Pénteken 1:30 lesz az első. ha van facebookod akkor a boxutca nevő profil borítóképén mindig kint vannak az aktuális időpontok, én ott szoktam megnézniikelemen5 írta: Azt írja az m4sport versenynaptár, hogy: 1. szabadedzés: november 20. 01:30.
Akkó' ez vótmá, nem? Mert nem találok róla semmit a Zinterneten.
Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt írja az m4sport versenynaptár, hogy: 1. szabadedzés: november 20. 01:30.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- wZoLee7
Nem is értem miért hosszabbított, teljes zsákutca az amit az olaszok művelnek már évek óta. Baerman lesz a következő akit majd felemelnek a csapatba és teljesen megsemmisíti ka karrierjét. Leclerc helyében nagyon erősen keresném a kiutat. 28 éves, egy dobása van kb. Aston vagy Merci aminél látok esélyt hogy leszerződtetnék, vagyis leszerződtették volna, a hosszabbításával kb eldőlt h nem megy sehová. Kár érte.magnus666 írta:a hirek szerint a Renault azota leallitott motorprogramja jobb szamokat produkalt a tesztpadon, mint a FerrarieRaúlCF írta:ha a jövő évi ferka nem lesz űrautóaz ugynoke egyre elegedetlenebb, szerintem ‘27-ben Aston Martinban lesz Alonso helyen.
Villeneuve sotlan alibi? Koranak egyik legjobb versenyzoje volt. Egy hulye es rossz donteseket hozott (azota meg aztan folyamatosan jar a szaja), de hogy alibi, az biztos nem.RaúlCF írta: Hill egy jó versenyző volt. ha már sótlan alibi akkor utána Villeneuve.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
a hirek szerint a Renault azota leallitott motorprogramja jobb szamokat produkalt a tesztpadon, mint a FerrarieRaúlCF írta:ha a jövő évi ferka nem lesz űrautó
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Hill egy jó versenyző volt. ha már sótlan alibi akkor utána Villeneuve.
Norris már csak azért érdemli meg ahogy a végét hozza. Piastri erősen bekezdett utána meg totálisan leolvadt. én nem mondanám, hogy annyira Norrist tolná a csapat de csak kijön, hogy ő a jobb. akit egyébként nagyon sajnálok már amennyire sajnálni kell a versenyzőket az Leclerc. elmennek a legjobb évei és most már Norris is lehet behúzza vb-t a korosztályából és Russelnek is több esélye van mint neki a ferkával. ráadásul már jön mögötte a következő generáció is. ha a jövő évi ferka nem lesz űrautó akkor lehet el kell gondolkodnia, hogy ferrari versenyző akar lenni vagy egy másik csapattal vb-t nyerni.
Norris már csak azért érdemli meg ahogy a végét hozza. Piastri erősen bekezdett utána meg totálisan leolvadt. én nem mondanám, hogy annyira Norrist tolná a csapat de csak kijön, hogy ő a jobb. akit egyébként nagyon sajnálok már amennyire sajnálni kell a versenyzőket az Leclerc. elmennek a legjobb évei és most már Norris is lehet behúzza vb-t a korosztályából és Russelnek is több esélye van mint neki a ferkával. ráadásul már jön mögötte a következő generáció is. ha a jövő évi ferka nem lesz űrautó akkor lehet el kell gondolkodnia, hogy ferrari versenyző akar lenni vagy egy másik csapattal vb-t nyerni.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
