Na most lehet én nem értem a logikát, akkor elnézést..De a pálya nincs bekamerázva? Miben jobb a kijáró?kiserik írta: Vini ügy. Számomra sokkal kisebb volumenű egy ilyen magában beszélés a pályán, mint például a bekamerázott kijáróban győzködni a társakat, hogy menjenek szembe az edző utasításaival, döntésével. Ez is és az is csak egy felfújt piszlicsáré dolog, arra jó, hogy legyen megint min csámcsogni, meg akinek úgy tetszik utálkozni. Ha nem Viniről lenne szó, akkor egyrészt nem is tudnánk róla, másrészt mindenki leszarná, vagy helyeselné. Mint mikor Jude Carlonak magyarázott a pályáról, hogy minek is kellene lennie a taktikának.
De úgy eleve nem ez a lényege a dolognak, hanem az arc. Ha igaz amit mondott, akkor az rohadtul lekezelő a társakra és az edzőre nézve is.
Mindezt úgy, hogy qvára semmit nem értünk az agyatlanul belefutok 5emberbe dolgaival. Ha ezt egy-két gólja után mondja, akkor legalább ő tett valamit..
Én személy szerint rohadtul unom, hogy minden héten évek óta az ilyen-olyan dolgairól van szó, közben látjuk mennyit er ez a brazil csoda szél.
Focit akarok látni.