Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. november 10., hétfő 23:42

Legalabb nem vagja rongyra az oltony nadragot, mint anno ZZ egy-egy nagyobb sparga utan a vonal mellett :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 10., hétfő 20:55

semmit nem ad hozzá de én szerettem ha az edző öltönyben van meccsnapon. fiatal edzőknél jött be ez a casual wear amivel semmi baj nincs amíg nem Kloppos macinaci van hanem valami félig meddig alkalmi viselet. na a Real edzője nekem ne ugráljon ott susogósban ebben szerintem mindenki egyetért. a játékosok is nem véletlenül mennek egyen öltönyben amikor utazunk. az a 'hivatalos' ruha arra az alkalomra. gondolom a fiatalabb edzők nem akarnak öltönyben ácsorogni. ZZ nek is voltak ilyen pulcsis meccsei. ha szavazni kell akkor a manager öltönyben legyen de bánja a franc.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 10., hétfő 20:45

Dehogy számít, nekem abszolút semmiben. Hamár szóba jött, kapcsolódtam hozzá.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 10., hétfő 20:38

Befosok rajtatok :mrgreen: benítez is szmokingban volt végülis. A bohócsapkát a barsza varrta neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 10., hétfő 20:31

First world problems. Az egesz leverkuseni karrierjet vegignyomta fekete poloban, de biztos itt majd Hugo bossba fog oltozni, attol jobban megy a gegenpressing.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2025. november 10., hétfő 20:24

RealRaúl77 írta:
kiserik írta:
Viszont ha már itt vagyunk. Ami engem a legjobban felcsesz az az, hogy úgy néz ki a Real Madrid vezető edzője, mint egy nem is tudom mi. Sehol semmi elegancia, kisugárzás, megjelenés. Bakker, ez a Don és ZZ után valami kiábrándító. Áll ott valami pólóingben meg a félretolt, békebeli, bőr munkásőr övben. Még a ligában csak-csak, de a BL-ben... ?
Nagyon érdekes, nem jött eddig szóba senkinél, de én kifejezetten úgy emlékszem Xabira, mint aki csupa elegancia. Lehet a 14-es öltönyös berohanása mondatja ezt velem. Én meg voltam győződve róla, hogy baromi elegáns lesz, és hétről hétre furcsallom, hogy nem ezt kaptuk.
De számít egyébként valamiben? Ad pluszt ha öltönyben lenne?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 10., hétfő 20:20

kiserik írta:
Viszont ha már itt vagyunk. Ami engem a legjobban felcsesz az az, hogy úgy néz ki a Real Madrid vezető edzője, mint egy nem is tudom mi. Sehol semmi elegancia, kisugárzás, megjelenés. Bakker, ez a Don és ZZ után valami kiábrándító. Áll ott valami pólóingben meg a félretolt, békebeli, bőr munkásőr övben. Még a ligában csak-csak, de a BL-ben... ?
Nagyon érdekes, nem jött eddig szóba senkinél, de én kifejezetten úgy emlékszem Xabira, mint aki csupa elegancia. Lehet a 14-es öltönyös berohanása mondatja ezt velem. Én meg voltam győződve róla, hogy baromi elegáns lesz, és hétről hétre furcsallom, hogy nem ezt kaptuk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. november 10., hétfő 19:24

Szokás szerint nem leszek népszerű, de én azt láttam, hogy volt egy elég jól működő csapatunk. Bár nem voltak nagyon nehezek, de hoztuk a meccseket, hétről hétre láttuk a fejlődést. A kérdéses posztokat Alonso lemeccseltette a fiúkkal (például a balszélsőt Rodrygo és Vini között, vagy a jobbost Maszti és Brahim között). Aztán történt két dolog.

Egyrészt lerohadt mindkét jobbhátvéd, így Fede kikerült középről, másrészt visszajött Jude. Hogy melyiknek köszönhető azt nem tudom, de pont ebben az időben kezdett visszaesni Mbappe, Arda és Vini támadó teljesítménye és meggyengülni az első kettő közötti kapocs, ami az első pár meccsen kialakulni látszott.