De ott is hogy nyert 4/3-at Norris? Silverstone-ban Piastri a safety car mögött belassított, aztán megbüntették, amúgy simàn uralta azt a versenyt. A Hungaroringen szintén simán vezetett, Norris meg a 4. helyen kolbászolt, és taktikából megnyerette vele a McLaren a versenyt. Szerintem ez is már egy kisebb fordulópont volt a szezonban, két agyonnyert futam csúszott ki az ausztrál kezéből, és hullott Norris ölébe. Az egyébként igaz, hogy mondjuk Silverstone és Spa esős futam volt ha jól rémlik, tehát nem feltétlenül fedi a két pilóta nyers szárazpályás tempóját.h3x0r írta:En arra emlekszem, hogy szezon elejen ugyan gyors volt Norris, de folyamatosan panaszkodott az autora. Kanadaban kapott uj felfuggesztest (Piastri maradt a reginel), azota beszel arrol, hogy sokkal jobban erzi az autot. Ugyan Kanadaban nullazott (amikor tuleroltette es utkoztek), viszont a kovetkezo 4-bol 3 futamot mar o huzott be. A holland motorhiba nelkul (amirol a pilota nem tehet) meg egyaltalan nem lett volna szo ilyen nagy Piastri elonyrol.magnus666 írta: két nagyobb fejlesztési csomagot hozott idén a Mclaren, egyszer a kanadai nagydíjra, majd Silverstoneba, utána pályaspecifikus dolgokat vittek, semmi egetrengetőt. Piastri szétesett, ennyi a történet, my bad, én voltam végig vakon.![]()
Piastri kapcsan arrol is tobb podcastben beszeltek, hogy szezon vegen vannak azok a palyak, amiket nem szeret, nem fekszenek neki (kiveve Katar, ami az egyik kedvence). Tavaly is az utolso 6-7 futamon visszaesett a teljesitmenye Norrishoz kepest.
Szerintem egyértelmű, hogy a McLaren Norrist akarta bajnoknak. Nem gondolnám, hogy szabotálták volna Piastrit, de valószínűleg érezte ezt, és nem bírta el a nyomást. Plusz valószínűleg kijött az is, hogy Norrisnak magasabb a plafonja, ha érzi az autót. A baj csak az, hogy közben Piastri meg lebukott, hogy a padlója sem magasabb Norrisénál. Mennyit bukott Landoval szemben az uccsó pár futamon? 60 pontot? Brutál leolvadás, részben áldozat, de én csalódtam benne. Kár, hogy a Red Bull nem tudta tartani a formát, Verstappen százszor jobban megérdemelné a címet, mint akármelyik Mekis. Egyébként Damon Hill óta szerintem nem volt ilyen sótlan, alibi bajnok, mint amilyen Norris lesz. Button sem, ő legalább extrém intelligens versenypilóta volt. Barátkozni kell még a gondolattal, hogy egy ilyen "kisgyerek" VB lesz.
Amúgy nem értem ezt sem, hogy Piastrival miért nem próbàltak meg soha alternatív taktikát. Mint Norrissal a Hungaroringen pl. Tegnap is simán indulhatott volna lágyon vagy bármi. Lényeg, hogy ellenkezőjét kellett volna csinálni az elmúlt futamokon, mint amit Norris csinált, mert a tempója kevés volt hozzá, hogy ugyanazon a taktikán megverje vagy közel legyen hozzá.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Miután a majom is tudja, de mi nem, meg itt senkinek semmi köze a témához csak más források meg te tudod jobban, ennyivel rendeztem le, mert kár neked magyarázni bármit is.zsuninnyo írta:Gratulalok, jol odamondtad.Santi írta:
Nem ellentétes, amit írsz, hanem nettó faszság.![]()
Érdekes, hogy haxor pl érti mi az az extra.
Gratulalok, jol odamondtad.Santi írta:Nem ellentétes, amit írsz, hanem nettó faszság.zsuninnyo írta: De mivel ez amit irok ellentetes a te es masok velemenyevel, erdemes keresgelnetek olyan forrasok utan, akiknek tobb kozuk van hozza mint itt barkinek.![]()
- h3x0r
Nem az a gond a Red Bullal, hogy Verstappenre van epite, mert akkor is ra volt epitve, amikor Perez még folyamatosan hozta a dobogokat, hanem hogy csak egy nagyon szuk tartomanyban mukodik jol az auto. Verstappen nem azert extra, mert az auto 100-al tud menni, de o erosebben nyomja a gazt, mint Tsunoda es 110-el megy, hanem mert o tud abban a szuk tartomanyban a hataron vezetni (foleg a legfontosabb pillanatokban).zsuninnyo írta:Nem hoz ki belole extrat. Azt hozza ki tobbe-kevesbe, amit az auto tud (a mexikoi futam peldaul az a taiktika volt, nem feltetlen az auto). A redbull csak es kizarolag Verstappenre van epitve, es az elmult futamokon a Mclaren folotti szint volt az auto, ezert is vert agyon mindenkit (megjegyeznem a tobbiek voltak a Mclaren szintjen, sot ok is folotte). De mivel ez amit irok ellentetes a te es masok velemenyevel, erdemes keresgelnetek olyan forrasok utan, akiknek tobb kozuk van hozza mint itt barkinek.Santi írta:
Nem mérvadó, nyilván nem Alpine szint az autó, de ahogy Max teljesítménye alapján sem mérvadó a megítélése, mert ő meg extrát hoz ki belőle, az is egyértelmű, hogy nem Mclaren szint az autó.
- Santi
Nem ellentétes, amit írsz, hanem nettó faszság.zsuninnyo írta: De mivel ez amit irok ellentetes a te es masok velemenyevel, erdemes keresgelnetek olyan forrasok utan, akiknek tobb kozuk van hozza mint itt barkinek.
Okosok azt mondják, hogy a szélcsatornájuk miatt nincsenek olyan pontos adataik az autóról, mint pl a Mclarennél. Így mivel nem olyan pontosak az adatok, sokkal nehezebb modellezni és beállítani is. Nem véletlen, hogy a Mclarené a legújabb jelenleg és az RB is építi már az újat.wZoLee7 írta: De mar jo ideje ez van, az rb baromi nehezen erez ra neha hogy is kell beallitqni az autot, foleg ha sprint van e skevesebb edzes lehetoseg van. Egyszeruen kivettek a gridrol, boxbol indult es kitudja miket csereltek ki es allitottak at az auton. Egybol vezethetobb is lett. Abszolut nem szar az auto, hisz kb le sem alltqk a fejlesztesevel.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- wZoLee7
De mar jo ideje ez van, az rb baromi nehezen erez ra neha hogy is kell beallitqni az autot, foleg ha sprint van e skevesebb edzes lehetoseg van. Egyszeruen kivettek a gridrol, boxbol indult es kitudja miket csereltek ki es allitottak at az auton. Egybol vezethetobb is lett. Abszolut nem szar az auto, hisz kb le sem alltqk a fejlesztesevel.
Nem hoz ki belole extrat. Azt hozza ki tobbe-kevesbe, amit az auto tud (a mexikoi futam peldaul az a taiktika volt, nem feltetlen az auto). A redbull csak es kizarolag Verstappenre van epitve, es az elmult futamokon a Mclaren folotti szint volt az auto, ezert is vert agyon mindenkit (megjegyeznem a tobbiek voltak a Mclaren szintjen, sot ok is folotte). De mivel ez amit irok ellentetes a te es masok velemenyevel, erdemes keresgelnetek olyan forrasok utan, akiknek tobb kozuk van hozza mint itt barkinek.Santi írta:Nem mérvadó, nyilván nem Alpine szint az autó, de ahogy Max teljesítménye alapján sem mérvadó a megítélése, mert ő meg extrát hoz ki belőle, az is egyértelmű, hogy nem Mclaren szint az autó.zsuninnyo írta:
Az elmult evek alapjan mar egy majom is tudja, hogy a redbull (ami amugy team Verstappen) mint auto megitelese mennyire mervado a masodik szamu pilota teljesitmenye alapjan.
- Santi
Nem mérvadó, nyilván nem Alpine szint az autó, de ahogy Max teljesítménye alapján sem mérvadó a megítélése, mert ő meg extrát hoz ki belőle, az is egyértelmű, hogy nem Mclaren szint az autó.zsuninnyo írta:Az elmult evek alapjan mar egy majom is tudja, hogy a redbull (ami amugy team Verstappen) mint auto megitelese mennyire mervado a masodik szamu pilota teljesitmenye alapjan.Santi írta:
A jó autóval az egyik pilóta boxból, defekt után dobogón, közben a másik csont utolsó.
A jó autóval az egyik pilóta összetett 3. a másik 17.
![]()
Az elmult evek alapjan mar egy majom is tudja, hogy a redbull (ami amugy team Verstappen) mint auto megitelese mennyire mervado a masodik szamu pilota teljesitmenye alapjan.Santi írta:A jó autóval az egyik pilóta boxból, defekt után dobogón, közben a másik csont utolsó.zsuninnyo írta:
Akkor elmagyarazom mit jelent:
Ha az auto szar, Verstappen hisztizhet fejenallva es hugyozhat vert, nem jut tovabb a Q1bol, akarmennyivel is o a legjobb pilota a mezonyben. Ha az auto jo, akkor fel tud zarkozni. Ennyi a tortenet.
De igen EN BIZTOSAN UGYESEBB LETTEM VOLNA, MERT EHHEZ IS JOBBAN ERTEK. /s
![]()
- Santi
A jó autóval az egyik pilóta boxból, defekt után dobogón, közben a másik csont utolsó.zsuninnyo írta:Akkor elmagyarazom mit jelent:Galacticos írta:
![]()
Hogy lehet valamit ennyire szuklatokoruen nezni azt en fel nem tudom fogni.
Akkor tegnap bena volt, ejjel megtanult vezetni es feljott. Akkor se nagy teljesitmeny gondolom, te biztos ugyesebb lettel volna.
Ha az auto szar, Verstappen hisztizhet fejenallva es hugyozhat vert, nem jut tovabb a Q1bol, akarmennyivel is o a legjobb pilota a mezonyben. Ha az auto jo, akkor fel tud zarkozni. Ennyi a tortenet.
Akkor elmagyarazom mit jelent:Galacticos írta:zsuninnyo írta: Nem, tegnap is a legjobb pilota volt a vilagon, csak 16-nak volt kedve beerni.![]()
Hogy lehet valamit ennyire szuklatokoruen nezni azt en fel nem tudom fogni.
Akkor tegnap bena volt, ejjel megtanult vezetni es feljott. Akkor se nagy teljesitmeny gondolom, te biztos ugyesebb lettel volna.
- h3x0r
En arra emlekszem, hogy szezon elejen ugyan gyors volt Norris, de folyamatosan panaszkodott az autora. Kanadaban kapott uj felfuggesztest (Piastri maradt a reginel), azota beszel arrol, hogy sokkal jobban erzi az autot. Ugyan Kanadaban nullazott (amikor tuleroltette es utkoztek), viszont a kovetkezo 4-bol 3 futamot mar o huzott be. A holland motorhiba nelkul (amirol a pilota nem tehet) meg egyaltalan nem lett volna szo ilyen nagy Piastri elonyrol.magnus666 írta: két nagyobb fejlesztési csomagot hozott idén a Mclaren, egyszer a kanadai nagydíjra, majd Silverstoneba, utána pályaspecifikus dolgokat vittek, semmi egetrengetőt. Piastri szétesett, ennyi a történet, my bad, én voltam végig vakon.![]()
Piastri kapcsan arrol is tobb podcastben beszeltek, hogy szezon vegen vannak azok a palyak, amiket nem szeret, nem fekszenek neki (kiveve Katar, ami az egyik kedvence). Tavaly is az utolso 6-7 futamon visszaesett a teljesitmenye Norrishoz kepest.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
két nagyobb fejlesztési csomagot hozott idén a Mclaren, egyszer a kanadai nagydíjra, majd Silverstoneba, utána pályaspecifikus dolgokat vittek, semmi egetrengetőt. Piastri szétesett, ennyi a történet, my bad, én voltam végig vakon.