Tjacks írta:
kiserik írta:
Látom az Alonso ruházatával kapcsolatos félig meddig sem komoly hozzászólásom sokaknál becsípődött.
Ha nem Viniről lenne szó, akkor egyrészt nem is tudnánk róla,
1. Nem tudtam hogy vannak komolytalan megszólalásaid, de ez inkább tűnik utólagos magyarázkodásnak(Alonso).
2. Vajon miért van kihegyezve a sajtó Vinire hiszen soha nem adott rá okot.
1. Már harmadszor hoztam fel Alosno öltözködését. Az első 2 Bl meccsen és most. Eddig valahogy nem volt ilyen visszhangja. Egyébként meg mi az Isten értelme lenne ebben a témában magyarázkodni? Alonso munkáját még nem szidtam. Nem szoktam 2 meccs után ítéletet mondani. Az viszont, hogy egy pacuha ember áll az oldalvonalon, bassza a szemem. Nem ehhez van szokva. Bakker ZZ egy nyomorult susogós Adios melegítőt is úgy tudott hordani, hogy volt kiállása, eleganciája, aurája. A Donról meg ne is beszéljünk. A stílus maga az ember.
2. Imádom az ilyet. Én soha nem mondtam, vagy utaltam rá, hogy Vini nem adott okot ezekre. Adott bőven. Azt viszont illik észrevenni, hogy ugyan ez volt CR-rel vagy Karimmal. Minden érában kell valaki, akit nagyítóval néznek, hogy mibe lehet belekötni. Ez egy remek hadviselés ellenünk. Az persze egyértelműen Vini sara, hogy most nagyító sem kell, rendre van min csámcsogni bőven. Amint kikerülne a képből azonnal lenne más, ahogy mindig is volt.
Egyébként, ha már a topikjában vagyunk én azt láttam a hétvégén is, hogy teszi azt, amit vélhetően az edző mond. Jobban ki van tolva szélre, többet kell visszajárnia védekezni, így a támadásokból kevésbé veszi ki a részét hatásosan. Persze elő lehet hozni, hogy belevezeti 3 emberbe (ugye Yamalnál az nagy pozitívum, hogy 3-an kell fogják...), de az ő játéka mindig is erről szólt. Valakinek ez tetszik, van akinek meg a kézilabdás körbe passzolgatás. Passz, passz passz. Ez már ízlés dolga. Bár illene eldönteni, hogy melyik.