Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Vinícius Junior - 7
Nem senkiként erkeztek, agyon voltak hypeolva a brazil mediaban, csak kabaré, hogy neymar ota epkezlab ember nem jott ki egy szazmillios vagy mennyi orszagbol, nagy futballnemzetbol, mig pl a franciak fossak a tehetségeket, es két vilagvalogatottnyi kezdojatekosuk van kis tulzassal
thereisonly1ronaldo
Akkor lassan lehet, hogy nem ártana lecserélni a chief scoutunkatRealista24 írta:Calafat miatt érkeztek aki rongyosra kereste és keresi magát onnan.mentamas írta:
Még ha a többieket írtad volnaVini és Rodrygo szerintem igazi sikersztorik. Senkiként érkeztek, szépen beépültek a csapatba, és kulcsszerepet játszottak két BL-címünkben is. Részben miattuk és Valverde miatt próbálkozunk még mindig a dél-amerikai fiatalokkal.
Páran elég rossz szemmel nézik a klubnál egyenként.
Az meg nem igaz hogy senkikent érkeztek mert akkor nem ennyibe kerültek volna. Portugálok szoktam venni bagóért “senkiket” akikből aztán lesz 50-100 milliós játékos.
Én egyikükről sem hallottam, mielőtt megvettük volna őket. Erre próbáltam utalni, nem az árukra. Reinierért is letettünk egy valag pénzt, aztán azóta sem tudni róla semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Calafat miatt érkeztek aki rongyosra kereste és keresi magát onnan.mentamas írta:Még ha a többieket írtad volnaBlancoMark írta: Azert remelem az utobbi evekbol levonjuk a konzekvenciat es vegre rajovunk, hogu Brazilia egy teljesen masodvonalas utanpotlasnevelo orszagga zullott. Ma mar sajnos nem eleg az utcan nyomni a bort egesz nap aztan onnan beesni valami brazil csapatba. Sokkal melyebben meghatarozza mar a tudomany es az adatelemzes a sportagat es ebben lemaradni latszanak a brazilok.
Vini es Rodrygo utan szerintem a klubnak is eleg volt.![]()
Vini és Rodrygo szerintem igazi sikersztorik. Senkiként érkeztek, szépen beépültek a csapatba, és kulcsszerepet játszottak két BL-címünkben is. Részben miattuk és Valverde miatt próbálkozunk még mindig a dél-amerikai fiatalokkal.
Páran elég rossz szemmel nézik a klubnál egyenként.
Az meg nem igaz hogy senkikent érkeztek mert akkor nem ennyibe kerültek volna. Portugálok szoktam venni bagóért “senkiket” akikből aztán lesz 50-100 milliós játékos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még ha a többieket írtad volnaBlancoMark írta: Azert remelem az utobbi evekbol levonjuk a konzekvenciat es vegre rajovunk, hogu Brazilia egy teljesen masodvonalas utanpotlasnevelo orszagga zullott. Ma mar sajnos nem eleg az utcan nyomni a bort egesz nap aztan onnan beesni valami brazil csapatba. Sokkal melyebben meghatarozza mar a tudomany es az adatelemzes a sportagat es ebben lemaradni latszanak a brazilok.
Vini es Rodrygo utan szerintem a klubnak is eleg volt.![]()
- BlancoMark
Azert remelem az utobbi evekbol levonjuk a konzekvenciat es vegre rajovunk, hogu Brazilia egy teljesen masodvonalas utanpotlasnevelo orszagga zullott. Ma mar sajnos nem eleg az utcan nyomni a bort egesz nap aztan onnan beesni valami brazil csapatba. Sokkal melyebben meghatarozza mar a tudomany es az adatelemzes a sportagat es ebben lemaradni latszanak a brazilok.
Vini es Rodrygo utan szerintem a klubnak is eleg volt.
Vini es Rodrygo utan szerintem a klubnak is eleg volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy ja, edzoba helyében az lenne az ultimate megoldas, kezdetni minden meccsen, aztan ha nem jatszik extran, akkor folyamatosan 60. percben hozni lefele.Vinirol meg, tenyleg ha csak a fele igaz mindennek nalam mar akkor quick sell. Alonso helyebe lecserelgetnem folyamatosan
Ha perec elegedetlenkedik, akkor mondani neki, hogy a csapat az elso, es binicius nem volt eleg jo, biniciusnak is mondani, hogy azert hoztalak le, mert ennel tobb kell. Ha nem tetszik, akkor vagy osszekapja meg jobban magat, vagy ha nem akkor ott az indok perez iranyaba (plusz az uj szerzodeshez tartozo követelések) , hogy el kehessen adni a gecibe.
Win-win minden szempontbol mindenkinek.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Lehetseges, de azt is mondta hogy endrick nagyon jo jatekos es visszakell ternie a jatekba es a jo formajahoz.Realista24 írta:Ezt neked mondta szerintem
Hat halloo, te nem adtal neki lehetoseget egy evig.
Vinirol meg, tenyleg ha csak a fele igaz mindennek nalam mar akkor quick sell. Alonso helyebe lecserelgetnem folyamatosan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo olvas minket.Galacticos írta:A leghangosabbat kell kivagni es peldat statualni.Realista24 írta: Majd meglatjuk, hogy hova fajul a hosszabbitasi ugye, illetve a csapat milyen iranyt vesz a kovetkezo hetekben. De sajnos örök igazsag, hogy edzot mindig konnyebb cserelni, mint 5-6 embert.
Ha edzot cserelunk akkor az vagy az o haverja lesz es tenyleg azt csinal majd amit akar, vagy jon megint aki nem tetszik neki es huzza a szajat.
Igazad van hogy cr es ramos nem igy balhezott, de ott perez tudott hosszutavu dontest hozni ugyhogy kizart az erzelmeket. Most miert nem csap az asztalra hogy mostmar elég?
Carlo Ancelotti: “Managing egos? I think it’s important to have players with ego in the squad, but the individual ego must not be more than the team goals.
Two weeks ago in a Brazil press conference, I said I don’t want to put players that want to be the best player in the World Cup, I want players who want to win the World Cup.
Ezt neked mondta szerintem
Individual ego is important to reach the goals of the squad. And I have to say, it’s not difficult to manage top players because they’re usually the most professional players. One of the most professional players was Cristiano Ronaldo. Another one with an ego and a strong personality is Sergio Ramos, but it’s a good ego for the team.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Ha a fele igaz ennek a sok szarnak már az is rég rossz.
Megint, ismét nem a fociról van szó. Körülötte kell forogjon a világ minden másodpercben. Ezzel nem is lenne gond, ha a jó teljesítményével hívná fel a figyelmet magára, ahogy azt MBappe is tette az utóbbi időkben, pedig a franciának sem könnyen indult a madridi karrierje.
Se Vini, sem más nem érdekel. Engem a Real Madrid érdekel. A focink az nem élvezhető pont mint évek óta, megy a díváskodás, pózolás, pofázás.
Jó lenne a csapatot majd intelligens emberekkel feltölteni, mert látszik, hogy nagyon hiányzik a Kroos, vagy Modric féle stílus a csapatból, mindenféle szinten.
Megint, ismét nem a fociról van szó. Körülötte kell forogjon a világ minden másodpercben. Ezzel nem is lenne gond, ha a jó teljesítményével hívná fel a figyelmet magára, ahogy azt MBappe is tette az utóbbi időkben, pedig a franciának sem könnyen indult a madridi karrierje.
Se Vini, sem más nem érdekel. Engem a Real Madrid érdekel. A focink az nem élvezhető pont mint évek óta, megy a díváskodás, pózolás, pofázás.
Jó lenne a csapatot majd intelligens emberekkel feltölteni, mert látszik, hogy nagyon hiányzik a Kroos, vagy Modric féle stílus a csapatból, mindenféle szinten.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ez a forgatókönyv nagy baj lenne. Majd akkor jönnének évente az ilyen Luxemburgo-félék megint, mert normális edzők manapság már gyakorlatilag kivétel nélkül elkerülik a toxikus elemeket, perifériára rakhatja az egész karrierüket egy komoly bukás. A Bayern is alig talált anno edzőt. Ezt meg a Real Madrid hívószava sem tudja kompenzálni, mert onnan lehet a legnagyobbat bukni.Realista24 írta: De sajnos örök igazsag, hogy edzot mindig konnyebb cserelni, mint 5-6 embert.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre kulon valaszolok.Galacticos írta:
Igazad van hogy cr es ramos nem igy balhezott, de ott perez tudott hosszutavu dontest hozni ugyhogy kizart az erzelmeket. Most miert nem csap az asztalra hogy mostmar elég?
Azert mert a szerzodessel kapcsolatos dolgok mas tema. Ramos 2 evet akart, a policy 1. CR olyan emelest akart, ami szembement a klub fizetesi modelljevel. Mind a ket jatekos tudta, hogy olyat ker, amit nem fog megkapni, elmertek a statuszukat, majd amikor Perez utat mutatott nekik, tovabbra is profikent viselkedtek.
Ramos mondjuk a Cibeleses notajaval bevesett egy egyest maganak nalam, de ez lenyegtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, hat pont ezt irtam par napja, hogy igy kene mukodnie, de ez az esetek 99%-ban nem volt igy es nem is lesz. Illetve arra az 1%-ra sem emlekszem, de megadom az eselyt, hogy mas igen.Galacticos írta:A leghangosabbat kell kivagni es peldat statualni.Realista24 írta: Majd meglatjuk, hogy hova fajul a hosszabbitasi ugye, illetve a csapat milyen iranyt vesz a kovetkezo hetekben. De sajnos örök igazsag, hogy edzot mindig konnyebb cserelni, mint 5-6 embert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
A leghangosabbat kell kivagni es peldat statualni.Realista24 írta: Majd meglatjuk, hogy hova fajul a hosszabbitasi ugye, illetve a csapat milyen iranyt vesz a kovetkezo hetekben. De sajnos örök igazsag, hogy edzot mindig konnyebb cserelni, mint 5-6 embert.
Ha edzot cserelunk akkor az vagy az o haverja lesz es tenyleg azt csinal majd amit akar, vagy jon megint aki nem tetszik neki es huzza a szajat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Varjunk mar egy kicsit.Galacticos írta:Engem is ez huz fel, nala ezerszer nagyobb jatekosoknak zaet ki a donteseinek minden erzelmet es elengedte oket. Erre pont hozza ragaszkodik meg tutujgatja.wZoLee7 írta: De hol van Perez, mit csinál ilyenkor? Egy Ramosnak simán ajtót mutatott amikor kekeckedett a hosszabbítással kapcsolatban, a brazilnak meg elnéz olyan dolgokat hogy az nem igaz. A 10 évvel ezelőtti Perez már kivágta volna mint macskát szarni.
Ramos a budos eletben nem viselkedett igy. Az egy dolog, hogy a hosszabbitasat elkurta, de hogy ki lett volna vagva, az barokkos tulzas. Volt egy ajanlata, mint mindenki masnak, Ramos meg Rene kavartak, igy maradt a tavozas.
CR is, amikor szomoru volt es vilagga kurtolte, a profizmusa nem emlekszem, hogy alabbhagyott volna. Majd amikor osszerugta a port Perezzel valamikor a telen, kiment, nyert meg egy BL-t es ugy tavozott.
Vini hozzajuk kepest se jatekban, se alazatban, semmi mas modon kanyarban sincs.
Majd meglatjuk, hogy hova fajul a hosszabbitasi ugye, illetve a csapat milyen iranyt vesz a kovetkezo hetekben. De sajnos örök igazsag, hogy edzot mindig konnyebb cserelni, mint 5-6 embert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Engem is ez huz fel, nala ezerszer nagyobb jatekosoknak zaet ki a donteseinek minden erzelmet es elengedte oket. Erre pont hozza ragaszkodik meg tutujgatja.wZoLee7 írta: De hol van Perez, mit csinál ilyenkor? Egy Ramosnak simán ajtót mutatott amikor kekeckedett a hosszabbítással kapcsolatban, a brazilnak meg elnéz olyan dolgokat hogy az nem igaz. A 10 évvel ezelőtti Perez már kivágta volna mint macskát szarni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy Huijsen, Carreras, Asencio és még jó pár játékos is valószínűleg az edző mellett van. Itt Vinicius az aki kb nyíltan ellene megy. Rodrygo, Endrick, esetleg GG, Fran maximum elégedetlenebbek a perceikkel de én kétlem h ugyan így kritizálnák vagy tojnának arra amit kér. Fék nélkül robogunk a katasztrófa felé jelenleg, komolyan mondom, már a télen eladnám Viniciust és inkább maradjon a semmilyen Rodrygo fél évig.Realista24 írta:Valverdet is ebbe a csoportba tette egy masik bejegyzes.nzooli93 írta:Players like Tchouameni, Mbappé, Militao, and Guler are fully on board with Xabi's project, embracing pressing, video analysis, and the coach’s strategy. This is the core Xabi Alonso group.
Okadjak orankent az ilyen hireket mindenhol. Hosszú válogatott szünet lesz ezszepen ketté fog szakadni a csapat ezzel,ha ezek igazak
Ez egy munkahely, és a játékosok főnöke az edző. Rendben van ha nem elégedettek, de akkor elkell menni és nem megölni a morált maguk körül. Páran úgy érzem nem tudják hol vannak. De hol van Perez, mit csinál ilyenkor? Egy Ramosnak simán ajtót mutatott amikor kekeckedett a hosszabbítással kapcsolatban, a brazilnak meg elnéz olyan dolgokat hogy az nem igaz. A 10 évvel ezelőtti Perez már kivágta volna mint macskát szarni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pepe AlvarezPad'em írta:Forrás @cornerkebabinfo?Realista24 írta: Kis hangulatfokozó : Apart from demanding a huge improved salary, Vini Jr has now made it clear to Real Madrid that he’ll only extend his contract if the club parts ways with Xabi Alonso.
The Brazilian’s relationship with Alonso reportedly broke down months ago - he’s been done with the coach since August.
![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Forrás @cornerkebabinfo?Realista24 írta: Kis hangulatfokozó : Apart from demanding a huge improved salary, Vini Jr has now made it clear to Real Madrid that he’ll only extend his contract if the club parts ways with Xabi Alonso.
The Brazilian’s relationship with Alonso reportedly broke down months ago - he’s been done with the coach since August.
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valverdet is ebbe a csoportba tette egy masik bejegyzes.nzooli93 írta:Players like Tchouameni, Mbappé, Militao, and Guler are fully on board with Xabi's project, embracing pressing, video analysis, and the coach’s strategy. This is the core Xabi Alonso group.
Okadjak orankent az ilyen hireket mindenhol. Hosszú válogatott szünet lesz ezszepen ketté fog szakadni a csapat ezzel,ha ezek igazak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Okadjak orankent az ilyen hireket mindenhol. Hosszú válogatott szünet lesz ez