https://gasztroapro.hu/konyhagepek/pizz ... 246250.htmHalfkey írta: Konyhai robot meg pizzakemence ha belefut valaki linkelhet![]()
Az a baj, nem tudom kosarba tenni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 9:18
https://gasztroapro.hu/konyhagepek/pizz ... 246250.htmHalfkey írta: Konyhai robot meg pizzakemence ha belefut valaki linkelhet![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:18
az van már, nem?Konyhai robot
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. november 14., péntek 9:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 9:02
megy rajta, de a kérdés, hogy normálisan-eVirtuálisan lehet, de miért akarsz ilyen hülyeséget?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 9:00
Nekem egy suto kellett volna, egyet vettem mar BF elott, eleg jo aron. Most BF-en egyet talaltam ami talan jo lehetett volna, de nyilvan a velemenyek szarok a termekrol.filatáska írta: Ki mit nézett ki az idei Black Friday-re? Bármilyen témakör érdekelne.![]()
Gondolom hazai oldalak lófasz kamuk árat emelnek előtte 1 hónappal, hogy aztán előadják mekkora akciók.![]()
Úgyhogy jöhetnek külföldi termékek, akár konkrét honlapokról, bármit szívesen olvasok!![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. november 14., péntek 8:41
V12 slim van, imádjuk. Ott nem kell már a gombot nyomkodni folyamat. A gari is frankó, amikor baj volt, a komplett gépet cserélték, a gari meg újraindult.Marky írta: En egy Dyson porszivot veszek vegre, mert a lakasban nem fer el egy nagyobb gep, de cserebe a varosi por az jon be folyamatosanHa nem valik be, akkor 14 napon belul elallok a vasarlastol.
Macbook is tervben van az asszonynak, de egyelore meg jol mukodik a kis Thinkpadje.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 8:40
Szüleimnek dobtunk össze egyre tavaly. Istencsászár dolog a Dyson, nekem egy bajom van vele: nincs gyári pót akksi. Utángyártottat kézzel kellett faragni, hogy bemenjen a helyére és hiába ugyanaz a kapacitása, 70%-át tudja. Ill. ami idegesítő nekem, hogy folyamat nyomni kell a V15-nek a gombot.Marky írta: En egy Dyson porszivot veszek vegre, mert a lakasban nem fer el egy nagyobb gep, de cserebe a varosi por az jon be folyamatosanHa nem valik be, akkor 14 napon belul elallok a vasarlastol.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 14., péntek 8:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. november 14., péntek 8:24
Ez egy nagyon jól karbantartható gép, ilyen árért tényleg jó, ha nem játszik a refurbished. Bár jó vékony, íztelen kávét főz (mint mondjuk 1-2 kivétellel az összes superautomata). De ez nem biztos, hogy baj, ha a lidl kávé megy bele.Nika91127 írta: Ha valaki kv főzőt akarna, ez jo áron van.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_p ... 32974.html
Virtuálisan lehet, de miért akarsz ilyen hülyeséget?hehetheoriginal írta: M4 vagy m5 macbookot vennek, ha kapnek ra valaszt,hogy az x86 windows megy e rajta vegre normálisan, de ugy nez ki varni kell meg par evet azok alapjan, amit neten olvasok
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. november 14., péntek 8:22
Én amikor néztem, 150-160 körül volt (ugye ezeknél típusokon belül is van eltérés). Osztrák MM-ben régen voltam, de ja, ott is vannak jó akciók.Realista24 írta:Nem tudom.Nika91127 írta: Ha valaki kv főzőt akarna, ez jo áron van.
Az athuzott ar akkora atveres, mint a haz. Itthon is egy 130-135ezres kavegep, de az osztrakoknal meg kb. barmikor megveszed ennyiert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 14., péntek 8:17
Nem tudom.Nika91127 írta: Ha valaki kv főzőt akarna, ez jo áron van.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. november 14., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 14., péntek 7:58
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 14., péntek 7:43
Nemregen vettem egy laptopot, szeretnek hozza egy gamer fulhallgatot es egy Ps joyistickot.filatáska írta: Ki mit nézett ki az idei Black Friday-re? Bármilyen témakör érdekelne.![]()
Gondolom hazai oldalak lófasz kamuk árat emelnek előtte 1 hónappal, hogy aztán előadják mekkora akciók.![]()
Úgyhogy jöhetnek külföldi termékek, akár konkrét honlapokról, bármit szívesen olvasok!![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. november 14., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 5., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. október 24., péntek 20:54
Nagy szerencse, hogy vagyunk neked, itt levezetheted a feszültséget.hehetheoriginal írta: az ostobaság visz el bazmeg nap mint nap, amit itt olvasok
minden nap 5 agysejt elhal miattatok, pedig nem is szoktam inni, hazudni meg főleg
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 24., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 24., péntek 20:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. október 24., péntek 19:54
ziro4vr írta:Jobbulást!Steve írta: A környezetemben mindenki covidos
Nagy flashbackem lett most, emlékszem Covid alatt írkáltuk kivel mi van, emlékszem ott is jól ledöntött téged ez a szar.
3 hét alatt másodszor vagyok beteg, ez némileg korrelál a fórumos aktivitásom erősödésével igen.![]()
Régi szép idők, akkor még a Máté, Zsombi, R24 féle buzeránsok is gyakrabban voltak itt, mára csak az öreg hehe maradt de ő is minek, olyan arc lett mint Ralp Fiennes karaktere a 28 évves későbben.![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem