiért is nagyon jó.

Vissza: