Meg én is a klub alkalmazottja, Rodrygo csapattársa vagyok, azt ne felejtsd kiRealista24 írta:Igen, ugyanaz a madridom forumon kinyilatkozni egy ilyet, mint a vilag szeme lattarakiserik írta: Én manapság nagyon jól szórakozom.
Ez a Rodrygo topikból 9 fel nyilat kapott:
Ez Vini szájából maga elé motyogva közfelháborodást:
“It seems like we don't want to win today, oh my God.”![]()
Mondtam en, hogy konnyen kiismerheto vagy.
Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
- Galacticos
Lehet ugy ertette hogy azert nem akar alonso nyerni mert nem az o helyere hozza.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen, ugyanaz a madridom forumon kinyilatkozni egy ilyet, mint a vilag szeme lattarakiserik írta: Én manapság nagyon jól szórakozom.
Ez a Rodrygo topikból 9 fel nyilat kapott:Ez Vini szájából maga elé motyogva közfelháborodást:Halfkey írta: Onnan tudni hogy aznap már nem lövünk gólt, hogy pályara lép.
“It seems like we don't want to win today, oh my God.”
Mondtam en, hogy konnyen kiismerheto vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szegény Alonso.Pad'em írta: Természetesen van videó.
https://x.com/Gilld/status/1987989604394250689?s=20
Xabi - Vini kapcsolatot leírja szépen ez is. "Pass pass pass god dammit"
https://x.com/YashRMFC/status/1988185414864433620?s=20
Beginning of a beautiful friendship![]()
Mindig is hülye volt a kombinatív focihoz, de régen legalább dinamikából megoldotta a nagyját és a helyzeteit. Ma 90%ban belevezeti 3-4 védőbe vagy simán leszereli egy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én manapság nagyon jól szórakozom.
Ez Vini szájából maga elé motyogva közfelháborodást:Halfkey írta: Onnan tudni hogy aznap már nem lövünk gólt, hogy pályara lép.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Lehet megharagudott Rodrygora, amiért a helyére pályázott.Halfkey írta: Rodrygo cserénél volt. Ami nekem azért meglepő mert az eddigiek alapján ott a seggét kellett volna a földhöz vernie örömében h az előző hetekben ellentéttel nem az ő helyére.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
És akkor még mindig vannak emberek akik megpróbálják megmagyarázni hogy miért jó ha marad.
Rodrygo cserénél volt. Ami nekem azért meglepő mert az eddigiek alapján ott a seggét kellett volna a földhöz vernie örömében h az előző hetekben ellentéttel nem az ő helyére.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Számomra tiszta és egyszerű a képlet. Vagy eladjuk és ezzel elindulunk a fejlődés útján, vagy marad és rombolja az öltözőt. Utóbbi esetben nem fogunk nyerni semmit sem. Mindenki azt látja majd hogy ellenkezni lehet az edzővel, ha hisztizel konkrétan szólnak az edzőnek ne hogy le merjen cserélni. Kezdő is lehetsz minden meccsen annak ellenére is h védőt 180 perc alatt alig sikerül megverni. A vezetőségünket sem értem. Hoztak egy edzőt modern felfogással, elképzeléssel, kerek perec el is mondta milliószor mit vár a csapattól és inkább támogatják azt aki ezzel szembe megy. El sem szabadott volna idáig jutnunk, a barca elleni cirkusznál kellett volna utána menni és közölni h itt a vége, lehet csomagolni. Mérges és csalódott is vagyok, mert idén minden adott a bajnoki címhez, de magunkat verjük egyelőre. Szerintem nem volt játékosunk akit jobban utáltam volna, sőt kevés olyan volt akit ténylegesen utáltam, hát Viniciustól rosszul vagyok.
- Galacticos
Melyik cserere reagalt igy?
Egyebkent en siman kinezem belole hogyha egy hasonlo szituba ot akarna lekapni xabi, tolna egy kepa sarrit es nem jonne le. Nagyon toxikus karakter.
Egyebkent en siman kinezem belole hogyha egy hasonlo szituba ot akarna lekapni xabi, tolna egy kepa sarrit es nem jonne le. Nagyon toxikus karakter.
- Pad'em
Megint mi lett volna ha őt kapja le Xabi... Kövi az lesz, hogy majd le se akar vonulni ha véletlen megint lecserélné. Nevetséges.
Na ja, az a helyzet meg amikor ellőtte inkább kitekert helyzetből Güler elől aki szembe futott a kapuval. No comment.
Na ja, az a helyzet meg amikor ellőtte inkább kitekert helyzetből Güler elől aki szembe futott a kapuval. No comment.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
vagy nem kellett volna elbalfaszkodnia a helyzetet mikor 2 másik társa kb röhögve telierővel lőhette volna meg szembe a kapuval a labdát, de nem neki rákellett fordulnia egy erőtlen lövésre.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mikor egy kis karizmaju edzo talalkozik egy ostoba, de cserebe nagypofaju jatekossal.
A klubnak kell dontenie hamarosan, hogy ki melle all.
Kurvaszar ez igy, hogy bappe legjobb eveit bassza el a klub ezzel a balfaszkodassal.
2 db kp-s igazolassal tendbe lehetne tenni az egeszet nagyjabol, de vhogy ugy erzem, nincs ilyen szerencsenk
A klubnak kell dontenie hamarosan, hogy ki melle all.
Kurvaszar ez igy, hogy bappe legjobb eveit bassza el a klub ezzel a balfaszkodassal.
2 db kp-s igazolassal tendbe lehetne tenni az egeszet nagyjabol, de vhogy ugy erzem, nincs ilyen szerencsenk
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Az szép. Mondjuk mindenki fogta a fejét meccs közben is. Akkor itt lesz még gond az öltözőben. Ennek csúnya vége lesz
- Pad'em
Természetesen van videó.
Beginning of a beautiful friendship
Beginning of a beautiful friendship
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://x.com/Gilld/status/1987989604394250689?s=20RaúlCF írta: Ez mikor volt? A cseréknél direkt őt mutatta a kamera hátha csinál valamit de csak állt és várt. Elég fake news szaga van. Ha van vmi felvétel akkor mea culpa
Szajrol olvasasbol diplomazottak elonyben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ez mikor volt? A cseréknél direkt őt mutatta a kamera hátha csinál valamit de csak állt és várt. Elég fake news szaga van. Ha van vmi felvétel akkor mea culpa
Úgy pofázik, hogy semmit se tud érdemben a játékunkhoz adni. Ideje lesz kivágni, mert semmiből sem tanul. Aranylabda utáni nyilatkozatával le is zárta a karrierjét, mert minden kudarcához kapni fog egy fricskát.Realista24 írta: Vinicius after watching Xabi’s substitutions: “It seems like we don't want to win today, oh my God.”
Érdemes elolvasni, Bedő Imi - Realista facebookját, nagyon jókat ír.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Mondjuk a folyamatosan oldalra viszem 3 védő közé a labdát,amig elfogy a pálya játék se azt mutatta hogy nyerni akarunk
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Gondolom az tetszett volna neki, ha Mbappét lecseréli.Realista24 írta: Vinicius after watching Xabi’s substitutions: “It seems like we don't want to win today, oh my God.”