A korábbi:
----Mbappe
Vini-Arda-Masti
--Tchou-Fede

felállás helyett, mostanában inkább 4141-et játszunk:
-------Mbappe
Vini-Jude-Arda-Brahim/Cama/Masti
--------Tchou

Ezzel azt érjük el, hogy sokkal többet kell rohangálni mind a szélsőknek, mind a kp-soknak, mert Tchou egyedül (de legyen ott Cama vagy bárki) nem elég a védők előtt. Labdakihozataloknál kevesebb a kp-s, támadásoknál meg elfogy a lendület, mert rohangálni kell védekezni.

Azt, hogy mennyire bírja az öltözőt, nem tudom. Általánosságban én nem látom azt, hogy egyesek beleszarnának a dolgokban. Tegnap Mbappe ok, gyakorlatilag végig pihente a meccset a fontos válogatott szünet előtt, de a többiekkel én nem látok nagy hozzáállásbeli problémát. Vini is megcsinálta a balhét, de tegnap is ment, mint a mérgezett egér és sokat védekezett is.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 10., hétfő 19:18

peadani írta: Pedig szerintem nem olyan stabil az a védelem mint ahogy sokan gondolják. Sokszor utolsó szereléseken vagy épp Körte hatalmas bravúrjain múlik, hogy nincs gól. Nem mondom, hogy nem javult a védekezés de szerintem túl könnyen jutnak a kapunk közelébe. Bár lehet ez inkább a középpályás védekezés hiánya.
Tobb okbol tevodik ossze:
- Sok az egyeni hiba
- Magasan indul a vedekezes: Carlo alatt valahol a kozeppalya kornyeken indult a letamadas, a vedok a 16-os korul voltak. Most ez legalabb 20 meterrel feljebb kerult, ha sikerul kipasszolniuk a letamadast, vagy labdat veszit a palya kozepen valaki, akkor a szeleken meg lehet futtatni a tamadot.
- Ha nincs Ceballos, akkor nincs, aki a labdajaratast biztositsa. Ilyenkor Bellingham es Guler lennenek felelosek azert, hogy mindig megjatszhatok legyenek, hogy a szorult helyzetekben is legyen kinek tovabbadni, de ennel mindketten sokkal tobb kockazattal szeretnek jatszani. Egy felidot meg egyiket sem lattam a vedelem elott mozogni jobbra-balra.

Xabinak a stabilitast kell megoldania. Latszik, hogy Camavingaval probalkozik kozepen meg a szelen is, de mindenhol sulytalan. Ha ez sikerul, akkor a letamadas is jobban fog menni, mert nem kell felni az ellentamadasoktol. A szezon elejen nagyon szepen ment a letamadas, a Levante ellen mar zsenialisan is, de azota jott nehany rosszabb meccs, serulesek, faradtsag es most ott tartunk, hogy kezdenek szetcsuszni a csapatreszek, ha Mbappe es Vini elindul.

Egyebkent ha Trent jatekba jonne, azzal talan pont ezt a labdabiztossagot nyerne a csapat, amire szukseg van.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 10., hétfő 19:14

untouchable írta:
hehetheoriginal írta: miből látszik?
hogy pl bappe a világ legjobbja jelenleg?
belingem meg pár meccs óta megint top.
Igen, igazad van, de ők ketten jelenleg magukért játszanak (amúgy Vini is).
És nem, nem tudom megfogalmazni, így érzem, ez jön le nekem.
Az érdekes, hogy Xabi a felelős, ha valaki szar, de ha valaki épp élete formáját hozza, vagy újra magára talált, az nem Xabi érdeme, hanem csak a játékos játszik magáért.

Sokan látjuk Xabi esetleges gyengeségeit, de igazán csak mi is találgatunk, mi történhet igazán, de igen, van meg miben fejlődnie. De azért ne vegyük semmibe az érdemeit. Jelentősen javult a játék képe, stabilitása, védekezés, letámadás, Vini és Jude formája, de még a rotálás is (pedig ebben még fejlődnie is kellene GG és Endrick miatt) tavalyhoz képest.

