Politika
Re: Politika
Btw ez a műsor amibe megy (Mérleg), nem is élő, hanem előre felvett
még ehhez is gyáva, hogy a házi tv-ben élő interjút adjon
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ATV helyében felhúznek egy falat mint régen a Balázs showban,es a bevezető után elojohetne a Petya hozzá szembesíteni
Toroczkai lesz az utolsónuevo_ericco írta:Felkészül a Hont, Schiffer, Ceglédi hármas.Pipita írta: Nagyon komoly sakkbábukat áldoz be idén Vityesz: Index, Feri, ATV... lassan már tényleg csak a sötét parasztjai maradnak a táblán.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ők már régen készen vannaknuevo_ericco írta:Felkészül a Hont, Schiffer, Ceglédi hármas.Pipita írta: Nagyon komoly sakkbábukat áldoz be idén Vityesz: Index, Feri, ATV... lassan már tényleg csak a sötét parasztjai maradnak a táblán.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
nuevo_ericco
Felkészül a Hont, Schiffer, Ceglédi hármas.Pipita írta: Nagyon komoly sakkbábukat áldoz be idén Vityesz: Index, Feri, ATV... lassan már tényleg csak a sötét parasztjai maradnak a táblán.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nagyon komoly sakkbábukat áldoz be idén Vityesz: Index, Feri, ATV... lassan már tényleg csak a sötét parasztjai maradnak a táblán.
Egon kicsaphatna elé is egy piros dossziét, benne a NER fő bűneivel... bár ahhoz egy dosszié kevés lenne.ferni írta: Vitya meg megy Egonhoz az ATVbe, tényleg rosszak lehetnek azok a számok.
Mondjuk meglepődnék ha túl sok kemény kérdést kapna, sőt...![]()
Várható volt amúgy, hogy az ATV-t is átállítják full propaganda üzemmódra áprilisig.
Vitya meg megy Egonhoz az ATVbe, tényleg rosszak lehetnek azok a számok.
Mondjuk meglepődnék ha túl sok kemény kérdést kapna, sőt...
Mondjuk meglepődnék ha túl sok kemény kérdést kapna, sőt...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem volt egyertelmu, ezert kerdeztem vissza. Nalad sosem lehet tudni.gutihaz14 írta: tehat akkor szerinted is egyértelmű hogy mire gondolok, es meg az okokat is felsoroltad
Mindem mas a hsz-ben a sajat szellemi termekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tehat akkor szerinted is egyértelmű hogy mire gondolok, es meg az okokat is felsoroltad
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi az hogy a tao eltorlese?gutihaz14 írta:nagyon remelem hogy a tao eltorlese mar jovore megtortenikBLevi96 írta:
A Narcos jut eszembe, ahol minden drogbárónak volt saját focicsapata![]()
aztan soval behintik az egeszet ha nem tudnak piaci alapon mukodni
Semmi gond a tao-val es azzal sem, hogy ennek egy reszet megkaphatjak sportklubok. A gond a mertekevel es ellenorizhetosegevel van, illetve a felhasznalhatosagi korrel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nagyon remelem hogy a tao eltorlese mar jovore megtortenikBLevi96 írta:A Narcos jut eszembe, ahol minden drogbárónak volt saját focicsapataRealista24 írta: Na ki az új elnöke a Honvednak?![]()
Ennél már csak a mezszponzor és annak története nevetségesebb.![]()
aztan soval behintik az egeszet ha nem tudnak piaci alapon mukodni
valamelyik univerzumban:
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
A Narcos jut eszembe, ahol minden drogbárónak volt saját focicsapataRealista24 írta: Na ki az új elnöke a Honvednak?![]()
Ennél már csak a mezszponzor és annak története nevetségesebb.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na ki az új elnöke a Honvednak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Sok pozitív oldala annak nincs, ha az általad importált gáz áráról csak a Gazprom dönthet, elsősorban politikai szempontok alapján. Mint mondjuk 2021 Szeptemberében, mikor egyszerűen nem töltötték fel a német-orosz közös tulajdonban lévő tározókat (szerződést szegve), ezzel az egekbe verve a gáz világpiaci árát, mert kellett nekik a plusz kápé a pár hónap múlva kirobbantott háborúra.hehetheoriginal írta: Mindig csak a negativ.
Nezd a pozitív oldalat, a derus jovot, es szavazzunk megint a fideszre
És azóta is azt kellett nem egyszer hallgatnom, hogy ez nekünk mennyire hó, és én vagyok a hülye, meg ruszofób.
Dope hitel néven fog futniRealista24 írta: Mar latom elore, hogy par het es itt is lehet majd 50 evre hitelt felvenni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mar latom elore, hogy par het es itt is lehet majd 50 evre hitelt felvennihehetheoriginal írta:Mindig csak a negativ.nuevo_ericco írta:
Kb. 10 éves kritika tőlem a Fidesszel (és a hozzájuk hasonló szlovák volt komcsi Smer-rel) szemben, hogy ez idáig nem lépték meg. Mindig azt a választ kaptam, hogy hülye vagyok, mert olcsó orosz gáz, olaj, urán meg rezsicsökkentés (amúgy nem annyira olcsók, sőt), ezen a fórumon is amúgy. Ez volt a kormány hivatalos hazugsága is, bárki, aki meg merte ezt kérdőjelezni, céltábla lett a nyilvánosságban. Most mikor végre rákényszerülnek ezt a teljesen logikus lépést meglépni, akkor meg már válon veregetik egymást, hogy micsoda államférfiak? Arról kéne beszélnie mindenkinek, hogy legalább 10 évet elvesztegettek, és most kezdtek bele az energetikai függőséget Moszkvával szemben csökkenteni, amikor már jóval drágább az átállás.
Nezd a pozitív oldalat, a derus jovot, es szavazzunk megint a fideszre![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindig csak a negativ.nuevo_ericco írta:Kb. 10 éves kritika tőlem a Fidesszel (és a hozzájuk hasonló szlovák volt komcsi Smer-rel) szemben, hogy ez idáig nem lépték meg. Mindig azt a választ kaptam, hogy hülye vagyok, mert olcsó orosz gáz, olaj, urán meg rezsicsökkentés (amúgy nem annyira olcsók, sőt), ezen a fórumon is amúgy. Ez volt a kormány hivatalos hazugsága is, bárki, aki meg merte ezt kérdőjelezni, céltábla lett a nyilvánosságban. Most mikor végre rákényszerülnek ezt a teljesen logikus lépést meglépni, akkor meg már válon veregetik egymást, hogy micsoda államférfiak? Arról kéne beszélnie mindenkinek, hogy legalább 10 évet elvesztegettek, és most kezdtek bele az energetikai függőséget Moszkvával szemben csökkenteni, amikor már jóval drágább az átállás.hehetheoriginal írta: akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek)
Nezd a pozitív oldalat, a derus jovot, es szavazzunk megint a fideszre
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Kb. 10 éves kritika tőlem a Fidesszel (és a hozzájuk hasonló szlovák volt komcsi Smer-rel) szemben, hogy ez idáig nem lépték meg. Mindig azt a választ kaptam, hogy hülye vagyok, mert olcsó orosz gáz, olaj, urán meg rezsicsökkentés (amúgy nem annyira olcsók, sőt), ezen a fórumon is amúgy. Ez volt a kormány hivatalos hazugsága is, bárki, aki meg merte ezt kérdőjelezni, céltábla lett a nyilvánosságban. Most mikor végre rákényszerülnek ezt a teljesen logikus lépést meglépni, akkor meg már válon veregetik egymást, hogy micsoda államférfiak? Arról kéne beszélnie mindenkinek, hogy legalább 10 évet elvesztegettek, és most kezdtek bele az energetikai függőséget Moszkvával szemben csökkenteni, amikor már jóval drágább az átállás.hehetheoriginal írta: akik epp usaban kotnek uzleteket, hogy valoban tobb labon alljunk (nem tudom mi igaz ebbol, mi mennyi es mik mennek a hatterben, de siman vedheto a fityesz ebbol a szempontból, hogy nem csak szovjet iranyba mennek)