Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
idegbeteg kerr ujra a balfasz utakon, mi kell, hogy kuminga vegre rendesen jatszhasson egy masik csapatban?
thereisonly1ronaldo
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kell egy új dinasztia, Lebron and Curry az út végén járnak, kell a nézettség. Főleg Curry az aki ilyen szempontból a legnagyobb nagy falat lesz az NBA-nek ---> "Since 2015, 27 NBA games have drawn over 14M viewers.Steph played in all 27.Zsombor írta: Amúgy ami nagyon szembetűnő az OKC-nél, de már a playoffban is, hogy borzasztóan mellettük vannak a bírók. Nyilván így is mindenkit bucira vernének, de sokkal fizikálisabb játék van engedve nekik más csapatokhoz képest, nem nagyon értem miért.
Amúgy ami nagyon szembetűnő az OKC-nél, de már a playoffban is, hogy borzasztóan mellettük vannak a bírók. Nyilván így is mindenkit bucira vernének, de sokkal fizikálisabb játék van engedve nekik más csapatokhoz képest, nem nagyon értem miért.
Szerintem jócskán meg fog változni a játék képe, meg azért alapszakasz meccsből sokat nem vonnék le, előző szezonban Lukával el lett kapva az OKC.Bencze írta: Aztan mekkorakat csodalkoznak majd a Windhorst es Perkins felek amikor lebronnal ugyanezt a szemetet jatsza a lakers 0 eredmennyel…![]()
De igazából teljesen mindegy, egészen elmebeteg amit tolnak és J-Dub még mindig sérült.Azon se lepődnék meg ha 74-8-at mennének. Tökéletes a keret, és évekig így tudják még tartani őket, Presti érdeme az egész.
- hehetheoriginal
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Fernit nem lehetett megallitani a festekben Iowaban…
https://youtu.be/s1lE6uarJD0?si=ZlUC14jagokNe3Lt
https://youtu.be/s1lE6uarJD0?si=ZlUC14jagokNe3Lt
- Bencze
Aztan mekkorakat csodalkoznak majd a Windhorst es Perkins felek amikor lebronnal ugyanezt a szemetet jatsza a lakers 0 eredmennyel…
- hehetheoriginal
ritkán látni ekkora alázást, mint az okc-lal meccsen. mintha két külön sportágat játszanának.
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Pontosan!nmate írta: Shams Charania < réj
Nem igaz, mi?
Dehogynem.
Nekem nba-beli kebabosom van.
Onnan jönnek néha a hírek fű alatt
Igen, ő az egyetlen ember.
Christie még talán az lehet, PJ-nél viszont látszik, hogy idén Luka nélkül játszik. Ez klasszikusan az az eset, amikor lelépett anno James Clevelandből és kiderült, hogy jó pár játékos teljesen fogalmatlan. Itt nincs feltétlenül erről szó, de pl Lively botrányos Luka nélkül, és a többiek is alulteljesítenek, nincs senki blitzelve, nincsen annyi open tripla, rosszabbul is dobnak.
- hehetheoriginal
Kik azok a jól triplázó csapatemberek? Esélytelen a mostani keretből bajnoksesélyes csapatot csinálni. Flagg meg allstar lehet 2-3 év múlva, egyelőre közelében nincs.
- hehetheoriginal
AD kuka mar evek ota, vele amugy se szamolok.
De vannak ott tipikus atletikus, jok vedekezo, jol triplazo csapatemberek, akikkel stabil bajnokeselyest lehet osszerakni, flagg is boven allstar kaliber, ez mar most latszik
De vannak ott tipikus atletikus, jok vedekezo, jol triplazo csapatemberek, akikkel stabil bajnokeselyest lehet osszerakni, flagg is boven allstar kaliber, ez mar most latszik
thereisonly1ronaldo
Szerintem teljesen off a Dallas, ha van eszük idén tankolnak ezerrel, hátha megcsípnek egy top3 picket, utána évekig nincs első körösük. Ez a Kyrie-AD duó teljesen súlytalan lesz, a keret meg Lukára volt optimalizálva. Vágják ki Kiddet is, Flagg irányítóba erőltetése teljesen elmeháborodott dolog. Ha nagyon nagy szerencséjük van így lenne egy Flagg-Peterson/Dybantsa/Boozer duójuk, arra lehetne építeni.hehetheoriginal írta: De hulyek ezek amugy odaat, luka sosem lesz bajnok sztem, plane nem a lakersszel, mig flaggben benne van az allat es a potencial, 1-2 cserevel, kyrie visszatertevel boven bajnokeselyesek lesznek sztem 1-2 ev mulva.
Nagy meglepetes volt, de sztem tobben is meghuzzak azt a puhos, folyamatosan serulesekkel bajlodo luka trade-et.
- Bencze
Woj uj twittere mar napokkal rej elott lehoztanmate írta: Shams Charania < réj
- hehetheoriginal
De hulyek ezek amugy odaat, luka sosem lesz bajnok sztem, plane nem a lakersszel, mig flaggben benne van az allat es a potencial, 1-2 cserevel, kyrie visszatertevel boven bajnokeselyesek lesznek sztem 1-2 ev mulva.
Nagy meglepetes volt, de sztem tobben is meghuzzak azt a puhos, folyamatosan serulesekkel bajlodo luka trade-et.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Shams Charania < réj
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak azért jöttem, hogy lássam írsz e ideZsombor írta: Most mar viszont tenyleg igaz.![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Most mar viszont tenyleg igaz.
- hehetheoriginal
tele van fassaggal az internet, hogy kattintas legyen, breaking news meg minden szar, csak ma lattam olyat, hogy jokic-t cserelik bostonba, aztan tatum a cavsbe, es a tobbi.
esznel kell lenni
esznel kell lenni
thereisonly1ronaldo