Kié, ha nem Xabié az érdem ezeknél?

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2025. november 10., hétfő 18:29

dzsi91 írta:
BlancoMark írta:
Nem ertelek, ugy mondod ezeket, mintha majust irnank es eppen vonnad le a szezon kovetkezteteseit. November eleje van egy uj projektnel. Tegyuk azt is hozza, hogy a csapat biztatobban jatszik, mint a tortenelem egyik legsikeresebb edzoje alatt tavaly.

Szerintem sokan alairtak volna a szezon elott, hogy mara 2 vereseg es 1 dontetlen csusszon be csak.

Legalabb a kicsiket mar stabilan verjuk es nincs az az erzese az embernek, hogy barmikor betalalhatnak. A jatek kepe tenyleg szar, de Madridban meg a 2017-es peak csapat is kb ezt hozta osszel. Nem vagyok elajulva en sem a jelenlegi formatol, de viccnek tartom Xabit leirni veglegesen amikor a javulas egyertelmu.

Varjuk meg a tavaszt.
Ez amúgy fontos. Tegnap láttam hogy nem rúgunk gólt de egy percig nem merült fel bennem, hogy a végé beszopunk 1et. A másik meg, hogy kurva kevés gólt kapunk és ez 90%ban kupákat hoz évvégén. Elég csak megnézni a barsza kb minden meccsen kap minimum 2őt.
Pedig szerintem nem olyan stabil az a védelem mint ahogy sokan gondolják. Sokszor utolsó szereléseken vagy épp Körte hatalmas bravúrjain múlik, hogy nincs gól. Nem mondom, hogy nem javult a védekezés de szerintem túl könnyen jutnak a kapunk közelébe. Bár lehet ez inkább a középpályás védekezés hiánya.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 10., hétfő 18:01

BlancoMark írta:
untouchable írta:

Nos, nekem megfelelne Xabi is, de ha nem tudja csapattá kovácsolni az egyénileg fantasztikus képességű Mbappé, Jude, Vini, Cama (és még sorolhatnám) sort, akkor el kell gondolkodni, hogy hogyan tovább.
Pedig úgy látom ezek a srácok kezdenek formába lendülni és, ha nem is kifejezetten barátai egymásnak, de megférnek egymás mellett és nincs rossz kapcsolat közöttük.
Nem ertelek, ugy mondod ezeket, mintha majust irnank es eppen vonnad le a szezon kovetkezteteseit. November eleje van egy uj projektnel. Tegyuk azt is hozza, hogy a csapat biztatobban jatszik, mint a tortenelem egyik legsikeresebb edzoje alatt tavaly.

Szerintem sokan alairtak volna a szezon elott, hogy mara 2 vereseg es 1 dontetlen csusszon be csak.

Legalabb a kicsiket mar stabilan verjuk es nincs az az erzese az embernek, hogy barmikor betalalhatnak. A jatek kepe tenyleg szar, de Madridban meg a 2017-es peak csapat is kb ezt hozta osszel. Nem vagyok elajulva en sem a jelenlegi formatol, de viccnek tartom Xabit leirni veglegesen amikor a javulas egyertelmu.

Varjuk meg a tavaszt.
Ez amúgy fontos. Tegnap láttam hogy nem rúgunk gólt de egy percig nem merült fel bennem, hogy a végé beszopunk 1et. A másik meg, hogy kurva kevés gólt kapunk és ez 90%ban kupákat hoz évvégén. Elég csak megnézni a barsza kb minden meccsen kap minimum 2őt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. november 10., hétfő 17:42

untouchable írta:
Realista24 írta:

Mondjuk itt jon ki az intelligencia kerdese, amibol pl. sok nem jutott Vininek, es ahogy irod magaert jatszik, ami szinten nem visz elore.
Nos, nekem megfelelne Xabi is, de ha nem tudja csapattá kovácsolni az egyénileg fantasztikus képességű Mbappé, Jude, Vini, Cama (és még sorolhatnám) sort, akkor el kell gondolkodni, hogy hogyan tovább.
Pedig úgy látom ezek a srácok kezdenek formába lendülni és, ha nem is kifejezetten barátai egymásnak, de megférnek egymás mellett és nincs rossz kapcsolat közöttük.

Varjuk meg a tavaszt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 10., hétfő 17:28

Hirekre nem kell adni. Mindig kavarjak a szart a madrid korul, amiota a vilag vilag.
Csak az szamit, mit latunk meccsrol meccsre
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 10., hétfő 17:23

Faust írta:
Nem is ertem, veluk latszolag(!) nincs semmi baj.

Amugy hozza magat a forum, ket meccs zsinorban ahol nem nyertunk, es mar zeng a fuera.
Az egesz vilag kb. 2 hete xabi volt az atyaúristen most megmár senki nem bízik benne kilesz rúgva nincsenek klasszisaink stb :lol:

Egészen félelmetes amúgy, hogy kb az egyik alltime legjobb szezonrajtunknál is ezvan.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 10., hétfő 17:10

Faust írta:

Amugy hozza magat a forum, ket meccs zsinorban ahol nem nyertunk, es mar zeng a fuera.
Engem alapvetően nem aggasztana a múlt heti játék és az eredmények. A mai hírek aggasztóak.
Hala Madrid y nada más 🤍

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 10., hétfő 17:09

En nem latom ennyire szarnak a helyzetet. Volt ket rossz meccs egymas utan, ami menetrendszeruen hozza ezeket a megalapozatlan, 2 soros baromsagokat Twitteren, amire mindenki raugrik. Zidanet minden eveben ki akartak rugni januarra, aztan amikor beindult a tavaszi lendulet es Cristiano is elkapta a fonalat, akkor meg o volt a legjobb.

A bajnoksagot meg lehet nyerni, most is megvan az elony. A BL-hez sokat kell meg fejlodni, de hogy legyenek helyzetek egy aggressziv letamadas ellen is.
A keret nagyon foghijas, hianyzik legalabb egy iranyito a csapatbol, mert se Camavinga, se Valverde nem kepes azt a szerepkort lehozni. Guler es Camavinga barmikor kepes ratekeredni a labdara es eladni azt, aztan nezhetjuk, ahogy lenduletbol vezetik ra a vedokre.
A jobbhatvedjeink egymast valtjak a csapatorvosnal, jobbszelso most mar kijelenthetoen nincs is a csapatban.

Ha nem dolnenek ki a kozephatvedjeink, mint a tekebabuk, akkor a 3-5-2 mehetne most is, de jelenleg ugyanazt a kezdot is nehez kirakni ketszer egymas utan, nem hogy meg szerkezeti valtasokat csinalni. Pedig muszaj lesz, mert Jude es Guler ebben a mostani rendszerben csak ugy tud egyutt jatszani, ha Tchouameni es Camavinga fogja a palya kozepet, de akkor pedig a jobbszel teljesen halott lesz.

Osszegezve: nincs vilagvege, november van, termeszetes, hogy kicsit megfarad a csapat. Ha februarban is itt tartunk, majd akkor kell ezeknek a posztoknak hinni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 10., hétfő 17:08

Pool kifocizta a lelkét is, hétvégere teljesen kukák is voltak, az ilyen benne van, ahogy egy Rayo elleni X is.

Sok most az idegenbeli meccs, nem szabad most többet hibázni.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 10., hétfő 17:03

hehetheoriginal írta:
Látszik, hogy nem bíznak benne a legjobb játékosaink, élen Mbappéval és Jude-dal.
miből látszik?

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 10., hétfő 16:52

Realista24 írta:
bár arra én sem számítottam, hogy emberileg sem lesz semmilyen tekintélye.
Mondjuk itt jon ki az intelligencia kerdese, amibol pl. sok nem jutott Vininek, es ahogy irod magaert jatszik, ami szinten nem visz elore.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: